Poster de la serie Het Parket

Het Parket

4/5

Année : 2020

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

Het Parket – alias het Openbaar Ministerie - opent voor de eerste keer in zijn bestaan de deuren om een inkijk te geven in zijn werking. Van de winkeldief die op de rooster wordt gelegd door de parketmagistraat, over de openbare aanklager die zich minutieus voorbereidt op een assisenzaak tegen een moordenaar, tot de magistrate die ter plaatse komt bij een moordzaak: één jaar lang volgden de cameraploegen alle activiteiten voor en achter de schermen van 80 magistraten en 200 medewerkers, verspreid over drie afdelingen in Gent, Oudenaarde en Dendermonde.

Saisons

Het Parket saison 1

Saison 1

Het Parket saison 2

Saison 2

Het Parket saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

24 mars 2020

Op de afdeling Jeugd en Gezin in Dendermonde krijgt substituut Lien Herwege onder andere te maken met onverbeterbare jeugdcriminelen.

Épisode 2 - Aflevering 2

31 mars 2020

Magistrate An maakt zich klaar voor een dag in de rechtszaal, er staat onder andere een loodzware zedenzaak op het programma.

Épisode 3 - Aflevering 3

7 avril 2020

In Gent heeft procureur Myriam een uitzonderlijk dossier: een man is overleden in een SM-kelder van een prostituee.

Épisode 4 - Aflevering 4

14 avril 2020

Substituut Caroline werkt aan een nieuw dossier: een chalet is 's nachts afgebrand, maar er is een vermoeden dat de brand is aangestoken.

Épisode 5 - Aflevering 5

21 avril 2020

In Dendermonde krijgt jeugdmagistrate Femke een moeilijke zaak voorgeschoteld: een minderjarig meisje beschuldigt haar stiefvader van verkrachting.

Épisode 6 - Aflevering 6

28 avril 2020

Jeugdmagistrate Lies zet zich aan een case van een jongen van 9 jaar, die zijn zus heeft proberen te wurgen.

Épisode 7 - Aflevering 7

5 mai 2020

Magistrate Caroline krijgt bezoek van poetsvrouw die juwelen en kleren heeft gestolen van haar werkgever.

Épisode 8 - Aflevering 8

12 mai 2020

Parket (alias het Openbaar Ministerie) opent voor de eerste keer in zijn bestaan de deuren om een inkijk te geven in zijn werking.

Épisode 9 - Aflevering 9

19 mai 2020

Épisode 1 - Aflevering 1

8 septembre 2022

Dit seizoen gaat documentairemaker Eric Goens de West-Vlaamse toer op en volgt hij het Openbaar Ministerie in Brugge, Ieper en Kortrijk. Lies, Tessa, Roeland, Maarten en nog vele andere parketmagistraten tonen ons de problemen waarmee zij elke dag worden geconfronteerd.

Épisode 2 - Aflevering 2

15 septembre 2022

In Brugge wordt een minderjarige meisje gearresteerd nadat ze met een mes uithaalt naar haar moeder. Substituut Tessa krijgt in Kortrijk telefoon van een politieagent die op restaurant een man met een joint achter zijn oor betrapt. Na verdere controle wordt ook een grote som geld, cocaïne en heroïne aangetroffen.

Épisode 3 - Aflevering 3

22 septembre 2022

Maarten krijgt te maken met twee minderjarige cannabisdealers. Roeland onderzoekt een verdacht overlijden en Lies moet beslissen over het al dan niet uit huis plaatsen van een pasgeboren baby.

Épisode 4 - Aflevering 4

29 septembre 2022

Épisode 5 - Aflevering 5

6 octobre 2022

In Brugge moet parketmagistraat Roeland naar een autopsie. Drugsmagistraat Tessa brengt de hele dag door in de rechtbank in Kortrijk. Maarten krijgt in Kortrijk te maken met twee oplichtingsdossiers.

Épisode 6 - Aflevering 6

13 octobre 2022

Parketmagistraat Maarten krijgt in Kortrijk een onrustwekkend telefoontje. In Ieper behandelt Lies het dossier van een seriële inbreker die tijdens zijn vluchtpoging probeerde in te rijden op politieagenten.

Épisode 7 - Aflevering 7

20 octobre 2022

In Brugge heeft parketmagistraat Jochen een woelige wachtdienst. In Kortrijk behandelt Maarten een dossier van een moeder die niet meer kan zorgen voor haar dochter door een zware drugsverslaving.

Épisode 8 - Aflevering 8

27 octobre 2022

In Brugge behandelt procureur Frank een belangrijk smokkeldossier. Lies moet een oplossing vinden in een dossier over dierenwelzijn. De politie heeft 19 verwaarloosde honden bij een alleenstaande vrouw gevonden.

Épisode 1 - Aflevering 1

5 septembre 2024

In aflevering 1 maken we kennis met parketmagistraat Nadine. Zij krijgt een zedendossier op haar bureau waarbij het woord tegen woord is. Zedenmagistraat Julie krijgt dan weer een aartsmoeilijk verkrachtingsdossier voorgeschoteld. Een minderjarig meisje heeft aangifte gedaan van verkrachting voor feiten die zeven maanden eerder zouden hebben plaatsgevonden.

Épisode 2 - Aflevering 2

12 septembre 2024

Magistraat Nadine trekt mee op pad met de politie om een mogelijke drugsplantage op te rollen, maar ook om een mogelijke verontrustende opvoedingssituatie vast te stellen. Eens ter plaatse, wordt duidelijk hoe schrijnend de situatie is. Annemie van Slachtofferonthaal krijgt een dossier binnen over een tiener die uit het leven gestapt is. Ze belt meteen de ouders op om te laten weten dat zij de contactpersoon is voor al hun vragen.

Épisode 3 - Aflevering 3

19 septembre 2024

Épisode 4 - Aflevering 4

26 septembre 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...