Poster de la serie H3L

H3L

Non notée

Année : 2019

Nombre de saisons : 6

Durée moyenne d'un épisode : 12 minutes

Genre(s) : Drame, Famille

De complexe Tess en haar populaire tweelingbroer Thomas zijn nieuw in klas H3L en maken snel kennis met de uitbundige Roos, de rebelse Olivier en zijn beste vriend Faiz. Welke plek zullen ze in de hiërarchie veroveren en weten ze zich staande te houden in H3L? Tess houdt daarnaast een videodagboek bij voor haar psycholoog waar ze over haar klasgenoten vertelt en dat is niet altijd positief.

Saisons

H3L saison 1

Saison 1

H3L saison 2

Saison 2

H3L saison 3

Saison 3

H3L saison 4

Saison 4

H3L saison 5

Saison 5

H3L saison 6

Saison 6

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Fucking Alleen

11 novembre 2019

Tess en Thomas zijn nieuw op het Keizer Vijzels College. Ze maken kennis met klasgenoten Roos, Olivier en Faiz. Maar Tess worstelt dusdanig met haar eigen achtergrond dat ze iedereen tegen zich in het harnas jaagt.

Épisode 2 - Gezocht: Nieuwe Vrienden

12 novembre 2019

Thomas zoekt aansluiting bij zijn Roos, Faiz en Ollie. Maar zijn poging om stoer te doen loopt helemaal verkeerd af als hij betrapt wordt door de conciërge.

Épisode 3 - Amnesia

13 novembre 2019

Tess wordt door Olivier uit de bus geduwd, waardoor ze besluit dat ze niet meer met de bus naar school wil. Als ze begrijpt dat Faiz misschien van zijn scooter af wil, besluit ze een poging te doen om die te kopen.

Épisode 4 - Een Klap Voor je Bek Kan je Krijgen

14 novembre 2019

Door een domme actie van Olivier krijgt Faiz het aan de stok met zijn oom, die vindt dat Faiz een slecht voorbeeld geeft. Hij eist dat hij zijn leven betert en als dat niet lukt, wil hij diens scooter in beslag nemen.

Épisode 5 - Dikke Stiffa

15 novembre 2019

Thomas laat zich zo opgeilen door Roos, dat hij haar een intieme foto stuurt. Hij weet echter niet dat Roos heel andere plannen heeft met die foto.

Épisode 6 - Mijn Broer is een Klootzak

18 novembre 2019

Thomas wil wraak nemen op Roos, die hem met een dickpic voor gek heeft gezet. Als hij hoort dat Roos afspreekt met een jongen, ziet hij zijn kans schoon...

Épisode 7 - Lachgas is Geen Drugs

19 novembre 2019

Faiz leent de scooter van Tess zodat Olivier er gebruik van kan maken. Maar als Olivier de scooter teruggeeft is hij vergeten om lachgaspatronen uit het helmvak te halen...

Épisode 8 - Twerken en Teasen

20 novembre 2019

Tess is blij dat zij en Roos beter met elkaar omgaan, maar tegelijkertijd merkt ze dat zij en Roos ook nogal verschillen in de manier waarop ze met jongens omgaan. Helemaal als Roos interesse voor Thomas lijkt te hebben...

Épisode 9 - Achter de School Gebeurt Het

21 novembre 2019

Het lukt Thomas om achter de school af te spreken met Roos. Maar deze ontmoeting wordt onhandig verstoord door zijn zus. En daar baalt Thomas behoorlijk van.

Épisode 10 - De Aanslag

22 novembre 2019

Faiz laat zich door Olivier overhalen om wraak te nemen op zijn oom. Maar als niet Boda maar Veldhoven het slachtoffer wordt, wordt Faiz aan het denken gezet: is hij eigenlijk wel goed bezig?

Épisode 11 - Samen Dweilen

25 novembre 2019

Roos is verbaasd als Thomas haar inlicht over de psychotische achtergrond van Tess. Roos heeft met Tess te doen, en wil voorkomen dat Thomas de hele school vertelt over Tess’s psychose. Ze doet hem een spannend voorstel.

Épisode 12 - Gevaarlijke Rit

26 novembre 2019

Olivier probeert via Faiz, om Tess’ scooter te regelen voor een koeriersritje. Maar Faiz weigert hieraan mee te werken. Olivier besluit dan Tess d’r scooter te jatten...

Épisode 13 - Vijftien is Kut

27 novembre 2019

Olivier beseft dat hij dik in de problemen zit. Faiz brengt hem op het idee om misschien de hulp van zijn ouders in te roepen. Maar als die niet op komen dagen bij de 10 minuten gesprekken, komt Olivier tot de conclusie dat hij het zelf op moet lossen.

Épisode 14 - Kokhalzen

28 novembre 2019

Dankzij Roos, worden Tess en Roos er uitgestuurd bij Biologie. Conciërge Boda heeft een heel vies klusje voor hen bedacht. Roos komt op het idee om samen stiekem te gaan douchen.

Épisode 15 - Pepperspray Homemade

29 novembre 2019

Thomas daagt Faiz uit die hij als een concurrent ziet in zijn vriendschap met Olivier. Faiz blijkt echter een geduchte tegenstander.

Épisode 16 - Nokkie

2 décembre 2019

Roos ontdekt door Tess dat ze erg uiterlijk gericht is. Als Tess Faiz als aantrekkelijk omschrijft, triggert dit Roos’ jagersinstinct.

Épisode 17 - Te Stoned, Te Ver

3 décembre 2019

Tess maakt zich zorgen om Thomas. Maar als Roos haar het advies geeft om met Olivier te gaan praten, krijgt ze stress.

Épisode 18 - Nablijven

4 décembre 2019

Olivier heeft een vibrerend slipje gejat. En haalt daarmee een geintje uit met Tess. Tess wordt er echter door het geintje van Olivier uitgestuurd. Ze baalt er vreselijk van.

Épisode 19 - Pretballonnen

5 décembre 2019

Thomas en Olivier bereiden zich op geheel eigen wijze voor op het schoolfeest. Maar voor het zover is komt Thomas erachter dat Olivier tegen hem gelogen heeft over Daniel en de wietritjes.

Épisode 20 - Party On!

6 décembre 2019

Tess voelt zich in de steek gelaten door Roos, en besluit dat ze de avond alleen doorkomt als ze een jointje rookt. Dat had ze beter niet kunnen doen.

Épisode 21 - Ramptoerisme

9 décembre 2019

Thomas krijgt een filmpje toegestuurd van Daniël, waaruit blijkt dat die Tess met een stift bewerkt heeft. Thomas voelt zich enorm schuldig.

Épisode 22 - Freaked Out

10 décembre 2019

Tess raakt in een panickattack als ze ziet dat Faiz een stift heeft. Tegen alle logica in, verdenkt ze hem. Roos probeert haar terug in de realiteit te krijgen.

Épisode 23 - Zwart Gat

11 décembre 2019

Thomas voelt zich schuldig tegenover Tess. Hij wil voorkomen dat zij zich ooit nog lastig gevallen voelt door Daniël. Maar als hij met Daniël in gesprek gaat, loopt het al snel uit de hand.

Épisode 24 - Telefoon Terreur

12 décembre 2019

Thomas krijgt een onheilspellend bericht van zijn vader. Hij wil zijn zus in bescherming nemen, en wil voorkomen dat zij het bericht ook onder ogen krijg.

Épisode 25 - Laat Me!

13 décembre 2019

Tess weigert de brief te lezen die haar vader haar heeft geschreven. Ze verwijt hem eigenlijk dat hij de reden is van haar moeilijke tienerjaren.

Épisode 26 - Joyriden

16 décembre 2019

Olivier probeert Faiz over te halen om mee te gaan spijbelen. Maar als Faiz dat niet zitten, lacht hij hem uit. Faiz voelt daardoor de dwang om zich te bewijzen.

Épisode 27 - Pervert

17 décembre 2019

Faiz heeft stiekem een crush op Tess, en probeert via een fotoshoot wat indruk op haar te maken. Maar…. Dit neemt een onverwachte wending als hij Olivier om hulp vraagt bij het maken van een collage met de foto’s.

Épisode 28 - Ruziën in de Klas

18 décembre 2019

Faiz krijgt het aan de stok met Olivier, die niet begrijpt waarom Faiz zich zo druk maakt om Tess en de prank die hij met haar heeft uitgehaald.

Épisode 29 - Bitchfight

19 décembre 2019

Roos maakt zich zorgen om Tess' van wie ze vermoedt dat die een crush op Faiz heeft. Ze probeert Thomas in te schakelen om ervoor te zorgen dat de twee niks met elkaar krijgen. Maar dit heeft onverwachte gevolgen.

Épisode 30 - Bazenactie

20 décembre 2019

Roos stelt aan Tess voor om een keer te zoenen, om te zien hoe het voelt. Tess twijfelt… Tegelijkertijd begint Olivier te vermoeden dat er wat speelt tussen Tess en Roos. Maar wat?

Épisode 1 - Geen Nieuw Begin

30 mars 2020

Olivier krijgt het zwaar te verduren als zijn moeder op school moet komen.

Épisode 2 - Het Probleem Dat Boda Heet

31 mars 2020

Olivier baalt ervan als hij begrijpt dat Boda's aanwezigheid voor Faiz zo irritant is, dat Faiz erover denkt van school te gaan.

Épisode 3 - Eerlijk Duurt Te Lang

1 avril 2020

Tess zoekt naar een manier om Roos niet als vriendin kwijt te raken.

Épisode 4 - Ik Hou Van Je, Klootzak

2 avril 2020

Ollie is bang dat Faiz bij hem wegtrekt en doet daarom op zijn Ollies zijn best om close te blijven.

Épisode 5 - Slet

3 avril 2020

Thomas komt erachter dat Fleur hem belazert met een ander. Hij vermoedt dat het Faiz is...

Épisode 6 - Mooiboy

6 avril 2020

Thomas overweegt geen wraak te nemen, maar als Fleur en Semi...

Épisode 7 - Mocro's Houden Van Kaas

7 avril 2020

Als Faiz erachter komt dat Thomas met Semi wil vechten, vraagt hij zich af of hij hem moet waarschuwen of niet.

Épisode 8 - Lekker Slutty

8 avril 2020

Roos baalt dat Tess nog steeds afstand houdt. Ze doet er alles aan om Tess te laten inzien dat ze niet meer verliefd op haar is.

Épisode 9 - Lekker Exclusief

9 avril 2020

Roos baalt ervan als er op school allemaal printjes worden opgehangen waar zij als lesbo op staat. Ze zoekt een manier om dat te laten stoppen.

Épisode 10 - Hé Loser!

10 avril 2020

Olivier krijgt ruzie met Tess die hem op gluren betrapt. Als ze zijn telefoon sloopt neemt Olivier wraak...

Épisode 11 - Broeders

13 avril 2020

Thomas ziet Fleur en Semi zoenen en besluit dat het nu tijd is voor het gevecht.

Épisode 12 - Pak Me Dan!

14 avril 2020

Roos doet alsof ze de seksueel getinte opmerkingen over haar grappig vindt, maar eigenlijk is ze gekwetst en voelt ze zich alleen...

Épisode 13 - Over En Uit

15 avril 2020

Thomas laat Roos inzien dat de aanranding niet haar schuld was, maar die van Wesley.

Épisode 14 - Paradise By The Dashboard Light

16 avril 2020

Olivier krijgt voor straf tijdelijk geen zakgeld meer en vindt een nieuwe bron van inkomsten.

Épisode 15 - Ollie's Love Hotel

17 avril 2020

Olivier drijft Boda tot waanzin, met grote gevolgen...

Épisode 16 - #Youtoo

20 avril 2020

Tess verwijt haar klasgenoten dat ze Roos niet de ruimte geven om ervoor uit te komen dat ze lesbisch is

Épisode 17 - Later, Ouwe

21 avril 2020

Olivier heeft het verbruid bij Faiz, maar probeert alles om het goed te maken.

Épisode 18 - Son Of A...

22 avril 2020

Roos reageert nogal bot op het overlijden van Boda, maar Thomas ontdekt waar dit door komt.

Épisode 19 - Niet Goed, Geld Kwijt

23 avril 2020

Ollie weigert een brugger zijn geld terug te geven als hij hem een kapotte telefoon heeft verkocht.

Épisode 20 - Vage Shit

24 avril 2020

Nadat Thomas mot heeft gekregen met zesdeklasser Finn, gaat deze daten met Roos.

Épisode 21 - Bloody Hell

31 août 2020

Épisode 22 - Spuitjes Geven

1 septembre 2020

Épisode 23 - De Demonen In Je Hoofd

2 septembre 2020

Épisode 24 - Yolo

3 septembre 2020

Épisode 25 - Een Arm Vol Punaises

4 septembre 2020

Épisode 26 - Dope

7 septembre 2020

Ollie maakt zich zorgen om de losgeslagen Faiz, die nu echt te ver gaat; hij geeft space-bonbons aan de jarige mevrouw Smit!

Épisode 27 - Hey Pleaser!

8 septembre 2020

Thomas heeft het gevoel dat Diaz zwaar de pik op hem heeft. Roos adviseert hem om zich rustig te houden, maar als Thomas zich door Ollie en Faiz laat verleiden om mee te gaan in een zieke grap, loopt het helemaal uit de hand.

Épisode 28 - Bloedbad

9 septembre 2020

Ollie denkt dat hij verantwoordelijk is voor de verwondingen die Emma heeft. Hij wil het goedmaken, maar hij heeft de hulp van Tess nodig. Tess weet alleen wat er echt aan de hand is. Alleen weet ze dat ook over zichzelf?

Épisode 29 - Kutwijf

10 septembre 2020

Roos is onzeker over Finn, helemaal als Alisha hem beschuldigd van iets...

Épisode 30 - Chat Secrets

11 septembre 2020

Thomas krijgt in de les uitdagende appjes van iemand waar hij helemaal geen appjes van wil krijgen.

Épisode 31 - Masterlijk

14 septembre 2020

Ollie verdenkt Faiz er openlijk van dat hij Smits portemonnee heeft gejat.

Épisode 32 - Party Time

15 septembre 2020

Tess zoekt een manier om te stoppen met zichzelf dwangmatig te krabben onder haar pleister. Is drank en blowen misschien het antwoord?

Épisode 33 - Allemaal Alleen

16 septembre 2020

Thomas voelt zich steeds eenzamer worden, door het geheim waar hij meer rondloopt en dat hij met niemand kan delen.

Épisode 34 - Gekkenhuis

17 septembre 2020

Épisode 35 - Aanslag Op Veldhoven

18 septembre 2020

Épisode 36 - Ollie Verdacht

21 septembre 2020

Épisode 37 - Dashcam

22 septembre 2020

Épisode 38 - Kutproefwerken

23 septembre 2020

Épisode 39 - Does Lief

24 septembre 2020

Épisode 40 - Waar Is Faiz?

25 septembre 2020

Épisode 41 - Ontmaskering

28 septembre 2020

Épisode 42 - Fok Dat

29 septembre 2020

Épisode 43 - Faiz!

30 septembre 2020

Épisode 44 - Prikken

1 octobre 2020

Épisode 45 - Smokkelen

2 octobre 2020

Épisode 46 - A Fuck School Party

5 octobre 2020

Épisode 47 - Deep Shit

6 octobre 2020

Épisode 48 - Karma

7 octobre 2020

Épisode 49 - Hacked

8 octobre 2020

Épisode 50 - Wiet Telen Voor Beginners

9 octobre 2020

Épisode 51 - Bitchslap

12 octobre 2020

Épisode 52 - Kutopmerkingen

13 octobre 2020

Épisode 53 - THC

14 octobre 2020

Épisode 54 - StressTess

15 octobre 2020

Épisode 55 - De Pleeschijter

16 octobre 2020

Épisode 56 - Kutluizen

19 octobre 2020

Épisode 57 - The Dark Side

20 octobre 2020

Épisode 58 - OMG

21 octobre 2020

Épisode 59 - Overtijd

22 octobre 2020

Épisode 60 - Faka

23 octobre 2020

Épisode 1 - Ik ken jouw soort

29 mars 2021

Épisode 2 - Bitchslap

30 mars 2021

Épisode 3 - Mi casa, Su casa

31 mars 2021

Épisode 4 - Party Crashen

1 avril 2021

Épisode 5 - Tong me dan!

2 avril 2021

Épisode 6 - De Pornoschrijfster

5 avril 2021

Épisode 7 - Sorry, is niet genoeg

6 avril 2021

Épisode 8 - Seksverhalen

7 avril 2021

Épisode 9 - Fucking vreemdgaan

8 avril 2021

Épisode 10 - Suckerpunch

9 avril 2021

Épisode 11 - Fuck de maatschappij

12 avril 2021

Épisode 12 - Eigen regels eerst

13 avril 2021

Épisode 13 - Dickpic from hell

14 avril 2021

Épisode 14 - Niet fokken met mij

15 avril 2021

Épisode 15 - Robba

16 avril 2021

Épisode 16 - In de kast

19 avril 2021

Épisode 17 - Hou je bek nou

20 avril 2021

Épisode 18 - Respect

21 avril 2021

Épisode 19 - Rot op met je wijze raad

22 avril 2021

Épisode 20 - Kopieerhokseks

23 avril 2021

Épisode 21 - Bemoei je met je eigen shit

26 avril 2021

Épisode 22 - Bloed, zweet en waarheid

27 avril 2021

Épisode 23 - Down en out

28 avril 2021

Épisode 24 - Strong independent woman

29 avril 2021

Épisode 25 - Time out van de wereld

30 avril 2021

Épisode 26 - De waarheid sucks

3 mai 2021

Épisode 27 - Going down

4 mai 2021

Épisode 28 - Seks rules

5 mai 2021

Épisode 29 - Flikker maar op

6 mai 2021

Épisode 30 - Gewoon woedend

7 mai 2021

Épisode 1 - Fuck me!

28 février 2022

Épisode 2 - Pa tatta en ma yonaise

1 mars 2022

Épisode 3 - Wollah

2 mars 2022

Épisode 4 - DICKtator

3 mars 2022

Épisode 5 - Dit is niet jouw snackbar, vriend

4 mars 2022

Épisode 6 - Je lult (over mij)

7 mars 2022

Épisode 7 - Girl on top

8 mars 2022

Épisode 8 - Brotherfucker

9 mars 2022

Épisode 9 - Foute gasten

10 mars 2022

Épisode 10 - Kutklusjes

11 mars 2022

Épisode 11 - In da house

14 mars 2022

Épisode 12 - Friends without benefits

15 mars 2022

Épisode 13 - Habla espagnol, amigo?

16 mars 2022

Épisode 14 - Hit 'm hard!

17 mars 2022

Épisode 15 - Zoek het uit, man!

18 mars 2022

Épisode 16 - Geen stress!

21 mars 2022

Épisode 17 - Ik snap je niet

22 mars 2022

Épisode 18 - De stash

23 mars 2022

Épisode 19 - Doopzonde

24 mars 2022

Épisode 20 - Mijn eigen fokking wereld

25 mars 2022

Épisode 21 - Vuile pillen

28 mars 2022

Épisode 22 - Home alone

29 mars 2022

Épisode 23 - Piss off

30 mars 2022

Épisode 24 - Je moeder

31 mars 2022

Épisode 25 - Een naaistreek

1 avril 2022

Épisode 26 - Nick's dick

4 avril 2022

Épisode 27 - De bangalijst

5 avril 2022

Épisode 28 - Een oog voor een oog

6 avril 2022

Épisode 29 - Ik zeg je eerlijk

7 avril 2022

Épisode 30 - Angel

8 avril 2022

Épisode 1 - Airdrop

16 janvier 2023

Épisode 2 - Het incident…

17 janvier 2023

Épisode 3 - Kotsmisselijk

18 janvier 2023

Épisode 4 - Ik zie, ik zie…

19 janvier 2023

Épisode 5 - Zoveel shotjes

20 janvier 2023

Épisode 6 - Syfilis of chlamydia?

23 janvier 2023

Épisode 7 - Sterfdag

24 janvier 2023

Épisode 8 - It’s a man’s world…

25 janvier 2023

Épisode 9 - Een bloody rotzooi

26 janvier 2023

Épisode 10 - De schoolterrorist

27 janvier 2023

Épisode 11 - Hug me

30 janvier 2023

Épisode 12 - Terugfucken

31 janvier 2023

Épisode 13 - Eenzaam

1 février 2023

Épisode 14 - Ik ken je geheim…

2 février 2023

Épisode 15 - Pepperspray

3 février 2023

Épisode 16 - Help!

6 février 2023

Épisode 17 - Je bent te fucking gek

7 février 2023

Épisode 18 - Huisarrest

8 février 2023

Épisode 19 - Not your own gender

9 février 2023

Épisode 20 - Not your own gender II

10 février 2023

Épisode 21 - Afterparty

13 février 2023

Épisode 22 - Een oog voor een oog

14 février 2023

Épisode 23 - De inbraak

15 février 2023

Épisode 24 - Saus

16 février 2023

Épisode 25 - Respect, man

17 février 2023

Épisode 26 - To hell and back

20 février 2023

Épisode 27 - Rustig…

21 février 2023

Épisode 28 - Light my fire

22 février 2023

Épisode 29 - Naar de klote

23 février 2023

Épisode 30 - Branden in de hel

24 février 2023

Épisode 1 - Alles is shit

12 février 2024

Épisode 2 - Chris to the rescue

13 février 2024

Épisode 3 - Zwijgplicht

14 février 2024

Épisode 4 - Zaka de zeikerd

15 février 2024

Épisode 5 - Aflevering 5

16 février 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...