Poster de la serie Geubels en de Idioten

Geubels en de Idioten

Non notée

Année : 2015

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Comédie

Vaak denken de gasten na over wat experten ‘flauwe kul’ noemen. Heft pijn angst op? Kan je een blinde leren autorijden? Overdrijven mensen die zeggen dat waterboarden niet plezant is? Helaas zijn ze nogal bang en onavontuurlijk van aard en dus werden hem twee medewerkers toegewezen: Pedro Elias en Sarah Vandeursen. Zij zoeken uit wat de gast niet durft uitzoeken. Ze doen dat geheel vrijwillig en mogen dus geheel terecht ‘De Idioten’ genoemd worden. Eerste seizoen was telkens met Philippe Geubels, tweede seizoen is met altijd een andere centrale figuur.

Saisons

Geubels en de Idioten saison 1

Saison 1

Geubels en de Idioten saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

10 septembre 2015

Épisode 2 - Aflevering 2

17 septembre 2015

Épisode 3 - Aflevering 3

24 septembre 2015

Épisode 4 - Aflevering 4

1 octobre 2015

Épisode 5 - Aflevering 5

8 octobre 2015

Épisode 6 - Aflevering 6

15 octobre 2015

Épisode 7 - Aflevering 7

22 octobre 2015

Épisode 1 - Tom Waes

8 septembre 2016

Idioten Pedro en Sarah moeten onder meer uitzoeken vanop welke afstand vleeskleurig ondergoed naakt lijkt te zijn. Ze testen het door 'naakt' over het Belgische strand te paraderen.

Épisode 2 - Erik Van Looy

15 septembre 2016

Erik Van Looy geeft deze week de opdrachten aan de idioten. Hij wil weten hoe Batman voedsel naar binnen speelt, of je onder water kan rijden en hoe ver ze geraken op een roadtrip van 24 uur zonder vervoer, geld, bankkaart of gsm. De idioten van hun kant onderwerpen Erik aan een aantal tests op de Antwerpse Gay Pride.

Épisode 3 - De Madammen

22 septembre 2016

De madammen van Radio 2, Anja Daems, Cathérine Vandoorne en Britt van Marsenille, verrassen deze week vriend en idioten met hun vragen. Radiotechnici hebben het bijvoorbeeld geregeld over de brown note, een geluidsfrequentie die zo laag is dat ze inwerkt op de sluitspier. Werkt die brown note echt? Maar ook: heb je bijen nodig om honing te maken? En klopt grootmoeders wijsheid dat je best eens met een hamer op je vinger klopt wanneer je van je tandpijn af wil? De madammen vragen, de idioten testen het uit.

Épisode 4 - Bent Van Looy

29 septembre 2016

Muzikant Bent Van Looy vraagt zich af hoe big je kan zijn in Japan? Sarah en Pedro zoeken het ter plaatse uit met Bent, die sinds zijn dagen met Das Pop er een niet onaardige fanbase wist op te bouwen. De Idioten kunnen geen enkel instrument bespelen, zelfs de triangel niet. En dus zijn ze de uitgelezen proefpersonen om Bents grootste nachtmerrie te beleven: optreden op een festival en plots beseffen dat je geen muziek kunt spelen?

Épisode 5 - Jelle De Beule

6 octobre 2016

Deze week stelt Jelle De Beule de Idioten op de proef. Sarah en Pedro eten wekenlang enkel hun lievelingseten: 's morgens, 's middags én 's avonds. En dat omdat ze voor Jelle willen onderzoeken hoe lang het duurt voor dat iemand zijn favoriete hapje beu is. Jelle houdt van strips én heeft een heilige schrik van kippen (en bij uitbreiding van alles waar pluimen aan zitten). Die twee dingen combineert hij tot een vraag voor de Idioten: hoe ziet een groep gieren eigenlijk of iemand al dan niet dood is?

Épisode 6 - Elodie Ouedraogo

13 octobre 2016

De Idioten beantwoorden deze week de vragen van olympische gouden medaillewinnares Elodie Ouedraogo. Elodie vraagt zich voortdurend dingen af: steel je eigenlijk nog wanneer je iets wegneemt dat gratis is? Wie vervangt de lampen die je overal ziet in de toppen van hoge torens en zendmasten? En vooral: hoe voelt mijn baby zich wanneer hij in de maxi cosi zit? Elodie vraagt, de Idioten testen het uit.

Épisode 7 - Herman Brusselmans

27 octobre 2016

Deze week stelt Herman Brusselmans de Idioten op de proef.

Épisode 8 - Karen Damen

3 novembre 2016

De Idioten trekken samen met Karen Damen naar het kasteel der verdoemenis in Aalst om een antwoord te zoeken op de vraag: kan je spoken angst aanjagen? Sarah en Pedro ontdekken dat Karen dwangmatig de kipfilets in haar warenhuis sorteert op gewicht. En dat riep bij hen de vraag op of je ergens kan werken zonder dat je er écht werkt. Sky, het zesjarige zoontje van Karen, heeft ook een vraag voor Sarah en Pedro: hoe bestegen middeleeuwse ridders gehuld in een loodzwaar harnas hun paard? Karen vraagt, de Idioten testen het uit!

Épisode 9 - Compilatie

10 novembre 2016

Terugblik op de strafste stoten van de afgelopen acht weken.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...