Poster de la serie Geubels en de Belgen

Geubels en de Belgen

Non notée

Année : 2013

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 35 minutes

Genre(s) : Comédie, Talk Show

In Geubels en de Belgen heeft Philippe het over uw eerste kus, uw tweede job en uw laatste compleet uitgeregende vakantie, kortom: over alles wat u in het leven al overkwam of nog gaat overkomen. Geubels en de Belgen toont hoe gezinnen slecht weer aan zee overleven, hoe men kindjes met een lui oog kan helpen en wat de voordelen zijn van een ontmaagding in Euro Disney. Nuttige richtlijnen dus, voor een geslaagd leven.

Saisons

Geubels en de Belgen saison 1

Saison 1

Geubels en de Belgen saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Opgroeien

5 septembre 2013

Een mengeling van sketches, stand-up en interviews. In deze aflevering behandelt Philippe Geubels het thema 'opgroeien'.

Épisode 2 - Vakantie

12 septembre 2013

Een mengeling van sketches, stand-up en interviews. In deze aflevering behandelt Philippe Geubels het thema 'vakantie'.

Épisode 3 - Werk

19 septembre 2013

Een mengeling van sketches, stand-up en interviews. In deze aflevering behandelt Philippe Geubels het thema 'werk'.

Épisode 4 - Liefde

26 septembre 2013

Philippe Geubels behandelt dit keer het thema 'liefde'. Hij heeft het over de ultieme test voor elk jong koppel: samen naar de IKEA gaan. Verder verneemt u alles over de kunst van het slecht versieren en over wat de papa van Walter Grootaers precies bedoelde met de woorden 'eerst seks, dan eten'.

Épisode 5 - Sport

3 octobre 2013

Philippe Geubels behandelt de relatie tussen de Belgen en sport. Hij heeft het uiteraard over klassiekers als veldrijden, voetbal en de duivensport. Hij toont ook overtuigend aan dat sporten als langlaufen, korfbal en liggend karabijnschieten onmogelijk serieus kunnen worden genomen.

Épisode 6 - Thuis

10 octobre 2013

Philippe Geubels behandelt de relatie tussen de Belgen en hun 'thuis'. Hij heeft het over hun woning, hun buren en heel hun huishouden. Het zal gaan over douchemensen en badmensen, over de betekenis van een twijfelhoop en over drinkende poetsvrouwen.

Épisode 7 - De Feestdagen

17 octobre 2013

Philippe Geubels heeft het over Belgen en de feestdagen. Zo vraagt hij zich af of er nadelen zijn aan het uitnodigen van een dakloze op Kerstmis, heeft hij tips over hoe je een saai familiefeest nog verder kunt vergallen en gaat hij na wat er in ons hoofd gebeurt bij extreme dronkenschap.

Épisode 8 - Eten

24 octobre 2013

Philippe Geubels heeft dit keer over de eetgewoonten van de Belgen. Van culinair hoogstaand tot eten dat door en voor zatlappen lijkt uitgevonden, zoals pita, mitraillettes en croque bolognaise. Verder heeft Philippe het ook over zijn lievelingseten en zijn beperkte ervaringen met de vegetarische keuken.

Épisode 9 - Compilatie

31 octobre 2013

De beste fragmenten uit het eerste seizoen van Geubels en de Belgen.

Épisode 1 - Mode & muziek

11 septembre 2014

Philippe Geubels heeft het over zijn eerste slow, over zijn verleden als gabber en over grote fouten in het oeuvre van Clouseau en André Hazes. Tussen de stukken comedy door praten bekende Belgen als Kim Clijsters en Sam Gooris gezellig mee. Maar ook een nieuwe lading niet bekende Belgen schitteren met verhalen over hun modeblunders, hun lievelingsmuziek en de pruik van Helmut Lotti.

Épisode 2 - Ziekte & Gezondheid

18 septembre 2014

In de tweede aflevering van Geubels en de Belgen behandelt Philippe de gezondheid van ons allemaal. Hij vertelt over suppositoirs, wachtkamers en de effecten van masturberen in de schaduw. Allemaal dingen die u misschien niet wil weten, maar zeker moet horen. En dan nog liefst uit de mond van een Philippe Geubels in bloedvorm.

Épisode 3 - Media

25 septembre 2014

Philippe praat over radio, televisie, kranten en internet. We komen te weten wat hij vroeger deed om langer tv te kunnen kijken en wat de interesseert-me-geen-hol-knop is. Ook Donald Muyle kan donderdagavond maar beter afstemmen op VIER, want Philippe geeft hem nog waardevol reclameadvies.

Épisode 4 - Dieren

2 octobre 2014

Philippe Geubels vertelt in detail over alles wat u kan doen met een huisdier in de periode tussen de aankoop en het laten inslapen. Verder vergelijkt hij hondenmensen met kattenmensen, bespreekt hij de zwakke punten van hamsters en toont hij overtuigend aan dat wespen de Johnny's van het dierenrijk zijn .

Épisode 5 - Hobby's

9 octobre 2014

Philippe Geubels heeft het over hobby's die hij graag doet (op café gaan) en over hobby's die hij minder graag doet (de rest eigenlijk). Tijdens zijn verhaal en dat van zijn Belgen komen we alles te weten over vissen, auto's tunen en ander tijdverdrijf. Op de koop toe onthult hij waarom zijn opa heel zijn leven Algemene Fons werd genoemd.

Épisode 6 - Belg zijn

16 octobre 2014

In de zesde aflevering van Geubels en de Belgen heeft Philippe Geubels het over het Belg zijn zelf. Wat verbindt ons met onze landgenoten? Slechte wegen natuurlijk, maar ook onze minachting voor het dorp naast ons, onze afkeer van reglementair verbouwen en onze gezamenlijke vakantiebestemmingen: de zee en de Ardennen. Of u nu Antwerpenaar of Limburger bent, u wordt zeker beledigd. Alle provincies komen immers aan bod in Geubels en de Belgen.

Épisode 7 - Vrienden

23 octobre 2014

Philippe Geubels heeft het over de grote verdiensten en kleine kantjes van uw vrienden. Vrienden die nooit trakteren, vrienden met kwetsende bijnamen, vrienden van zijn vrouw waar hij zelf niet mee overweg kan, Philippe noemt ze allemaal met naam en toenaam. Na de uitzending heeft hij dus waarschijnlijk geen enkele vriend meer over. Maar dat is uw probleem niet.

Épisode 8 - Geld

30 octobre 2014

Geld. Iedereen wil het, maar niemand heeft het. Philippe Geubels onderzoekt samen met andere Belgen welke rol geld speelt in het leven van onze landgenoten.

Épisode 9 - Compilatie

6 novembre 2014

De beste fragmenten uit het tweede seizoen van Geubels en de Belgen.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...