Poster de la serie Free Love Paradise

Free Love Paradise

5/5

Année : 2020

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Drame, Télé-réalité, Romance

Six couples test their relationship in Mexico. Are they monogamous or do they need more freedom? But of course there is more… Hidden deep in the jungle is the secret garden. Here the participants can experiment to their heart's content with free love with even more like-minded souls. Only they are single. Of course, I'm not going to reveal too much about what's about to happen. But in the first few minutes you discover that everything is about to happen: from threesomes to fierce fights.

Saisons

Free Love Paradise saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

5 novembre 2020 - 4.5/5

In het nieuwe programma 'Free Love Paradise' wagen 6 koppels zich aan een ultiem relatie-experiment. In het paradijselijke Mexico testen ze het alternatief op monogamie : een open relatie. Dit is dé kans om spanning te ervaren met een ander, zonder dat het in het geheim moet. Zijn lust en jaloezie verzoenbaar met elkaar? Experimenteren met de vrije liefde is voor alle koppels gloednieuw. Ze hebben er nog geen ervaring mee. Tijdens de eerste kwartetdates blijkt al snel dat iedereen zo zijn eigen reden heeft om aan dit experiment deel te nemen.

Épisode 2 - Aflevering 2

12 novembre 2020

In Mexico verblijven de 6 koppels in het romantische Couple's Beach aan de Caraïbische Zee. Tijdens dit ultieme relatie-experiment bepalen ze zelf hoeveel vrijheid én grenzen ze elkaar geven. Maar het is lastig toenadering te zoeken met anderen terwijl hun partner erbij zit. Maar ze krijgen extra hulp bij het experiment.

Épisode 3 - Aflevering 3

19 novembre 2020

Het eerste feestje in de Secret Garden heeft de lust zeker aangewakkerd. Vrijgezel Laura is meteen de favoriet van alle koppels. Gaêtan is op stap met vrijgezel Charlotte.

Épisode 4 - aflevering 4

26 novembre 2020

Cristina en Gaêtan hebben hun zinnen op vrijgezel Laura gezet voor hun trio. Robin en Kéty gaan op stap met Lindy en Keanu. 's Avonds wordt er opnieuw gefeest in de Secret Garden.

Épisode 5 - aflevering 5

3 décembre 2020

Er hangt nog een ongemakkelijke stilte in de slaapkamer van Gaêtan en Cristina. Shantie wil nog steeds seksueel experimenteren met een andere vrouw.

Épisode 6 - aflevering 6

10 décembre 2020

De zes koppels mogen hun favoriete vrijgezellen uitnodigen voor een feestje op Couples' Beach. Gaêtan wil die avond maar één ding; een trio met Cristina en een andere vrouw.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...