Poster de la serie Força Koeman

Força Koeman

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Documentaire, Sport

It was Ronald Koeman's big dream: to become a coach of FC Barcelona. We followed him closely in the first months as a trainer. From the contract to his family: all doors open.

Saisons

Força Koeman saison 1

Saison 1

Força Koeman saison 2

Saison 2

Força Koeman saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Transfer

17 février 2021

In augustus vliegt Koeman naar Barcelona om in het geheim de grootste trainerstransfer van het jaar rond te maken. Maar op het vliegveld wordt de Barça-legende onthaald door de Spaanse media. In de spannende uren voor het tekenen van het contract rijden Koeman, zijn zoon Tim en manager Rob Jansen door de stad.

Épisode 2 - Clásico

17 février 2021

De wedstrijd tegen aartsrivaal Real Madrid staat op het programma. Traditiegetrouw is dit één van de belangrijkste momenten voor een trainer van FC Barcelona. Winnen betekent een geweldige start van Koemans tijd als coach van de topclub. Verliezen zet hem direct onder druk. Hoe gaat de familie om met de gigantische druk?

Épisode 3 - Overleven

17 février 2021

FC Barcelona zit in zwaar weer. Koemans team verliest een aantal wedstrijden en alles lijkt tegen te zitten. De positie van de kersverse trainer komt in de media direct onder druk te staan. Zaakwaarnemer Rob Jansen bekijkt de situatie met argusogen. Hoe gaat de Barça-legende om met de immense druk?

Épisode 1 - Winnen

10 septembre 2021

Koeman blijkt een vechter. Na een zeldzaam slechte periode in de geschiedenis van FC Barcelona keert de Nederlandse coach na de winterstop het tij. Koeman en zijn spelers kunnen plots alsnog prijzen winnen. Als eerste wacht de strijd om de Copa del Rey.

Épisode 2 - Kaartenhuis

10 septembre 2021

Na de winst van de Spaanse beker lijkt de koppositie eenvoudig voor het grijpen, maar dan gaat alles mis. Barça verliest onverwacht en Koeman krijgt zelfs rood. De druk is daardoor gigantisch als de mannen van Koeman tegen rivaal Atlético Madrid moeten spelen.

Épisode 3 - Tranen

10 septembre 2021

Het ontslag van Koeman hangt in de lucht. De nieuwe president van FC Barcelona twijfelt openlijk aan de Nederlander. Zaakwaarnemer Rob Jansen vliegt in en Koemans dagen lijken geteld. Maar dan gebeurt er iets onverwachts.

Épisode 1 - Aflevering 1

3 mars 2022

De hete zomer is vergeten en er gloort zelfs een lange toekomst bij de club als Koeman en zijn zaakwaarnemer dineren met het clubbestuur. Op de agenda staat zijn contractverlenging, maar Koeman vertrouwt het niet helemaal. Als de prestaties tegenvallen, wordt Koemans angst werkelijkheid.

Épisode 2 - Aflevering 2

3 mars 2022

De cruciale wedstrijden tegen Atlético Madrid en aartsrivaal Real staan voor de deur. Wint Barça, dan staat Koeman sterk. We zien de genadeloze Spaanse sportpers hun messen slijpen, wachtend tot de volgende misstap. Het grootste vuurwerk vindt echter niet in het stadion plaats, maar daarbuiten, als Koemans in zijn auto belaagd wordt door een woedende massa.

Épisode 3 - Aflevering 3

3 mars 2022

De stad keert zich tegen Koeman, zo beschrijven de Spaanse media het moment waarop zijn auto door een zee van mensen belaagd wordt. Koemans ontslag hangt nu nadrukkelijk in de lucht. Toch gebeurt het onverwachts, 's nachts in een vliegtuig. Koeman vertelt de ochtend erna in detail wat er zich in de lucht heeft afgespeeld. De tijd om het verlies van zijn droombaan te verwerken, is begonnen.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...