Poster de la serie Fighter's Heart

Fighter's Heart

4/5

Année : 2015

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Drame, Sport

Vechtershart (Fighter's Heart) is a Dutch eight-part raw and exciting drama series that takes place in the fanatical and close-knit world of martial arts. After four years in prison, Nick Roest is determined to fight his way back to the top in his father's fight school.

Saisons

Fighter's Heart saison 1

Saison 1

Fighter's Heart saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Comeback

22 novembre 2015

After spending four years in a French jail cell, former kickbox champion Nick Roest wants to make a comeback.

Épisode 2 - Een kogel kop je niet weg

29 novembre 2015

The martial arts world is shocked by an assassination in which David unintentionally took part.

Épisode 3 - Pijn is je vriend

6 décembre 2015

Sjoerd asks Nick to contribute to a tv documentary in an attempt to improve the damaged image of the martial arts world.

Épisode 4 - Aangeslagen

13 décembre 2015

Against the will of his father, Nick takes Jerry's place in a big kickbox gala in Hamburg. His chances of victory are reduced when he unexpectedly faces an opponent who seems to make his own rules. Old Rust tries to deny the fact that he is seriously ill.

Épisode 5 - De verloren zoon

20 décembre 2015

While Nick is wandering disillusioned along the German autobahn, John Roest is rushed into the hospital where doctors are fighting for his life.

Épisode 6 - De punchbag van Joe Frazier

27 décembre 2015

During a wake, David and Nick search for the dirty money of their father. When Jerry catches them, secrets are revealed that create tension on their friendships.

Épisode 7 - De tunnel

3 janvier 2016

Nick ends up in prison because of Jerry's actions. David insists to help him as his lawyer.

Épisode 8 - Knockdown

10 janvier 2016

Nick challenges Jerry for a fight during Sjoerd's gala. The winner earns a big prize.

Épisode 1 - Testosteron

9 avril 2017

Nick weet het zeker: dit keer gaat hij alles goed doen. Zijn liefje Kirsten is zwanger en na de rematch tegen zijn grote rivaal Jerry Valentijn zal hij haar ten huwelijk vragen.

Épisode 2 - Sponsor

16 avril 2017

David wil zich ontfermen over de financiële malaise van de sportschool. Nick is hier niet van gediend. Ondertussen vermoedt Selma dat Jerry zich weer op het verkeerde pad begeeft.

Épisode 3 - Fuck or Fight

23 avril 2017

Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts), laat Nick zich klaarstomen tot MMA-vechter. Intussen kan zijn broer David de verleiding van het 'makkelijke' geld maar moeilijk weerstaan, zeker nu hij er zijn missie van heeft gemaakt om de sportschool van de financiele ondergang te redden. In een poging om zich het MMA eigen te maken, gaat Nick naar een bootcamp in de Ardennen waar hij zijn celmaatje Briek uit de gevangenis ontmoet. David tovert de sportschool in no-time om in een lucratieve onderneming. Maar niet geheel volgens de regels van de wet...

Épisode 4 - De ring

30 avril 2017

Terwijl Nick zijn best doet voor een droombruiloft, heeft Kirsten een groot geheim voor hem. Nick op zijn beurt verzwijgt zijn gebruik van hormonale middelen. Selma maakt intussen werk van het feit dat zij haar laatste gevecht oneerlijk verloren heeft.

Épisode 5 - Paret vs Griffith

7 mai 2017

Als er een vechter sterft aan een hartaanval, begint Nick zich zorgen te maken over zijn gebruik van stimulerende middelen. Hij vraagt raad bij zijn oude celmaat Briek.

Épisode 6 - The Fight for the Fight

14 mai 2017

Nick moet voor zijn eerste MMA fight in korte tijd vele kilo's verliezen. Briek helpt hem hierbij met harde hand, maar gaat hierin veel te ver: Nick gaat sterk verzwakt de kooi in.

Épisode 7 - Schade

21 mai 2017

Na zijn overwinning bij zijn NMA-debut ligt Nick helemaal in de kreukels.En net nu stuurt Kirsten aan op een vechtscheiding vanwege zijn scheve schaats op hun huwelijksnacht.

Épisode 8 - Contractbreuk

28 mai 2017

Nick komt erachter hoe David de sportschool aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Een contract met de Amerikaanse MMA-sportbond lijkt uitkomst te bieden, maar Rudy doet niet meer mee. Sjoerd wordt ondertussen afgeperst door Rino.

Épisode 9 - Superman

4 juin 2017

David is weer helemaal teruggevallen in zijn verslaving en als hij erachter komt dat hij een nauwe samenwerking is aangegaan, probeert hij zelf de zaken op te lossen.

Épisode 10 - Wolven & Konijnen

11 juin 2017

Nick zijn eerste prof-fight bij de Amerikaanse UCC-bond komt eraan, maar eerst komt het nog tot een klassiek duel met bedreiger Briek.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...