Poster de la serie Farewell Letter

Farewell Letter

Non notée

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 141 minutes

Genre(s) : Drame, Famille, Romance

Like any other young girl, Zeynep dreams of being a social media influencer to escape her poor life. But while she is trying to achieve that, she also has to be a “mother” to her father. Because the 45-year-old man has the mind and emotions of a 5-year-old kid. With his toy car, childish jokes, and behaviour, Kadir is like a kid, in an adult costume. He’s the way he is because of the umbilical cord that was wrapped around his neck when he was in his mother’s womb. Kadir was born as a “test”, both for his parents and his child. At least, that’s what Zeynep’s grandpa says to her. Zeynep dreams big, and she tries to get away from the troubles of her aunt’s house; from her shakedown in a small room in which neither she nor her cousins can fit; from her uncle, who blames them and oppresses her aunt; from her aunt’s enraged exhaustion; from the impossible; and poverty.

Saisons

Farewell Letter saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Bölüm

27 février 2023 - 3/5

Épisode 2 - 2. Bölüm

6 mars 2023 - 3/5

Alanur “Oğlunuzu kızımdan uzak tutun. Benim size verecek kızım yok.” diye çıkıştığı Ziya Karlı’dan “Bizim de kesinlikle öyle bir niyetimiz yok. Ayrıca Mehmet nişanlı ve yakında evleniyor.” cevabını alır. Aslı'nın kafası da kalbi de hiç beklemediği bir anda aldığı evlenme teklifi nedeniyle karma karışıktır. Mehmet Aslı’yı evine geri götürdüğünde gerilim daha da artar. Mehmet, Alanur’a kızıyla evlenmek istediğini ve çok yakında ailesini de alarak istemeye geleceklerini söyler. Öfke patlaması yaşayan Alanur, bu evliliği engellemek için gururunu da ayaklar altına alarak yıllar sonra Ziya ile yüzleşir. Aslı ise annesinin herkesten sakladığı gizemli geçmişini öğrenmenin şokunu yaşamaktadır. Hatice ellerinden kayıp giden Mehmet’i geri kazanmanın yollarını ararken Aslı da çok önemli bir karar verme eşiğindedir.

Épisode 3 - 3. Bölüm

13 mars 2023 - 3/5

Mehmet ardında bir mektup bırakıp evini terk eden Aslı’nın elinden tutup getirince Ziyaların evine bomba düşer. Alanur’un ise vazgeçmeye hiç niyeti yoktur. Kızını geri almak için Karlı ailesinin kapısına dayanır fakat Aslı’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Aşklarına sahip çıkan Mehmet ile Aslı aile arasında kıyılacak nikahları için hazırlıklara başlarken Ziya Alanur’u törene davet etmek için galerisine gider. Görüşmenin amacı resmi olsa da ikili aralarındaki ateşin yıllar sonra bile sönmediğini bir kez daha hisseder. Aslı gelinlik seçimi sırasında Seher ile ilk ciddi görüş ayrılığını yaşarken Hatice de bu evliliğe engel olmak için son kozunu oynar. Kimse Seher'in Aslı'yı bu kadar çabuk kabullenmesinden şüphe etmezken, Seher’in her hamlesi planlı ve hesaplıdır. Seher’in Alanur’dan kurtulmak için yaptığı plana bu defa Aslı’da farkında olmadan dahil olmuştur.

Épisode 4 - 4. Bölüm

20 mars 2023 - 3/5

Épisode 5 - 5. Bölüm

27 mars 2023 - 3/5

Épisode 6 - 6. Bölüm

3 avril 2023 - 3/5

Épisode 7 - 7 bölüm

10 avril 2023 - 3/5

Épisode 8 - 8 bölüm

17 avril 2023 - 3/5

Épisode 9 - 9 bölüm

24 avril 2023 - 3/5

Épisode 10 - 10 bölüm

8 mai 2023 - 3/5

Vidéos

Trailer

26/01/2023

Derniers avis

avatar de du commentaire :

04/01/2024 - Aucune note

"Carta de despedida"