Poster de la serie Één grote familie

Één grote familie

Non notée

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 44 minutes

Genre(s) : Comédie, Drame

Julia and Taco are moving in together, both with their own children. A big change for everyone within this blended family, because how do you deal with different parenting styles and the new bonus family members?

Saisons

Één grote familie saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

14 octobre 2023

Juul trekt noodgedwongen met haar kinderen bij haar nieuwe vriend Taco in, omdat haar ex hun huis in de verkoop heeft gezet. De drie kinderen van Juul hebben totaal geen zin om op het platteland te gaan wonen. En al helemaal niet om een kamer te moeten delen met de drie kinderen van Taco. Ook Taco's kinderen verzetten zich hevig tegen dit idiote plan.

Épisode 2 - Aflevering 2

14 octobre 2023

Dennis komt onaangekondigd tegenover Juul en Taco wonen. Mies en Guus vinden het geweldig, maar Juul wil hem daar weg hebben. Taco probeert te bemiddelen. Moon en Su halen hun eerste cateringklus binnen. Kees gaat voor het eerst naar haar nieuwe school. Wanneer Zim haar buiten sluit, verzint Kees een manier om haar terug te pakken.

Épisode 3 - Aflevering 3

14 octobre 2023

Max heeft examens, maar kan zich thuis niet concentreren. Zim is kwaad dat Kees met háár vriendinnen op stap is geweest. Als wraakactie crasht Zim de praatgroep van Kees, waardoor hun ruzie tot een kookpunt komt. Taco heeft het even gehad met al het 'bonus-gedoe' en neemt Juul mee uit eten. Hun etentje wordt ruw verstoord, wanneer ze te horen krijgen dat Jeugdzorg bij hen op de stoep staat.

Épisode 4 - Aflevering 4

14 octobre 2023

Taco heeft een housewarming georganiseerd met alle opa's en oma's. Moon komt ook, maar Juul wil niet dat Dennis wordt uitgenodigd. Guus is nog steeds bang voor buurjongen Maikel, totdat hij achter de waarheid komt. Dennis hoort van Mies dat er een housewarming is en nodigt zichzelf uit. Kees wil Zim een vriendschapscadeautje geven, maar is Zim wel zo blij met Kees als nieuwe vriendin?

Épisode 5 - Aflevering 5

14 octobre 2023

Guus moet een familiestamboom maken voor school, maar hoe doe je dat met zo'n ingewikkeld bonusgezin? Max doet auditie voor de Rockacademie. Dennis probeert -op z'n Dennis- een akkefietje met influencer-agent Bibi op te lossen. Mies vindt een jongen van de voetbal leuk. Juul en Guus hebben allebei op hun eigen manier heimwee naar 'hoe het was'.

Épisode 6 - Aflevering 6

14 octobre 2023

Juul gaat met tegenzin op retraite met Moon om elkaar beter te leren kennen. Taco en Dennis gaan met Lotus en Guus kamperen. Mies gaat met Su mee naar een line-dance feest, omdat die leuke jongen van voetbal daar ook is. Tot haar verrassing blijkt Max ook mee te gaan. Zim en Kees doen net alsof ze op schoolkamp gaan om dit weekend stiekem home alone te zijn. Hun avontuur valt in duigen, wanneer ze iets vinden wat ze nooit hadden mogen zien.

Épisode 7 - Aflevering 7

14 octobre 2023

Op de dag van zijn examens vindt Max een brief van zijn biologische moeder. Taco komt erachter dat Juul naar een nieuw huis heeft gezocht, maar weet niet hoe hij de confrontatie aan moet gaan. Moon en Su krijgen pech met de foodtruck. Hun relatie komt onder druk te staan. Taco krijgt van school te horen dat Max zijn examen niet heeft gemaakt.

Épisode 8 - Aflevering 8

14 octobre 2023

Iedereen is op zoek naar Max. Taco en Juul krijgen slaande ruzie en gooien alle bonus-frustraties in de strijd. Su begint te twijfelen of ze nog wel met Moon wil samenwonen. Dennis staat op het punt om een grote financiële klapper te maken, maar beseft zich dat hij eerst met Kees moet praten. Juul ziet dat al haar kinderen hun draai in het nieuwe huis hebben gevonden. Geldt dat ook voor haar?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...