Poster de la serie Een dubbeltje op zijn kant

Een dubbeltje op zijn kant

Non notée

Année : 2013

Nombre de saisons : 7

Durée moyenne d'un épisode : 60 minutes

Genre(s) : Drame, Télé-réalité, Intérêt particulier

In Een Dubbeltje op zijn Kant staan gezinnen en huishoudens centraal die financieel in zwaar weer verkeren. Door een gebrek aan overzicht in de administratie en het ontbreken van inzicht in de eigen inkomsten en uitgaven lopen betalingsachterstanden op en worden schulden alsmaar groter. Met de hulp van John Williams en Annemarie van Gaal komt er weer duidelijkheid en structuur in de financiele huishouding. Samen met een team van deskundigen zorgt John ervoor dat er zicht komt op een schuldenvrij leven.

Saisons

Een dubbeltje op zijn kant saison 1

Saison 1

Een dubbeltje op zijn kant saison 2

Saison 2

Een dubbeltje op zijn kant saison 3

Saison 3

Een dubbeltje op zijn kant saison 4

Saison 4

Een dubbeltje op zijn kant saison 5

Saison 5

Een dubbeltje op zijn kant saison 6

Saison 6

Een dubbeltje op zijn kant saison 7

Saison 7

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Anneke en Tako

27 août 2013

Anneke en Tako zijn tien jaar samen en hebben samen een zoontje. Al op jonge leeftijd heeft Tako een schuld opgebouwd vanwege een riskante belegging. Om die schuld af te lossen, sluit hij achtereenvolgens verschillende leningen af tegen steeds ongunstigere voorwaarden. Zo groeit zijn oorspronkelijke schuld van 13.000 euro uit tot een bedrag van bijna 60.000 euro. De vooruitzichten zijn erg somber: Tako verliest binnenkort zijn baan als taxichauffeur en Annekes parttimejob als postbode brengt lang niet genoeg geld in het laatje. Het maandelijks tekort dreigt het gezin ten gronde te richten.

Épisode 2 - Flor-Alba en Henk

3 septembre 2013

De 32-jarige Flor-Alba en de 44-jarige Henk leerden elkaar 14 jaar geleden kennen. Vanaf het begin van hun relatie hebben ze flinke geldproblemen. Inmiddels zijn de schulden opgelopen tot ruim 39.000 euro. Ongeveer 3 jaar geleden raakte Henk ook nog eens zijn baan in de horeca kwijt. Tot grote frustratie van Flor-Alba sluit Henk zich volkomen af van alle financiële ellende. Sinds een jaar heeft Henk weer een baan, maar dit contract eindigt op korte termijn. Flor-Alba vreest dat ze binnenkort samen met hun drie kinderen op straat komt te staan. Lukt het John en zijn team om dit gezin te helpen?

Épisode 3 - Aflevering 3

10 septembre 2013

Épisode 4 - Ingrid en Johan

17 septembre 2013

Ingrid en Johan hebben een gezin met drie kinderen. In twee jaar tijd heeft het stel ruim 50.000 euro schuld opgebouwd. De belangrijkste oorzaak van de schuld is de eigen zaak die Ingrid acht maanden geleden heeft moeten sluiten. Maar John en Annemarie komen er ook achter dat Ingrid een dure hobby heeft: winkelen. Wanneer John het stel hiermee confronteert, blijkt Johan niet te weten dat het geld er elke maand op deze manier uitvliegt. John gaat met beiden aan de slag om de financiële huishouding van het gezin weer op de rit te krijgen.

Épisode 5 - Henk en Anita

24 septembre 2013

De 29-jarige Henk en 21-jarige Anita zijn anderhalf jaar geleden getrouwd. Vanaf de eerste huwelijksdag zitten ze al in de financiële problemen. Die problemen zijn begonnen met het kopen van hun eerste huis en werden vervolgens alleen maar groter. Zelfs een grote lening bij Anita's vader bracht geen verbetering in hun situatie. Als ze zo doorgaan, moeten ze hun huis uit. De hele situatie drukt behoorlijk op hun huwelijk, maar tot een breuk willen ze het natuurlijk niet laten komen. Vinden ze samen met John en Annemarie dé oplossing?

Épisode 6 - Paulo en Anita

1 octobre 2013

Het gezin van Paulo en Anita heeft in de schuldsanering gezeten.Vier jaar lang moesten ze leven van honderd euro in de week. Twee jaar geleden dachten ze eindelijk schuldenvrij te zijn, maar niets bleek minder waar. Er ligt nog een belastingaanslag, omdat ze onterecht toeslagen zouden hebben ontvangen. Paulo en Anita zijn radeloos en doodsbang dat alle ellende van vooraf aan begint. De schulden beginnen alweer in rap tempo toe te nemen.

Épisode 7 - Manon en Wilfred

8 octobre 2013

Manon en Wilfred kampen al zes jaar met financiële problemen. Ze houden het hoofd niet meer boven water nu Manon uren op haar werk heeft moeten inleveren en de hypotheek ook nog eens duurder is geworden. Dit zorgt voor grote paniek bij Manon, die alle administratie alleen doet en in het verleden haar eigen spaargeld aan persoonlijke schulden van Wilfred heeft besteed.

Épisode 8 - Karin

15 octobre 2013

Karin is 46 jaar, gescheiden en woont samen met haar twee dochters. Sinds de scheiding moet ze zelf de administratie doen. Lange tijd lijkt het goed te gaan totdat Karin werkloos wordt en er een aanslag van de Belastingdienst op de deurmat valt. Op haar betaalrekening staat geen geld meer en Karin grijpt steeds vaker naar haar creditcard. Als hiervan ook de limiet is bereikt, is Karin ten einde raad.

Épisode 9 - Aflevering 9

22 octobre 2013

Épisode 10 - Aflevering 10

29 octobre 2013

Épisode 1 - Marjolein en Nick

26 août 2014

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein hoogzwanger is! Het drama is compleet als ook de bezorgde moeder van Marjolein het gedrag van het tweetal niet langer accepteert.

Épisode 2 - Rosacarmen en Herman

2 septembre 2014

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos in de financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop door de verzamelwoede van het stel!.De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar zodra er een opkoper in beeld komt, wordt het bij Herman zwart voor de ogen.

Épisode 3 - Nicole en Maurice

9 septembre 2014

In een nieuwe uitzending van het RTL 4-programma ‘Een Dubbeltje Op Zijn Kant’ op dinsdag 9 september slaat John Williams steil achterover van het verhaal van Maurice en Nicole. Beiden zijn pas 24 en 28 jaar, maar begeven zich al jarenlang in torenhoge schulden. Deurwaarders lopen af en aan, waarbij Nicole haar best doet, maar vriend Maurice er een potje van maakt. Hij heeft geen besef van de ernst van de situatie. Zou John hem dit kunnen laten inzien? Samen met financieel expert Annemarie van Gaal proberen zij om het koppel weer een toekomst te geven. Annemarie neemt de broodnodige adviezen voor haar rekening en John regelt onder andere een baan voor Maurice. Echter blijkt dit compleet anders uit te pakken, want op het moment dat John net de deur achter zich heeft dichtgetrokken, blijkt dat Maurice niet is komen opdagen bij zijn nieuwe baan. Sterker nog, niemand kan hem bereiken, dagenlang niet. John reist opnieuw af en komt verhaal halen. Hij doet nog een allerlaatste poging om het jonge koppel te redden... Realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan gezinnen die maandelijks steeds verder afglijden in de financiële problemen. Gezamenlijk brengen ze de boo

Épisode 4 - Vicky en Andre

16 septembre 2014

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet meer aanzien en luidt de noodklok.

Épisode 5 - Richard en Ingrid

23 septembre 2014

Richard en Ingrid vinden beiden na een scheiding het geluk bij elkaar. Ingrid is dan net uit de schuldsanering en denkt een nieuw leven te beginnen. Die droom vervliegt als blijkt dat ook Richard torenhoge schulden heeft. Terwijl Ingrid moet accepteren dat ze opnieuw de financiële strijd aan moet gaan, wordt Richard aan het werk gezet. Maar ondanks zijn eigen financiële puinhoop kost het hem grote moeite om zijn schouders eronder te zetten.

Épisode 6 - Gertjan en Margriet

30 septembre 2014

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen geraakt. Ze komen niet meer rond en Margriet zit futloos en werkeloos thuis. De grootste pijn zit 'm in een grote lening aan hun eigen zoon, die de verhoudingen in de familie op scherp hebben gezet.

Épisode 7 - Mark en Marieke

7 octobre 2014

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze de touwtjes aan elkaar te knopen. Als het financiële plaatje compleet wordt gemaakt, blijkt dat hun uitgaven buitensporig hoog zijn. John vindt daarom dat ze diep door het stof moeten om het tij te keren.

Épisode 8 - Jeroen en Heidi

14 octobre 2014

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat zo goed dat ze zichzelf genomineerd hebben voor hun eigen 'Een Dubbeltje Op Zijn Kant'- trofee.

Épisode 1 - Marcel en Anke

1 septembre 2015

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de barbiepoppenverzameling van Anke en dat maakt de situatie alleen maar erger. Om uit de schulden te komen, moet alles op alles worden gezet. Maar zijn ze hiertoe bereid?

Épisode 2 - Ruud en Jolande

8 septembre 2015

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft echter geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel lijdt alleen maar verlies. Jolande is de wanhoop nabij. Door de koppigheid en trots van Ruud staan ze aan de rand van de afgrond. Om uit de schulden te komen, moeten er meer inkomsten binnen gaan komen. Wat betekent dit voor Ruud en zijn winkel?

Épisode 3 - Martijn en Anne

15 septembre 2015

Martijn en Anne zijn opgegeven door moeder Elly, die het stel maandelijks honderden euro's leent. Dat geld gaat grotendeels op aan de wietverslaving van Martijn. Tot begin van het jaar had Martijn niet door hoeveel geld hij hieraan uitgaf. Sinds zijn bedrijf is gestrand stapelen de rekeningen zich snel op en ziet het stel hun toekomst somber tegemoet. Martijn moet stoppen met blowen en geen geld meer aannemen van zijn moeder. Gaat hem dat lukken?

Épisode 4 - Edith en Willem

22 septembre 2015

Edith en Willem hebben elkaar 16 jaar geleden leren kennen. Edith had toen maar één droom: een eigen cafeetje beginnen. Deze droom werd al snel een nachtmerrie. Ze proberen wanhopig om financieel het hoofd boven water te houden, maar dan maakt Edith een cruciale fout. Die komt Willem heel duur te staan: hij verliest na 26 jaar trouw dienstverband zijn vaste baan. Hun relatie heeft een flinke deuk opgelopen en ze zitten tot aan hun nek in de schulden. Het is voor hen nu of nooit!

Épisode 5 - Ronald en Belinda

29 septembre 2015

Ronald en Belinda hebben de dementerende moeder van Ronald in huis genomen, terwijl ze zelf met grote problemen te kampen hebben. Ronald heeft een herseninfarct gehad en heeft in een lang revalidatietraject gezeten. Om voor Ronald en zijn moeder te kunnen zorgen, is Belinda gestopt met werken. De schulden stapelen zich hoog op, dus moet er gewerkt worden! Alleen kunnen en willen zij wel werken?

Épisode 6 - Kees en Silvia

6 octobre 2015

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten. Hierdoor lopen de schulden verder op en ontstaat er onderling veel stress. Toch blijven zij maar investeren in de hoop meer klanten te trekken. Kees en Silvia kunnen hun rekeningen niet meer betalen en Kees is bang voor loonbeslag, waardoor hij zijn baan kwijt zal raken. Kunnen Kees en Silvia het tij keren of is het te laat?

Épisode 7 - Richard en Jennifer

13 octobre 2015

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg niet het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun vaste lasten te betalen, maar geven in plaats daarvan hun geld met bakken uit aan dingen die ze niet nodig hebben. Inmiddels hebben ze al twee maanden hun huur niet betaald. Als ze de huur nog een maand niet betalen, kunnen ze op straat komen te staan. Dit jonge, onwetende stel moet wakker worden geschud voordat het te laat is!

Épisode 8 - Desmond en Carola

20 octobre 2015

Desmond en Carola zitten in de schulden door verkeerde beslissingen in het verleden. Tot Carola twee jaar geleden haar baan kwijtraakte, konden ze precies rondkomen. Sinds zij in de WW zit, moeten zij de eindjes aan elkaar knopen. Deze maand stopt de WW-uitkering van Carola echter en dan zijn de gevolgen niet te overzien. Ze denken zuinig te leven, maar al snel blijkt dat zij hun vakantiegeld en een flinke belastingteruggave uitgeven aan. En waarom vindt Carola al twee jaar geen werk? Wat de achterliggende reden ook is, Carola moet snel aan de bak om te voorkomen dat zij en hun zoontje binnenkort op straat komen te staan.

Épisode 1 - Anneke en Taco

1 janvier 2016

Anneke en Tako zijn tien jaar samen en hebben samen een zoontje. Al op jonge leeftijd heeft Tako een schuld opgebouwd vanwege een riskante belegging. Om die schuld af te lossen, sluit hij achtereenvolgens verschillende leningen af tegen steeds ongunstigere voorwaarden. Zo groeit zijn oorspronkelijke schuld van 13.000 euro uit tot een bedrag van bijna 60.000 euro. De vooruitzichten zijn erg somber; Tako verliest binnenkort zijn baan als taxichauffeur en Annekes parttimejob als postbode brengt lang niet genoeg geld in het laatje. Het maandelijks tekort dreigt het gezin ten gronde te richten.

Épisode 2 - afl 2

1 janvier 2016

Épisode 5 - Henk en Anita

1 janvier 2016

De 29-jarige Henk en 21-jarige Anita zijn anderhalf jaar geleden getrouwd. Vanaf de eerste huwelijksdag zitten ze al in de financiële problemen. Die problemen zijn begonnen met het kopen van hun eerste huis en werden vervolgens alleen maar groter. Zelfs een grote lening bij Anita's vader bracht geen verbetering in hun situatie. Als ze zo doorgaan, moeten ze hun huis uit. De hele situatie drukt behoorlijk op hun huwelijk, maar tot een breuk willen ze het natuurlijk niet laten komen. Vinden ze samen met John en Annemarie dé oplossing?

Épisode 8 - Karin

1 janvier 2016

Épisode 1 - Marjolein en Nick

26 août 2014

Marjolein en Nick hebben extreem hoge studieschulden en werken zich door hoge uitgaven steeds verder in de nesten. Tot overmaat van ramp dreigt het jonge gezinnetje binnen een paar dagen het huis uitgezet te worden. En dat terwijl Marjolein hoogzwanger is! Het drama is compleet als ook de bezorgde moeder van Marjolein het gedrag van het tweetal niet langer accepteert.

Épisode 2 - Rosacarmen en Herman

2 septembre 2014

Rosacarmen en Herman zitten tot over hun oren in de schulden. Maar het is niet alleen een chaos in de financiën, ook in huis is het een enorme puinhoop door de verzamelwoede van het stel! De oplossing lijkt simpel: het verkopen van hun spullen. Maar zodra er een opkoper in beeld komt, wordt het bij Herman zwart voor de ogen.

Épisode 3 - Nicole en Maurice

9 septembre 2014

Nicole en Maurice zijn pas 24 en 28 jaar, maar leven al jarenlang in de schulden. Deurwaarders lopen af en aan en er hangt ze zelfs een gijzeling boven het hoofd. Nicole doet haar best, maar Maurice maakt er een potje van. Hij heeft geen besef van de ernst van de situatie.

Épisode 4 - Vicky en Andre

16 septembre 2014

Vicky en Andre zijn ten einde raad. Hun leven wordt beheerst door geldproblemen. Ze zijn zelfs afhankelijk van de voedselbank. Door alle ellende staat hun relatie onder druk en lopen de emoties hoog op. De dochter van Vicky kan het niet meer aanzien en luidt de noodklok.

Épisode 5 - Richard en Ingrid

23 septembre 2014

Richard en Ingrid vinden beiden na een scheiding het geluk bij elkaar. Ingrid is dan net uit de schuldsanering en denkt een nieuw leven te beginnen. Die droom vervliegt als blijkt dat ook Richard torenhoge schulden…

Épisode 6 - Gertjan en Margriet

30 septembre 2014

Gertjan en Margriet zoeken dringend hulp. Ze zijn van middelbare leeftijd en hebben in de loop van hun jarenlange huwelijk een torenhoge schuld opgebouwd. Door het mislukken van een aantal ondernemingen zijn ze in grote financiële problemen geraakt. Ze komen niet meer rond en Margriet zit futloos en werkeloos thuis. De grootste pijn zit 'm in een grote lening aan hun eigen zoon, die de verhoudingen in de familie op scherp hebben gezet.

Épisode 7 - Mark en Marieke

7 octobre 2014

Mark en Marieke zijn beiden 27 en hebben grote schulden. De geboorte van hun tweeling heeft tot hoge kosten geleid. Doordat Marks salaris is gehalveerd, kunnen ze niet meer rondkomen. Met de financiële hulp van Mariekes ouders proberen ze de touwtjes aan elkaar te knopen. Als het financiële plaatje compleet wordt gemaakt, blijkt dat hun uitgaven buitensporig hoog zijn. John vindt daarom dat ze diep door het stof moeten om het tij te keren.

Épisode 8 - Jeroen en Heidi

14 octobre 2014

Door ziekte en baanverlies hebben Jeroen en Heidi grote schulden opgebouwd. Hun oplossing daarvoor bracht hen zelfs nog meer in de problemen. Bij iedere financiële tegenslag leenden ze steeds weer geld. Het roer moet drastisch om. Dat gaat zo goed dat ze zichzelf genomineerd hebben voor hun eigen 'Een Dubbeltje Op Zijn Kant'- trofee.

Épisode 1 - Marcel en Anke

Marcel en Anke zijn twaalf jaar gelukkig samen, maar hun geluk wordt overschaduwd door grote geldproblemen. De hypotheek is al maanden niet betaald en een gedwongen verkoop dreigt. Als troost wordt er te veel geld uitgegeven aan eten en de barbiepoppenverzameling van Anke en dat maakt de situatie alleen maar erger. Om uit de schulden te komen, moet alles op alles worden gezet. Maar zijn ze hiertoe bereid?

Épisode 2 - Ruud en jolande

Ruud en Jolande zijn dertig jaar getrouwd, maar door de ernstige financiële problemen staat hun huwelijk op springen. Ruud is vijf jaar geleden een winkel begonnen als lijstenmaker. Hij heeft echter geen kaas gegeten van ondernemen en de winkel lijdt alleen maar verlies. Jolande is de wanhoop nabij. Door de koppigheid en trots van Ruud staan ze aan de rand van de afgrond. Om uit de schulden te komen, moeten er meer inkomsten binnen gaan komen. Wat betekent dit voor Ruud en zijn winkel?

Épisode 3 - Martijn en Anne

Martijn en Anne zijn opgegeven door moeder Elly, die het stel maandelijks honderden euro's leent. Dat geld gaat grotendeels op aan de wietverslaving van Martijn. Tot begin van het jaar had Martijn niet door hoeveel geld hij hieraan uitgaf. Sinds zijn bedrijf is gestrand stapelen de rekeningen zich snel op en ziet het stel hun toekomst somber tegemoet. Martijn moet stoppen met blowen en geen geld meer aannemen van zijn moeder. Gaat hem dat lukken?

Épisode 4 - Edith en Willem

Épisode 5 - Ronald en Belinda

Ronald en Belinda hebben de dementerende moeder van Ronald in huis genomen, terwijl ze zelf met grote problemen te kampen hebben. Ronald heeft een herseninfarct gehad en heeft in een lang revalidatietraject gezeten. Om voor Ronald en zijn moeder te kunnen zorgen, is Belinda gestopt met werken. De schulden stapelen zich hoog op, dus moet er gewerkt worden! Alleen kunnen en willen zij wel werken?

Épisode 6 - Kees en Silvia

Kees en Silvia zijn opgegeven door hun dochter Esther. Zij maakt zich ernstige zorgen over de financiële situatie van haar ouders. De schoonheidssalon van Silvia trekt te weinig klanten. Hierdoor lopen de schulden verder op en ontstaat er onderling veel stress. Toch blijven zij maar investeren in de hoop meer klanten te trekken. Kees en Silvia kunnen hun rekeningen niet meer betalen en Kees is bang voor loonbeslag, waardoor hij zijn baan kwijt zal raken. Kunnen Kees en Silvia het tij keren of is het te laat?

Épisode 7 - Flor-Alba en Henk

De 32-jarige Flor-Alba en de 44-jarige Henk leerden elkaar veertien jaar geleden kennen. Vanaf het begin van hun relatie hebben ze flinke geldproblemen. Inmiddels zijn de schulden opgelopen tot ruim 39.000 euro. Drie jaar geleden raakte Henk ook nog eens zijn baan in de horeca kwijt. Tot grote frustratie van Flor-Alba, sluit Henk zich volkomen af van alle financiële ellende. Sinds een jaar heeft Henk weer een baan, maar dit contract eindigt op korte termijn. Flor-Alba vreest dat ze binnenkort samen met hun drie kinderen op straat komt te staan. Lukt het John en zijn team om dit gezin te helpen?

Épisode 8 - Richard en Jennifer

Richard en Jennifer zijn piepjong en zitten al diep in de schulden. Jennifer kreeg in haar jeugd alles wat ze maar wilde en leerde daardoor niet wat de waarde van geld is. En Richard groeide op in een gezin met schulden, dus ook hij kreeg niet het goede voorbeeld. Ze 'vergeten' iedere maand hun vaste lasten te betalen, maar geven in plaats daarvan hun geld met bakken uit aan dingen die ze niet nodig hebben. Inmiddels hebben ze al twee maanden hun huur niet betaald. Als ze de huur nog een maand niet betalen, kunnen ze op straat komen te staan. Dit jonge, onwetende stel moet wakker worden geschud voordat het te laat is!

Épisode 1 - Episode 1

1 janvier 2015

Épisode 2 - Episode 2

1 janvier 2015

Épisode 3 - Episode 3

1 janvier 2015

Épisode 4 - Episode 4

1 janvier 2015

Épisode 5 - Episode 5

1 janvier 2015

Épisode 6 - Episode 6

1 janvier 2015

Épisode 7 - Episode 7

1 janvier 2015

Épisode 8 - Episode 8

1 janvier 2015

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...