Poster de la serie Echte Gooische Moeders

Echte Gooische Moeders

Non notée

Année : 2020

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 31 minutes

Genre(s) : Drame, Soap

Het leven lacht de Echte Gooische Moeders toe. Ze hebben alles wat hun hartje begeerd: een knappe, succesvolle man, beeldschone kindjes en een prachtig huis. Pauline, Bo, Florine, Kim en Leslie zetten de deuren van hun mooie huizen en hun perfecte leven wijd open. Ze delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

Saisons

Echte Gooische Moeders saison 1

Saison 1

Echte Gooische Moeders saison 2

Saison 2

Echte Gooische Moeders saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Afl. 1: Het Is Niet Alles Goud Wat Er Blinkt

4 novembre 2020

We maken (opnieuw) kennis met Bo, Pauline, Florine, Kimberly en Leslie. Ze wonen allemaal in een mooi huis, met een leuke man en beeldschone kindjes. Maar ze kennen ieder ook hun eigen uitdagingen. De Echte Gooische Moeders zijn openhartig, eerlijk en laten zien dat geld niet altijd gelukkig maakt. Hoewel het natuurlijk wel makkelijk is als je het hebt.

Épisode 2 - Afl. 2: Beter Verwend Dan Verwaarloosd

11 novembre 2020

Wat hun ouders vroeger bij hen deden, doen de Gooische Moeders tegenwoordig zelf: hun kinderen flink in de watten leggen. Ze hebben alles over voor hun kroost. Bo neemt haar kids mee op playdate in de tuin van haar beste vriendin. Kimberly wil de wens van haar zoon uit laten komen: het kopen van een minivarken. En Pauline doet er alles aan om haar wens voor een derde kindje te bespoedigen. Daarom begint ze met acupunctuur.

Épisode 3 - Afl. 3: Me-Time

18 novembre 2020

Door hun drukke levens hebben de Echte Gooische Moeders nog nauwelijks tijd voor zichzelf. Daarom organiseert Pauline voor haar vriendinnen een weekend naar Maastricht. Voor even mogen ze ongegeneerd genieten van extreme luxe. Ze vliegen zelfs met een privéjet. Al is dat niet voor iedereen een feestje.

Épisode 4 - Afl. 4: Girls Just Wanna Have Fun

25 novembre 2020

De vijf Gooische vriendinnen zijn een weekend naar Maastricht. Weg van man en kinderen gunnen ze het zichzelf om ongegeneerd te genieten van extreme luxe. Leslie past in voor het allereerst in haar leven trouwjurken. Onder het genot van champagne wordt een spel gespeeld waarbij de vriendinnen echt open tegen elkaar gaan zijn. En tijdens een galadiner in een kasteel kijken de vrouwen net iets te diep in het glaasje. Met een enorme kater tot gevolg!

Épisode 5 - Afl. 5: Ik Kan Het Niet Alleen

2 décembre 2020

Florine krijgt op de valreep voor haar bevalling een bijzonder kostbaar cadeau. Bo wil weten of haar handen meer kunnen vertellen over hoe zij in het leven staat, daarom schakelt ze de hulp van een handlezer in. Kimberly krijgt voor het eerst golfles van haar vriend en professioneel golfer Gerrit. En voor Pauline breekt de grote dag aan: ze ondergaat een IUI-behandeling in het ziekenhuis.

Épisode 6 - Afl. 6: It's The Most Wonderful Time Of The Year

9 décembre 2020

Ook in Het Gooi breken de feestdagen weer aan. Voor Leslie haar favoriete tijd van het jaar. Daarom gaat ze op zoek naar aanvullingen voor haar eigen miniatuurkerstdorp. Bo en Kimberly gaan voor het eerst aan de slag als vrijwilligers. Ze struinen het hele Gooi af op zoek naar babyspullen voor een stichting. En Florine heeft de mooiste tijd van haar leven: ze wordt moeder van zoon Beer Stanislaus.

Épisode 1 - Afl. 1: Een Nieuw Begin

25 novembre 2021

Leslie is verhuisd naar de goudkust van Amstelveen en is hoogzwanger. Pauline is ook zwanger, maar wil dat nog even geheimhouden. Ze neemt de nietsvermoedende Leslie mee naar zwangerschapsyoga. Florine en Bo verruilen ook hun riante stulpjes voor een nieuw onderkomen. Florine emigreert naar Ibiza waar ze een droom van een villa heeft gevonden.

Épisode 2 - Afl. 2: Op Geluk Moet Je Proosten

2 décembre 2021

Florine komt aan op Ibiza en ziet voor het eerst in levenden lijve het huis dat Jeroen voor haar gekocht heeft. Ondertussen is Leslie bevallen van een gezonde zoon: Manuel. Omdat ze bij haar vorige kraamtijd niet lekker in haar vel zat, pakt ze het nu anders aan. Kimberly heeft ook gezinsuitbreidin: hondje Peanutbutter Sugar. Pauline heeft de twaalfwekenecho en is enorm zenuwachtig.

Épisode 3 - Afl. 3: Uitpakken

9 décembre 2021

Bo en Florine zijn verhuisd en het grote uitpakken is begonnen. Voor Florine betekent dit de honderden jurken en bikini's ophangen in haar gigantische garderobekast. Bo moet alles alleen inrichten, want manlief Paul is op vakantie met vrienden. Pauline komt met haar twee zoons kijken en ze laat aan Bo vol trots haar twaalfwekenecho zien. Is het een jongetje of een meisje?

Épisode 4 - Afl. 4: Terug In Balans

16 décembre 2021

Leslie trakteert Pauline op een dagje spa in vijfsterrenhotel De L'Europe Amsterdam. De gehele spa is voor hun tweetjes, plus een mysteryguest. Florine is zich aan het nestelen op Ibiza. Het is daar allemaal prachtig, maar 24/7 op Beer passen valt haar soms een beetje zwaar. Bo en Kimberly ontdekken dat ze allebei enorm last hebben van hun hormonen.

Épisode 5 - Afl. 5: Belle

23 décembre 2021

Als dé beautygoeroe van het Gooi gaat Kim natuurlijk mee met de nieuwste beautytrends. Die treatments probeert ze wel eerst uit en Bo en Pauline zijn proefkonijn. Bo en Kim gaan in hun zoektocht naar hormonale balans op bezoek bij arts Bart Biermans. Ze krijgen een ijsbad waarmee ze hun lichaam een reset hopen te geven. Florine dompelt zich liever in een healingsessie, waarbij ook heel wat loskomt.

Épisode 6 - Afl. 6: Samen Kunnen We Alles Aan

30 décembre 2021

Na vier weken rust gaat Pauline met Bo en Kim plus alle kinderen naar België voor een weekendje weg. De luxe laten ze thuis, want ze gaan back to basic in een natuurpark. Er is geen elektriciteit of verwarming dus ze moeten zelf houthakken voor de kachel. Leslie blijft thuis en verwent zoontje Manuel met een babyspa. Florine is behoorlijk gesetteld op Ibiza en een fotoshoot met haar gezin is de kroon op haar geluk.

Épisode 7 - Gooisch geluk

6 janvier 2022

Épisode 8 - Oui Oui Paris Paris

13 janvier 2022

Épisode 9 - Echte Gooische Moederdag

8 mai 2022

Épisode 1 - Aflevering 1

8 mai 2023

Épisode 2 - Aflevering 2

15 mai 2023

Épisode 3 - Aflevering 3

22 mai 2023

Épisode 4 - Aflevering 4

29 mai 2023

Épisode 5 - Aflevering 5

5 juin 2023

Épisode 6 - Aflevering 6

12 juin 2023

Épisode 7 - Aflevering 7

19 juin 2023

Épisode 8 - Aflevering 8

26 juin 2023

Épisode 9 - Aflevering 9

3 juillet 2023

Épisode 10 - Aflevering 10

10 juillet 2023

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...