Poster de la serie Dokter Deen

Dokter Deen

Non notée

Année : 2012

Nombre de saisons : 4

Durée moyenne d'un épisode : 50 minutes

Genre(s) : Drame

Dutch (NL) Drama Series. With Monique van de Ven as Doctor Deen takes place on the wadden island of Vlieland. House doctor Maria Deen, who in addition to her work as a doctor, much more means for the inhabitants of the island. Life on the island is a unique world, completely different than life on the Mainland. Maria Deen is the rock in the surf for the islanders. In addition to all-round arts she acts also as a social worker, psychologist and sometimes even if vet and dentist for this small community. She often comes to difficult choices and should regularly do everything they can to dave human livess. In addition to doctor we see Maria Deen also as a mother three children and as beloved. Unforunately the diva of the island also keeping an eye on her beloved. Native Deen, the adoptive mother of Maria also forms an integral part of the series. Her novice dementia ensures both dramatic and comedic situations. A series in which especially the human and recognizable stories about life and death play an important role.

Saisons

Dokter Deen saison 1

Saison 1

Dokter Deen saison 2

Saison 2

Dokter Deen saison 3

Saison 3

Dokter Deen saison 4

Saison 4

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - De Storm

30 janvier 2012 - 3/5

Tijdens een stormachtige nacht zijn er rond Vlieland veel schepen in nood geraakt De helikopters van de SAR (Search and rescue) hebben het er druk mee. Een schip verliest zijn lading tropisch hardhout, die op het strand van Vlieland aanspoelt. Dat wakkert de Vlielandse koorts aan: het jutten. Zelfs de kerkdienst wordt ervoor onderbroken. Wanneer er dan een noodlottig ongeval plaats vindt in de duinen, is er geen helikopter meer beschikbaar om het slachtoffer naar het vasteland te vervoeren. Dokter Deen moet met alle beperkte middelen die haar te beschikking staan het slachtoffer, een goede bekende van de familie, in leven houden

Épisode 2 - Afscheid

6 février 2012

Mevrouw Nools, een van de oudste gasten van het eiland en goede vriendin van dokter Deen, brengt een onverwacht bezoek aan Vlieland Mevrouw Nools is de vrouw die Maria Deen aan haar adoptieouders heeft geholpen. Nu keert ze terug met een verzoek, dat Maria in grote verlegenheid brengt. Aan de ene kant wil zij haar weldoenster helpen, aan de andere kant worstelt ze met haar geweten als arts. Bovendien staan haar persoonlijke gevoelens van genegenheid voor mevrouw Nools haar in de weg. Bij gebrek aan een dierenarts wordt Maria weggeroepen om een veulen te halen.

Épisode 3 - Jan Barendtz

13 février 2012

Een dronken dorpsgenoot zorgt voor problemen met een mogelijk fatale afloop. Maria Deen weet wat de oorzaak is van zijn drankzucht. Isa kampt met het onbegrijpelijke gedrag van haar nieuwe vriend Paul. Robbert leert Wendy kitesurfen, en komt daarbij in een hachelijke situatie terecht. Ondertussen kan Maria maar geen goede afspraak maken met Oscar.

Épisode 4 - De weddenschap

20 février 2012

Maria wordt het slachtoffer van een actie die eigenlijk tegen Oscar is gericht. De actie brengt Maria in een gevaarlijke situatie. Robbert gaat weddenschap na weddenschap aan met kleine Teun om zijn financiële noden te lenigen, maar raakt van de regen in de drup. Mama Deen is een beetje in de war, maar blijkt de redder in de nood.

Épisode 5 - Over de rug van dokter Deen

27 février 2012

In het dorp wordt een braderie gehouden, het wordt een braderie die menigeen zal heugen. Maria loopt een blessure op, die haar tijdelijk uitschakelt. Haar assistent Fedde heeft een overvolle wachtkamer maar moet alles in zijn eentje opknappen. Op militair oefenterrein wordt de rode vlag gestreken, hetgeen Robbert met zijn gevolg in groot gevaar brengt.

Épisode 6 - Familie

5 mars 2012

Maria en Oscar zijn uit elkaar en dat zorgt voor lastige situaties op het eiland Komt het ooit nog goed tussen hen? Isa heeft na een optreden een onverwacht leuke ontmoeting met een bekende. Haar vriend Paul is daar niet zo blij mee. Wendy doet een schrikbarende ontdekking maar kan daar moeilijk over praten. Robbert en Paul gaan kitesurfen, wat voor grote problemen zorgt.

Épisode 7 - Elle de Vlee

12 mars 2012

De ontdekking van een vervelende aandoening veroorzaakt grote onrust onder een deel van de mannelijke bevolking van het eiland De mannen komen één voor één bij Maria langs in de praktijk. Wendy heeft een probleem, dat Maria kopzorgen bezorgt en haar relatie met Oscar verstoort. Heleen gaat op doktersbezoek maar kan Maria niet zeggen wat haar mankeert. Isa kan niet kiezen tussen haar vriend en haar nieuwe liefde.

Épisode 8 - Maybe baby

19 mars 2012

Mama Deen kan niet meer alleen wonen, maar naar een verzorgingshuis wil ze ook niet Uit nieuwsgierigheid besluit ze toch het verzorgingshuis te bezoeken. Maria wil dat Heleen zich in het ziekenhuis laat onderzoeken, maar Heleen durft niet. Isa weet niet meer op wie ze nou echt verliefd is, hoewel ze diep in haar hart het antwoord al weet. De ene vrouw wil een kindje, de ander juist niet.

Épisode 9 - Naar de haaien

26 mars 2012

Robbert ontdekt een zeldzame vis in het water bij Vlieland. De huisarts van Terschelling raakt daardoor ernstig gewond. Oscar en Robbert krijgen de vis echter niet te pakken. Isa geeft toe aan haar gevoelens voor Fedde, maar vist achter het net. Maria heeft niet door welke plannen Oscar met haar heeft en mama Deen vindt haar eigen oplossing voor de bankcrisis.

Épisode 10 - Zwerver

2 avril 2012

Robbert krijgt ruzie met een zwerver en Maria en Oscar geven een feest. Joey vindt een zwerver op het strand. Robbert wil hem wegsturen, en raakt met hem in gevecht. Kleine Teun blijkt toch niet zo'n hypochonder als gedacht. Isa is in een pesthumeur en heeft liefdesverdriet maar haar hart valt niet te lijmen. Ze gaat op bezoek bij Fedde. Het voorstel van Oscar valt niet goed bij Maria's dochters. Hun verlovingsfeest ruw onderbroken door een onvoorziene gast. 'Eind goed' blijkt niet altijd 'Al goed'.

Épisode 1 - Welkom op Vlieland

2 décembre 2013

Maria Deen wil haar zwangere dochter behoeden voor gevaar, maar Wendy heeft andere plannen. Haar ex-man, Sven, komt na drie maanden afwezigheid plotseling terug. Moeder Deen krijgt onverwacht wel heel spannend bezoek. Oscar is bij Maria ingetrokken. Hij heeft zijn zinnen gezet op een nieuw project waar Maria niet direct enthousiast van wordt. Robbert heeft iets te vieren en geeft een feest op het strand. Zijn vriend Paul komt voor het eerst na zijn ongeluk weer op het eiland. Isa werkt hard aan haar carrière. Als volleerd filmster betreedt ze de rode loper.

Épisode 2 - Een riskant plan

9 décembre 2013

Robbert wil zijn beste vriend Paul helpen en heeft daar een riskant plan voor bedacht. Fedde wil meewerken aan zijn plan, maar Maria is helemaal tegen en zorgt er onbedoeld voor dat Robbert nog meer gevaar loopt. Wendy geniet van haar dochter, helaas wordt ze geconfronteerd met een nare consequentie van het tienermoederschap. Een grote liefde van Oscar komt naar Vlieland. Oscar vraagt haar of ze blijft om samen met hem de strandtent te runnen. Moeder Deen komt achter een jarenlang familiegeheim.

Épisode 3 - Yuri

16 décembre 2013

Jan Barendtz wordt wakker op de dijk en kan zich niets meer herinneren van de avond ervoor. Moeder Deen is de hele nacht niet thuis geweest. Maria maakt zich ernstig ongerust. Vlieland krijgt een nieuwe mysterieuze bewoner, die zich als patiënt komt melden bij Maria. Om Paul op te vrolijken neemt Robbert hem mee een avondje stappen. Deze avond verloopt zowel voor Paul als voor Robbert niet zoals gepland. Oscar doet een bijzondere ontdekking als hij zijn eigen huis binnenkomt

Épisode 4 - Je kunt niet alles krijgen wat je wilt

23 décembre 2013

Als Robbert een rare plek op het been van Eva ontdekt stuurt hij haar door naar Maria. Eva blijkt dan een stuk zieker te zijn dan met name Oscar had gedacht. Moeder Deen heeft last van haar vergeetachtigheid, en besluit zij een bucketlist te maken om deze af te werken samen met Hans. Robbert doet diverse pogingen om medicijnen voor Paul te bemachtigen. Maria wil dat Wendy verder gaat met haar studie, maar Wendy wil voor Femke blijven zorgen. Dit zorgt voor een heftig conflict tussen beiden met vergaande gevolgen. En wie is nu eigenlijk die nieuwe dominee waar iedereen zo gek op is? Isa gaat op onderzoek uit.

Épisode 5 - Alleen

30 décembre 2013

De rechtszaak van Wendy verloopt anders dan zij had verwacht maar verandert dit wat aan haar beslissing? Oscar en Maria hebben ruzie. Betekent dit het einde van hun relatie? Heleen wil graag dat Joey weer thuis komt wonen. Isa mist Fedde heel erg en neemt een drastisch besluit. Mama Deen gaat met Hans mee naar Apeldoorn. De paarden in de manege blijken een besmettelijke ziekte te hebben. Kan Maria haar paard redden?

Épisode 6 - Verrassing

6 janvier 2014

Maria gaat naar een psychiater en ontdekt meer over zichzelf en haar verleden dan ze had verwacht. Wendy zet alles op alles om toch het gezag over haar kindje te krijgen en gaat daarbij een leugen om eigen bestwil niet uit de weg. Isa verrast Fedde én Maria met een besluit dat ze heeft genomen. Eva's biologische klok begint wel heel hard te tikken, terwijl Robbert er nog niet aan moet denken. Paul begint beroerd te worden door Robbert's behandeling. Geholpen door Isa doet Maria een wel zeer verrassende ontdekking.

Épisode 7 - Geloof, hoop en liefde

13 janvier 2014

Maria krijgt 's nachts onverwacht bezoek van haar Oscar, die zichzelf daarmee diep in de nesten werkt. Tijdens de sessie bij de psychiater vraagt Maria zich af waarom alle mannen bij haar weg lopen. Na dit bezoek gaat Maria voor het eerst langs bij de woning van Sven. Paul krijgt nare bijverschijnselen van Robberts behandeling en komt daardoor in ernstige moeilijkheden. Isa denkt dat de dominee homoseksueel is maar komt bedrogen uit. En komt het ooit nog goed tussen Oscar en Maria?

Épisode 8 - Liefde in de lucht

20 janvier 2014

Maria's psychiater komt naar Vlieland, andere bewoners vragen zich af of hij echt alleen komt voor haar therapie. Kleine Femke is ziek en Wendy maakt zich grote zorgen. Toch wil ze niet zomaar de hulp van haar moeder inroepen. Maria heeft een afspraak met haar psychiater, waardoor Oscar achterdochtig wordt. Oscar inmiddels woont samen met Robbert en Eva en slaapt noodgedwongen op de bank. Hij wil zijn huis terug, maar Eva is niet bereid zomaar te vertrekken. Eva heeft een kleine verrassing met grote gevolgen voor Robbert. Vergeetachtige Moeder Deen moet haar geliefde redden door hem niet te vergeten.

Épisode 9 - Een besmettelijke ziekte

27 janvier 2014

Jan Barendtz doet een gevaarlijke vondst op het strand, die grote gevolgen heeft voor het eiland. Heel Vlieland moet in quarantaine. De psychiater van Maria heeft een probleem met hun samenwerking. Maria begrijpt daar niets van. Laat hij haar nu ook in de steek? Moeder Deen wil geen tijger aaien want ze weet niet meer of ze daar zelf voor heeft gekozen. Ze denkt dat Hans een veel betere vrouw kan krijgen omdat ze zo vergeetachtig is. Robbert en Eva gaan door een diep dal in hun relatie. Isa en de dominee staan voor grote beslissingen.

Épisode 10 - Drie mannen

3 février 2014

Maria krijgt een naar bericht over haar vader en gaat naar hem toe. Freek en Isa bereiden zich voor op hun bruiloft. De voorbereidingen lopen niet op rolletjes. Wendy en Paul zijn verliefd, maar Wendy wordt onzeker als ze denkt dat Paul niet zo nodig met haar wil vrijen. Robbert wil geen relatie meer met Eva, maar Eva is een andere mening toegedaan. En gaat Maria kiezen tussen haar drie mannen?

Épisode 1 - Lust

4 janvier 2016

Het valt Wendy en Paul zwaar om met hun kindje in het kleine huisje van moeder Deen te wonen. Moeder Deens vergeetachtigheid wordt inmiddels met de dag erger. Haar vriend Hans Hazelbag wordt daar het slachtoffer van… Oscars dochter Eva wil een definitief besluit nemen, het is immers uit met Jelle. Maria krijgt op de begrafenis van haar vader een schokkend bericht. Ze zoekt steun bij haar ex-psychiater Max, waardoor ze haar afspraak met Oscar misloopt.

Épisode 2 - Jaloezie

11 janvier 2016

Maria wordt in verlegenheid gebracht en neemt een rigoureus besluit. Wendy moet keuzes maken. Gaat ze studeren of blijft ze thuis om voor haar gezin te zorgen? Robbert heeft een lumineus idee om aan een stageplek te komen. Hij doet er alles voor om zijn doel te bereiken… Gerda staat voor een moeilijke keuze. Hoe zal Maria hier op reageren? Isa hoort dat haar opa haar opa niet was.

Épisode 3 - Verlies

18 janvier 2016

Joey gaat zwemmen in de zee, maar Moeder Deen vindt het daar veel te koud voor. Isa gaat op zoek naar haar afkomst. Ze neemt Freek mee in de hoop dat hij deuren voor haar kan openen. Wendy heeft een belangrijke beslissing gemaakt. Dat zorgt voor een overrompelende ontmoeting. De stage van Robbert gaat beginnen, ondanks zijn ambitie valt hem dat nog niet mee. Maria moet Heleen iets vreselijks vertellen. En het zit Oscar niet mee, hij krijgt een klap in zijn gezicht.

Épisode 4 - Verdriet

25 janvier 2016

Robbert weet niet wie er in zijn bed beland is, hij kent de naam van het meisje niet meer. De vrouw van politieagent de Beer wil een eind aan haar leven maken. Maria wil haar helpen, maar komt daarbij in botsing met de Beer. Het lukt Heleen niet om te slapen. Ze kan ook niet huilen. Isa heeft moeite om antwoord te vinden op haar vragen en Wendy doet een ontdekking. Sven probeert Oscar te helpen, ze gaan samen mediteren. Maria krijgt veel voor haar kiezen, ze heeft het even heel erg zwaar.

Épisode 5 - Verwarring

1 février 2016

Oscar woont inmiddels op een bijzondere plek op het eiland. Priester Bart Vos bezoekt Maria en doet een onverwachte mededeling. Isa past op kleine Femke en krijgt last van rammelende eierstokken. Dat zorgt voor problemen tussen Isa en Freek. Robbert wordt belaagd door een meisje die hij heeft ontmoet. Zijn moeder is daar niet blij mee. De Beer wreekt de dood van zijn vrouw op Wendy en Paul, maar de Vlielanders schieten te hulp.

Épisode 6 - Schuldgevoel

8 février 2016

De slimme maar heel jonge Pip is de waarneemster van Maria. Ze maakt grote indruk op Robbert. Verder leert hij de consequenties van zijn daden kennen. Isa en Freek hebben problemen terwijl Wendy los gaat in Leeuwarden. Maria complimenteert Oscar voor zijn rol als advocaat.

Épisode 7 - Liefde

15 février 2016

Wendy denkt aan samenwonen, maar houdt haar Vlielandse leven geheim voor Stefan en de vrienden van haar studie. Isa vecht voor haar grote liefde Freek. Moeder Deen ziet Bart Vos aan voor een ander. Heleen accepteert de dood van haar kind. Samen met haar vrienden probeert ze afscheid te nemen. Pip zegt hetzelfde tegen Robbert als Maria tegen Oscar zegt. Zowel Robbert als Oscar zijn verbaasd.

Épisode 8 - Verrassing

22 février 2016

Heleens leven wordt weer volledig overhoop gegooid wanneer er bericht komt van de politie. Gerda doet een vervelende ontdekking die haar aan het denken zet. Wendy zegt dat ze moet werken op Vlieland en gaat naar huis. Maar dan krijgen Wendy en Paul zeer onverwachts bezoek. Paul en Isa zoeken troost bij elkaar wanneer hun levens een vervelende wending nemen.

Épisode 9 - Angst

29 février 2016

Heleen is in paniek en vraagt Maria om hulp. Maria ontdekt dat Joey iets op en aan zijn lever heeft. Isa pikt het niet langer dat Wendy weg is en gaat haar halen. Wendy wordt verscheurd door haar twee levens, ze moet keuzes maken. Pip heeft nagedacht en Robbert haalt haar op bij de boot. Dan maakt hij iets mee dat zijn leven zal veranderen. Maria redt een leven, bijna ten koste van zichzelf. Moeder Deen heeft een oplossing voor Femke.

Épisode 10 - Vreugde

7 mars 2016

Wendy mist Femke en eist van Stefan openheid en eerlijkheid over hun relatie. Voor Joey blijkt negatief juist positief. Hij moet iets aan Heleen vertellen. Sven komt naar Vlieland voor de verjaardag van Maria. Oscar koopt ringen, maar dat wil Maria niet. Met de komst van Finn wil Eva een gezin stichten met Robbert. Maar Robbert wil Pip niet kwijt. Maria zegt 'papa' tegen Bart. Moeder Deen is daar zeer tevreden over. De familie verrast Maria voor haar zestigste verjaardag, maar zijzelf zorgt voor de grootste verrassing.

Épisode 1 - Het ergste moet nog komen

1 mars 2018

Maria Deen has to undergo a major operation and the outcome is uncertain.

Épisode 2 - Mantelzorgen

8 mars 2018

Oom Jan krijgt slecht nieuws te horen en gooit het roer drastisch om. De relatie tussen Robbert en Pip belandt in zwaar weer als Robbert zijn oog laat vallen op een ander. Oscar probeert positief en sterk te blijven.

Épisode 3 - Dag ome Jan

15 mars 2018

Jan Barendtsz stelt orde op zaken en wil zich laten behandelen, maar het lot bepaalt anders.

Épisode 4 - Van de wal in de sloot

22 mars 2018

Moeder Deen komt op de wachtlijst van het verzorgingshuis, maar dan blijkt dat er iets grondig mis is met de verbouwingsplannen van de inrichting. Door een incident ontdekt Robbert wat er mis is met Pip. Isa moet een belangrijke beslissing nemen. Geeft ze alles op voor haar acteurscarrière? Daarnaast heeft De Beer een pijnlijk probleem en wordt Elle ook nog eens betrapt. Wendy vindt Otis helemaal niet leuk. Of toch een klein beetje? Tot slot heeft Oscar een ernstige crisis.

Épisode 5 - De City Swim

5 avril 2018

Robbert en Pip hebben problemen in de slaapkamer, maar of Robbert daar de juiste oplossing voor vindt? Dominee Freek vloekt in een vlog van Isa. De ALS symptonen van Oscar verergeren. Tijdens de Cityswim, waar de Vlielanders voor hem zwemmen, verslikt Oscar zich. Moeder Deen mag naar het verzorgingshuis, maar afscheid nemen van Maria valt haar zwaar. Sven komt onverwachts op bezoek met een wel heel bijzondere kapitein aan zijn zijde. Oscar neemt een drastische beslissing.

Épisode 6 - De laatste dag

12 avril 2018

Oscar heeft zijn beslissing genomen. Iedereen ziet er verschrikkelijk tegen op. Otis vindt Wendy leuk maar is dat gevoel wederzijds? Kleine Teun heeft nogal ongewone liefdesperikelen. Isa neemt een gesprek op met Oscar, maar vergeet haar camera uit te zetten. Eva komt speciaal over uit Indonesië en probeert haar vader van zijn besluit af te brengen, maar Oscar’s voornemen is onherroepelijk.

Épisode 7 - Herinneringen

19 avril 2018

Het hele dorp is in diepe rouw en Pip voelt zich verschrikkelijk schuldig over wat ze gedaan heeft. Zola eist van Sven dat hij met haar meegaat. Wendy zoekt troost bij Otis maar ze komt erg ongelegen. Maria heeft last van hallucinaties en neemt de reorganisatie van het verzorgingshuis wel heel drastisch ter hand. Tot slot heeft Freek heeft ernstige ademhalingsproblemen.

Épisode 8 - Ademnood

26 avril 2018

Freek krijgt een goed maar zorgwekkend bericht, waardoor Isa voor hem gaat bidden. Maria heeft verbouwingsplannen voor het verzorgingshuis en gaat de strijd aan met de huidige eigenaar. Otis Monk komt in opspraak maar Wendy gelooft niet dat hij schuldig is. Pip vermoedt dat er iets is met Robbert, maar hij ontkent. Daarnaast heeft Klaartje een geheim, waar het hele dorp al van op de hoogte is. En wat haalt Maria zich nu weer op de hals?

Épisode 9 - Vlielandse lucht

3 mai 2018

Maria dreigt haar deadline niet te halen en Elle en Robbert bekennen hun zonde aan hun partners.

Épisode 10 - Na regen komt...

17 mai 2018

Het wordt nog even heel spannend in het slot van Dokter Deen. Robbert (Jelle de Jong) en Pip krijgen vreselijke ruzie en Sven besluit te vertrekken na een miscommunicatie met Maria (Monique van de Ven). Die voert verder nog strijd in de gemeenteraad en het ziet er niet goed uit. Krijgt de serie voor alle betrokkenen wel een happy ending?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...