Poster de la serie Dennis

Dennis

Non notée

Année : 0

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Comédie

In de serie wordt de zesendertigjarige tandarts Dennis Denissen gevolgd in zijn gecompliceerd liefdesleven. Terugkerende thema's zijn mannen en vrouwen, seks, schoonouders, kinderen krijgen en vreemdgaan. Dennis Denissen woont samen met Nadine en Frederik (Fredje). Nadine is de zus van de ex van Dennis, Michelle, en van die scheiding is Dennis nog niet bekomen.

Saisons

Dennis saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Madame Zouzou

Nadine wil aan het werk als paragnost en daar is Frederik helemaal niet blij mee. Na een fikse ruzie trekt hij in bij Dennis. Uit dankbaarheid regelt hij voor dennis een afspraakje met z'n knappe, maar nog erg jonge nichtje, Lieselot.

Épisode 2 - Sinterklaas

Dennis moet Sinterklaas spelen tijdens het jaarlijkse kinderfeest in het ziekenhuis, maar hij vindt geen Zwarte Piet. Zelfs Frederik laat het afweten want hij wil zich volledig concentreren op z'n nieuwe baan als vertegenwoordiger.

Épisode 3 - Sabrina

Frederik huurt professionele hulp in om het seksleven van Dennis nieuwe impulsen te geven. Nadine vindt een baan als receptioniste in een fitnesscentrum met een wel heel stoere zaakvoerder. Walter krijgt een nieuwe kamergenoot.

Épisode 4 - Frederik is jarig

Frederik is jarig. Nadine organiseert een verassingsfeestje met, jawel, 'verrassende' gasten. Walter maakt ruzie met z'n nieuwe kamergenoot.

Épisode 5 - Dennis moet kiezen

Cor en Mia blijven logeren. Frederik trekt opnieuw bij Dennis in. Dennis krijgt in het ziekenhuis bezoek van Louis Somers, de vader van Nathalie.

Épisode 6 - Freddy Snok

Dennis heeft erectieproblemen. Nathalie zoekt hulp bij psychiater Freilich. Frederik ontmoet Jan, de werkgever en de geheime liefde van Nathalie.

Épisode 7 - Fredjes nachtmerrie

Frederik heeft een nachtmerrie en Dennis maakt ruzie met Nathalie. Frederik en Nathalie zoeken steun bij elkaar en gaan samen op restaurant.

Épisode 8 - Cor is verliefd

Mia komt onverwacht, ongelegen en danig in paniek op bezoek: Cor is verliefd. Nadine geeft Jan de bons en Frederik wil haar daarvoor danken met een feestje en een persoonlijk geschenk.

Épisode 9 - Ramona

Frederik en Nadine werken aan hun relatie: ze volgen samen tangolessen. Dennis krijgt onverwacht bezoek van z'n eerste lief: Ramona. Nathalie is jaloers.

Épisode 10 - Anneleentje

Frederik heeft een afspraakje met z'n grote jeugdliefde, Anneleen. Nadine zoekt werk en dus ook ruzie met de arbeidsbemiddelaar. Het blijft intussen aanmodderen tussen Dennis en Nathalie.

Épisode 11 - Nathalie wacht niet langer

Alex, een jeugdvriendin van Nadine, komt een tijdje inwonen. Frederik voelt zich verwaarloosd. Nathalie kan niet blijven wachten op Dennis en heeft een nieuwe vriend, Tommy.

Épisode 12 - Dennis is jaloers

Frederik is ervan overtuigd dat er tussen Nadine en Alex meer is dan enkel vriendschap. Dennis is jaloers op Tommy. Nadine stelt hem voor een moeilijke keuze.

Épisode 13 - Connie weet raad

Nathalie neemt Dennis mee naar psychiater Freilich. Frederik wil Alex het huis en vooral zijn bed uit. Hij krijgt hulp van Connie.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...