Poster de la serie De Wereld van de Marechaussee

De Wereld van de Marechaussee

Non notée

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 42 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

Police work within the armed forces and border control are the main tasks of the Marechaussee. But what does that mean and what issues do they encounter?

Saisons

De Wereld van de Marechaussee saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

13 janvier 2023

Er is verzet bij een aanhouding op luchthaven Schiphol. Iemand dreigt met een mes op het station van Breda en moet overmeesterd worden. Bij een grote controle langs de Nederlands-Duitse grens heeft iemand wat de verbergen. Wat zit er in zijn onderbroek?

Épisode 2 - Aflevering 2

20 janvier 2023

Twee verstekelingen worden aangetroffen op het roer van een containerschip voor de kust van Bonaire, een flinke cocaïnevangst op luchthaven Schiphol en frustratie bij een bestuurder die tegen de lamp loopt bij een controle aan de Nederlands/Belgische grens.

Épisode 3 - Aflevering 3

27 janvier 2023

Een uniek kijkje in de keuken van het drugsteam op Luchthaven Schiphol, de emoties lopen hoog op bij een controle op Bonaire en tijdens een controle blijkt iemand nog een celstraf uit te moeten zitten.

Épisode 4 - Aflevering 4

3 février 2023

Iemand gaat ervandoor tijdens een controle op het Caribische Curacao. Er worden invallen gedaan om een netwerk van mensensmokkelaars op te rollen. En er wordt uitgerukt voor een visser in nood voor de kust van Bonaire.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...