Poster de la serie De Pfaffs

De Pfaffs

Non notée

Année : 2002

Nombre de saisons : 12

Durée moyenne d'un épisode : 35 minutes

Genre(s) : Télé-réalité, Soap

This long-running, popular Flemish series follows the daily lives, both public and private, of the extended family of Belgium's legendary soccer goalkeeper Jean-Marie, his wife and her in-living dad, their offspring and in-laws. Daughter Kelly Pfaff, a tall model and professional show-dancer, is married to physically measly serial pop-singer and general buffoon Sam Gooris; Kelly's sisters Lindsay, whose partner Dave Volders was unknown before the series, and Debby, married to model Nicolas Liébaert, also have small children, all regular guests in (grand)pa's conspicuous villa in Brasschaat near Antwerp.

Saisons

De Pfaffs saison 1

Saison 1

De Pfaffs saison 2

Saison 2

De Pfaffs saison 3

Saison 3

De Pfaffs saison 4

Saison 4

De Pfaffs saison 5

Saison 5

De Pfaffs saison 6

Saison 6

De Pfaffs saison 7

Saison 7

De Pfaffs saison 8

Saison 8

De Pfaffs saison 9

Saison 9

De Pfaffs saison 10

Saison 10

De Pfaffs saison 11

Saison 11

De Pfaffs saison 12

Saison 12

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Kelly´s Tropical party

6 septembre 2002 - 5/5

Vandaag is het feest bij de Pfaffs. Kelly, de tweede dochter van Jean-Marie en Carmen wordt 25 jaar. En dat kan niet onopgemerkt voorbij gaan.Er is een grootse openlucht caribbean party gepland, en speciaal voor de gelegenheid bouwt de hele familie een feesttent.

Épisode 2 - Sams hond en Jean-Maries dieet

13 septembre 2002 - 3/5

Carmen vindt dat Jean-Marie de laatste tijd te dik is geworden.Ze zet hem onder druk en verplicht hem te diëten.Nicolas, het vriendje van Debby, moet enkele dagen naar Marakesj.Hij is ingehuurd voor een fotoreportage.Het afscheid valt hen beiden zwaar.Kelly heeft haar vriend Tish op bezoek.Tish treedt vanavond op als drag-queen.

Épisode 3 - Liefde en Voetbal

20 septembre 2002

Er gaat geen dag voorbij of Sam wordt verrast door zijn trouwe viervoeter Angie.Kelly is druk in de weer met het huishouden.Bompa gaat ondertussen een pintje drinken in zijn stamkroeg.Hij lust ze wel en wordt ’s nachts thuisgebracht door een vriend.Jean-Marie is uitgenodigd op een wedstrijd van Anderlecht.Met zijn dochter Lyndsey geniet hij van de aandacht van de supporters.

Épisode 4 - Mannen en Motto's

27 septembre 2002

Jean-Marie krijgt een zware motor krijgt om op reis te vertrekken.Hij amuseert zich kostelijk maar Carmen maakt zich zorgen.Jean-Marie heeft geen ervaring met zo’n krachtige Harley en moet nog veel oefenen.Lyndsey is op vrijersvoeten.Ze is aangesteld als verzorgster op een motocross.

Épisode 5 - Op Snoepreis

4 octobre 2002

Jean-Marie zit stiekem aan het eten.Het dieet dat Carmen hem oplegt begint zwaar te wegen en daarom kan hij het niet laten te snoepen.Carmen verheugt zich op enkele vrije dagen.Jean-Marie vertrekt met vrienden op motortrip naar Italië zodat ze wat tijd heeft voor zichzelf.

Épisode 6 - Een verontrustend telefoontje

11 octobre 2002

Plots komt er een telefoontje uit Italië.Jean-Marie is gevallen met zijn motor en het blijkt vrij ernstig te zijn.Hij moet plastische chirurgie ondergaan en moet enkele weken het ziekenhuis in.De dokters verbieden hem naar België terug te komen, hij moet in Italië worden verzorgd.

Épisode 7 - Jean-Marie wordt gerepatrieerd

18 octobre 2002

Jean-Marie heeft veel pijn.Debby heeft niet veel vertrouwen in de Italiaanse dokters en daarom werpt ze zich meteen op als de persoonlijke verpleegster van haar papa.Met Carmen neemt ze het heft in handen en regelt ze de terugtocht.Zo goed en zo kwaad als kan rijden Carmen en Debby Jean-Marie naar huis.Bij tijd en wijlen houden ze even halt om hem op te lappen.

Épisode 8 - Aan het ziekbed

25 octobre 2002

Na zijn val in Italië, is Jean-Marie veilig teruggebracht naar Brasschaat.Jean-Marie kan moeilijk eten, kan niet bewegen en moet dus door de hele familie worden verzorgd.De telefoon staat ondertussen niet stil.Iedereen is bezorgd om Jean-Marie en wil hem moed inspreken.

Épisode 9 - Op Betty's trouwfeest

1 novembre 2002

Voor Carmen is Jean-Marie er bijna bovenop.Zijn eetlust neemt toe en dat is het voor haar het bewijs dat hij weer de oude is.De dochters zijn uitgenodigd voor het huwelijksfeest van Betty.Daar hoort de gepaste kledij bij, maar als Debby en Kelly hetzelfde willen aandoen, is het hek van de dam.

Épisode 10 - Sam's nieuwe CD

8 novembre 2002

Voor Kelly en Sam is het een belangrijke dag.Kelly waagt haar kansen op een auditie voor de volgende musical van Studio 100 en Sam neemt een nieuwe single op.Lyndsey bezoekt haar nicht Cindy, die tevens haar schoonheidsspecialiste is.Lyndsey en Cindy zijn de beste vriendinnen.Ze vertellen elkaar al hun hartsgeheimen, tot in de sappigste details.

Épisode 11 - Erelid van de snorrenclub

15 novembre 2002

Debby en Nicolas hebben na het harde werken nog eens de tijd om te ontspannen.Ze gaan hun goede vriend Christoff aanmoedigen voor zijn eerste optreden in Nederland.Debby en Nicolas genieten volop van de avond en voor het eerst sinds lang groeit er nog eens iets mooi tussen hen.Bompa wordt vandaag erelid van de Antwerpse Snorrenclub.Hij voelt zich al snel thuis bij zijn nieuwe vrienden, vooral dan bij hun echtgenotes.

Épisode 12 - Een safarifeest voor Lyndsey

22 novembre 2002

Lyndsey is jarig.De jongste dochter van Jean-Marie en Carmen wordt 24 jaar.Weer een goede reden voor een feest ten huize Pfaff.Aangezien Lyndsey op werelddierendag jarig is wil ze een feest met als thema safari.De hele familie zal zich in een safari kostuum steken en Carmen heeft een speciaal kostuum voor Jean-Marie.Hij zal de show stelen in een pak dat hem op het lijf geschreven is.

Épisode 13 - Opening Sun Set Boulevard

29 novembre 2002

Debby en Nicolas willen er over 2 dagen hun zonnebankcentrum openen en er is nog heel wat werk aan de winkel.In Beveren wordt er koortsachtig tegen de klok gewerkt.Twee dagen later is het zover.Het zonnebankcentrum Sun Set Boulevard opent officieel zijn deuren.Honderden genodigden maken hun opwachting om Debby en Nicolas te feliciteren.

Épisode 14 - Zusjesfotoshoot

6 décembre 2002

De zusjes moeten vandaag naar Brussel voor een foto-shoot voor P-Magazine.Na het ontbijt vertrekken de zusjes naar de foto-shoot, maar Debby ziet dit niet zitten.Ze heeft last van stress.Wie geen last van stress heeft, is Kelly.Als ervaren model neemt ze gewillig alle poses aan.

Épisode 15 - Vakantie in Valencia

13 décembre 2002

Jean-Marie en Carmen vertrekken voor een vakantie.Hun nederlandse vriend Willem heeft hen uitgenodigd om enkele dagen in zijn “optrekje” in Valencia door te brengen.De ontvangst overtreft alle verwachtingen.Willem woont in een grootse villa met alles erop en eraan; zwembad, sauna, fittness..

Épisode 16 - Een groots verjaardagsfeest

20 décembre 2002

Er zijn 280 mensen voor het verjaardagsfeest van JM uitgenodigd en er is een enorme feesttent in de tuin rechtgezet.Op het feest zelf krijgt JM de ene verrassing na de andere.Hij is ontroerd en tijdens de openingsdans ontstaat er iets mooi tussen hem en Carmen.Nadien zorgt Sam voor de muziek.Niet als zanger, wel als DJ.

Épisode 1 - De VTM-Cruise

5 septembre 2003

Iedereen is in volle voorbereiding voor de VTM-cruise.Het is jaren geleden dat de familie Pfaff nog eens samen op reis is geweest, de sphttp://www.thetvdb.com/?tab=episode&seriesid=83312&seasonid=158831&id=1427501&lid=13anning is dan ook om te snijden.Carmen, Lyndsey en Kelly moeten nog uitgebreid gaan shoppen.Intussen blijkt Sam ziek in bed te liggen en lijkt zijn cruise in het water te zullen vallen.

Épisode 2 - Een reddingsoefening

12 septembre 2003 - 5/5

De Pfaffs zijn op de cruise aangekomen en daar moet natuurlijk op getoast worden.Al lijkt het schip voor Sam en Nicolas meer op een ziekenboeg.Bompa heeft er ook al niet veel zin meer in, tot hij de pintjes en de vrouwen ontdekt.Een reddingsoefening is iets makkelijks, maar niet als je de familie Pfaff aan boord hebt.

Épisode 3 - Sambuca en Erotiek

19 septembre 2003

De Middelandse Zee wordt nog steeds onveilig gemaakt door de Pfaffs.Debby en Nicolas vinden eindelijk wat tijd voor zich alleen.Er hangt erotiek in de lucht.De vraag is alleen of dat zal blijven duren nu Nicolas de alcoholhoudende drank Sambuca heeft ontdekt.Lyndsey heeft op het dek een man gevonden, die haar massages wel appreciëert.

Épisode 4 - Alcohol- en Cadeautjesjacht

26 septembre 2003

Sam viert zijn dertigste verjaardag.Gewapend met een boodschappenlijst trekt Lyndsey de stad in om veel cadeautjes en natuurlijk liters alcohol voor het feest in te slaan.Jean-Marie laat zich van zijn sportiefste kant zien.Samen met een aantal andere oude gloriën trekt hij nog eens z´n voetbalschoenen aan.

Épisode 5 - Het bakkersfeest

3 octobre 2003

Jean Marie heeft vandaag alle bakkers die zijn Pfaff brood maken, uitgenodigd voor een spetterend feest in zijn tuin.Nicolas neemt Debby mee op een verwenweekend aan zee.Kelly is met Sam op zoek naar een huis en heeft geluk.Ze vinden een prachtig exemplaar en gaan meteen kijken.

Épisode 6 - Wijnproeffestijn

10 octobre 2003

De Pfaffs zijn uitgenodigd op een wijnproefavond en voor alle veiligheid beslissen ze de camper mee te nemen.Dat is geen slecht idee, want als Bompa wordt losgelaten in een wijnkelder zijn de gevolgen niet meer te overzien.De beste vriend van Sam is jarig en dat moet natuurlijk flink gevierd worden.

Épisode 7 - Het rijexamen

17 octobre 2003

Een tijdschrift heeft een wedstrijd uitgeschreven om een date te winnen met Lyndsey en vanavond moet ze uit de vele reacties vijf geschikte kandidaten kiezen.Debby en Nicolas hebben allebei een motor gekocht en vandaag is het zover: het rijexamen.

Épisode 8 - Bompa op de kermis

24 octobre 2003

Waar champagne is, daar zijn Jean Marie en Carmen.En waar vloeit er meer champage dan op Waregem Koerse? Bompa van zijn kant houdt het een stuk eenvoudiger.Hij keert terug naar zijn vroegere leven: de kermis.Carmen heeft voor Jean-Marie nog een daad van barmhartigheid in petto.El Sympatico moet voor de grote verrassing zorgen op het huwelijksfeest van een fan.

Épisode 9 - De gewaagde fotoshoot

31 octobre 2003

Jean-Marie stort zich nog eens in het voetbal.Hij heeft een Ghanese jongen over de vloer die een club zoekt.Sam heeft alweer een drukke avond voor de boeg.Hij moet van optreden naar optreden en zijn populariteit kent geen grenzen.Kelly gaat aan de slag op een gewaagde fotoshoot voor het mannenblad Maxim.

Épisode 10 - Casper op komst

7 novembre 2003

Jean-Marie en Carmen komen thuis met de kleinkinderen.Ze zijn naar Zwitserland geweest.Lyndsey heeft intussen een niet alledaagse gast in huis genomen.Angie is blij met haar nieuwe maatje.Kelly is begonnen met de repetities van de musical ´Zo mooi, zo blond´.

Épisode 11 - De date

14 novembre 2003

Lyndsey mag uit eten met haar vijf gegadigden van Dag Allemaal.In het restaurant wachten vijf zenuwachtige jongens Lyndsey op en al gauw wordt duidelijk dat ze een favoriet heeft, ook al lijkt die wel wat bedenkingen te hebben bij zijn date.Sam en Kelly hebben een minder dagje; ze zijn met verkeerde been uit bed gestapt.

Épisode 12 - Lyndsey is verliefd

21 novembre 2003

Sam is voor één keer vroeg uit de veren.De El Sympatico van het Vlaamse lied heeft een nieuwe singel die moet worden opgenomen.Ondanks het vroege uur heeft Sam er zin in.Lyndsey vertelt Carmen met blinkende oogjes over een jongen.Ze is verliefd..

Épisode 13 - Vissen met Sam

28 novembre 2003

Sam heeft een gezinsuitstapje georganiseerd.Hij neemt de Pfaffs mee op een weekendje om de gezinsbanden aan te halen maar vooral om zijn oude passie te beoefenen: Vissen.Jean-Marie heeft nog een gaatje gevonden in z´n agenda voor zijn eerste golfles, een sport die perfect past bij zijn standing.

Épisode 14 - Feestje in Zaventem

12 décembre 2003

Jean Marie wordt vijftig en is dertig jaar getrouwd met Carmen.De imposante Fly Hall op de luchthaven van Zaventem wordt het decor van een groots eerbetoon.Het voltallige gezin is al een poosje in de ban van de voorbereidingen.Sam en kelly zijn verantwoordelijk voor de videoboodschappen die tijdens de avond in de zaal geprojecteerd zullen worden.Tijdens de avond zal het videoboodschappen regenen, ook al moet hij daarvoor de paus uit bed en The King uit zijn graf halen.

Épisode 15 - Een emotionele avond

19 décembre 2003

De avond voor het grote feest vieren de Pfaffs de verjaardag in alle intimiteit.Lyndsey heeft nog een hoop werk voor de boeg.Jean-Marie en Carmen beleven een aangrijpende, emotionele avond.Het feest duurt tot in de vroege uurtjes.Een belangrijke episode eindigt in het luxueuze decor van een hotel op de luchthaven.

Épisode 1 - De nieuwe grasmaaier

29 août 2004 - 5/5

Het is nog vroeg wanneer een zwangere Debby met Jean-Marie aan de ontbijtafel zit.Voor ze Sunset-boulevard opent gaat ze eerst met Nicolas nog langs de gyneacoloog.Jean-Marie heeft een nieuwe grasmaaier en die moet hij natuurlijk meteen uitproberen.

Épisode 2 - Ruzie om een hond

5 septembre 2004

De zwangerschap van hond Angie zorgt voor hevige commotie in de keuken van De Pfaffs.Volgens Kelly is Lyndsey verantwoordelijk voor de ´ongewenste´ zwangerschap, maar volgens Lyndey is het net andersom.Jean-Marie bezoekt een wielercriterium in Nederland waar hij nog andere Belg tegenkomt.

Épisode 3 - Angie's bevalling

12 septembre 2004

Angie, de dobberman van Sam, gedraagt zich vreemd en al snel wordt duidelijk dat ze gaat bevallen.In ijltempo wordt er een verloskamer geïnstalleerd in de garage en een entousiaste Kelly en Lyndsey ontpoppen zich tot verloskundigen.Jean-Marie heeft niet de tijd om op de laatste pup te wachten, hij wordt verwacht op een jaarmarkt.

Épisode 4 - Drukte ontvluchten in Londen

19 septembre 2004

Dave is in zijn nopjes; de langgezochte Cadillac staat voor de deur.Nicolas moet er vroeg uit om Debby te vergezellen naar de gynaecoloog.De drie zusjes Pfaff vertrekken naar London om aan de drukte thuis even te ontsnappen.Jean-marie is uitgenodigd voor de thuiswedstrijd van Exelsior Moeskroen.

Épisode 5 - Fietsen naar de Ardennen

26 septembre 2004

Jean-Marie wil goed voorbereid aan de start van de ´München-Brasschaat benefiet fietstocht´ die hij binnenkort organiseert voor het goede doel.Daarom heeft zijn wielerploeg vandaag een lange rit richting de Ardennen uitgestippeld.Carmen zal met de camper zorgen voor de bevoorrading

Épisode 6 - Trouwjurk te laat

3 octobre 2004

Bij Lyndsey en Dave komt langzaam maar zeker het besef dat ze morgen voor het altaar zullen staan.Dave moet in een race tegen de klok nog een gilet en een stropdas versieren.De ochtend van de trouwerij overheersen champagne en haarlakaroma´s in het Brasschaats sprookjeskasteel.Maar Lyndseys trouwjurk is nog niet gearriveerd..

Épisode 7 - Lyndsey's bruiloft

10 octobre 2004

Het grote moment is aangebroken.Terwijl Dave en Lyndsey elkaar het jawoord geven regent het pijpenstelen.Half Brasschaat is samengekomen onder paraplu´s om een glimp van de bruid op te vangen.In de feestzaal in ´s Graevenwezel houdt Jean-Marie een emotionele speech.Als alle emotie met de nodige drank is doorgespoeld is het tijd voor De Pfaffs om een feestje te bouwen.

Épisode 8 - Kenji's eerste schooldag

17 octobre 2004

Jamaica is de bestemming van de huwelijksreis van het nieuwbakken koppel. Shania bereidt Kenij als een volleerde Nanny voor op zijn eerste schooldag. Jean-Marie is die avond de suprise act op een trouwfeest van vrienden. Hij moet zich verschuilen in een kist waaruit hij op het moment supreme zal verrijzen.

Épisode 9 - Sleutel kwijt

24 octobre 2004

Jean-Marie treft de laatste voorbereidingen voor de benefietfietstocht.Het bouwvakkersduo Sam en vader Willy moet weer aan de slag nu de bouwvak erop zit.De dag des oordeels voor Jean-Marie is aangebroken, de benefietfietstocht maakt zich op om richting Bayern te trekken.Maar waar is de sleutel van hun eigen camper?

Épisode 10 - De benefietstocht

31 octobre 2004

Het is rustig in de villa van De Pfaffs.Sam en Kelly vertoefen op Tenerife van een welverdiende vakantie.Ook Jean-Marie en Carmen zijn het huis uit.De benefietfietstocht rijdt vandaag uit.El sympatico is aangekomen bij het Olympisch stadion van Bayern Munchen.Hij wordt hier nog steeds op handen gedragen.

Épisode 11 - Debby's zwangerschapshormonen

7 novembre 2004

Jean-Marie wordt na een aantal uren op de fiets warm onthaald in Kaiserslautern.De voorzitter van de voetbalclub polst nog even naar de trainersambities van Jean-Marie.Nicolas en Debby hebben weinig reden tot vrolijkheid.De zwangerchap laat het rommelen in Debby´s hormoonhuishouding en dat maakt haar bepaald niet goed gezind.

Épisode 12 - De aristocratische fotoshoot

14 novembre 2004

In Brasschaat maakt iedereen zich op voor de aankomst van Jean-Marie en zijn gevolg: een groot feest wordt opgezet.Medailles worden uitgereikt en zowaar Elvis himself teedt op.Helaas kunnen Kelly en Sam niet langer blijven.Zij worden in Kent, Engeland verwacht voor een aristocratische fotoshoot.

Épisode 13 - Lyndsey is jarig

21 novembre 2004

In Brasschaat begint iedereen zo langzamerhand uit te kijken naar de komst van de baby.Lyndsey is jarig; Dave heeft gezorgd voor 25 rode rozen en één witte.In Beveren tracht Nicolas onopgemerkt weg te raken om voor Debby een cadeautje te kopen.

Épisode 14 - Keano's geboorte

28 novembre 2004

Debby is ervan overtuigd: vandaag gaat het gebeuren.Zij en Nicolas vertrekken dan ook naar ziekenhuis.Heel de familie wacht vol spanning op de gang.En wanneer ook de champagne is aangekomen weerklinkt eindelijk de verlossende schreeuw..

Épisode 15 - Emoties voor Bompa

5 décembre 2004 - 5/5

Terwijl Lyndsey een modeshow in goede banen probeert te leiden houden Carmen en Bompa zich bezig met kraamzorg.Samen met Kenji en Shania brengen ze een bezoekje aan Keano.De aanblik van zijn derde kleinkind zorg voor emoties bij Bompa.

Épisode 16 - Verhuizing van een serre

12 décembre 2004

Samen met Jean-Marie wil Nicolas de serre uit Beveren verplaatsen naar Brasschaat.Kelly heeft een rol versierd in de winterrevu en moet ook nog Antwerpen voor een wel heel exclusieve fotoshoot.Thuis zorgt Carmen met veel liefde voor de baby wanneer Debby even rust.

Épisode 17 - Sinterklaas op bezoek

19 décembre 2004

Debby moet weer terug aan het werk want er moet geld verdiend worden.Nicolas gaat ´s avonds een heuse babyborrel organiseren.De volgende dag is het feest voor de kinderen want dan komt Sinterklaas op bezoek.

Épisode 18 - Alle dagen kerstmis

26 décembre 2004

Vandaag is de hele familie vroeg uit de veren om in de studio een kerssingel op te nemen.In de opnamestuido sukkelt Jean-Marie wat met de hoge tonen.Bij de singel wordt ook een begeleidende videoclip opgenomen.De villa in Brasschaat wordt omgetoverd in een filmset waar kosten nog moeite worden gespaard om kerstmis een paar weken eerder te laten vallen.

Épisode 19 - Gala-avond in Charleroi

2 janvier 2005

Jean-Marie wordt in Charleroi vewacht voor een groots opgezette gala-avond georganiseerd voor de franstalige televisie.En dat echt iederéén Jean-Marie kent blijkt al snel wanneer hij ´the muscles from Brussels´ gewoon bij z´n voornaam mag noemen..

Épisode 20 - Jean-Marie is jarig

9 janvier 2005

Klokslag 12 uur wordt Jean-Marie 51 jaar.Heel de familie heeft geld bij elkaar gelgd voor een mountainbike en Jean-Marie is er blij mee.. De volgende ochtend wil hij al meteen zijn nieuwe fiets uit proberen.Hij heeft enkele vrienden opgetrommeld om te gaan crossen in het bos.

Épisode 21 - Romantische Sam

16 janvier 2005

Vandaag zijn Sam en Kelly 5 jaar getrouwd.Omdat Kelly vanavond optreedt in de winterrevu, had Sam de kans om één en ander voor te bereiden om dat te vieren.Kelly staat nietsvermoedend op het podium terwijl Sam een limousine en champagne laat aanrukken om zijn vrouw een nacht te bezorgen die ze zich nog lang zal heugen.

Épisode 22 - Jean-Marie op zeilles

23 janvier 2005

Jean-Marie en Carmen zoeken vandaag de zon op.Ze zijn samen uitgenodigd in Marbella voor een soort kampioenschap voor vrijetrapspecialisten.In Marbella krijgt Jean-Marie zijn eerste zeillessen maar Carmen is meer te vinden voor een luxe motorjacht.

Épisode 1 - Fotoshoot in Egypte

4 septembre 2005 - 5/5

Sam moet op tijd bij VTM zijn.De populaire schoonzoon van Jean-Marie is gevraagd Ingeborg te vervangen in het kinderprogramma Schuif-Af.Ook de drie Pfaff-zusjes zijn al vroeg de baan op.Zij vertrekken vannacht nog naar Egypte voor een glamoureuze fotoshoot en moeten eerst nog de nodige kleding gaan aanpassen.

Épisode 2 - Jean-Marie op de Tour de France

11 septembre 2005

De zusjes Pfaff worden in Egypte als leden van de koninklijke famillie verwelkomd.Ondertussen bezorgt Jean-Marie op de Tour de France Richard Virenque bijna een toeval wanneer die plots oog in oog komt te staan met El Sympatico.

Épisode 3 - Kelly's zonnesteek

18 septembre 2005

Het huis van Sam en Kelly is bijna klaar.Al is er nog een hoop werk.Daarom profiteert Sam van Kelly’s afwezigheid om wat bomen uit de grond te trekken.Gelukkig krijgt hij hulp van zijn vader.Ondertussen gaat het in Egypte van kwaad naar erger met Kelly.Ze voelt zich helemaal niet lekker en samen met Debby vrezen ze voor een zonnesteek.

Épisode 4 - Mexicaanse barbecue

25 septembre 2005

In huis maakt Jean-Marie zich klaar om te vertrekken.Sinds hij de fiets ontdekt heeft rijdt hij de kilo’s er elke zondag af.Vandaag staat er een ritje naar La Roche op het programma.Carmen blijft gewoontegetrouw achter met de kinderen en de honden.’s Middags wordt er een Mexicaanse barbecue georganiseerd in de tuin van de Pfaffs, uiteraard met bijhorende famillie-fotoshoot.

Épisode 5 - Jean-Marie in reclame

2 octobre 2005

In Brasschaat is Jean-Marie al wakker.Carmen had hem graag in de tuin aan het werk gezet.Maar El Sympatico heeft daar weinig zin in.Hij heeft nog een kater van de Mexicaanse fiësta.En straks moet hij ook alweer aan het werk.Een reclamebureau heeft hem gevraagd het gezicht te worden van hun campagne.

Épisode 6 - Dave sloopt een muurtje

9 octobre 2005

Vandaag is Dave dan vastbesloten een muurtje te slopen en te vervangen door een loodzware steunbalk.Maar daarvoor heeft hij de hulp van zijn schoonbroers nodig.El Sympatico moet straks fungeren als dé verrassing op een vakantiekamp voor mentaal gehandicapte jongeren.

Épisode 7 - Romantische foto's

16 octobre 2005

Nicolas is afgelopen nacht wat doorgezakt met schoonbroer Sam en moet dat nu bekopen.Hij had Jean-Marie immers beloofd om de laatste etappe van zijn benefietstocht met hem mee te rijden.Sam en Kelly laten romantisch getinte foto’s nemen voor een weekblad.En het wordt nog beter als Sam van de fotograaf op een speciale manier mag poseren..

Épisode 8 - Jubileum op Cuba

23 octobre 2005

Lyndsey en Dave zijn één jaar getrouwd vandaag en vieren dit heuglijke moment in het zonnige Cuba.In Brasschaat maakt heel de famillie zich vertrekkensklaar.Op uitnodiging van Phil Collins trekken ze met de mobilhome naar Disneyland Parijs.Kenji kijkt geweldig uit naar zijn “live”-ontmoeting met Mickey Mouse maar verslaapt het grote moment.

Épisode 9 - Bakkersbeurs

30 octobre 2005

Jean-Marie is uitgenodigd op een bakkersbeurs in Brussel.Spek naar zijn bek! El Sympatico is een liefhebber van taartjes en gebak.Morgen wordt ten huize Pfaff Kelly’s 28e verjaardag gevierd.Vóór de champagne vannacht zal ontkurkt worden, moet Kelly eerst nog een modeshow lopen.

Épisode 10 - Mobiele tapinstallatie

6 novembre 2005

Alles staat vandaag in het teken van Kelly’s verjaardag.Met een zelf aangedreven mobiele tapinstallatie maken de Pfaffs Brasschaat en omgeving onveilig.Zingend en feestend op authentieke en typisch “Pfaffse” wijze.De volgende ochtend heeft Sam alweer geen tijd om eens deftig uit te slapen.Hij vertrekt samen met Jean-Marie naar Memphis.

Épisode 11 - In de voetsporen van Elvis

13 novembre 2005

Jean-Marie en Sam verblijven al enkele dagen in Memphis waar ze vol be- en verwondering in de voetstappen van Elvis Presley zijn getreden.En al lijkt El Sympatico zo op het eerste gezicht helemaal niet op de King, toch wordt hij zelfs in Amerika meermaals herkend..

Épisode 12 - Debby is weer zwanger

20 novembre 2005

Debby en Nicolas kunnen hun lang bewaarde geheim onthullen: Debby is weer zwanger! De champagne knalt als vanouds en zelfs Bompa wordt uit bed gehaald om te kunnen delen in de feestvreugde.. Jean-Marie wordt hij samen met Carmen, Kelly en Sam op VTM verwacht om deel te nemen aan een speciale aflevering van Famillieraad voor het goede doel.

Épisode 13 - Op het binnenschip

27 novembre 2005

Aan het roer van “zijn” binnenschip beleeft stuurman Jean-Marie de tijd van zijn leven, al sneuvelen er wel bijna een handjevol eendjes.Sam ontmoet via Make a wish een grote fan en naamgenoot.Na het werk hebben Lyndsey en Dave hun jetski’s opgehaald om de rest van de famillie te vervoegen voor het avondmaal.

Épisode 14 - Dave's verrassing voor Lyndsey

4 décembre 2005

Het is Lyndsey’s verjaardag vandaag en Dave bereidt stiekem een verrassingsfeestje voor.In Brasschaat kookt Kelly intussen voor haar echtgenoot Sam Gooris.Sam moet immers dadelijk vertrekken en zal pas laat vanavond thuis zijn.Dave geeft nog vlug de dresscode mee voor het geheime etentje en blinddoekt zijn echtgenote.Na enkele misleidende capriolen in de wagen draagt Dave Lyndsey binnen in hun eigen huis voor de verrassing van haar leven..

Épisode 15 - Make-a-wish

11 décembre 2005

Lyndsey moet Bompa presentabel maken voor een goed werk.Bompa wordt immers op de luchthaven verwacht om de wens te vervullen van Sanne.Dankzij de liefdadigheidsorganisatie Make-a-Wish mag zij vandaag met haar “lievelingsPfaff” Bompa frietjes gaan eten.Bompa voelt zich zeer vereerd door de aanvraag en doorstaat zelfs de scheerbeurt van Lyndsey om er op zijn paasbest uit te zien..

Épisode 16 - Carmen geveld door rugklachten

18 décembre 2005

Met de rugkwaal van Carmen gaat het van kwaad naar erger.Diagnose : een ernstige ontsteking aan het bot.Omdat ze nauwelijks kan bewegen rijdt een ambulance haar weer naar huis waar ze de rest van de dag zal moeten doorbrengen op een bed dat voor de gelegenheid in de woonkamer is gezet.

Épisode 17 - Een eigen champagne-label

25 décembre 2005

Met een verjaarsfeestje voor Jean-Marie op het programma wordt het weer een drukke dag.Voor de festiviteiten kunnen losbarsten in de Pfaff-villa worden Carmen en Jean-Marie verwacht op de plechtige voorstelling van hun eigen “Pfaff”- champagnelabel.Jean-Marie geniet zichtbaar van zijn 51e verjaardag en dan zorgen Dave en Lyndsey nog voor de kers op de taart..

Épisode 18 - Lyndsey is zwanger

1 janvier 2006

Dave en Lyndsey hebben nog een ultieme verrassing voor de jarige Jean-Marie.Op originele wijze melden ze de famillie dat ook de jongste Pfaffdochter in blijde verwachting is.De volgende ochtend is iedereen ondanks het zware feestje van gisteren al vroeg uit de veren.De kapper komt langs bij de Pfaffs en neemt de krullen van Jean-Marie onder handen.

Épisode 19 - Kamperen

8 janvier 2006

Debby, Nicolas, Lyndsey en Dave gaan kamperen.Op het kampeerterrein staan de dames in voor het opzetten van de tent terwijl de heren de meegebrachte fietsen rijklaar maken voor een tochtje langs het water.Sam doet mee aan het nieuwe VTM-programma “Sterren op de dansvloer” en moet nog heel wat repeteren voor hij de Engelse wals onder de knie krijgt.

Épisode 20 - Oude gamellen

15 janvier 2006

Het kampeertripje van Debby, Lyndsey en hun mannen loopt zo langzamerhand op z’n laatste benen.Hun nachtje in de tent is verrassend goed verlopen.Debby maakt zich op om eieren te bakken in haar oude gamellen van de scouting.Ook in Brasschaat is er op dit uur al leven in de brouwerij.

Épisode 21 - Verhuisd

22 janvier 2006

Kelly en Sam slapen niet meer in de ouderlijke villa.Hun gloednieuwe huis is volledig klaar.Het is nog een kwestie van wat spullen verhuizen en de eerste Pfaff-dochter heeft het nest verlaten.

Épisode 22 - Zes jaar getrouwd

29 janvier 2006

Jean-Marie zal op uitnodiging van een Duits Metaalbedrijf de jaarlijkse sportdagen in Kühlbach opluisteren.Schoonzoon Sam wil zijn eerste ochtend in het nieuwe huis lekker lang uitslapen.Jammer genoeg voor hem worden de kinderen niet meer door Carmen van hem weggehouden.En het is ook nog feest: Sam en Kelly zijn zes jaar getrouwd.

Épisode 23 - Shania en Kenji zijn druk

5 février 2006

Nu iedereen de deur uit is, heeft Carmen het nog niet rustig.Om van een romantische huwelijksverjaardag te kunnen genieten, heeft Kelly haar kinderen immers bij haar gedropt.Dat was geen slecht plan, Kenji en Shania zijn aardig druk.Gelukkig heeft de ervaren moeder Carmen nog wat trucs voor ze in petto.

Épisode 24 - Zussenavondje

12 février 2006

De verwachtingen voor het avondje uit dat Lyndsey voor haar twee zussen heeft georganiseerd, zijn hooggespannen.Er moeten en zullen tranen rollen.Terwijl Carmen haar uiterste best doet om de kleinkinderen in bedwang te houden, brengt een limo de zusjes Pfaff naar de plaats van bestemming: het restaurant van de vriend van Tess Goossens.

Épisode 25 - Op wintersport

19 février 2006

Tignes, Frankrijk - Eindelijk arriveren de Pfaffs voor hun ski- en après-skivakantie.Nicolas, Kelly en Dave storten zich meteen op de pistes.Ze spreken af dat wie valt op een biertje trakteert.De kinderen tonen dat ze ook ver van Brasschaat een eigen willetje hebben, maar gelukkig is Nicolas er om een lesje in vaderschap te geven.

Épisode 26 - Sam op de skilatten

26 février 2006

In de Franse Alpen genieten de Pfaffs nog steeds met volle teugen van een welverdiende skivakantie.Sam heeft zijn snowboard ondertussen verruild voor skilatten, maar of dat een goede zet is valt nog te bezien.Carmen waagt zich liever niet op glad ijs, maar ook de terrasjes en de winkels kunnen haar niet langer bekoren.

Épisode 27 - Debby en Nicolas verhuizen

5 mars 2006

Maanden hebben ze ernaar uitgekeken en nu is het eindelijk zo ver: Debby en Nicolas gaan verhuizen.Ze willen niets aan het toeval overlaten en hebben voor een verhuiswagen én een verhuisteam gezorgd.Terwijl Debby zich bezighoudt met de coördinatie van de activiteiten bekommert Nicolas zich over de op maat gemaakte meubels, die wel erg groot zijn uitgevallen.

Épisode 28 - Carnaval in Hamont

12 mars 2006

Kelly is vandaag in de ban van carnaval.In het Limburgse Hamont neemt ze deel aan de jaarlijkse carnavalsstoet, waar ze vanop een praalwagen de enthousiaste carnavalisten mag aanmoedigen.Veel tijd voor ontspanning hebben Lyndsey en Dave niet, want in hun nieuwe huis is het weer werken geblazen.Maar gelukkig vormen ze een goed team en zijn ze perfect op elkaar ingespeeld.

Épisode 29 - De Pfaffswijn

19 mars 2006

Een bijzondere dag voor Carmen en Jean-Marie.Vandaag worden ze verwacht in de Franse Champagnestreek, waar ze hun eigen Pfaffs-champagne mogen gaan voorproeven.Maar de sfeer in de wagen zakt al snel tot onder het vriespunt als blijkt dat noch de GPS, noch de wegbeschrijving het bij het rechte eind hebben.Carmen neemt dan maar zelf de navigatie voor haar rekening.

Épisode 30 - Kenji gaat de buurt verkennen

26 mars 2006

In het huis van Lyndsey en Dave blijft het werken geblazen, want de geplande verhuizing komt dichterbij.Ze willen dan ook een beetje vaart maken.Daarom hebben ze de hulp ingeroepen van Jean-Marie.Ook Kenji is van de partij.Maar terwijl de mannen naarstig werken, trekt hij er liever in zijn eentje op uit om de buurt te gaan verkennen.

Épisode 31 - Schildersezel

2 avril 2006

In Beveren heeft Nicolas alles in gereedheid gebracht om Debby met een schildersezel te verrassen.De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen wanneer Debby aan het schilderen slaat.Zeker als blijkt dat ze niet aan haar proefstuk toe is.Jean-Marie heeft een oude ambulance op de kop kunnen tikken, die hij voor zijn wielerploeg wil laten oplappen.

Épisode 32 - Oude ambulance

9 avril 2006

In Brasschaat maakt Jean-Marie zich klaar om de oude ambulance op te halen, die hij voor zijn wielerploeg heeft laten opknappen.Die is eindelijk af, maar nu moet hij het gevaarte nog in Brasschaat zien te krijgen.. Jean-Marie heeft zich dan ook opgeofferd om de barre kou te trotseren en zelf met de fiets naar de garage te rijden.

Épisode 33 - Echo van de baby

16 avril 2006

Lyndsey en Dave beleven vandaag een primeur.Ze hebben een afspraak in het ziekenhuis voor een driedimensionale echo van hun baby.De verwachtingen zijn hooggespannen, want ze krijgen voor het eerst een volledig en perfect beeld van hun ongeboren kindje te zien.Tot Lyndsey’s eigen verbazing kan ze zelfs nu al enkele gelaatstrekjes waarnemen.Dien doen haar onmiddellijk aan haar eigen Dave denken.

Épisode 34 - Mooi weer de Leeuw

23 avril 2006

Sam en Nicolas zijn vanavond te gast in de talkshow van de populaire Nederlander Paul De Leeuw.Nicolas besterft het van de zenuwen, in tegenstelling tot Sam, die zich van zijn beste kant laat zien.Hij weet de welbespraakte Paul al snel het zwijgen op te leggen.

Épisode 35 - Nicolas is jarig

30 avril 2006

Debby en Nicolas hebben het werk aan de kant geschoven en willen er vandaag een gezellig dagje van maken.En terecht, want Nicolas is jarig.Debby heeft enkele verrassingen voor hem in petto, maar wil hem eerst nog overtuigen om zijn baard af te scheren.

Épisode 36 - Weer een verhuizing

7 mai 2006

Het is vandaag een bijzondere dag voor Lyndsey en Dave.Na maanden bouwen en verbouwen kunnen ze eindelijk verhuizen.Het pronkstuk van het nieuwe huis wordt de Griekse eetplaats, en dus moeten de bijhorende zuilen en ornamenten op een veilige manier worden getransporteerd.

Épisode 37 - Beekse Bergen

14 mai 2006

Jean-Marie en Carmen hebben de mobilhome van stal gehaald om met de kleinkinderen op safari te trekken in de Beekse Bergen.Ook bompa wordt klaargestoomd voor dit bijzondere avontuur.Wanneer het gevaarte het dierenpark binnenrijdt, worden ze al meteen verrast door enkele loslopende kamelen.

Épisode 38 - DJ Kelly

21 mai 2006

Sam is vandaag helemaal in de ban van Elvis, en niets lijkt hem op andere gedachten te kunnen brengen.Jean-Marie moet ’s avonds alweer richting Nederland, waar hij te gast is in de beruchte sportshow Holland Sport.Ook Kelly moet uitrukken.Zij wordt verwacht in Diest waar ze als DJ haar eerste grote evenement moet opluisteren. Dit was een dubbele aflevering.

Épisode 39 - Debby telt af

28 mai 2006

Épisode 1 - Sam´s tattoo

3 septembre 2006

Sam heeft een afspraak met Mike Tattoo. Hij wil een tatoeage op zijn pols.Maar Kelly wil inspraak in het formaat én de plaats van de tattoo. Debby vertrekt voor de tweede keer in korte tijd naar het ziekenhuis. Jean-Marie heeft een belangrijk gastoptreden voor de Nederlandse televisie en wil zijn beloftes nakomen. Mist hij nu de geboorte van zijn vijfde kleinkind?

Épisode 2 - Geboorte Liam

10 septembre 2006

Debby lijkt vandaag te gaan bevallen. De hele familie komt naar het ziekenhuis, want niemand wil een seconde missen van deze blije gebeurtenis. Jean-Marie zit echter nog in Nederland. Na het horen van het nieuws vertrekt hij halsoverkop richting Brasschaat. Hij mist de bevalling, maar is nog net op tijd om het glas te heffen. Eindelijk kan hij zijn nieuwe kleinzoon, Liam, in de armen sluiten.

Épisode 3 - Gastrol in Plopfilm

17 septembre 2006

Terwijl Debby zich over haar kraambezoek ontfermt, geeft Nicolas de zaak een facelift. Zo wil hij Debby bij thuiskomst op originele wijze verrassen. Sam zet zich in voor het goede doel. In Aalst is hij als verrassingsgast aanwezig bij een drugspreventiedag. De Goorissen gaan naar Tervuren, waar ze een gastrol in de nieuwe Plopfilm voor hun rekening nemen. Jean-Marie wordt verwacht op het stadhuis van Blankenberge, waar de burgemeester hem in stijl wil huldigen.

Épisode 4 - Babyborrel

24 septembre 2006

Debby en Nicolas hebben een babyborrel georganiseerd voor hun zoontje Liam. Deze dreigt in het water te vallen door extreme regenval. De volgende dag is Kelly jarig. Ze is vastbesloten om zich eens goed te laten verwennen door Sam. Jean-Marie vliegt vandaag naar Duitsland, waar hij door een aantal bevriende zakenpartners is uitgenodigd op de bierfeesten in Beieren. ’s Avonds worstelt hij zich in traditionele Lederhosen.

Épisode 5 - Huis in de verf

1 octobre 2006

Dave heeft zich met hoogwerker en verfborstel op de buitenmuren van het huis geworpen. En hoewel de hoogzwangere Lyndsey absolute rust is voorgeschreven, kan ook zij het werken niet laten. Jean-Marie verblijft nog steeds bij zijn gastgezin in Beieren. Na een avondje drinken op de bierfeesten in Kulmbach staat vandaag een fietstochtje op het programma. In Brasschaat wordt alles in gereedheid gebracht voor de verjaardag van bompa.

Épisode 6 - Zwembad in de tuin

8 octobre 2006

Kelly is enkele dagen in Nederland geweest voor het programma ‘Dancing On Ice’. Sam heeft tijdens haar afwezigheid een reusachtig zwembad in de tuin geïnstalleerd. Hij hoopt Kelly hier mee te verrassen. Dat lukt, maar of ze er blij mee is.. Bij Carmen en Jean-Marie staan er grootse dingen te gebeuren. Vandaag worden de meubelen van Jean-Marie’s nieuwe kantoor geleverd.

Épisode 7 - Barbecuefeest van Dave en Lyndsey

15 octobre 2006

Jean-Marie kan eindelijk zijn intrek nemen in zijn nieuwe kantoor.Ondertussen wordt in de ouderlijke villa alles in gereedheid gebracht voor een zomerse barbecue.Dave en Lyndsey willen nog een laatste keer met de hele familie dineren voordat ook hun gezinnetje wordt uitgebreid.De sfeer is prima, tot Lyndsey plots wordt opgeschrikt door hevige buikkrampen.

Épisode 8 - Geboorte Bruce

22 octobre 2006

De bevalling van Lyndsey wordt ingeleid.Dave legt alles vast op de camera.Een paar uur later komt het verlossende woord: Lyndsey is bevallen van een zoon, Bruce.Met 54 cm en 4,270 kg op z’n zachtst gezegd een flinke baby! Dan volgt er verontrustend nieuws.Bompa is met ernstige ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis overgebracht.

Épisode 9 - Bompa in het ziekenhuis

29 octobre 2006

Ondanks de hitte heeft Lyndsey goed geslapen en is ze een beetje opgeknapt.Met baby Bruce gaat het wat minder.Hij heeft wat last van babyacne en moet van de dokter twee dagen in de couveuse.Maar daarna mag hij naar huis.Dan komt er verontrustend nieuws: Bompa is onwel geworden en op de afdeling spoedgevallen binnengebracht.

Épisode 10 - Terugblik mooiste momenten

5 novembre 2006

Naar aanleiding van de honderdste aflevering van ‘De Pfaffs’ een Top 10 Special.Voor die gelegenheid blikt de hele familie terug op haar mooiste momenten, die ze graag persoonlijk voor de kijker toelicht.Voor Debby en Nicolas staat de bevalling van hun eerste zoontje Keano centraal.Carmen koestert vooral de vele feestjes in de villa.In ‘De Pfaffs Top 10’ krijgt ook bompa een plaatsje, net zoals het sprookjeshuwelijk van Lyndsey en Dave.

Épisode 11 - Longontsteking

12 novembre 2006

De familie snelt naar het ziekenhuis om Bompa te bezoeken.Hij blijkt een hardnekkige longontsteking te hebben, maar is inmiddels stabiel.Carmen realiseert zich dat Bompa bij thuiskomst heel wat extra verzorging nodig heeft. Jean-Marie gaat de volgende ochtend op bezoek bij zijn schoonvader, maar die vindt het nog iets te vroeg op de dag voor de grappen van Jean-Marie.Dave gaat aangifte doen van de geboorte van zijn zoon.

Épisode 12 - Doop van Bruce

19 novembre 2006

Het is vandaag een bijzondere dag voor Lyndsey en Dave: de kleine Bruce wordt gedoopt.Dit feestelijke gebeuren vindt plaats in open lucht, en dus hebben ze de tuin omgetoverd tot kerk.De afwezigheid van bompa, die nog steeds in het ziekenhuis ligt, laat niemand onberoerd.Zijn gezondheid verbetert gelukkig zienderogen.Voordat hij naar huis mag, moeten er wel wat aanpassingen worden gedaan in huis.Nicolas bereidt zich voor op een zangprogramma.

Épisode 13 - Nicolas en Debby in Zeeland

26 novembre 2006

Bompa mag na een aantal weken in het ziekenhuis weer naar huis.Carmen bereidt een vorstelijk feestmaal voor, maar als de familie Bompa gaat ophalen, is hij nergens te bekennen.Debby en Nicolas zijn met hun kinderen een paar dagen naar Zeeland en genieten daar van de gezonde buitenlucht.Ook Jean-Marie is in Nederland.Hij zet zich in voor het goede doel en heeft ’s avonds nog een activiteit op zijn agenda staan: eregast zijn bij een travestieshow.

Épisode 14 - Just the two of us

3 décembre 2006

De thuiskomst van bompa wordt gevierd met een oesterfestijn.Na zijn verblijf in het ziekenhuis laat de oudste in het Pfaff-huishouden zich de delicatessen vergezeld van een glaasje wijn welgevallen.Nicolas maakt zijn opwachting in de Vlaamse versie van het tv- programma ‘Just The Two of Us’.Sam en Kelly kampen met pedagogische problemen: Kenji heeft Shania geslagen.Jean-Marie moet vroeg op pad: hij wordt verwacht bij lokale radio Molenland.

Épisode 15 - Halloween in Brasschaat

10 décembre 2006

Oma Carmen en opa Jean-Marie houden voor de kleinkinderen een authentiek Halloweendiner, inclusief verkleedpartij.Lyndsey gaat met de kleine Bruce op pad naar de fotograaf voor zijn allereerste shoot.Nicolas heeft een ontmoeting met zanger Gordon.Als nieuwbakken kledingontwerper volgt binnenkort zijn eerste modeshow en Gordon heeft zijn oog op Nicolas laten vallen om zijn kleding te showen op de catwalk.

Épisode 16 - Fotoshoot met de kleinkinderen

17 décembre 2006

De zomer is voorbij en de familie Pfaff maakt de tuin winterklaar.Sam laat in opdracht van Kelly het zwembad leeglopen en Lyndsey stort zich op het ordenen van het foto-archief van de familie, voor de Pfaff-website.Nicolas loopt mee in de show van de nieuwe modelijn van zanger Gordon in Amsterdam.Een weekblad wil foto´s maken van Jean-Marie en zijn kleinkinderen, maar El Simpatico heeft eigenlijk veel meer trek in een dutje als de fotograaf is gearriveerd.

Épisode 17 - Keano's feestje

24 décembre 2006

Het is feest, want Keano wordt twee.Debby en Nicolas hebben een indrukwekkende binnenspeeltuin afgehuurd voor hun grote kleine man.Na alle cadeautjes te hebben uitgepakt, kan het speelfestijn beginnen.Ook de volwassenen voelen zich weer helemaal jong.De familie Gooris moet de dag erna in alle vroegte het vliegtuig naar Kreta halen.

Épisode 18 - Vakantie op Kreta

31 décembre 2006

De familie Gooris verblijft een weekje op het Griekse eiland Kreta.Ze doen een boottocht op de Middellandse Zee en Sam en Kenji vinden dit prachtig.Jean-Marie zet zich ondertussen tijdens een veldritwedstrijd in voor het kinderkankerfonds.De dag erna houdt hij zich bezig met heel andere zaken: een fabrikant van superlijm wil hem als stunt met zijn voeten aan het plafond lijmen.Op Kreta hebben de Goorissen kennis gemaakt met de plaatselijke kakkerlakken.

Épisode 19 - Kerstromantiek in Brussel

7 janvier 2007

Bij de Pfaff´s is het al kerst wat de klok slaat.Lyndsey, Dave en Bruce trekken naar het Franse stadje Le Touqet, voor een portie onvervalste kerstromantiek.Nicolas en Debby bezoeken de kerstmarkt in Brussel en wagen zich in het reuzenrad.Jean-Marie en Kelly schitteren in een speciale tv-commercial waarin het kerstgevoel wordt verbeeld.Nicolas heeft ´s avonds nog een leuke schnabbel: hij is jurylid in een mooie billenverkiezing.

Épisode 20 - Première Plopfilm

14 janvier 2007

In Le Touquet maakt Lyndsey met haar mannen een fikse strandwandeling.Jean-Marie heeft een gastrol in de Vlaamse soap Familie.Het is zijn acteerdebuut.De Goorissen zijn eregasten op de première van de nieuwe Plopfilm, waarin ze zelf een niet onbelangrijke rol vertolken.De acteerprestaties van Kenji en Shania gaan niet onopgemerkt voorbij.Carmen maakt zich op voor de oudejaarsbijeenkomst van de hele familie in de ouderlijke villa.

Épisode 21 - Keano steelt de show

21 janvier 2007

De feestdagen zijn weer voorbij en de Pfaff’s hebben het meteen enorm druk.Kelly moet een aantal modeshows lopen.Sam neemt in huis de honneurs waar en besluit een pizza in de oven te gooien.Maar hoe werkt die oven ook al weer? De schoonheidsspecialiste van Debby heeft oplossingen voor alle problemen die Lyndsey heeft.Jean-Marie en Carmen worden gevolgd door de Franse televisie.Keano steelt echter de show.

Épisode 22 - Groot verjaardagsfeest

28 janvier 2007

De Pfaffs hebben alweer een reden om de kurken te laten knallen, want Jean-Marie wordt vandaag 53 jaar.Carmen wil hem een fitnessapparaat cadeau doen en gaat op zoek bij een speciaalzaak in Nederland.Jean-Marie brengt op zijn verjaardag ook een bezoekje aan zijn oude school.Diezelfde avond hebben de vrienden van Jean-Marie een groots verjaardagsfeest georganiseerd.

Épisode 23 - Naar zee

4 février 2007

Lyndsey en Dave zijn met Kenji en Shania naar zee gereisd.Zo hebben Sam en Kelly de handen vrij om het verjaardagsfeest van Kenji voor te bereiden.Hij wordt morgen vijf jaar, en Kelly heeft dan ook grootse plannen om de ouderlijke villa om te toveren in een levensecht spidermandecor.Terwijl Kelly de grove middelen laat aanrukken, probeert het feestvarken aan zee de tijd te doden.

Épisode 24 - Kenji's spidermanfeest

11 février 2007

De vijfde verjaardag van Kenji wordt groots gevierd.Lyndsey en Dave zijn er niet want zij krijgen vandaag een geavanceerde stylingcabine bezorgd die Lyndsey zonder veel inspanning van haar overtollige kilo’s moet verlossen.De volgende dag maken de Goorissen zich op voor een dagje op de schaatsbaan.Vandaag gaan Sam en Kenji voor de eerste keer een kijkje nemen.

Épisode 25 - Supernanny

18 février 2007

Debby en Nicolas krijgen vandaag de Vlaamse Supernanny over de vloer.In huize Gooris is het Sam die zich over zijn kroost ontfermt.Kelly is naar Nederland om een glamoureuze schaatsoutfit aan te schaffen.Gelukkig heeft Carmen voor de lunch gezorgd.Jean-Marie´s favoriete kostje staat op het menu, dus Carmen moet hem echt de keuken uitjagen.

Épisode 26 - De Gouden Schoen

25 février 2007

Terwijl er een hevige storm over Brasschaat raast, maken Sam en Kelly zich op om naar Oostende te vertrekken.Ze worden er verwacht op het gala van de Gouden Schoen, waar ze de prijs voor beste keeper mogen uitreiken.Na afloop van de show worden Sam en Kelly verwacht op de afterparty.Maar lang duurt de feestvreugde niet als blijkt dat hun autosleutels nergens te bespeuren zijn..

Épisode 27 - Salzburg

4 mars 2007

Jean-Marie en Carmen zijn alweer op buitenlandse missie vertrokken.Deze keer gaat het richting Salzburg, waar Jean-Marie te gast is op het wereldvoetbalgala.Hij mag er de prijs voor beste keeper uitreiken, maar voor het zover is trekt Jean-Marie met paard en koets de stad in.

Épisode 28 - Trouwring kwijt

11 mars 2007

Carmen en Jean-Marie verwelkomen vandaag een heel bijzondere delegatie Nederlanders uit Rotterdam.Die zijn met zijn zessen naar Brasschaat afgezakt om de handen van de Pfaffs in beton te vereeuwigen.Het betonnen kunstwerk moet dan later een plaatsje krijgen in de befaamde Rotterdamse ‘Walk of Fame’.Lyndsey heeft wel wat anders aan haar hoofd: ze is haar trouwring kwijt.

Épisode 29 - Kroonprins Filip

18 mars 2007

Carmen en Jean-Marie bevinden zich vandaag in koninklijk gezelschap.Ze zijn te gast op het Brusselse stadhuis, waar kroonprins Filip de trofee voor sportverdienste van het jaar zal uitreiken.De volgende dag is Carmen al vroeg in de weer.Binnenkort vertrekt de hele familie naar Barbados, en Carmen moet nog wat formaliteiten regelen.

Épisode 30 - Slapen in hotel

25 mars 2007

De Pfaffs zijn toe aan een weekje vakantie en reizen af naar het tropische eiland Barbados.En niet de vrouwen, maar de heren in de familie zijn druk in de weer om het eiland zonder overtollige haargroei te betreden.Omdat ze een vroege vlucht hebben, slaapt de familie in een hotel bij de luchthaven.Maar echt ontspannen is het niet.

Épisode 31 - Zonnige Barbados

1 avril 2007

De Pfaffs verblijven voor een weekje op het zonnige Barbados en willen eens lekker tot rust komen, en genieten van de zon, de zee, en van elkaar.De vrouwen gaan liggen bakken en de mannen willen de baai per jetski verkennen.Na een stevig robbertje afdingen is het dan zover: de mannen kiezen het ruime sop.

Épisode 32 - Bompa overleden

8 avril 2007

Voor de Pfaffs is het einde van hun vakantie op Barbados bijna in zicht.Er worden soevenirs gekocht.Shania´s haar wordt ingevlochten door een plaatselijke kapper en dan geniet de familie van een laatste exotisch avondmaal.De vakantieroes is echter snel voorbij, want een paar dagen na terugkomst, overlijdt bompa onverwachts.

Épisode 33 - Naar het pretpark

15 avril 2007

Na het plotse overlijden van bompa proberen de Pfaffs de draad van het dagelijkse leven weer op te pikken.De drie zussen trekken met mannen en kinderen naar een pretpark, om hun gedachten een beetje te verzetten.En daar lijken ze aardig in te slagen, mede door het enthousiasme van de kinderen.De volgende dag moet Jean-Marie alweer de grens over.Hij heeft een afspraak in het stadion van Utrecht, waar de topper FC Utrecht-AZ wordt gespeeld.

Épisode 34 - Pasen in Brasschaat

22 avril 2007

In de Pfaffsvilla is het Pasen wat de klok slaat.Carmen en Lyndsey steken de koppen bij elkaar om enkele originele paastaferelen te bedenken.Kelly bindt opnieuw de schaatsen onder, want ze is in voorbereiding voor haar deelname aan ‘Holiday on Ice’, een groots schaatsspektakel dat duizenden bezoekers trekt.De hele familie komt bij elkaar met Pasen, maar Carmen verwacht een heel bijzondere gast.

Épisode 35 - Aflevering 35: Kelly's schaatsshow

29 avril 2007

Kelly heeft vanavond de premiere van de schaatsshow en alle familieleden komen haar aanmoedingen.Jean-Marie zet zich in voor het goede doel.In Hasselt wil hij een progeriapatientje verrassen, die er samen met zijn vriendjes op voetbalkamp verblijft.Wanneer Jean-Marie een cheque van wil overhandigen aan de kleine Michiel, wordt El Simpatico plots overmand door emoties.

Épisode 36 - Kinderkamer

6 mai 2007

Lyndsey trekt er vandaag in haar eentje op uit.Als grote dierenvriend is ze de eregaste op een beurs voor huisdieren.In de ouderlijke villa krijgt de nieuwe kinderspeelkamer stilletjesaan vorm.De volgende dag heeft Jean-Marie een belangrijke afspraak in Almere.Hij moet er een lezing geven over zijn carrière als voetballer én als zakenman.

Épisode 37 - Carmen's verjaardag

13 mai 2007

Het zijn de eerste warme dagen van het jaar.Carmen viert vandaag haar 51ste verjaardag.Naast een familiediner staat er ook een partijtje golf op het programma.Maar voor de festiviteiten kunnen starten, rukt in Brasschaat de verdelgingsbrigade uit.

Épisode 38 - Romantische bui

20 mai 2007

Carmen en Jean-Marie hebben vandaag een belangrijke fotoshoot voor een Nederlands tijdschrift.Plaats van het gebeuren is een stijlvol hotel in hartje Antwerpen.Ze krijgen er naast een VIP-behandeling ook een hotelovernachting.En dat is maar goed ook, want na een hele dag poseren slaat bij Carmen de vermoeidheid toe.Jean-Marie daarentegen is vandaag in een romantische bui, maar Carmen denkt maar aan één ding: slapen.

Épisode 39 - Speeltoestellen voor Bruce

27 mai 2007

Dave begint met het in elkaar zetten van de speeltoestellen voor Bruce.Ondertussen doet Lyndsey een bijzondere ontdekking in de garage.Onder de jetski verschuilt zich een Vlaamse gaai met een gebroken vleugel. Sam is opgestaan met hevige oorpijn.Kelly en Shania willen hem verzorgen, maar Sam is geen makkelijke patiënt.Ook Jean-Marie heeft verzorging nodig, na een lelijke val tijdens de Johan Museeuwtoer.

Épisode 40 - Opknapbeurt zwembad

3 juin 2007

Jean-Marie, Dave en Nicolas gaan vandaag een balletje trappen voor het goede doel.El Sympatico mag als vanouds plaatsnemen in het doel, terwijl zijn twee schoonzonen hun beste beentje voorzetten op het veld.De volgende dag heeft Carmen een klusje voor Jean-Marie in petto.De trappen van het overdekte zwembad zijn dringend aan een opfrisbeurt toe.

Épisode 41 - Hommage Bompa

10 juillet 2007

In deze speciale aflevering wordt een hommage gebracht aan Bompa, op basis van beeldmateriaal uit de afgelopen seizoenen en het huidige seizoen van ‘De Pfaffs’.

Épisode 42 - Ballen trappen voor het goede doel

17 juin 2007

Jean-Marie, Dave en Nicolas gaan vandaag een balletje trappen voor het goede doel.Lyndsey trekt er op uit.Ze wil de hoed van bompa zorgvuldig laten inlijsten, zodat ze die een bijzonder plaatsje kan geven in huis.De volgende dag heeft Carmen een klusje voor Jean-Marie in petto.De trappen van het overdekte zwembad zijn dringend aan een opfrisbeurt toe.Lyndsey kan maar aan een ding denken: haar afspraak bij de gynaecoloog.

Épisode 43 - Keano's eerste schooldag

24 juin 2007

Debby en Nicolas gaan met Keano shoppen voor een schooluniform.Hij gaat voor de eerste keer naar school.Vanwege vaderdag wordt Bruce in het zonnetje gezet, evenals Sam.Keano heeft een enorm ochtendhumeur maar moet desondanks toch naar school.Kenji en Shania steken hem een hart onder de riem.Debby pinkt een traantje weg als ze haar oudste zoon de school ziet binnengaan.

Épisode 1 - Aflevering 1

3 février 2008

De Pfaffs hebben een goeie reden om de kurken te laten knallen, want Kelly wordt dertig. Vrienden en familie hebben daarom een spetterend feest georganiseerd in een trendy restaurant in Antwerpen. Er zijn kosten noch moeite gespaard om er een onvergetelijke avond van te maken, te beginnen met een spectaculaire entree aan boord van een witte limousine. Wanneer Kelly ten tonele verschijnt duurt het dan ook niet lang vooraleer Carmen naar haar zakdoek grijpt. Ondertussen valt Kelly van de ene verbazing in de andere, o.m. het gastoptreden van een heel bijzondere veiligheidsagent. Goed en wel bekomen van de eerste verrassing, mag Kelly haar verjaardagscadeau in ontvangst nemen. Tot haar grote verwondering komt ze oog in oog te staan met niet één, maar twee fonkelende diamanten ringen. Kelly is uit haar lood geslagen, maar vindt toch nog de juiste woorden om haar vrienden en familie te bedanken middels een emotionele speech. En Carmen…die is aan haar tweede zakdoek toe. De volgende dag hebben Debby en Nicolas nauwelijks de tijd om te bekomen, want zij gaat vandaag onder het mes. Debby droomt al jaren van een borstvergroting, maar nu het eindelijk zover is gieren de zenuwen door haar lijf. Voor Nicolas kan het niet snel genoeg gaan. Terwijl Debby bloed en tranen zweet, fantaseert Nicolas al hardop over haar nieuwe boezem. Ook ten huize Gooris is er van ’s morgens vroeg leven in de brouwerij. Alleen Sam heeft weinig zin om op te staan. Kelly, Kenji en Shania offeren zich dan maar op als persoonlijke wekdienst. Maar als ook lieve woordjes niet meer helpen, verdiepen de Goorissen zich in ‘martelpraktijken’. De hoogzwangere Lyndsey heeft een zeer onrustige nacht achter de rug. Ze kan elk moment bevallen, en wil geen risico’s nemen. Samen met Dave besluit ze naar het ziekenhuis te vertrekken…

Épisode 2 - De bevalling van Lindsey

10 février 2008

In de 2de aflevering van ‘De Pfaffs’ worden we meegenomen naar het ziekenhuis. Lyndsey is immers hoogzwanger en kan elk moment bevallen. Echtgenoot Dave wijkt geen seconde van haar zijde. Omdat alle gsm-verkeer in het ziekenhuis verboden is, gaan Debby en Kelly op zoek naar een andere manier om met hun hoogzwangere zus te communiceren. Op de parking van het ziekenhuis worstelt Carmen zich met haar voedselpakketten door de hevige regen. Als grootmoeder van vijf kleinkinderen weet ze namelijk als geen ander dat het wel eens een lange dag zou kunnen worden. En dus heeft ze spijs en drank voorzien. In afwachting van de bevalling gaat Nicolas nog een paar uurtjes werken in zijn modellenbureau. Dat runt hij samen met acteur Guy Van Sande en diens vriendin Stéphanie. Vandaag staat er een fotoshoot op het programma waarin Nicolas zelf de hoofdrol speelt. In het ziekenhuis tikt de tijd tergend traag voorbij. Debby en Kelly duurt het wachten lang, maar gelukkig vinden ze in Jean-Marie een gewillig slachtoffer voor wat creatief tijdverdrijf. Ondertussen vertelt Carmen honderduit over de goeie oude tijd. De tijd waarin ze zelf voor het eerst zwanger was, en samen met Jean-Marie naar gepaste kindernamen zocht. Voor Debby en Kelly is dit op zijn zachtst gezegd een zeer bijzondere onthulling. Maar als Lyndsey’s gynaecoloog plots in de deuropening verschijnt, kan zelfs Carmen geen woord meer uitbrengen…

Épisode 3 - De make-over van Lindsey

17 février 2008

Na een vijftal dagen ziekenhuis zijn Lyndsey en de kleine Fay weer thuis. Lyndsey heeft al goed haar draai gevonden, en bereidt zich voor op alweer een volgende mijlpaal in haar leven: het doopfeest van haar jongste spruit. Na twee zwangerschappen en met deze bijzondere gebeurtenis in het vooruitzicht maakt Lyndsey zich op voor een complete make-over. Debby en haar assistentes van het schoonheidssalon nemen de manicure en de pedicure voor hun rekening. Voor de laatste fase van de make-over doet Lyndsey een beroep op huiskapper Geert. Hij heeft een nieuw kapsel ontworpen dat Lyndsey van een zeer weelderige haardos moet voorzien. Jean-Marie beleeft een hoogdag. Samen met prins Laurent is hij te gast in een sociale werkplaats. Om de werknemers een hart onder de riem te steken hebben zij hun schouders onder dit project gezet. Als grote fan van het koningshuis kan Jean-Marie nauwelijks wachten om de prins de hand te schudden. Sam en Nicolas begeven zich op onbekend terrein. Sam krijgt dansles van Shania en Nicolas wil bewijzen wat hij waard is met een strijkijzer… Terwijl de meeste Pfaffs de slapers nog uit hun ogen wrijven, is Lyndsey de volgende ochtend al druk in de weer met de laatste voorbereidingen van het doopfeest. Ook huiskapper Geert is in alle vroegte naar Brasschaat gereden om de laatste hand te leggen aan Lyndsey’s nieuwe kapsel. Wanneer de eerste gasten arriveren, trekt Lyndsey zich terug in haar kamer voor het pronkstuk van haar make-over…

Épisode 4 - Het cowboyfeest van Kenji

24 février 2008

Kenji viert vandaag zijn zesde verjaardag. Hij trakteert de hele familie op een spetterend cowboyfeest, dat plaatsvindt op een cowboyranch in Wuustwezel. Al van ’s ochtends is Carmen druk in de weer met de geschenken en de kostuums. Ook Jean-Marie wordt aan het werk gezet en moet zijn eigen laarzen poetsen. Maar het cadeau van Kenji in elkaar steken, lijkt een nóg grotere uitdaging. Niet alle Pfaffs vieren feest vandaag. Liam is opgenomen in het ziekenhuis voor een kleine ingreep. Debby probeert zich sterk te houden. Maar wanneer de verpleegster Liam komt halen, wordt het haar allemaal teveel. Intussen melden de eerste cowboys zich al aan op de farm. Cowboy bobonne past vandaag perfect in het decor, en zelfs de kleine Fay ontpopt zich tot een echte cowgirl. Cowboy Kenji haalt de paarden van stal, en Sam wil iets bewijzen: hij offert zich op als levende schietschijf. De cowboys zijn al goed op dreef als Jean-Marie ten tonele verschijnt. Hij moest eerst nog naar een persconferentie, en heeft daar dankbaar gebruik gemaakt van de faciliteiten om zich in zijn cowboykostuum te hijsen. Little Joe-Marie is net op tijd om de vrouwen aan het werk te zien tijdens hun eerste sessie linedancing. De volgende dag hebben de Pfaffs alweer een drukke agenda. Kelly heeft een gastrol in de populaire kinderserie ‘Booh!’, en kruipt daarvoor in de huid van een echte diva. Lyndsey en Dave krijgen een kunstenares over de vloer om de handafdrukken van Fay in gips te vereeuwigen. En Carmen en Jean-Marie gaan een dagje shoppen in Nederland…

Épisode 5 - Jean-Marie in het circus

2 mars 2008

Jean-Marie loopt vandaag op de toppen van zijn tenen. Vanavond gaat immers het groot Antwerps wintercircus in première, waarin hij een niet-ongevaarlijke act met honden brengt. De zenuwen gieren door zijn lijf. Gelukkig is Carmen er om hem een hart onder de riem te steken. Ook de dag van Nicolas begint allesbehalve ontspannen. Het is vandaag namelijk zijn beurt om voor de naschoolse opvang van de schoolplichtige Pfaffs te zorgen. Terwijl Nicolas ogen en oren te kort komt, begint Jean-Marie aan de allerlaatste repetitie van zijn spectaculaire circusact. ’s Avonds is het dan eindelijk zover. De circustribune zit tjokvol, met op de eerste rij de voltallige familie Pfaff. Jean-Marie maakt een bijzonder geslaagde entree, maar op het einde van de show ziet hij een niet-onbelangrijk detail over het hoofd... De volgende dag krijgen Liam en Keano af te rekenen met een ochtendhumeur. Voor Keano begint namelijk een nieuwe schooldag, en Liam heeft een afspraak bij de oorarts. Het verslag van de dokter is positief, al doet Liams gedrag toch iets anders vermoeden. Carmen en Jean-Marie vertrekken op buitenlandse missie naar Oostenrijk. Jean-Marie is er als gastspreker uitgenodigd op een seminarie voor kappers. Carmen ontfermt zich naar goede gewoonte over de bagage. Ondertussen geeft Kelly haar vader nog enkele praktische tips betreffende lichaamshygiëne en algemene verzorging. De Goorissen zijn al enkele dagen helemaal in de ban van Kenji’s nieuwe flipperkast. Vooral Sam is in de wolken, en dat brengt hem op ideeën...

Épisode 6 - Sneeuwpret met Jean-Marie en Carmen

9 mars 2008

Carmen en Jean-Marie verblijven enkele dagen in het Oostenrijkse Gerlos. Ze zijn er als eregast uitgenodigd op een seminarie voor kappers. Er staat niet alleen winterse buitenactiviteit op het programma, er is ook een les teambuilding en etiquette voorzien. Debby zet haar mannen aan het werk. Liam en Keano moeten hun speelgoed opruimen, maar zitten door hun voorraad speelgoedbakken heen. Samen met Nicolas mogen ze naar de winkel om enkele professionele opbergsystemen in te slaan. Maar eenmaal ter plaatse ontdekken de jongens al snel dat er ook exemplaren op wieltjes bestaan. In Oostenrijk heeft Jean-Marie zich laten verleiden tot een uitstapje met de slee. Samen met Carmen en zes andere vrouwen trekt hij de besneeuwde bergen in. Maar als de afdaling begint, beseffen Carmen en Jean-Marie plots dat er geen remmen op een slee staan. Kenji en Shania hebben een afspraak voor hun wekelijkse tennisles. Maar echt tennissen zit er vandaag duidelijk niet in. Kenji demonstreert liever zijn balbehendigheid en Shania heeft af te rekenen met een bad hair day. Ondertussen droomt Kelly in de cafetaria al luidop van Roland Garros… Goed en wel bekomen van hun avontuur in de bergen, maken Carmen en Jean-Marie zich op voor een avond ouderwets vertier. Carmen valt in handen van een charmezanger, en dan mag ook Jean-Marie bewijzen wat hij waard is achter een microfoon…

Épisode 7 - Aflevering 7

16 mars 2008

Dave is vastbesloten om vandaag komaf te maken met zijn weelderige haardos. En wat hem betreft komt daar niet eens een kapper of een spiegel aan te pas. Gewapend met een schaar en een tondeuse begint Dave aan zijn nieuw kapsel. Maar als Lyndsey in de keuken verschijnt om de schade op te meten, wordt ze daar niet bepaald vrolijk van. Carmen en Jean-Marie zijn nog steeds in Oostenrijk, waar hij een voordracht geeft op een seminarie voor kappers. Hij brengt er enkele passages uit zijn recent verschenen biografie. De toeschouwers hangen aan zijn lippen, maar wanneer Jean-Marie over bompa vertelt, wordt het hem plots teveel. Voor Kelly zijn het drukke weken. Binnenkort opent ze haar eigen kledingzaak in Nijlen, en er is nog veel werk aan de winkel. Ze staat er op om zoveel mogelijk zelf te doen, en daar begint ze stilaan resultaat van te zien. De volgende dag zetten Carmen en Jean-Marie terug voet op Belgische bodem. Maar enkele dagen vakantie eisen hun tol. Er is veel post blijven liggen en Carmen loopt hopeloos achter met haar administratie. Ook voor Jean-Marie ligt er een brief. De familie Volders trekt er op uit naar de kinderboerderij. Lyndsey wil haar zoon graag laten kennismaken met de wondere wereld van de konijnen, maar Bruce is alleen geïnteresseerd in de paarden. Wanneer Lyndsey beslist om er zelf eentje te bestijgen, is het hek helemaal van de dam. Maar ze zit nog niet helemaal in het zadel of de twijfel slaat al toe. In de ouderlijke villa krijgt Carmen de schoolplichtige Pfaffs over de vloer. Het is woensdagnamiddag en de kleinkinderen zijn niet van plan om er een rustig dagje van te maken. Carmens geduld én haar conditie worden op de proef gesteld. Maar wanneer de kinderlijke plagerijen plots gevaarlijke spellejes worden, moet Jean-Marie ingrijpen.

Épisode 8 - Aflevering 8

23 mars 2008

Jean-Marie is door Frans Bauer uitgenodigd als special guest tijdens zijn nieuwe concerten. Als grote liefhebber van het levenslied zal hij samen met Frans enkele populaire Nederlandstalige nummers zingen. De eerste repetities starten vandaag. Frans ziet het helemaal zitten, maar Jean-Marie is niet zo zeker van zijn stuk. Hij moet heel wat teksten uit het hoofd leren, en de gedachte aan een tjokvol Sportpaleis doet hem nu al huiveren. Terwijl Jean-Marie zijn uiterste best doet om de juiste toon te vinden, doet Frans zijn uiterste best om zijn lachspieren in bedwang te houden. Kelly heeft zenuwslopende weken achter de rug, maar vandaag worden haar inspanningen beloond. Vanavond is er immers de officiële opening van haar kledingzaak. Maar er is nog veel werk aan de winkel. Gelukkig kan ze altijd rekenen op Lyndsey, die in alle vroegte is uitgerukt om Kelly te helpen met de logistiek en de organisatie. In zijn modellenbureau verwacht Nicolas enkele aspirant-modellen die langskomen voor een verkennend gesprek. Maar de opkomst valt een beetje tegen. Samen met acteur en zakenpartner Guy Van Sande slaat hij daarom de handen in elkaar om een grootschalige castingdag te organiseren. Na een dag van hard labeur is er eindelijk tijd voor wat ontspanning. De voltallige familie Pfaff trekt naar Nijlen, voor de feestelijke opening van Kelly’s boetiek. Naast heel wat modebewuste BV’s is ook de pers massaal aanwezig. Jean-Marie en Sam nemen dan ook met plezier een deel van de pr voor hun rekening. Sam is apetrots op zijn echtgenote, en wil dat de volgende dag op een gepaste manier laten blijken. Bij wijze van verrassing heeft hij beslist om eigenhandig een feestmaal te bereiden. Op het menu staan scampi’s en kreeftensaus, maar wanneer hij in de winkel geen kreeftensaus vindt lost Sam dat op een heel creatieve manier op…

Épisode 9 - Aflevering 9

30 mars 2008

Carmen is al enkele weken druk in de weer met de inrichting van een luxueuze suite voor haar en Jean-Marie. Het vroegere appartement van Sam en Kelly moet plaats maken voor een koningsblauwe kamer met hemelbed en open haard. Op vraag van Jean-Marie is de suite uitgerust met de allernieuwste technische snufjes, waarvan twee reusachtige flatscreens het pronkstuk zijn. Hij staat er dan ook op om Dave en Lyndsey een persoonlijke rondleiding te geven in zijn nieuwe slaapvertrek. Debby en Nicolas trekken vandaag met hun zoontjes naar Technopolis. Ze willen er Liam en Keano op een actieve manier laten kennismaken met de wondere wereld van de technologie en de wetenschap. Maar eerst moeten ze kunnen vertrekken. Terwijl Nicolas luid toeterend in zijn wagen zit, lijken Debby en de kinderen allesbehalve gehaast. De volgende dag hebben Dave en Lyndsey een afspraak bij het plaatselijke Rode Kruis. Als jonge ouders willen ze op alles voorbereid zijn, dus hebben ze zich opgegeven voor een cursus EHBO. Ze hopen er een antwoord te krijgen op al hun vragen. Terwijl Dave en Lyndsey elkaar reanimeren, zijn Debby en Nicolas top of the bill op een lentemodeshow in het West-Vlaamse Waregem. Ook Jean-Marie staat vandaag op de planken, want in het Sportpaleis starten de laatste repetities met Frans Bauer. Jean-Marie moet voor de eerste keer het grote podium op. Hij is bloednerveus, en de gedachte aan een uitverkocht Sportpaleis doet hem duizelen. Gelukkig zorgt een ontmoeting met de vrouw van Frans Bauer voor een beetje ontspanning…

Épisode 10 - Aflevering 10

6 avril 2008

Lyndsey maakt zich op voor een glamoureure fotoshoot in een fabriekspand in Ninove. Om de fotograaf een beetje te inspireren, heeft Lyndsey enkele foto’s meegebracht van in haar tienerjaren. Voor Jean-Marie is het aftellen begonnen. Vanavond staat hij voor de eerste keer live op het podium aan de zijde van Frans Bauer. Samen zullen ze enkele populaire Nederlandstalige nummers brengen. De zenuwen gieren door zijn lijf. Om zich een beetje te kunnen ontspannen laat Jean-Marie een masseur aanrukken. Ook de ontmoeting met het zoontje van Frans Bauer zorgt voor een beetje verstrooiing. Liam en Keano mogen een nieuwe kamer kiezen. Omdat ze zeker willen zijn van hun keuze testen ze enkele toonzaalmodellen op stevigheid en stabiliteit. Maar Debby is niet echt te vinden voor deze vorm van kwaliteitscontrole en roept haar zonen tot de orde. Lyndey is na de fotoshoot rechtstreeks naar het Sportpaleis gereden, want ze wil het optreden van haar vader voor geen geld missen. Ook Debby en Nicolas komen Jean-Marie een hart onder de riem steken. In de ouderlijke villa vangt Carmen de rest van de familie op. Na een heerlijk diner trekken Sam en Kelly terug huiswaarts, alwaar ze met zijn tweetjes de jacuzzi induiken. Ook Dave is alleen met de kinderen, en lijkt zich aardig uit de slag te trekken. Tot Fay en Bruce om ter hardst om zijn aandacht beginnen te schreeuwen en er ook nog een vriend aan de deur belt. Achter de coulissen van een uitverkocht Sportpaleis gaat Jean-Marie nog voor een laatste keer door zijn repertoire. En dan is het moment van de waarheid aangebroken…

Épisode 11 - Aflevering 11

13 avril 2008

De ouderlijke villa staat vandaag helemaal op stelten. Carmen en Jean-Marie krijgen een Franstalige cameraploeg over de vloer die een reclamespotje komt draaien. Jean-Marie moet in de huid kruipen van onderdanige huisman, terwijl Carmen de rol van verwende echtgenote mag spelen. Het ziet er dan ook al snel naar uit dat er meer dan één take zal nodig zijn om het experiment te doen slagen. Ook Sam is huisman vandaag. Hij is alleen thuis met de kinderen en is vastbesloten om enkele huishoudelijke taken tot een goed einde te brengen. Hij rekent daarvoor op de hulp van Kenji en Shania, en belooft als tegenprestatie om contact te zoeken met Shania’s favoriete Amerikaanse acteur. Wanneer er plots een mailtje uit Amerika in hun mailbox valt, is Shania door het dolle heen. Nicolas is druk in de weer met de voorbereidingen van zijn castingdag. De affiches en de flyers zijn eindelijk klaar, maar de weergoden strooien roet in het eten. ’s Avonds verzamelen de Pfaffs in de ouderlijke villa voor hun wekelijkse familiediner. En daar komen enkele pikante familiegeheimen aan het licht…

Épisode 12 - Aflevering 12

20 avril 2008

In het huis van Lyndsey en Dave heerst al van 's morgens een gezellige drukte. Sam, Nicolas en Dave hebben er namelijk een interview en een fotoshoot voor een Vlaams weekblad. De journalist en de fotograaf hebben een origineel concept bedacht met stoere neptattoos en marcellekes, maar Dave is niet te overtuigen. Omdat de mannen de hele dag bezet zijn, kunnen de vrouwen zich naar hartelust uitleven. Carmen en Lyndsey trekken naar het reisbureau om een vakantie naar de zon te boeken. Kelly en Shania zoeken de pret een beetje dichter bij huis. Ze hebben een afspraak met Nicky Vankets. Shania doet binnenkort haar eerste communie en heeft zelf haar jurkje mogen ontwerpen. Nicky Vankets zal voor de uitvoering zorgen.

Épisode 13 - Aflevering 13

27 avril 2008

Jean-Marie is al enkele maanden bezig met de ontwikkeling van een eigen tijdschrift. Daarin zullen interviews van en met Jean-Marie verschijnen. Vandaag heeft hij een afspraak met bokskampioen Sugar Jackson. Behalve een interview staat er ook een spectaculaire fotoshoot in de boksring op het programma. Het duurt dan ook niet lang vooraleer Jean-Marie enkele rake klappen krijgt. De dag van Lyndsey en Carmen staat helemaal in het teken van shoppen. Binnenkort vertrekken ze samen naar Tenerife en dus willen ze een nieuwe voorraad strandkledij inslaan. Lyndsey weet perfect wat ze wil: een zwembroek voor Dave en hetzelfde modelletje voor Bruce. Zo zijn ze ontegensprekelijk vader en zoon. Lyndsey’s geluk kan niet op wanneer ze vaststelt dat ook de bikini’s voor moeder en dochter perfect in het rijtje passen. Bekomen van de zware fysieke inspanning haast Jean-Marie zich ’s avonds naar Varsenaere. Samen met Debby heeft hij daar een acte de-présence op een cowboyfeest. Jean-Marie heeft een gepaste speech voorbereid en laat zich graag onderdompelen in een traditioneel ritueel: een glaasje whisky achterover slaan. Ook Debby wil zich bewijzen... De volgende dag verzamelen de Pfaffs in de ouderlijke villa. Jean-Marie is alweer op pad om diverse engagementen af te werken, dus zijn de vrouwen vandaag in de meerderheid. Terwijl Kelly plannen smeedt om in Las Vegas haar tiende huwelijksverjaardag te vieren, proberen de mannen Nicolas te overtuigen om met Debby te trouwen…

Épisode 14 - Aflevering 14

4 mai 2008

Zonder medeweten van Carmen verzamelen de zusjes Pfaff en hun kroost in het huis van Lyndsey en Dave. Ze willen een originele familiefoto maken van de kleinkinderen om Carmen te bedanken voor al haar goede zorgen. Maar de jongste Pfaffs zijn niet van plan om mee te werken. De zusjes gooien al hun entertainmenttalenten in de strijd om hun kinderen te laten poseren, maar niks baat. Na een woordenwisseling tussen Lyndsey en Kelly besluiten ze het toch nog een laatste keer te proberen, deze keer gewapend met chips en andere afleidingsmanoeuvres. Carmen en Jean-Marie krijgen een Nederlandse cameraploeg over de vloer. Die maken een reportage over het milieubewustzijn van bekende mensen. Maar Carmen en Jean-Marie zitten niet helemaal op dezelfde golflengte als hun Nederlandse gasten. De volgende dag heeft Jean-Marie een afspraak met een dokter uit Brussel. Hij heeft al enkele weken last van stijve vingers en moet zich op advies van zijn huisarts verder laten onderzoeken. Terwijl Jean-Marie uitgebreid verslag doet over zijn kwaal, haalt de dokter vlijmscherpe naaldjes boven en prepareert hij Jean-Marie voor een dosis elektroshocks. Lyndsey heeft het razend druk. Binnenkort vertrekt ze samen met Carmen en Jean-Marie naar Tenerife en ze moet dringend beginnen inpakken. Maar Bruce maakt het haar niet bepaald gemakkelijk. Wanneer Dave haar komt assisteren en zich begint te bemoeien met de inhoud van haar koffers, verliest Lyndsey haar geduld.

Épisode 15 - Aflevering 15

11 mai 2008

Een deel van de familie Pfaff heeft voet gezet op Spaanse bodem. Carmen en Jean-Marie én Lyndsey en haar gevolg verblijven op het Canarische eiland Tenerife om er een weekje te genieten van de zon en de zee. Op weg naar hun hotel begint Lyndsey alvast met de eerste Spaanse les, maar dat klinkt voor Carmen toch een beetje als Chinees. In Brasschaat hebben de thuisblijvers de ouderlijke villa gekaapt. Nicolas en zijn kroost hebben er hun intrek genomen en krijgen vanmiddag de familie Gooris op bezoek. Terwijl Nicolas voor de lunch zorgt profiteren de kinderen van het eerste lentezonnetje én van de afwezigheid van Carmen. Op Tenerife gaan de toeristen op verkenning in hun suites. Omdat Lyndsey haar bagage moest beperken van Dave heeft Carmen enkele schoenen voor haar meegesmokkeld. Jean-Marie probeert de tv aan de praat te krijgen want hij wil koste wat het kost naar het voetbal kijken. Maar Lyndsey en Carmen steken daar een stokje voor. Ook Shania heeft de sportmicrobe te pakken en waagt zich aan een spelletje basket. Ondertussen belt Kelly met haar goede vriend en basketter Pieter Loridon om Shania de knepen van het vak te leren. De volgende ochtend heeft Jean-Marie als eerste een strategisch plaatsje bemachtigd aan het zwembad. Lyndsey en Carmen gaan op zoek naar luiers en bananen, maar de taalbarrière zorgt voor heel wat verwarring. Nicolas heeft een drukke werkdag voor de boeg. Vandaag vindt immers zijn grote castingdag plaats. De verwachtingen zijn dan ook hooggespannen…

Épisode 16 - Aflevering 16

18 mai 2008

In de laatste aflevering van dit seizoen is de familie Gooris in volle voorbereiding van Shania’s eerste communie. Kelly laat nog snel haar nagels doen bij Debby, en maakt van die gelegenheid gebruik om enkele pikante details uit haar puberteit te onthullen. Maar Kelly koestert ook enkele bijzondere herinneringen aan haar eerste seksuele voorlichting. Debby doet er een schepje bovenop en meent zich enkele pittige verhalen over Carmen en Jean-Marie te herinneren. Op Tenerife genieten Lyndsey en co van hun laatste dagje zon en zee. Carmen en Jean-Marie beginnen de dag met een champagne-ontbijt. Zo willen ze wat extra energie opdoen voor een stevige ochtendwandeling. ’s Middags installeren de vrouwen zich aan het zwembad om optimaal te profiteren van de laatste uren Spaanse zon. De heren hebben een afspraak in het massagesalon waar Jean-Marie zich als eerste aanbiedt. Maar Dave’s goesting ebt al snel weg wanneer hij Jean-Marie hoort kermen van de pijn… In Brasschaat lopen Kenji en Shania op de toppen van hun tenen. Morgen is het immers Shania’s grote dag en ze weet zich met haar zenuwen geen blijf. Ook Kenji is niet in zijn normale doen. Kelly moet zelfs even haar stem verheffen en roept Shania tot de orde voor een gesprek van moeder tot dochter. En dan is het eindelijk zover. De volgende ochtend heerst er ten huize Gooris een drukte van jewelste. Bij de Goorissen is dresscode ‘wit’ van kracht, maar Sam is het niet helemaal eens met de outfit die Kelly voor hem uitkoos. Hij gaat dan maar te rade bij zijn zoon. Carmen en Jean-Marie zijn terug in het land en maar goed ook, want de zussen hebben enkele details voor de communie over het hoofd gezien. Debby belt naar Carmen dat ze dringend panty’s nodig heeft, en Kelly wil nog snel enkele witte ballonnen bestellen. Carmen stuurt Jean-Marie op pad…

Épisode 1 - Het Huiselijk Geluk Compleet

7 septembre 2008

Bij de zussen Pfaff lijkt het huiselijk geluk compleet. Met elk twee opgroeiende kinderen hangt er voorlopig geen gezinsuitbreiding in de lucht. Alhoewel De familie Gooris verwelkomt enkele nieuwe bewoners, en dat is voor Sam en Dobberman Angie nog een beetje wennen. Maar ook Carmen krijgt gezelschap tijdens haar - schaarse momenten van rust in de ouderlijke villa. Alhoewel het niet echt heeft gezomerd profiteren de Pfaffs wel met volle teugen van elke zonnige dag. Niet alleen Carmen, maar ook Sam lijkt zich te amuseren met zijn groene vingers. In de nieuwe serre kweekt Carmen enkele bijzonder geslaagde groentes die zich uitstekend lenen voor haar zomerse familiebarbecues. Ook de kleinkinderen leven zich naar hartelust uit op het domein van de ouderlijke villa. Liam lijkt de streken van zijn grote broer Keano naadloos te kopiëren. Bruce is dan weer niet op zijn mondje gevallen en is niet vies van een beetje tegenspraak. Fay is meer van het rustige type en ontpopt zich - tot grote vreugde van Lyndsey - tot een waardig prinsesje. Ook Shania en Kenji worden groot. Shania is haar prinsessenkleedje ontgroeid en lijkt meer en meer over een eigen willetje te beschikken. Zo moeder, zo dochter dus. Kenji is dan weer ontegensprekelijk de zoon van zijn vader. Wanneer hij samen met Sam op het podium staat is het niet Sam, maar Kenji die de show steelt. Maar er moet ook gewerkt worden. Debby en Kelly hebben het druk met de zaak, en ook Lyndsey werkt nog steeds parttime. De mannen proberen hun steentje bij te dragen in het huishouden, waarbij de één daar al beter in slaagt dan de ander. Jean-Marie haast zich nog altijd van de ene afspraak naar de andere. Zijn agenda is rijkelijk gevuld met engagementen voor het goede doel, en af en toe waagt el simpatico zich aan een nieuwe uitdaging. Zo moet hij zich tijdens het dubben van een tekenfilm proberen in te leven in de rol van aap. Bovenal blijven de gezellige familiemomenten centraal staan in het hectis

Épisode 2 - De Laatste Zonnige Dagen

14 septembre 2008

In de ouderlijke villa genieten de Pfaffs met volle teugen van de laatste zonnige dagen. Carmen heeft een familiebarbecue georganiseerd en wil Sam en Nicolas aan het werk zetten in de tuin. In de ouderlijke villa genieten de Pfaffs met volle teugen van de laatste zonnige dagen. De verbazing is groot wanneer Sam over getrainde groene vingers blijkt te beschikken. En dat heeft zo zijn redenen Lyndsey is thuisgebleven. In het grootste geheim bereidt ze een fotoshoot voor met Fay in de hoofdrol. Lyndsey's jongste viert binnenkort namelijk haar eerste verjaardag en daarom wil Lyndsey een groots prinsessenfeest organiseren. In een mum van tijd is Fay omgetoverd tot een roze prinses met professionele attributen en feestelijke make-up. Helemaal klaar dus voor de fotoshoot. Ook het domein de ouderlijke villa ondergaat plots heuse metamorfose wanneer een onschuldig waterspelletje uitmondt in een gigantisch watergevecht. De volgende dag ligt Kelly met keelpijn in bed. Debby en haar kroost komen haar even gezelschap houden en hebben Carmens chihuahua mee. Die moet vandaag samen met Kelly's chihuahua naar de dierenarts. Sam offert zich op als chauffeur en komt bij de dierendokter oog in oog te staan met zijn naamgenoot. Lyndsey en Dave hebben een belangrijke missie. Ze willen een nieuw speeltuig kopen voor in de tuin. Maar de twijfel slaat een beetje toe wanneer het luchtkasteel een beetje groter lijkt uit te vallen dan verwacht.

Épisode 3 - Enkele Bijzondere Ontdekkingen

21 septembre 2008

Lyndsey wipt naar dagelijkse gewoonte even binnen en doet enkele bijzondere ontdekkingen bij Jean-Marie: hij heeft zijn borst geëpileerd. In de ouderlijke villa begint de ochtend rustig en relaxed. Carmen en Kenji inspecteren de groenten in de serre en Jean-Marie gaat de muzikale toer op met zijn laatste nieuwe aanwinst: een i-pod. Ook Lyndsey wipt naar dagelijkse gewoonte even binnen en doet enkele bijzondere ontdekkingen bij Jean-Marie: hij heeft zijn borst geëpileerd. Bij een gladgeschoren bast hoort natuurlijk een afgetraind lichaam. En daar heeft Jean-Marie zo zijn trucjes voor. Tijdens één van zijn demonstraties geeft Jean-Marie nóg een schoonheidsgeheimpje prijs. .. Sam en zijn zoon Kenji hebben de niet onbelangrijke missie om een geschikt verjaardagscadeau voor Kelly te kopen. In de winkel botsen ze al meteen op één van hun favoriete meubelen: een ligzetel. Maar Kenji is het niet helemaal eens met de prijs De volgende dag verzamelen de Pfaffs in de ouderlijke villa om hun kampeertrip naar de Ardennen voor te bereiden. Maar het weer aldaar belooft weinig goeds. Terwijl Nicolas zich over de voedselpakketten ontfermt, gaan Lyndsey en Carmen dan maar op zoek naar een plan B.

Épisode 4 - Een Gezellige Drukte

28 septembre 2008

In de ouderlijke villa heerst er al van 's ochtends een gezellige drukte. Carmen heeft haar troepen verzameld, want de hele familie vertrekt per mobilhome naar de Ardennen. Behalve Jean-Marie, hij zal het parcours met de fiets afleggen in het gezelschap van zijn trouwe wielervrienden. Terwijl Carmen en Nicolas een laatste check-up doen van de voedselpakketten, proberen Lyndsey en Debby hun enthousiaste kroost in bedwang te houden. En dan kunnen ze eindelijk vertrekken. Hoewel. De karavaan is amper van de oprit gereden als Carmen bedenkt dat ze nog wat groentjes uit de serre wil meenemen. Nicolas besluit op zijn beurt de verse muntplant in zijn geheel te verkassen om verse mojito's te maken op hun eindbestemming. Na een tussenstop bij Sam en Kelly worden ook de Goorissen ingeladen en kunnen ze eindelijk koers zetten richting La Roche. Sam moet passen voor de uittocht. Hij heeft verschillende optredens en hij heeft aan Kelly beloofd om voor de huisdieren te zorgen. Een paar uur laten maken de Pfaffs hun blijde intrede in de Ardennen. Maar Jean-Marie is minder enthousiast. Enkele van zijn wielermakkers zijn onderweg ten val gekomen en Jean-Marie kan het incident niet uit zijn hoofd zetten. Ondertussen slaat de rest van de familie haar tenten op. Lyndsey heeft een vernuftig systeem op de kop getikt om de kinderen binnen de veilige virtuele grenzen van hun territorium te houden. Maar het systeem is ingewikkelder dan het lijkt Bij Sam zit de sfeer er goed in. Hij wordt in Turnhout ontvangen door een horde verliefde fans én hij mag een loge delen met Nicole en Hugo.

Épisode 5 - In La Roche

5 octobre 2008

In La Roche genieten de Pfaffs van een gezellig samenzijn. De pret kan niet op, tot Carmen achter een van de jonge chihuahua's aanloopt en daarbij zeer pijnlijk ten val komt. Na een nachtelijk onweer begint de ochtend in La Roche voorlopig droog. Carmen en Fay zijn het eerst uit de veren en maken zich op voor een stevige ochtendwandeling langs de Ourthe. Maar dat plan valt al snel letterlijk en figuurlijk in het water. Sam heeft weinig last van het slechte weer. Hij is in Brasschaat gebleven. Sam heeft namelijk enkele optredens én hij wil goede punten scoren bij Kelly. De ramen van het tuinhuis moeten nog afgewerkt worden en dat is een kolfje naar de hand van klusser Sam. Vol goede voornemens begint hij aan zijn offensief. In La Roche is de zon komen piepen. De kampeerders profiteren dan ook optimaal van het goede weer en maken zich op voor een actieve namiddag in de bosrijke omgeving van de camping. Alleen Carmen blijft achter met de twee chihuahua's en een slaperige Fay. Ondertussen in Brasschaat slaat de ergernis langzaam maar zeker toe bij klusser Sam. Hij zit verwikkeld in een gevecht met plastieken raampjes, een vijs en een slijpschijf. Zo vliegt de tijd voorbij, ook in La Roche, waar de Pfaffs hun tentenkampen afbreken om de heenreis aan te vatten. Maar net als ze willen vertrekken, zet één van de chihuahua's het op een lopen. Carmen zet meteen de achtervolging in, maar komt daarbij lelijk ten val.

Épisode 6 - Onder Narcose

12 octobre 2008

Het moment van de waarheid is aangebroken: voor de eerste keer in haar leven moet Carmen onder het mes.In de 7de aflevering van “de Pfaffs” ligt Carmen nog altijd in het ziekenhuis met een gecompliceerde schouderbreuk. En het moment van de waarheid is aangebroken: voor de eerste keer in haar leven moet Carmen onder het mes. In de ouderlijke villa hebben Jean-Marie en Nicolas de huishoudelijke taken onder hun tweetjes verdeeld. Samen met Liam en Keano ontdekt Jean-Marie de veelzijdigheid van een elektrische tandenborstel. Kelly vangt de rest van de kleinkinderen op. Shania, Bruce en Kenji laten zich van hun meest creatieve kant zien en fabriceren enkele zelfgemaakte cadeautjes voor hun bobonneke.

Épisode 7 - Een Spannend Moment

19 octobre 2008

Het moment van de waarheid is aangebroken: voor de eerste keer in haar leven moet Carmen onder het mes.In de 7de aflevering van “de Pfaffs” ligt Carmen nog altijd in het ziekenhuis met een gecompliceerde schouderbreuk. En het moment van de waarheid is aangebroken: voor de eerste keer in haar leven moet Carmen onder het mes. In de ouderlijke villa hebben Jean-Marie en Nicolas de huishoudelijke taken onder hun tweetjes verdeeld. Samen met Liam en Keano ontdekt Jean-Marie de veelzijdigheid van een elektrische tandenborstel. Kelly vangt de rest van de kleinkinderen op. Shania, Bruce en Kenji laten zich van hun meest creatieve kant zien en fabriceren enkele zelfgemaakte cadeautjes voor hun bobonneke.

Épisode 8 - Intensieve verzorging

26 octobre 2008

Carmen mag weer naar huis, maar voelt constante pijn door de constructie van metalen pinnen die haar schouder op haar plaats houden. In deze 8ste aflevering is te zien dat Carmen na twee dagen ziekenhuis terug thuis is. Een constructie van metalen pinnen in haar bovenarm zorgt er voor dat ze niet alleen constant pijn voelt, ze kan haar arm ook nauwelijks bewegen. Carmen heeft dan ook dagelijks intensieve verzorging nodig. Gelukkig kan ze daarvoor rekenen op verpleger Maarten, die destijds ook bompa heeft verzorgd. En er is natuurlijk ook Jean-Marie die haar zoveel mogelijk in de watten probeert te leggen. Maar voor Jean-Marie is het toch nog een beetje zoeken naar een evenwicht in dit omgedraaid rollenpatroon.

Épisode 9 - De Benefietfietstocht

2 novembre 2008

Jean-Marie en zijn wielervrienden maken zich op voor hun belangrijkste evenement van het jaar: de tour München-Brasschaat. De opbrengst van die benefietstocht gaat naar het goede doel. Carmen neemt normaal gezien plaats in de volgwagen, maar aangezien haar schouder intensieve verzorging nodig heeft zal ze er dit jaar niet bij zijn. In tegenstelling tot Nicolas, hij zal Jean-Marie vergezellen tijdens de laatste rit. Sam en Kelly maken er een lui dagje van en genieten van de laatste zonnestralen. Bij Lyndsey en Dave is de sfeer allesbehalve relaxed. Dochtertje Fay is opgenomen in het ziekenhuis met een longontsteking.

Épisode 10 - Een Feestje

9 novembre 2008

Jean-Marie maakt immers zijn blijde intrede in Brasschaat, eindbestemming van zijn benefietstocht. De supporters en sympathisanten zijn talrijk aanwezig en hebben postgevat langs het parcours. Ook Carmen, Kelly en Debby maken zich klaar om naar de festiviteiten te vertrekken. Lyndsey en Dave hebben weinig zin in feesten. Hun dochtertje Fay ligt nog steeds in het ziekenhuis met een longontsteking. Gelukkig mag ze vandaag wel naar huis, want morgen viert ze haar eerste verjaardag. Op het slotfeest van de benefietstocht wordt Carmen overmand door emoties. Het is immers de eerste keer dat ze terug in het openbaar verschijnt na haar schouderbreuk. Bovendien heeft ze Jean-Marie een week moeten missen. Als hij dan ook nog eens uitpakt met een gevoelige speech is het hek helemaal van de dam. Maar ook Kelly en Debby houden het niet droog wanneer Jacky Lafon een muzikale ode brengt aan de Pfaffs. Goed en wel bekomen van de emoties maakt Carmen zich de volgende dag klaar om naar het ziekenhuis te vertrekken. Ze wordt namelijk verlost van de inwendige ijzeren constructie die haar gebroken schouder al die tijd heeft ondersteund. Jean-Marie is de chauffeur van dienst maar of dat ook betekent dat hij een gentleman is, is nog maar de vraag. Lyndsey is volop bezig met de voorbereiding van de Fay’s verjaardagsfeestje. Voor Dave begint de dag allesbehalve relaxed. Hij heeft een stijve nek en kan nauwelijks bewegen. Wanneer de eerste gasten ook nog eens te vroeg op het feestje arriveren slaat de stress toe bij Lyndsey.

Épisode 1 - Een nieuw speelkamaraadje

25 janvier 2009

Brasschaat – In de ouderlijke villa heeft Carmens chihuahua Diva er een nieuw speelkameraadje bij. Jean-Marie wil zijn steentje bijdragen, maar twee eigenwijze hondjes uitlaten is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hij gaat dan ook met plezier in op de uitnodiging van Nicolas om in het bos te gaan cyclocrossen. Die trip loopt echter niet van een leien dakje. Lyndsey en Dave genieten met volle teugen van het gezinsleven. Vol overgave wijden ze zich aan de opvoeding van Bruce en Fay. Hoewel deugniet Bruce geen kans onbenut laat om het geduld van zijn ouders uit te testen. Ook de Goorissen hebben hun handen meer dan vol. Kelly ontfermt zich over haar hondje Juicy. Kenji en Shania nemen de zorg van de cavia’s op zich. Sam is uitgenodigd door de meisjes van K3 in hun show De Wereld van K3. De kinderen mogen ook mee, maar dan moet Kenji zich wel naar behoren gedragen. Debby en Nicolas zoeken de buitenlucht op en trekken met hun kroost naar de manege. Terwijl Keano en Liam het beste van zichzelf geven, zet Nicolas voorzichtig zijn eerste stappen in de paardrijkunst. Na een drukke dag wil Jean-Marie nog even uitrusten in zijn hoogtechnologische massagezetel. Maar hoe krijg je zo’n ding aan de praat?

Épisode 2 - Plopperdeplop

1 février 2009

Lyndsey heeft afscheid moeten nemen van haar trouwe viervoeter Casper. Samen met Bruce en Dave overloopt ze de mooiste momenten van haar dierbare vriend. Jean-Marie zijn dag staat helemaal in het teken van kabouters. Hij is gevraagd om een personage te spelen in de nieuwste Plopfilm. Ook Liam mag zich helemaal uitleven. Samen met Debby en Nicolas gaat hij peuterturnen. Als een echte acrobaat stort hij zich op de toestellen. De volgende ochtend is Carmen voor dag en dauw wakker. Ze speelt namelijk een mysterieuze gaste in een quiz van Q-music. Verder staat heel de dag in teken van Kenji zijn verjaardag.

Épisode 3 - Jean-Marie is jarig

8 février 2009

Jean-Marie is jarig en Carmen plant met de hulp van Nicolas een gezellig familiediner. Terwijl Kelly op zoek gaat naar een cadeautje voor haar vader, maakt ze van de gelegenheid gebruik om een mooi geschenk voor Sam uit te kiezen. Lyndsey heeft haar handen meer dan vol met Bruce. Om hem van zijn geliefde snoepkast en chips weg te halen, beraamt de jonge mama een ingenieus plan. In de ouderlijke villa heeft Carmen een karweitje voor Jean-Marie. Ook Kelly zet haar man aan het werk: het caviahok opruimen. Wat een eenvoudige opdracht lijkt, wordt al vlug een persoonlijke strijd.

Épisode 4 - Een scheerbeurt

15 février 2009

Bij de familie Gooris is Sams haar toe aan een scheerbeurt. De kinderen willen zich uitleven op papa Sam zijn haardos, maar Sam vertrouwt enkel Kelly met een tondeuse. Als Kelly aan de onderneming begint, gebeurt echter het onvermijdelijke. Ten huize Volders steekt Dave Lyndsey graag een handje toe bij het avondritueel van de kinderen. Maar Bruce slapensklaar maken, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. In de ouderlijke villa heeft Carmen nog altijd last van haar schouder. Jean-Marie laat Carmen oefeningen doen in het zwembad, maar de pijn wordt al vlug ondraaglijk voor Carmen. Dave en Lyndsey gaan vandaag een uniformpje passen met Bruce want het is binnenkort zijn eerste schooldag.

Épisode 5 - Lyndsey leest voor

22 février 2009

Lyndsey is eregaste in een Nederlands kinderdagverblijf. Ze leest verhaaltjes voor aan de kleine luisteraars, maar het is Bruce die de show steelt. Ten huize Liébart gaat Liam vandaag voor het eerst naar school. Maar als het aan Liam zelf ligt, blijft hij soezen in zijn warme bedje. Bij de Goorissen is Sam al vroeg uit bed. Angie heeft haar poot bezeerd en Sam gaat voor een check up naar de dierenarts. Het heeft flink gesneeuwd in Brasschaat en daar profiteren de Pfaffs van. Lyndsey neemt haar kinderen mee om de eendjes te voeren en de Liébarts nemen de kinderen na school mee voor een fikse winterwandeling. Jean-Marie wil zijn wagenpark herschikken en moet daarvoor dus wagens verplaatsen.

Épisode 6 - De gouden schoen

1 mars 2009

In de ouderlijke villa maakt Jean-Marie zich klaar voor het Gala van de Gouden Schoen. Als ex-winnaar is hij niet verlegen om de aanwezige sporters van nuttige tips te voorzien. Ook Kelly en Sam zijn van de partij. Sam voorziet de aanwezigen dan weer van een sterk staaltje danskunst. De volgende dag is Lyndsey al vroeg wakker want het is Bruce zijn eerste schooldag. Nadat ze hem heeft afgezet aan school, gaat ze langs bij Kelly. Ze heeft immers het leuke idee om met de drie zussen een citytrip te maken. Maar dan moeten de zussen wel eerst overeenkomen waar de trip naartoe gaat. In Beveren heeft Debby vandaag een fotoshoot en interview voor een lifestylemagazine.

Épisode 7 - -

8 mars 2009

Épisode 8 - Op rustvakantie

15 mars 2009

Door het vele huishoudelijk werk in de ouderlijke villa is Carmen toe aan een echte rustvakantie. Ze gaat naar het reisbureau om informatie te vragen en brochures op te pikken. Voor de dochters van Carmen worden de vakantiekriebels nu al ingelost. Debby, Kelly en Lyndsey vertrekken immers voor een weekendje naar Parijs. Terwijl de dames de lichtstad onveilig maken, moeten de papa’s voor de kroost zorgen. Debby heeft alvast enkele instructies voor Nicolas achtergelaten. Ten huize Volders profiteert kleine Bruce van de afwezigheid van mama. Maar die vrijheid gaat niet zonder gevolgen gepaard. In Parijs klinken de zussen op een geslaagde start van hun weekendje. Ondertussen in Brasschaat nemen Sam en Nicolas hun schoonvader mee voor een partijtje zaalvoetbal. De volgende dag vervult Jean-Marie vol ernst zijn grootvaderlijke taak als oppas voor kleine Liam. Maar Jean-Marie neemt het niet zo nauw met de opvoedingsregels. In Parijs willen de zussen de charme van de stad ontdekken, maar daar steekt het slechte weer een stokje voor. Als de dames terug in België zijn, helpt Lyndsey haar mama alvast met de voorbereiding van de verhuis, namelijk dozen inpakken. En dit blijkt een klus die niet op één, twee, drie geklaard zal worden.

Épisode 9 - Iets in petto...

22 mars 2009

In de ouderlijke villa is het eindelijk zover. Carmen en Jean-Marie vertrekken naar Kaap Verdië voor een echte rustvakantie. Omdat de vlucht erg vroeg in de ochtend is, logeert het echtpaar in het nabijgelegen luchthavenhotel. Ten huize Volders is het badtijd. Terwijl Bruce en Fay zich voorbeeldig gedragen, zijn Lyndsey en Dave in een ondeugende bui. Na een lange vliegreis arriveren Jean-Marie en Carmen in het exotische Kaap Verdië. De grandeur van het hotelcomplex slaan Jean-Marie en Carmen met verstomming. Nicolas en Debby zijn ingeschakeld om op de ouderlijke villa te passen. Ook de familie Volders heeft een oppastaak gekregen. Zij zijn verantwoordelijk voor Carmens chihuahua’s Diva en Nathan. Fay is alvast in de wolken met haar nieuwe speelkameraadjes. Kelly zakt af naar Debby en haar schoonbroer om te gaan sporten. Maar er lijkt iets mis te zijn met Nicolas’ gezondheid. In Kaap Verdië zijn Carmen en Jean-Marie wel in topvorm. Ze genieten van een weldadige sauna, exploreren de plaatselijke fauna en flora, gaan op boottocht en Carmen bereidt zich zelfs voor op een nieuwe hobby. In België neemt Debby de rol van haar vader over en steunt het goede doel. Ten voordele van Kom op tegen Kanker zal Debby deelnemen aan een evacuatieoefening van de brandweer. Maar Debby heeft ook nog iets extra in petto…

Épisode 10 - Een nieuwe look

29 mars 2009

In Kaap Verdië loopt de rustvakantie van Carmen en Jean-Marie ten einde. In gedachten is Carmen al terug in de ouderlijke villa. Nu zij en Jean-Marie besloten hebben kleiner te gaan wonen, vraagt ze zich namelijk af wat ze met de talloze voetbalsouvenirs moet aanvangen. Bij de familie Volders heeft Dave zijn handen meer dan vol aan de ondeugende Fay en Bruce. Omdat de kinderen boordevol energie zitten, nemen Dave en Lyndsey hen mee naar Plopsa Indoor in Hasselt. Bij de Goorissen nadert de communie van Kenji met rasse schreden. Om helemaal voorbereid te zijn, test Kenji alvast een nieuwe look uit bij de kapper. En terwijl het jongetje braaf in de kappersstoel zit, krijgt Kelly een lumineus idee dat Sam de stuipen op het lijf jaagt. Om hun terugkeer naar België te vieren, heeft Debby haar ouders uitgenodigd voor een gezellig familiediner in Beveren. En als Lyndsey tenslotte met Dave probeert te praten over haar nieuwe job bij haar vader, steekt kleine Bruce daar een stokje voor...

Épisode 11 - Spinningmarathon

5 avril 2009

Sam en Kelly nemen Kenji mee naar modeontwerper Nicky Vankets, die speciaal voor Kenji's nakende communie een kostuum op maat heeft gemaakt. Aangezien Dave werkt, moet Lyndsey alleen haar kroost temmen. En hier maakt Bruce handig gebruik van. De Liebarts trekken naar de Kalmthoutse Heide voor een fikse wandeling. Keano is onder de indruk van de wonderen der natuur. Na hun uurtje natuur moeten Debby en Nicolas nog naar de kartclub voor een acte de présence. Jean-Marie gaat een vermoeiende dag tegemoet. Samen met zijn sportvrienden neemt hij deel aan een spinningmarathon in Kalfort. Ook vijfvoudig wereldkampioen veldrijden Roland Libothon is van de partij en hij polst meteen naar de fysiek van de oud-doelman.

Épisode 12 - Lyndseys nieuwe job

12 avril 2009

Lyndsey begint aan de eerste werkdag op haar nieuwe job. Als woordvoerster van Jean-Marie neemt ze daarmee officieel de taak over van Carmen. Lyndsey vliegt er meteen in en staat ervan versteld hoe druk de agenda van haar vader is. Bij Sam en Kelly komt modeontwerper Nikki Vankets persoonlijk de op maat gemaakte communiekleren van Kenji afleveren. Daarna gaat Kelly naar de ouderlijke villa waar ze enkele interviews heeft. Ze maakt meteen van de gelegenheid gebruik om Lyndsey dag te zeggen in haar nieuwe kantoor. De zussen bespreken de verhuis en de merkwaardig gedetailleerde manier van inpakken van Carmen. Sam en Nicolas wacht een spannende dag. Op uitnodiging van Kris Wauters en het programma Autotv mogen ze het tegen mekaar opnemen in een spannende race op het circuit van Zolder.

Épisode 13 - Q-Music

19 avril 2009

Voor een ludieke actie van Q-music moet Sam net zoals Carmen een tijdje geleden in de huid van Bart Kaell kruipen. Veel tijd om zich klaar te maken heeft Sam niet. Jean-Marie wordt met zijn cyclingteam in Harelbeke verwacht voor de start van het nieuwe wielerseizoen. Voor de gewezen doelman is het nog even wennen aan het hoge tempo van zijn wielerkameraden. Bovendien is het na de lange winterstop voor Jean-Marie vooral genieten van zijn fiets en van zijn gezelschap. Debby en Nicolas zijn te gast op de Dag en Nacht van Exclusief. Alle BV's worden verwend met luxeartikelen.

Épisode 14 - Beverly Hills Chihuahua

26 avril 2009

Ter ere van Carmens verjaardag wil Jean-Marie zijn echtgenote verrassen met een luxueus visbuffet. Debby vergezelt hem naar de plaatselijke traiteur. De ochtend na het feest is Kelly vroeg op post bij Carmen. Samen met Shania, Kenji en Carmens nichtjes plannen ze een tripje naar het Nederlands miniatuurpark Madurodam. Ten huize Volders voelt Bruce zich onwel. Dave neemt het zekere voor het onzekere en gaat met zijn zoon naar de dokter. In Brussel maakt Jean-Marie zijn opwachting in het Europees Parlement. Hij is als gastspreker uitgenodigd op een hoorzitting over voetbal en wetgeving. Lyndsey's aanwezigheid als waakzame assistente is geen overbodige luxe. Nathan en Diva zijn als eregasten uitgenodigd op de premiere van de film Beverly Hills Chihuahua

Épisode 15 - Disneyland Parijs

3 mai 2009

De Goorissen zijn uitgenodigd in Disneyland Parijs om Mickey's magische jaar in te wijden. Sams aandacht wordt er getrokken door wereldster Phil Collins. Durft de Vlaamse zanger op zijn idool afstappen? In Vlaanderen geniet Jean-Marie ondertussen van een avondje voetbal en brengen Debby en Nicolas alles in gereedheid voor de kapbeurt van Liam. Door haar zware werk- en gezinsleven heeft Debby last van haar rug. Samen met Liam gaat ze naar de osteopaat voor een verkwikkende massage. Omdat Bruce en Fay boordevol energie zitten, neemt Dave hen mee in de gezonde buitenlucht om uit te waaien. In de ouderlijke villa is het vandaag dubbel feest.

Épisode 16 - cafe The Kings

10 mai 2009

De Goorissen zijn uitgenodigd op de opening van cafe 'The Kings' van hun goede vriend Sergio. Ook Jean-Marie en Nicolas zakken af naar Lommel om zich in het feestgedruis onder te dompelen. De volgende ochtend wacht Debby een verrassing. Nicolas en Keano bereiden voor haar ontbijt op bed. Alleen Liam is met geen stokken uit bed te krijgen. Na de dood van haar trouwe viervoeter Casper voelt Lyndsey een gemis in haar gezin. Maandenlang hebben ze er over nagedacht en nu is het eindelijk zover. De familie Volders gaat een nieuw hondje kopen. Bij de Goorissen hebben Kenji en Shania een belangrijke opdracht. Verkleed als echte rocksterren houden ze een fotoshoot voor een magazine en daarna gaan ze muurklimmen.

Épisode 17 - Naar de kust

17 mai 2009

Carmen en Jean-Marie maken met de kleinkinderen een uitstapje naar de Nederlandse kust. Ook Lyndsey en Kelly zijn van de partij. Debby en Nicolas zullen hen later vervoegen, maar eerst gaan ze squashen. Jean-Marie geniet met volle teugen van een dagje met de kleinkinderen. Sam kan niet mee naar zee want hij brengt ten voordele van het goede doel een bezoekje aan dagcentrum 't Roer in Hasselt. Aansluitend moet hij naar TV-Limburg voor een interview. De volgende dag genieten Carmen en Jean-Marie van een rustig moment in de ouderlijke villa. Bij de familie Volders is er meer actie. Lyndsey heeft besloten haar gras af te rijden maar de grasmachine aan de praat krijgen, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Kelly en Sam zakken af naar de ouderlijke villa.

Épisode 18 - Kenji's Communie

24 mai 2009

In de ouderlijke villa verwacht Lyndsey kunstschilder Thierry die het communiecadeau van Kenji komt afleveren. Kelly is vol lof over het schilderij, maar kan er niet lang van genieten. Ze moet Lyndsey immers opmaken voor een fotosessie en interview. Dave neemt ondertussen zoontje Bruce mee naar de kapper, maar daar heeft het jongetje niet zoveel zin in. Zoals alle Pfaffs steunt ook Debby het goede doel. Ze is meter van een vereniging voor asielhonden en geeft vandaag meer uitleg tijdens een interview op de regionale zender van Oost-Vlaanderen. De volgende dag is het Kenji's communie, maar hij lijkt dit nog niet goed te beseffen. Tijdens het feest is iedereen in opperbeste stemming. Behalve Bruce want zijn communiepret wordt verstoord door een dikke splinter in zijn vinger. Na het feest wacht Kenji nog een verrassing.

Épisode 19 - Meter en peter

31 mai 2009

Lyndsey werkt al een tijdje voor haar vader, maar vandaag is het officieel de eerste werkdag van kleine Simba. Kenji en Shania blijven vandaag bij Sams ouders, want Kelly en Sam worden meter en peter van de langste limousine van België. Een persoonlijke chauffeur komt hen met de limousine ophalen en brengt hen naar Ertvelde, waar ze Eddy Wally en Koen Crucke tegenkomen. Als meter van de asielhondenvereniging is Debby te gast in Sint-Niklaas om samen met andere BV's voor hun benefietkalender te poseren. Naar aloude gewoonte is ook Jean-Marie op pad om het goede doel te steunen.

Épisode 1 - Moederkloek

17 octobre 2009

De Pfaffs hebben in de zomer niet stilgezeten. Diva, de chihuahua van Carmen en Jean-Marie, is zelfs tijdens een romantisch avontuurtje zwanger geraakt. Als een echte moederkloek waakt Carmen over het welzijn van haar honje. Ook Nicolas kwijt zich vol overgave aan zijn vaderlijke taak. Hij neemt zijn zoontjes Keano en Liam mee voor een uitstapje naar de Belgische kust. Jean-Marie krijgt ondertussen de Duitse televisie over de vloer die een reportage maakt over het leven van de keeper. Sam maakt zijn opwachting in het stadion van Genk voor een voetbalmatch. Samen met andere BV's zal hij proberen doelpunten te scoren voor het goede doel.

Épisode 2 - Helpen met de verhuis

24 octobre 2009

Het is midden in de nacht en Diva, de chihuahua van Carmen, is nog steeds niet bevallen. Kelly en Carmen haasten zich naar de dierenarts. De volgende ochtend verzamelen de Pfaffs om Carmen en Jean-Marie te helpen met de verhuis. Terwijl iedereen druk in de weer is, houden ook Liam en Keano zich constructief bezig. Maar dit is niet zonder gevaar. Door de hitte gaat Nicolas op zoek naar een gepast klusje en dat vindt hij buiten aan het zwembad. Ook Kelly is na haar werkdag gearriveerd in het nieuwe huis en krijgt meteen een karweitje toebedeeld. Sam maakt ondertussen het mooie weer op de militaire basis in Leopoldsburg, waar het festival Buitenbeen Pop wordt georganiseerd.

Épisode 3 - De tour

31 octobre 2009

Jean-Marie maakt zich op voor de belangrijkste rit van het jaar: de tour München-Brasschaat. De opbrengst van de fietstocht gaat naar het goede doel. Ook enkele ex-profwielrenners zoals Ludo Dierickx rijden mee. Bij de familie Gooris is kleine Fay op bezoek. Kelly en Shania zorgen ervoor dat ze in de watten wordt gelegd en dit is helemaal naar de zin van de kleine meid. Nu Jean-Marie in het buitenland is, kunnen Lyndsey en Carmen ongestoord alles in orde brengen in het nieuwe huis. Debby heeft het de laatste maanden ontzettend druk gehad in haar nagelstudio. Om het werk even te ontvluchten, knijpt Debby ertussenuit voor een partijtje minigolf met haar jongste zoon. Liam is helemaal in de ban van het spel en heeft zo zijn eigen manier ontwikkeld om punten te scoren. In Brasschaat is ook Kelly gearriveerd om de nieuwe villa van de finishing touch te voorzien.

Épisode 4 - Miss Antwerpen-verkiezing

7 novembre 2009

In haar nagelstudio Sunset Boulevard is Debby vandaag de grote afwezige. Vorige nacht is ze met keel- en maagklachten in het ziekenhuis opgenomen. Ze heeft verschillende onderzoeken op het programma staan, maar wil een bezoekje van haar zoontjes voor geen geld missen. Jean-Marie is vandaag jurylid bij de Miss Antwerpen-verkiezing. Samen met tal van andere bekende landgenoten onderwerpt Jean-Marie de toekomstige missen aan een nauwkeurig onderzoek. Bij de familie Gooris volgt Kenji sinds kort Franse les. Iedere dag leert hij nieuwe dingen bij en die kennis deelt hij graag met vader Sam.

Épisode 5 - Keano naar voetballes

14 novembre 2009

Het huis van Jean-Marie en Carmen aan de Guyotdreef is nog niet verkocht. Om het pand in topconditie te houden, trekt het koppel naar hun oude huis om een oplijsting te maken van de klusjes die er moeten gebeuren. Na een week ziekenhuisopname gaat Debby terug aan de slag in haar nagelstudio. Aan haar klanten vertrouwt ze toe dat ze al een tijdje met haar gezondheid sukkelt. De volgende dag wacht een belangrijk moment voor Jean-Marie. Keano treedt in de voetsporen van zijn grootvader en gaat voor de eerste keer naar de voetballes. In het nieuwe huis van Jean-Marie en Carmen is alles zo goed als klaar. Enkel het wapenschild op de poort ontbreekt nog. Carmen is naar de doe-het-zelfzaak getrokken om de trots van de familie nieuw leven in te blazen. De Goorissen trekken met vrienden naar het wetenschapspark Technopolis.

Épisode 6 - Aflevering 6

21 novembre 2009

Épisode 7 - Aflevering 7

28 novembre 2009

Épisode 8 - Aflevering 8

5 décembre 2009

Épisode 9 - Aflevering 9

12 décembre 2009

Épisode 10 - Aflevering 10

19 décembre 2009

Épisode 1 - Aflevering 1

21 février 2010

Hoewel Debby haar zonnebankstudio vaarwel heeft gezegd, zal ze op de bovenverdieping van haar huis nagels blijven verzorgen. Jean-Marie komt langs om zijn dochter een hart onder de riem te steken. Lyndsey gaat met de kinderen naar Carmen. Er is de laatste tijd heel wat geschreven over de familie Pfaff. Terwijl Carmen door de jaren heen geleerd heeft hoe ze met de pers moet omgaan, heeft Lyndsey het er moeilijker mee. Ook de Goorissen zijn op familiepad. Ze brengen een bezoekje aan de ouders van Sam in Muizen. Maar een ludiek spelletje loopt voor Kenji uit de hand. Hij en zijn zusje blijven bij Sams ouders slapen, want speciaal voor JOEfm trekt Sam naar Vilvoorde om zijn beste moppen boven te halen. Carmen en Jean-Marie kiezen voor een avondje cultuur. In Antwerpen wonen ze een voorstelling bij over het leven van Edith Piaf. Maar wanneer de zangeres als afsluiter het begrafenislied van Carmens vader zingt, kan zij haar emoties niet meer de baas.

Épisode 2 - Aflevering 2

28 février 2010

Voor Debby is het eindelijk zover. Na jarenlang onophoudelijk werken, heeft ze de stap gezet om met vakantie te gaan. Samen met Nicolas en de kinderen trekt ze richting Mexico. Terwijl Debby en haar gezin richting zon vliegen, wordt er in het huis van Jean-Marie en Carmen ijverig gewerkt. Onder het goedkeurend oog van Jean-Marie wordt de poort geïnstalleerd. Bij de familie Gooris komt de ochtend iets trager op gang. Wanneer Kenji en Shania voor persoonlijke wekker spelen, ontdekt Shania iets vreemds op Sams gezicht. Ten huize Volders gaat Fay binnenkort naar de eerste kleuterklas. En daar hoort een bijpassend uniformpje bij. Lyndsey neemt haar dochtertje mee op pad. Om de winterpret te garanderen heeft Carmen een schaatsbaan in haar tuin aangelegd. Kelly, de kinderen en hun vriendjes kunnen niet wachten om zich op het ijs te begeven. Debby en haar gezin zijn na een lange vlucht aangekomen in Mexico. Maar Debby heeft een probleem. Ze kan de paspoorten niet vinden.

Épisode 3 - Aflevering 3

7 mars 2010

Een tijdje geleden heeft Jean-Marie meegespeeld in de film "Plop en de Kabouterbaby". Omdat hij de première in eigen land heeft gemist, is hij met Carmen, Kelly en de kinderen naar Nederland afgezakt. Hij ziet er Ron Brandsteder terug, de Nederlandse televisiepresentator die eveneens een gastrol in de film heeft. Lyndsey moet vandaag alleen voor de kinderen zorgen en fietst met hen naar de bakker. Maar met Bruce en Fay inkopen doen, is een hele onderneming. De drie besluiten ook papa Dave te verrassen op zijn werk. Ten huize Gooris zijn Kelly en Sam al een paar keer door hun bed gezakt. Zij overweegt een nieuwe investering te doen en informeert zich op het web. In Mexico genieten Debby en Nicolas van de vakantie en de quality time die ze met hun zoontjes kunnen doorbrengen. Het neemt wel niet weg dat een vriendelijke babbel in een debat eindigt. Niet alleen in Mexico zijn er gezinsbabbels. Bij Kelly en Sam is het avondmaal hét moment om de dag te overlopen.

Épisode 4 - Aflevering 4

14 mars 2010

Ten huize Volders voelt Bruce zich ziekjes en daarom mag hij een dagje thuisblijven. Omdat Lyndsey geen oppas voor haar zieke zoon vindt, neemt ze Bruce mee naar haar werk in de ouderlijke villa. Jean-Marie is ook al vroeg op pad. Hij is in Merelbeke om Lorenzo te bezoeken, een grote fan die in zijn jonge leven al heel wat heeft meegemaakt. Bij de Goorissen moet ook Sam werken. Hij heeft een optreden en Shania zou graag met papa meegaan. Het is de laatste avond in Mexico en Nicolas heeft speciaal voor Debby een verrassing in mekaar gestoken. Nadat de kindjes vredig liggen te slapen op een geïmproviseerd bed op het strand, kan de romantische avond voor Debby en Nicolas pas écht beginnen. En de verwachtingen van Debby zijn hooggespannen...

Épisode 5 - Aflevering 5

21 mars 2010

Nicolas is niet in zijn gewone doen. Hij heeft dan ook een belangrijke beslissing genomen. Na negen jaar wil hij Debby ten huwelijk vragen. Maar volgens de traditie moet hij eerst aan Jean-Marie de goedkeuring vragen. En dit maakt Nicolas ongelofelijk zenuwachtig. Lyndsey heeft een fotoshoot voor Victor Veilig, een project voor de verkeersveiligheid. Met de opbrengst ervan wil Lyndsey een goed doel steunen. Na een positief gesprek met Jean-Marie, laat Nicolas er geen gras over groeien en gaat hij met vriend Koen op zoek naar een verlovingsring. Een telefoontje van Debby dreigt zijn plannen echter in de war te sturen. In de ouderlijke villa babysitten Carmen en Jean-Marie op Keano en Liam. Carmen heeft groot nieuws voor Keano want er is een liefdesbrief voor hem toegekomen. Debby en Nicolas genieten ondertussen van een romantisch dinertje. Tijdens het etentje bouwt hij de spanning zo op dat zij er ongemakkelijk van wordt. Maar ook Debby heeft een verrassing voor Nicolas in petto.

Épisode 6 - Aflevering 6

28 mars 2010

Het is een belangrijke dag voor Debby en Nicolas. Nu Nicolas Debby ten huwelijk heeft gevraagd, moet alleen nog de familie op de hoogte gebracht worden. Debby en Nicolas hebben iedereen in Beveren uitgenodigd om het blijde nieuws mee te delen. Voordat ze in Beveren verwacht wordt, brengt Lyndsey een bezoekje aan revalidatiecentrum Pulderbos, naar wie de opbrengst van het project Victor Veilig gaat. Wanneer heel de familie bij Debby en Nicolas gearriveerd is, is de spanning te snijden. Na een klein voorwoord van Nicolas, mogen Keano en Liam het blijde nieuws van hun ouders onthullen. En dit doen de jongetjes met verve.

Épisode 7 - Aflevering 7

4 avril 2010

Nu ze gaan trouwen, willen Debby en Nicolas er op hun best uitzien. Daarom gaan ze te rade bij gezondheidsexperte Sonja Kimpen. Normaal gezien is Jean-Marie in prima conditie, maar een vervelende buikgriep gooit roet in het eten. Gelukkig zijn Carmen en de kleinkinderen er om opa extra in de watten te leggen. Sam en Kelly hebben al vroeg in de ochtend een interview en fotoshoot. Maar de zanger heeft een beetje last van een ochtendhumeur. Na de fotoshoot willen Sam en Kenji in de tuin pingpongen, maar het speelterrein ligt er niet al te proper bij.

Épisode 8 - Aflevering 8

11 avril 2010

Kelly en Sam zijn tien jaar getrouwd en ze vieren dit met een romantische citytrip naar New York. Terwijl een vriend op het huis zal passen, brengt Jean-Marie hen naar de luchthaven. Ook Carmen en Debby zijn al vroeg op pad. Carmen heeft al een tijd last van overtollige huid aan haar oogleden. Na lang aarzelen gaat ze langs bij de plastisch chirurg om de mogelijkheden van een operatie te bespreken. Debby zorgt voor de morele steun. In Brasschaat staat Bruce een nieuwe uitdaging te wachten, namelijk zonder wieltjes fietsen. s Avonds maken Carmen en Jean-Marie het mooie weer op de Nacht van de Vlaamse Televisiesterren in Hasselt. Sam en Kelly zijn ondertussen geland in New York. Nadat ze zijn ingecheckt in hun hotel, besluiten ze een taxi te nemen naar... een Belgisch café. En de eigenaar blijkt een enorme fan te zijn van Jean-Marie.

Épisode 9 - Aflevering 9

18 avril 2010

Naar jaarlijkse gewoonte gaan Debby en Nicolas naar de Nacht van Exclusief. De limousine wacht voor de deur, maar Debby en Nicolas zijn verre van klaar. Kelly en Sam genieten nog steeds van hun citytrip in New York. Vandaag staan de toeristische trekpleisters op het programma, waaronder Times Square. Als Sam dringend naar toilet moet, is er helaas in de verste verte geen toilet te bespeuren. Terwijl hun ouders genieten van een leuke dag, blijven Kenji, Shania, Keano en Liam bij Carmen en Jean-Marie. En dat betekent kattenkwaad uithalen. Lyndsey en Dave nemen de kinderen mee voor een uitstapje naar Aquatopia in Antwerpen. Wanneer het etenstijd is voor de haaien, mag Lyndsey helpen de beestjes te voederen. Maar erg gerust is ze er niet in.

Épisode 10 - Aflevering 10

25 avril 2010

Sam en Kelly brengen hun laatste dag in de Big Apple door. In Central Park heeft Sam nog een bezienswaardigheid op zijn verlanglijstje staan en gaat hij op zoek naar het gedenkteken van John Lennon. In Brasschaat schijnt een pril lentezonnetje, een ideaal weertje voor de familie Volders om klusjes in de tuin op te knappen. Ook in de ouderlijke villa profiteert Carmen van het mooie weer en heeft ze Jean-Marie aan het werk gezet. Maar hierdoor is Jean-Marie vergeten dat hij nog naar Nederland moet voor een acte de présence. In New York heeft Kelly amper de kans gekregen om cadeautjes te kopen, dus wil ze daar nog werk van maken. Maar de winkel die ze in gedachten heeft, lijkt onvindbaar. Keano heeft vandaag een belangrijke voetbalmatch. Debby en Nicolas zijn van de partij om hun zoontje aan te moedigen. Na de match heeft Debby een fotoshoot. Als meter van een vereniging voor asieldieren poseert ze samen met andere BV's voor de jaarlijkse benefietkalender.

Épisode 11 - Aflevering 11

2 mai 2010

Voor Carmen is de grote dag aangebroken. Na jaren van last laat ze zich eindelijk aan haar ogen opereren en zal ze een minifacelift ondergaan. Oudste dochter Debby gaat met haar mee voor morele steun. Jean-Marie kan zijn vrouw helaas niet bijstaan want hij heeft een afspraak in Wenen. Voor een tv-documentaire keert hij terug naar het Ernst-Happelstadion waar hij in 1987 met Bayern-Munchen de finale van de Champions League verloor van FC Porto. Lyndsey reist met Jean-Marie mee als zijn assistente. Ten huize Gooris is Kelly erg tevreden met de schoolresultaten van Kenji en Shania. De kinderen mogen in het plaatselijk snoepwinkeltje wat lekkers uitkiezen. Maar Kenji denkt verkeerdelijk dat hij nu zijn huiswerk niet meer moet maken. Maar dat is buiten Kelly gerekend.

Épisode 12 - Aflevering 12

9 mai 2010

Om haar vermoeide blik weg te werken, heeft Carmen een ooglidcorrectie en minifacelift laten uitvoeren. In de privékliniek te Brugge herstelt ze in alle rust van de operatie. Benieuwd naar het resultaat is Jean-Marie naar Brugge afgezakt om de nieuwe look van zijn vrouw te bekijken. Voor Bruce en Fay is de grote dag eindelijk aangebroken. Zij mogen met mama en papa naar hun grote held Mickey Mouse in Disneyland Parijs. Debby en Nicolas genieten van een dagje pure ontspanning in een luxueus wellnesscenter in Sint-Laureins. Terwijl Debby geniet van een deugddoende gezichtsmassage, ondergaat Nicolas een iets pijnlijker behandeling. Kelly, Shania en Kenji zijn in Antwerpen om te figureren in "Zot van A", de nieuwste film van regisseur Jan Verheyen. Daarna vertrekt heel de familie naar Carmen om het resultaat van de schoonheidsoperatie te aanschouwen. En Kenji maakt van deze gelegenheid gebruik om een grapje met oma uit te halen.

Épisode 13 - Aflevering 13

16 mai 2010

Onder een stralend lentezonnetje genieten Lyndsey, Dave, Bruce en Fay van een dagje Disneyland Parijs. Maar twee dolenthousiaste kinderen in toom houden, is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Ook Nicolas en Debby genieten van het mooie weer en nemen de kinderen mee naar Sealife in Blankenberge. In de ouderlijke villa herstelt Carmen nog steeds van haar schoonheidsoperatie. Kelly speelt voor persoonlijke verpleegster en neemt haar taak erg serieus op. Jean-Marie brengt een bezoek aan de scheepswerf van een bevriende luxejachtenbouwer in Nederland. Na hun uitstapje gaan Debby, Nicolas en de kinderen langs bij Carmen. Maar wat Nicolas niet weet, is dat Debby nog iets extra voor hem in petto heeft. Ter ere van Nicolas zijn verjaardag heeft ze namelijk een spetterend feest in mekaar gebokst. Ook Sam stapt in het feestgedruis en trakteert een pasgehuwd koppel op een spetterend optreden.

Épisode 14 - Aflevering 14

23 mai 2010

Hoewel Debby met haar zonnebankcentrum gestopt is, werkt ze nog erg veel. Ze vindt dat Nicolas zijn duit in het zakje moet doen. Debby probeert haar vriend te motiveren om in actie te schieten. Naar aanleiding van de verjaardag van Kai Mook, het bekende baby-olifantje, heeft de Zoo van Antwerpen aan Carmen en Jean-Marie gevraagd om een gipsen exemplaar te schilderen voor het goede doel. Sam en Kelly zijn uitgenodigd op het huwelijk van vrienden, maar er is iets mis met Sam zijn outfit. Lyndsey en Debby wacht een grote uitdaging. Ze gaan met hun kinderen winkelen. Als dat maar goed afloopt.

Épisode 15 - Aflevering 15

30 mai 2010

Ten huize Volders is een belangrijke dag aangebroken. Kleine Fay gaat vandaag immers voor het eerst naar school. Ook de Goorissen zijn vroeg uit de veren. Hoewel het door zijn late optredens niet altijd lukt, probeert Sam toch om aan de ontbijttafel te verschijnen. Kenji heeft vandaag immers zijn eerste baseballwedstrijd. Naast papa en mama zullen ook Jean-Marie en Carmen hun kleinzoon komen aanmoedigen. In Beveren hebben Debby en Nicolas vrienden over de vloer. Terwijl Debby op zoek gaat naar een trouwlocatie, blijkt Liam spoorloos verdwenen te zijn. Omdat de kids boordevol energie zitten, nemen Debby en Nicolas hen mee voor een trektocht in het bos en een geïmproiseerd hoogteparcours.

Épisode 1 - Aflevering 1

5 septembre 2010

Ten huize Volders is een belangrijke dag aangebroken want Bruce wordt vier jaar. Lyndsey en Dave brengen alles in gereedheid om hun zoon een onvergetelijke dag te bezorgen. Debby en Nicolas kunnen niet op het verjaardagsfeest van Bruce aanwezig zijn, want zij genieten van een ontspannend dagje in het Nederlandse Vinkeveen. Er staat boottocht het programma, maar deze loopt niet van een leien dakje. Nu Carmen volledig hersteld is van haar schoonheidsoperatie, kan ze zich helemaal wijden aan de werken in de tuin. Ook Kelly, Shania, Kenji en nichtje Romy zijn naar de villa afgezakt want Carmen heeft nog een heleboel meubels staan die een plaatsje moeten krijgen in de pas aangelegde tuin. 's Avonds trekken de Pfaffs naar het verjaardagsfeest voor Bruce en worden er familieherinneringen opgehaald. In Nederland maakt Nicolas zich zorgen over zijn beginnende kaalheid.

Épisode 2 - Aflevering 2

12 septembre 2010

Debby en Nicolas trakteren Liam en Keano op een dagje plezier in een pretpark. Ook voor Lyndsey is het een heuglijke dag. In de ouderlijke villa krijgt ze eindelijk haar eigen werkplaats en behoort het tijdelijke bureau in de garage tot de verleden tijd. Bij de Goorissen wil Kenji zijn ouders de beginselen van de honkbalsport bijbrengen. Ten huize Volders is er een opvoedkundige discussie tussen Dave en Lyndsey. Mag Bruce nu wel of niet in de tuin plassen? Jean-Marie en Carmen hebben in Blankenberge met vrienden afgesproken om naar de zomershow van Studio 100 te gaan. En ook Sam verblijdt zijn fans met een spetterend optreden.

Épisode 3 - Aflevering 3

19 septembre 2010

Jean-Marie sukkelt al een hele tijd met zware hoofdpijn. Na verschillende onderzoeken blijkt dat hij een ontsteking heeft aan zijn tandwortels én dat een deel van zijn kaakbeen is weggesleten. Vandaag neemt een chirurg hem onder handen om met stukjes bot van zijn heup zijn kaakbeen te reconstrueren. Debby en Nicolas gaan naar het trouwfeest van kapper Tom, en Debby doet alvast wat ideetjes voor haar eigen nakende huwelijk op. Omdat Bruce en Fay enorme Tom Waes-fans zijn, trakteert Lyndsey hen op een optreden. Kelly vindt een gezonde levensstijl belangrijk en warmt Kenji, Shania en nichtje Romy op voor een stevige work-out.

Épisode 4 - Aflevering 4

26 septembre 2010

Jean-Marie is zopas geopereerd aan zijn kaken omdat hij al jaren sukkelt met een vervelende hoofdpijn. De chirurg heeft een stukje bot uit zijn heupkam genomen om zijn kaak te reconstrueren. De familie heeft een beurtrol opgesteld zodat Jean-Marie geen moment alleen in het ziekenhuis moet worden gelaten. Maar wanneer Debby, Nicolas en de kinderen naar het ziekenhuis afzakken, gaat alle aandacht naar Liam. Op een onbewaakt moment heeft hij immers geproefd van Jean-Marie's verzorgingsmateriaal. Kelly en Shania beleven een uniek moeder- en dochtermoment, want ze hebben samen een fotoshoot. Ook Fay staat een belangrijk moment te wachten. Vandaag worden haar haren voor de allereerste keer in haar jonge leven geknipt.Bij vragen, opmerkingen,…

Épisode 5 - Aflevering 5

3 octobre 2010

In Beveren is een belangrijke dag aangebroken. Keano gaat vandaag naar het eerste leerjaar. Jean-Marie is genoeg aangesterkt om het ziekenhuis te verlaten. In de ouderlijke villa past Lyndsey samen met een programmeur de familiewebsite aan. En de roddels moeten volgens haar een apart plekje op de site krijgen. Ten huize Gooris heeft de grasmachine het begeven. Sam en Kelly gaan naar de doe-het-zelfzaak voor hulpstukken waarna ze het werktuig gaan uittesten op Jean-Marie's gazon. Maar dit is allerminst naar de zin van Sam...

Épisode 6 - Aflevering 6

5 décembre 2010

Aangezien Liam en Keano vandaag niet naar school moeten, mogen ze hun vrije dag helemaal zelf invullen. Een paardrijles in de manege staat bovenaan hun verlanglijstje. Maar Nicolas heeft vooral behoefte aan quality time met vrouwlief alleen.

Épisode 7 - Aflevering 7

12 décembre 2010

Aangezien Debby door haar drukke werkschema nog niet aan de huwelijksvoorbereidingen kan beginnen, heeft Nicolas zijn vriend Koen uitgenodigd voor een eerste brainstormsessie. Een Nederlands promobedrijf heeft Kelly gevraagd te acteren in een promotieclip voor de Nederlandse muziekmarkt. Het wordt een glamoureuze video, maar Kelly moet nog even wennen aan de grootse opzet van haar acteeropdracht. Ondertussen leidt haar manager Filip alles in goede banen. Ook in de ouderlijke villa heeft Carmen de touwtjes stevig in handen en zet ze Jean-Marie naar goede gewoonte aan het werk. Dave neemt vandaag één van Lindseys taken over en gaat voor zijn gezin huisbereide lasagne maken. Maar eens hij begint, kan hij niet meer stoppen en lijkt het alsof hij voor heel Brasschaat kookt.

Épisode 8 - Aflevering 8

19 décembre 2010

Om zich alvast voor te bereiden op zijn nakende huwelijk, beslist Nicolas danslessen te gaan volgen. Ook kleine Fay zet voorzichtige stapjes in de danswereld en maakt zich klaar voor haar eerste balletles. Samen met de Nederlandse topchef Edwin Vincke geeft Jean-Marie in Zottegem een kookdemonstratie aan tientallen kijklustigen tijdens de jaarlijkse markt. Lyndsey kampt met enkele kilootjes te veel en heeft beslist om te vermageren. Begeleider Dion zal haar hierbij helpen. Omdat Kelly een opdracht heeft voor het goede doel, neemt manager Filip, Kenji en Shania mee naar het dierenhulpcentrum in Opglabbeek.

Épisode 9 - Aflevering 9

26 décembre 2010

Carmen is dol op de kerstperiode en ze heeft Kelly gevraagd om samen de ouderlijke villa op te smukken. Lyndsey kan niet meehelpen, want binnenkort komt Dallas-acteur Larry Hagman op bezoek en hij heeft haar gevraagd om in België en Nederland zijn promotour mee op poten te zetten. Debby, Keano en vriendje Kian zijn uitgenodigd in Hasselt om de nieuwe show van clown Dobus bij te wonen. Na het werk gaat Lyndsey sporten met haar personal trainer Dion. Vandaag staat er een kickboksles op het programma. Nicolas neemt Debby mee naar de dansstudio om hun huwelijksdans voor te bereiden. Nu de ouderlijke villa helemaal kerstklaar is, heeft Carmen iedereen uitgenodigd voor een kerstfeest in ware Pfaffsstijl.

Épisode 10 - Aflevering 10

2 janvier 2011

Debby en Nicolas profiteren van het mooie winterweer en trekken een weekendje naar de Ardennen met de kinderen. Er staat een paardentocht in de sneeuw op het programma, maar al vlug raken Debby en Nicolas de weg kwijt. Kelly is dol op muziek en ze wil die liefde graag met Kenji en Shania delen. Wat volgt, is een heuse muziekquiz. Voor Lyndsey is het een belangrijke dag. Acteur Larry Hagman-J.R. uit Dallas, zal vandaag in het land zijn voor de promotour die Lyndsey mee op poten heeft gezet. Een ploeg van 'De Dagshow' wacht haar op om het hele gebeuren vast te leggen. Daarna ontvangen de Pfaffs Hagman op een uitgebreid diner dat Carmen heeft voorbereid.

Épisode 11 - Aflevering 11

9 janvier 2011

Debby, Nicolas en de kinderen vertoeven nog steeds in de Ardennen. Vandaag staat er een tochtje met de quad in de sneeuw gepland. Kelly is in Nederland om onze Noorderburen te plezieren met haar DJ-talenten. Er is een persconferentie georganiseerd en Kelly is ook uitgenodigd bij haar grote idool Paul de Leeuw. Jean-Marie vertrekt naar Brazilië om samen met andere voetballegendes de voetbalsport te promoten. Maar Carmen denkt ook aan de Braziliaanse straatkinderen en heeft een cadeautje voor hen in petto. Lyndsey houdt een meidenavond en gaat met haar vriendinnen naar het concert van Michael Buble. Dave blijft thuis om voor Fay en Bruce te zorgen.

Épisode 12 - Aflevering 12

16 janvier 2011

Jean-Marie is in Brazilië om de voetbalsport te promoten. Ter plekke waagt hij zich aan een vriendschappelijke match met de Brazilian All Stars, maar Jean-Marie heeft ook een verrassing voor de lokale kinderen in petto. De kers op de taart is een ontmoeting met voormalig bokskampioen Freddy De Kerpel, die sinds kort in Brazilië woont. Kelly moet vanavond draaien op de exclusieve Miljonair Fair in Nederland. Goede vriend Nicky Vankets zorgt dat ze stralend achter de tafel staat. Debby en Nicolas zijn uitgenodigd door het Casino-Kursaal om een weekendje naar Londen te gaan.

Épisode 13 - Aflevering 13

23 janvier 2011

Debby en Nicolas genieten nog steeds van hun tripje Londen en gaan er voor de hele familie cadeautjes kopen. Sam, Kelly en de kinderen zijn door een regionale televisiezender uitgenodigd in Turkije voor de jaarlijkse fanreis. Tientallen fans staan Sam in de lobby op te wachten. In Londen gaan Debby en Nicolas naar een voorstelling van de populaire musical 'Mamma Mia!', maar voor de show begint, krijgen ze eerst een exclusieve blik achter de schermen. Carmen heeft voor een weekblad een blind date met Yves Leterme, maar ze weet zelf dus nog niet wie ze zal ontmoeten. Ten huize Volders genieten Dave, Lyndsey en de kinderen van de sneeuw, maar Dave heeft veel pijn aan zijn voet en is genoodzaakt naar het ziekenhuis te gaan.

Épisode 14 - Aflevering 14

30 janvier 2011

Nicolas heeft afgesproken met zijn vriend Ron om een kijkje te nemen in een danscafé in Kruibeke. Jean-Marie heeft een paar maanden geleden een kaakoperatie ondergaan en vandaag moet hij naar het ziekenhuis om de schroefjes te laten verwijderen. In Manafgat gaan Kelly, Sam en de kinderen jetskiën. Ten huize Volders heeft Bruce het plan opgevat om te gaan quadden, maar dat is buiten Dave gerekend. Wanneer er geen einde komt aan Bruce zijn deugnietenstreken, belt Dave naar Sinterklaas om advies.

Épisode 15 - Aflevering 15

6 février 2011

Voor de familie Gooris zijn de laatste momenten in Turkije aangebroken. Sam wil zijn reis in schoonheid eindigen en gaat naar een Turkse barbier. Na zijn grote onderhoudsbeurt verrast hij zijn fans nog op een spetterend optreden. In Beveren kibbelen Liam en Keano er op los. Debby en Nicolas nemen de kinderen mee naar de kartbaan. Carmen wil haar 2 chihuahua's onder handen nemen en gaat op zoek naar de beste verzorgingsproducten voor haar kleine schatten. Lyndsey heeft binnenkort een belangrijke fotoshoot en wil daarom een bruin velletje. Ze heeft echter nog nooit een automatische spraytan gedaan en is er dan ook niet helemaal gerust in.

Épisode 16 - Aflevering 16

13 février 2011

Kelly heeft een drukke dag voor de boeg. Ze is in Nederland voor een interview in een ontbijtprogramma op de televisie en ze heeft een fotoshoot voor het magazine Glossy. Aangezien mama moet werken, gaan Shania en Kenji met oma en opa naar Brugge om het ijssculpturenfestival een bezoekje te brengen. Ook Lyndsey, Dave en de kinderen zijn van de partij. Ondertussen strekt Sam de benen om samen met zijn maten een partijtje voetbal te spelen. En Nicolas is door een parfumerieketen gevraagd om op hun jaarlijkse personeelsfeest een aantal medewerkers in de bloemetjes te zetten.

Épisode 17 - Aflevering 17

20 février 2011

Vandaag heeft Lyndsey heeft een fotoshoot voor een weekblad. Kelly gaat mee om haar make-up te verzorgen. Aangezien de fotoshoot de hele dag zal duren, blijft Dave thuis bij de kinderen. En blijkbaar heeft Fay dezelfde microbe als Bruce te pakken, namelijk quadrijden. Carmen en Jean-Marie babysitten op Liam en Keano: voor Jean-Marie de ideale gelegenheid om zijn kleinzonen wat voetbaltraining te geven. En terwijl de kinderen zich uitleven bij hun grootouders, maakt Nicolas zich klaar voor zijn werkavond in het danscafé in Kruibeke.

Épisode 18 - Aflevering 18

27 février 2011

Terwijl Nicolas aan het werk is, gaat Debby met Keano op zoek naar een spelconsole die ze de jongen beloofd had. Jean-Marie is ambassadeur van de nieuwe campagne van het Rode Kruis, maar omdat hij in het buitenland is geweest, zal Lyndsey vandaag in zijn plaats bloed geven. Daarna gaat ze met Bruce en Fay naar het autosalon om papa te verrassen, maar de kindjes willen vooral nonkel Sam bezig zien, die in de VIP-ruimte een optreden geeft. Kelly is uitgenodigd als gastkokkin in het programma 'Start to Cook'

Épisode 19 - Aflevering 19

6 mars 2011

Drama in de ouderlijke villa. Liam heeft Jean-Maries scheerapparaat ontdekt en heeft zich uitgeleefd op zijn eigen haardos. Ten huize Gooris heeft Sam een oplossing gevonden voor de politieke situatie in ons land. De Amerikaanse hondenfluisteraar Cesar Millan is in het land. Omdat de hondjes van Lyndsey en Carmen niet overeenkomen, trekken ze richting Brussel om bij hem te rade te gaan. Diva heeft een beetje last van zenuwen

Épisode 20 - Aflevering 20

13 mars 2011

Sam is vandaag extra vroeg uit de veren. Shania heeft haar eerste hockeywedstrijd en hij wil dit voor geen geld missen. Daarna trekt Sam richting Brussel voor een optreden in het muziekprogramma 'anne's Vlaamse 10'. Ook Jean-Marie is in de hoofdstad, want hij is uitgenodigd op een Marokkaanse beurs. Kelly zoekt het dan weer bij onze noorderburen, waar ze een fotoshoot heeft voor een juwelenlijn. Debby en Nicolas zorgen voor wat quality time en gaan samen naar een voorstelling van het Echt Antwaarps Theater.

Épisode 21 - Aflevering 21

20 mars 2011

Shania krijgt sinds kort seksuele opvoeding op school en ze deelt haar kennis maar al te graag met papa. Maar Sam weet niet wat hij uit de mond van zijn kleine meid hoort! Debby heeft nog nooit soep gemaakt en wil vandaag verse groentesoep bereiden. Ze hoop op hulp van Nicolas, maar die is niet van plan een handje toe te steken. Jean-Marie zetelt in de jury van een cartoonwedstrijd in Brussel. Ook hinkstapspringster Svetlana Bolshakova is van de partij. Daarna zakt een ploeg van de RTBF af naar de ouderlijke villa om Jean-Marie te interviewen over het WK in 1986. Lyndsey is vastbesloten om de 10 miles van Antwerpen te lopen. Trainer Dion komt langs om haar helemaal klaar te stomen voor de grote sportmanifestatie.

Épisode 1 - Season 12, Episode 1

4 décembre 2011

Jean-Marie en de zijnen blikken terug op de ups en downs van 10 jaar 'De Pfaffs', lichten de meest memorabele Pfaffs-momenten toe, geven een blik achter de schermen van de docureeks én reizen samen naar het feeërieke Lapland, waar ze warme familiemomenten beleven.

Épisode 2 - Season 12, Episode 2

11 décembre 2011

Jean-Marie en de zijnen blikken terug op de ups en downs van 10 jaar 'De Pfaffs', lichten de meest memorabele Pfaffs-momenten toe, geven een blik achter de schermen van de docureeks én reizen samen naar het feeërieke Lapland, waar ze warme familiemomenten beleven.

Épisode 3 - Season 12, Episode 3

18 décembre 2011

Jean-Marie en de zijnen blikken terug op de ups en downs van 10 jaar 'De Pfaffs', lichten de meest memorabele Pfaffs-momenten toe, geven een blik achter de schermen van de docureeks én reizen samen naar het feeërieke Lapland, waar ze warme familiemomenten beleven.

Épisode 4 - Season 12, Episode 4

25 décembre 2011

Jean-Marie en de zijnen blikken terug op de ups en downs van 10 jaar 'De Pfaffs', lichten de meest memorabele Pfaffs-momenten toe, geven een blik achter de schermen van de docureeks én reizen samen naar het feeërieke Lapland, waar ze warme familiemomenten beleven.

Épisode 5 - Season 12, Episode 5

1 janvier 2012

Jean-Marie en de zijnen blikken terug op de ups en downs van 10 jaar 'De Pfaffs', lichten de meest memorabele Pfaffs-momenten toe én vieren in Lapland het nieuwe jaar in onvervalste Pfaffs-stijl.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...