Poster de la serie De Kluis

De Kluis

Non notée

Année : 2018

Nombre de saisons : 5

Durée moyenne d'un épisode : 28 minutes

Genre(s) : Action, Crime, Game Show, Télé-réalité

Giel, Thomas en Stefan van StukTV verdedigen een zwaarbeveiligd terrein waar meerdere kluizen staan. Eén van de kluizen ligt vol met goudstaven. Drie bekende Nederlanders proberen dat goud te pakken te krijgen. Niemand weet wanneer ze komen, waar ze komen en wat hun plan is. De mannen van StukTV leven, eten en slapen 10 dagen lang bij de kluizen. We moeten scherp blijven en altijd klaar zijn om in actie te komen. Lukt het de overvallers om ons te verslaan, het goud te vinden en heelhuids met buit het terrein te verlaten? Of weten wij ze tegen te houden?

Saisons

De Kluis saison 1

Saison 1

De Kluis saison 2

Saison 2

De Kluis saison 3

Saison 3

De Kluis saison 4

Saison 4

De Kluis saison 5

Saison 5

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Caroline, Tygo & Valerio

22 décembre 2018

Épisode 2 - Ruben, Tim & Nienke

29 décembre 2018

Épisode 3 - Yuki, Frank & Mr. Polska

5 janvier 2019

Épisode 4 - Winston, Dio & Bo

12 janvier 2019

Épisode 5 - Marije, Daan & Rick

19 janvier 2019

Épisode 6 - Nicolette, Ajouad & Huub

26 janvier 2019

Épisode 7 - Ruben, Quinty & Nick

2 février 2019

Épisode 8 - Gaston, Ruud & Simon

9 février 2019

Épisode 1 - Milan Knol, Jayjay Boske & GameMeneer

21 décembre 2019

Lukt het overvallers Milan, Jayjay & Don om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 2 - Boef, Ali & Mula B.

28 décembre 2019

Lukt het de overvallers de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 3 - Famke Louise, Najib Amhali & Iris Enthoven

4 janvier 2020

Lukt het overvallers Famke, Najib & Iris om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 4 - Bizzey, Jebroer & Sophie Milzink

11 janvier 2020

Lukt het overvallers Bizzey, Jebroer & Sophie om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 5 - Hanwe, Klaas van der Eerden & Anouk Hoogendijk

18 janvier 2020

Lukt het overvallers Hanwe, Klaas & Anouk om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 6 - Qucee, Sylvana & Tim Coronel

25 janvier 2020

Lukt het overvallers Qucee, Tim & Sylvana om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 7 - Gio, Nikkie Plessen & Niels Oosthoek

1 février 2020

Lukt het overvallers Gio, Nikkie & Niels om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 8 - Tony Junior, Jan Smit & Dennis Weening

8 février 2020

Lukt het overvallers Tony, Jan & Dennis om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 1 - Bram Krikke, Buddy Vedder & Britt Dekker

23 janvier 2021

Lukt het overvallers Bram, Britt & Buddy om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 2 - Tygo Gernandt, Churandy Martina & Wolter Kroes

30 janvier 2021

Lukt het overvallers Tygo, Wolter & Churandy om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 3 - Milan Knol, Irma Knol & Dutch Performante

6 février 2021

Lukt het overvallers Milan, Irma & Chahid om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 4 - Anna Nooshin, Gwen van Poorten & Romy Monteiro

13 février 2021

Lukt het overvallers Anna, Gwen & Romy om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 5 - Monica Geuze, Ronnie Flex & Dave Roelvink

20 février 2021

Lukt het overvallers Monica, Ronnie & Dave om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 6 - Team Politie

27 février 2021

Lukt het de overvallers van Team Politie, bestaande uit Jan-Willem, Dwight & Felitsa, om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 1 - Rico Verhoeven, Timor Steffens & Joseph Klibansky

30 avril 2022

Lukt het overvallers Rico, Timor & Joseph om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 2 - S10, Sor & Bente

7 mai 2022

Lukt het overvallers S10, Bente & Sor om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 3 - Mocro Maffia

14 mai 2022

Lukt het overvallers ICE, Moeman & Zineb (bekend van de serie 'Mocro Maffia') om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 4 - Nina Warink, Jan Versteegh & Robbert Rodenburg

21 mai 2022

Lukt het overvallers Nina Warink, Robbert Rodenburg & Jan Versteegh om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 5 - Josylvio, Roxanne Kwant & Jack $hirak

28 mai 2022

Lukt het overvallers Josylvio, Jack $hirak & Roxanne Kwant om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 6 - Sjaak, Meau & Donny Roelvink

4 juin 2022

Lukt het overvallers Sjaak, Meau & Donny Roelvink om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen? Laatste kans, want dit is de laatste aflevering van dit seizoen!

Épisode 1 - Bram Krikke, Stefan de Vries & Sean Demmers

6 mai 2023

Lukt het overvallers Bram Krikke, Stefan de Vries & Sean Demmers om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 2 - Kickboksers

13 mai 2023

Lukt het overvallers Melvin Manhoef, Luis Tavares, & Murthel Groenhart om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 3 - Echte meisjes in de jungle

20 mai 2023

Lukt het overvallers Michella Kox, Louisa Janssen & Diva Brons om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 4 - De FOMO show

27 mai 2023

Lukt het overvallers Daan Boom, Jasper Demollin en Tobias Camman om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 5 - Joost, Donny Ronny & Stuntje

3 juin 2023

Lukt het overvallers Joost Klein, Donny Ronny & Stuntkabouter om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Épisode 6 - De Bankzitters

10 juin 2023

Lukt het Bankzitters Raoul, Milo & Robbie om de ultieme uitdaging te voltooien en de kraak van hun leven te plegen? Weten ze TeamSTUK te slim af te zijn, de juiste Kluis te openen, en de buit op tijd veilig te stellen?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...