Poster de la serie De Jacht op de Mocro-Maffia

De Jacht op de Mocro-Maffia

Non notée

Année : 2020

Nombre de saisons : 4

Durée moyenne d'un épisode : 35 minutes

Genre(s) : Crime, Documentaire

Misdaadjournalist John van den Heuvel brengt met unieke beelden en exclusieve interviews de opkomst en val van Nederlands beruchtste gangsters van dit moment in beeld; Ridouan Taghi en Saïd Razzouki.

Saisons

De Jacht op de Mocro-Maffia saison 1

Saison 1

De Jacht op de Mocro-Maffia saison 2

Saison 2

De Jacht op de Mocro-Maffia saison 3

Saison 3

De Jacht op de Mocro-Maffia saison 4

Saison 4

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Van Bad Boys Tot Topgangsters

24 avril 2020

John van den Heuvel reconstrueert de moorden op misdaadblogger Martin Kok en spyshopmedewerker Ronald Bakker. De familie van kroongetuige Nabil B. vertelt over de vergismoord op Hakim Changachi. Hierna besloot hun broer om met justitie te gaan samenwerken.

Épisode 2 - Iedereen Die Mijn Naam Noemt Gaat Slapen

1 mai 2020

Na de vergismoord op Hakim Changachi sluit Nabil B. een deal met justitie en wordt kroongetuige in het Marengo-proces. Zijn familie leeft vanaf dat moment in angst. En dat blijkt terecht als Nabils broer Reduan op Op 29 maart 2018 wordt doodgeschoten. John van den Heuvel reconstrueert de zaak en komt met opmerkelijke nieuwe details.

Épisode 3 - Speuren In Dubai En Colombia

8 mai 2020

Een aantal maanden na de moord op de broer van de kroongetuige, lijkt het net rond Ridouan Taghi zich langzaam te sluiten. Zijn linkerhand wordt opgepakt in Suriname en justitie zet twee kopstukken van motorclub Caloh Wagoh achter de tralies. Maar dan wordt Derk Wiersum, de advocaat van kroongetuige Nabil B., op klaarlichte dag doodgeschoten. John van den Heuvel reconstrueert deze zaak.

Épisode 4 - Het Net Sluit Zich

15 mai 2020

Met de nummer 1 van de mocromaffia achter de tralies, zet de politie alles op alles om de nummer 2, Saïd Razzouki, op te sporen. Razzouki zou zich in de Colombiaanse stad Medellin schuilhouden. John van den Heuvel reist af naar Colombia. Hij gaat daar in gesprek met de opsporingsdiensten van antidrugseenheid Diran. Ook spreekt hij met een van de undercoveragenten die Razzouki uiteindelijk weet op te sporen.

Épisode 1 - Taghi's Moordservice Caloh Wagoh

4 décembre 2020

Motorclub Caloh Wagoh is de gevreesde organisatie van Delano R. Hoe is de club zo groot en gewelddadig geworden? John reconstrueert de eerste moord waarmee Caloh Wagoh zich moest bewijzen tegenover Ridouan Taghi. Daarnaast zien we dat een aantal moorden uiterst zorgvuldig werd voorbereid, maar knullig en amateuristisch is uitgevoerd.

Épisode 2 - Tony De G. Slaat Door

11 décembre 2020

Caloh Wagoh-lid Tony de G. maakt een cruciale fout na een liquidatie en komt in gewetensnood. Hij besluit te vluchten voor justitie en zijn voormalig kameraden. We zien unieke, niet eerder vertoonde beelden van zijn arrestatie in Spanje. Dat is het begin van het einde van Caloh Wagoh, want Tony de G. wordt kroongetuige en verklaart over alles waar de club verantwoordelijk voor is.

Épisode 3 - Martelkamers Van De Onderwereld

18 décembre 2020

Kroongetuige Tony de G. geeft aan dat er een dodenlijst bestaat waar de namen van tientallen doelwitten opstaan. Waaronder ook die van George van Dijk, Robin van O. en van een Belgische zakenman. John reconstrueert de liquidatie van de Belg en de liquidatiepoging op Robin van O. Die laatste komt ook bij justitie in beeld in het onderzoek naar de martelkamers van de onderwereld. Als politieagenten op spectaculaire wijze een loods binnenvallen, stuiten ze op iets wat ze niet eerder hebben meegemaakt.

Épisode 4 - Het Driemanschap

25 décembre 2020

Misdaadverslaggever John van den Heuvel duikt in het moorddossier Eris, tegen motorclub Caloh Wagoh. Een kroongetuige verklaart dat de motorclub als moordservice fungeerde voor topcrimineel Ridouan Taghi. Delano 'Keylow' R., de leider van Caloh Wagoh, zou daarin als moordmakelaar opereren. John reconstrueert deze moordzaken en spreekt betrokkenen.

Épisode 5 - Internationaal Cokekartel

1 janvier 2021

In Chili vertellen undercoveragenten hoe ze Rico hebben opgespoord en aangehouden. Het driemanschap Taghi, Rico en Noffel vormt de top van de Nederlandse onderwereld. Ze doen zaken met internationale organisaties in Zuid-Amerika en Europa. John reist naar Italië en spreekt met deskundigen over de interessante link tussen de Mocro-Mafffia en de maffiaclan Camorra in Napels.

Épisode 1 - Coke Of Je Leven

9 novembre 2021

Terwijl de politie zich vooral bezighoudt met criminaliteit zoals overvallen, straatroven en inbraken, groeit de drugshandel harder dan ooit tevoren. Als er een partij cocaïne verdwijnt uit de haven van Antwerpen breekt er een oorlog uit tussen twee kampen. Het kamp Gwenette Martha en het kamp Houssine Ait S.

Épisode 2 - Wild West Taferelen Amsterdam

16 novembre 2021

De Staatsliedenbuurt in Amsterdam is een oorlogsgebied als in december 2012 een salvo wordt afgevuurd uit automatische wapens. Twee personen komen om het leven en twee politieagenten worden beschoten. Het doelwit van de schietpartij, Benaouf A., weet te ontkomen. Maar waarom hadden criminelen het op hem gemunt?

Épisode 3 - Tachtig Kogels

23 novembre 2021

Terwijl de oorlog in de Amsterdamse onderwereld in alle hevigheid is losgebarsten, groeit in Utrecht de groep van Ridouan Taghi uit tot een serieus grote drugsorganisatie. De politie krijgt voor het eerst zicht op deze groep als Ebrahim B., alias De Slager, begint te verklaren. John reist naar Spanje voor de drugsroutes die Taghi volgens De Slager gebruikte en stuit daar op een opmerkelijke moordzaak. In Amstelveen wordt topcrimineel Gwenette Martha geliquideerd. Er worden tachtig kogels op hem afgevuurd.

Épisode 4 - Verraad In Eigen Organisatie

30 novembre 2021

De oorlog in de Amsterdamse onderwereld bereikt een nieuw dieptepunt als Stefan Eggermont, een volstrekt onschuldige huisvader uit Amsterdam wordt vermoord; een vergisliquidatie. De politie in Utrecht krijgt zicht op een moordcommando. Het gaat om de groep die later bekend zal worden onder de naam 26koper.

Épisode 5 - De Jacht Op Moordcommando's

7 décembre 2021

Als er in een auto wapens worden aangetroffen, krijgt de politie ook in Amsterdam zicht op een moordcommando. De officier van justitie neemt een ongekend heldhaftige beslissing. Het resultaat is een keiharde confrontatie in een Amsterdamse woonwijk. In januari 2017 wordt wederom een verkeerde persoon doodgeschoten, maar wie was het eigenlijke doelwit?

Épisode 6 - Een Vlucht Naar Vrijheid

14 décembre 2021

De groep rond topcrimineel Benaouf A. komt groot in het nieuws als ze proberen hun kopstuk te bevrijden uit de gevangenis in Roermond. Een ontsnappingspoging die zo in een filmscript past. In Amsterdam verdwijnt de 'Godmother of Coke' Naima Jillal, een mysterieuze vrouw binnen de Mocro Maffia.

Épisode 7 - Nederland In Shock

21 décembre 2021

John reconstrueert in Brazilië de arrestatie van Taghi's belangrijkste 'hitman' Gerel P. Hoe wist de recherche hem op te sporen in de miljoenenstad Rio de Janeiro? En in Amsterdam wordt misdaadverslaggever Peter R. de Vries, de vertrouwenspersoon van de kroongetuige, op klaarlichte dag doodgeschoten. Waar stopt deze onderwereldoorlog?

Épisode 1 - Pools moordcommando

8 mars 2023

Épisode 2 - De sleutel tot succes

15 mars 2023

Épisode 3 - Wie praat, die gaat

22 mars 2023

Épisode 4 - Familiezaken

29 mars 2023

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...