Poster de la serie De Goudvis

De Goudvis

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) :

Kapitein Kevin Van Den Bosch en matroos Dieter Coppens doorkruisen Vlaanderen met hun zelfgemaakt bootje.

Saisons

De Goudvis saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

1 septembre 2024

Dieter en Kevin ontwerpen en bouwen hun bootje. Na een warm afscheid van hun familie varen ze uit met De Goudvis. Het belooft al meteen een heel spannende eerste vaardag te worden. Ze hebben enkele hartelijke ontmoetingen in Kortrijk, Ooigem, Astene en Sint-Martens-Leerne, waar ze telkens heel gastvrij ontvangen worden.

Épisode 2 - Aflevering 2

8 septembre 2024

Kevin en Dieter ontwaken in Sint-Martens-Leerne en besluiten rechtstreeks naar Gent te varen. Ze komen terecht in hevige regen en onweer, en moeten noodgedwongen schuilen. In Gent geraken ze niet onder de lage brugjes door met De Goudvis, en hebben ze hulp nodig om hun dak naar beneden te halen. Ze mogen mee gaan barbecueën met een jong Gents koppel en hun vriendengroep. De volgende dag varen ze naar Schellebelle met een tussenstop in Merelbeke. Ze leren weer heel wat nieuwe mensen kennen.

Épisode 3 - Aflevering 3

15 septembre 2024

Dieter en Kevin zitten bijna in de helft van hun tocht en krijgen een verrassingsbezoek van Jacotte Brokken om dat te vieren. Tijdens hun vaartocht worden ze aan de kant gehouden door de scheepvaartpolitie. In Klein-Willebroek mogen ze lunchen bij een koppel dat langs het water woont. Kevin en Dieter varen ook langs het Zennegat waar ze hartelijk ontvangen worden op een woonboot en er mogen logeren. Ze maken een tussenstop in Lier en proeven er de Lierse streekspecialiteit. Vervolgens belanden ze in Viersel bij een bizonboerderij die wordt uitgebaat door een sympathieke familie.

Épisode 4 - Aflevering 4

22 septembre 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...