Poster de la serie Danni Lowinski (NL)

Danni Lowinski (NL)

4/5

Année : 2013

Nombre de saisons : 4

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Comédie, Drame

Dramaserie over een kapster van begin dertig die naast haar werk een opleiding tot advocaat succesvol heeft afgerond, maar vervolgens nergens aan de bak komt. Met haar doorzettingsvermogen en improvisatietalent begint ze een 'eigen praktijk' aan een tafel midden op een winkelplein. Ze verleent de gewone man juridische bijstand voor slechts één euro per minuut en dat concept blijkt verrassend goed aan te slaan.

Saisons

Danni Lowinski (NL) saison 1

Saison 1

Danni Lowinski (NL) saison 2

Saison 2

Danni Lowinski (NL) saison 3

Saison 3

Danni Lowinski (NL) saison 4

Saison 4

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Nieuw leven

20 mars 2013

Dramaserie over een kapster van begin dertig die naast haar werk een opleiding tot advocaat succesvol heeft afgerond, maar vervolgens nergens aan de bak komt. Met haar doorzettingsvermogen en improvisatietalent begint ze een 'eigen praktijk' aan een tafel midden op een winkelplein. Ze verleent de gewone man juridische bijstand voor slechts één euro per minuut en dat concept blijkt verrassend goed aan te slaan.

Épisode 2 - Geen thuis

27 mars 2013

Een vader wordt ten onrechte beschuldigd van verwaarlozing van zijn kinderen. Wanneer Danni hem verdedigt, komen er twijfels bij haar over zijn onschuld. En voor een Oost-Europese prostituee werkt Danni zichzelf in de nesten tegenover de politie op een tippelzone.

Épisode 3 - Schoon voor de dag

3 avril 2013

De spastische Bente komt juridische informatie vragen bij Danni. Ze wil graag rechte benen en een rechte mond via operaties. De zaak loopt hoog op wanneer Danni tegenover Bente’s moeder komt te staan en Bente een wanhoopsdaad pleegt in het winkelcentrum.

Épisode 4 - Een betrouwbare bank

10 avril 2013

Danni raakt verwikkeld in twee pittige zaken. Ze klaagt een grote bank aan om een jonge weduwe te beschermen tegen de nalatige praktijken van haar overleden echtgenoot en ze verdedigt een chauffeur van een schoolbus met een drankverleden.

Épisode 5 - Klassenstrijd

17 avril 2013

Danni's invalide vader Piotr besluit om een dag met zijn dochter op te trekken, terwijl Danni haar handen vol heeft aan de verdediging van haar van verkrachting beschuldigde cliënt Karim. Om de zaak uit te zoeken, besluiten Danni en Lieke tot inbraak in hun oude middelbare school.

Épisode 6 - Een blok aan het been

24 avril 2013

Danni krijgt een verrassend nieuw beeld van de rechterlijke macht na een feestje op het advocatenkantoor van Olivier. Verder is haar invalide vader nachtenlang vermist; alleen zijn invalidewagen is teruggevonden. Waar is hij?

Épisode 7 - Onder de armen

1 mai 2013

Danni staat een dakloze vrouw bij wiens arm zonder haar toestemming is afgezet, en komt in deze zaak tegenover het ervaren kantoor van Olivier te staan in de rechtbank. Een onverwachte getuigenis komt van dichtbij.

Épisode 8 - De zwarte heks

8 mai 2013

De winkel van een vrouw (de Zwarte Heks) uit Danni en Lieke's jeugd, moet plaats maken voor een supermarktketen. Danni neemt deze zaak aan en komt ook in een ingewikkelde echtscheidingszaak terecht waar wel heel veel geld op het spel staat.

Épisode 9 - Zelfbeschikking

15 mai 2013

Een meisje van Turkse afkomst, staat op het punt om door haar ouders uitgehuwelijkt te worden aan haar neef in Turkije. Danni neemt met hulp van Fuat de ingewikkelde kwestie aan. Danni komt oog in oog te staan met een ex, waar ze niet zomaar vanaf komt.

Épisode 10 - Bijwerkingen

22 mai 2013

Proefpersonen die nieuwe medicijnen testen voor een farmaceutisch bedrijf worden langzaam blind. Danni stuurt Lieke en Niels erop af om zich als proefpersoon voor te doen. Ondertussen verdedigt Danni haar vader voor het gerecht en komt hierdoor in een spannende en onmogelijke situatie terecht.

Épisode 11 - Verliefd, verloofd, getrouwd?

29 mai 2013

Danni verdedigt zichzelf in een van de moeilijkste zaken in haar leven; haar eigen echtscheidingszaak. Lukt het haar om dit alleen te doen? En aan wiens kant staat haar vader Piotr eigenlijk? Ondertussen zit een minderjarig, verliefd stel aan Danni's tafel dat juist graag wil trouwen maar geen toestemming krijgt van hun ouders.

Épisode 12 - Een hondenleven

5 juin 2013

De hond van Danni's vroegere buren, moet wegens agressief gedrag uit huis geplaatst worden. Danni kent de hond niet als gewelddadig en gaat uitzoeken wat hier precies aan de hand is. Niels ontdekt een pistool in Fuat's fietsenwinkel.

Épisode 13 - Volle gas

12 juin 2013

Danni is op dreef met de grootste zaak van haar carrière wanneer ze ontdekt dat een motorfabrikant fabricage fouten heeft gemaakt bij de productie van voorvorken. Niets lijkt een grote overwinning in de weg te staan, tot een tegenstander uit onverwachte hoek opduikt.

Épisode 1 - De worstencase

8 janvier 2014

Danni Lowinski is een kapster van begin dertig die naast haar werk een opleiding tot advocaat succesvol heeft afgerond. Alleen voldoet Danni allesbehalve aan het stereotype beeld van een advocate. Door haar nogal volkse looks en brutale mond raakt ze dan ook niet aan de bak bij de grote advocatenkantoren. Daarom besluit ze een eigen ‘praktijk’ te beginnen midden in een winkelcentrum.

Épisode 2 - Terminus

15 janvier 2014

Danni probeert ervoor te zorgen dat een overleden bejaarde vrouw, begraven in een anoniem graf, wordt overgeplaatst naar het graf naast haar man. Piotr zit vast in de lift met een irritante buurjongen.

Épisode 3 - Het weeskind

22 janvier 2014

Een baby dreigt na het overlijden van haar moeder het land uitgezet te worden. Danni gaat opzoek naar de vader van de baby.

Épisode 4 - Miss Cosmos

29 janvier 2014

Épisode 5 - Coma

5 février 2014

In deze aflevering van Danni Lowinski krijgt Danni te maken met een Duitse rivale, die ze zo snel mogelijk haar winkelcentrum uit wil werken. Ook wordt ze gevraagd een jong stel te trouwen, terwijl de man in een coma ligt.

Épisode 6 - Taboe

12 février 2014

Danni krijgt een zaak waarin een man wordt mishandeld door zijn vrouw. Niels, Jeroen en Lieke krijgen brieven van een winkelier die erg van regeltjes houdt, maar houdt hij zich zelf wel aan de regels?

Épisode 7 - Genkgate

19 février 2014

Danni neemt het op tegen de burgemeester. Is dit niet iets te hoog gegrepen voor haar? Piotr werkt aan het maken van een familiefilm, tot grote frustratie van Danni. Tussen Bart en Danni wordt het steeds serieuzer.

Épisode 8 - Alles moet weg

26 février 2014

Danni spant een zaak aan tegen een louche vastgoedmakelaar die een moeder en dochter uit hun huis wil zetten. Niels wordt high van een zelfgemaakt kruidenmengsel.

Épisode 9 - Monster

12 mars 2014

Danni verdedigt een man die heeft vastgezeten voor verkrachting. Hij wordt geterroriseerd door zijn buren en opnieuw beschuldigd van verkrachting. Danni staat hem bij en onderzoekt of hij wel echt schuldig is. Lieke heeft een geheime aanbidder.

Épisode 10 - Daklozen WK

19 mars 2014

Danni staat een daklozen voetbalteam bij dat het opneemt tegen een team van de bank. Danni heeft het gevoel dat Bart iets verzwijgt over zijn verleden. Ze maakt zich zorgen en gaat op onderzoek uit.

Épisode 11 - Het moederskindje

26 mars 2014

Épisode 12 - De foute keuze

2 avril 2014

Een vrouw is besmet geraakt met HIV. Danni zoekt uit wie haar heeft besmet. Jeroen verdiept zich in de vagina monologen en Danni krijgt een heus kantoor in het winkelcentrum.

Épisode 13 - De laatste strijd

9 avril 2014

Danni en Lieke worden gegijzeld in het winkelcentrum. Niels en Jeroen zijn er ook en willen hen redden. Ook Olivier en Bart doen hun best Danni te bevrijden.

Épisode 1 - Nieuwe mannen

21 janvier 2015

Épisode 2 - Zo veel liefde

28 janvier 2015

There's a new security guard in the shopping center, but not everyone is pleased by it. Danni helps Anne, who cannot read nor write. But how do you solve such a case when your client doesn't want everyone to know about it?

Épisode 3 - Doe goed

4 février 2015

Danni has her hands full with gambling in a hospital, and a paranoid cop. Jeroen has a secret, and Jos and Elly are introduced.

Épisode 4 - Huisslaaf

11 février 2015

Piotr finally has a job. Danni helps a beggar who lives in a villa and some prostitutes whose workplaces are in jeopardy.

Épisode 5 - Ze is een model en ze ziet er goed uit

18 février 2015

Danni wonders if Jos really is happy. A little girl steals Danni's purse, but she seems to have a bright future. Danni tries to find out how a man could literally work himself to death.

Épisode 6 - Halloween und Halleluja

25 février 2015

Danni couldn't be more happy: Piotr got a home of his own. Jeroen meddles in Danni's cases more and more, and an insurance case gets out of hand.

Épisode 7 - Alles plastic

4 mars 2015

A blind pianist wants a divorce and bachelorette party escalates when a cop is taken for a stripper. But Danni and Lieke think of something extraordinary to make it all okay.

Épisode 8 - Slachtoffers en daders

11 mars 2015

A surrogate mother needs Danni's help when the parents do not want the baby any longer. Lieke catches her lover with another woman and takes some sweet revenge. Elly really wants to involve Danni in her wedding, which bugs her a lot.

Épisode 9 - Van het hart

18 mars 2015

A charge against a pharmacuetical company needs to go away as soon as possible. Merkelbach, silent partner of Smits & van Loon, wants Danni to take the case. A chance to play with the big boys. Will Danni finally be able to get rid of her folding table and have a real office?

Épisode 10 - Jammer

25 mars 2015

Elly wants Danni and Lieke to be her bridemaids, complete with kitschy dresses. Meanwhile, Danni and her friends try to help a family circus from bankruptcy. However, the 'grand finale' of the show that night, ends in a small disaster.

Épisode 11 - De laatste dans

1 avril 2015

A boy gets accused of stalking and asks Danni for help. When Piotr takes a woman home who wants to move in with them right away, Danni revolts and gives her dad an ultimatum.

Épisode 1 - Aflevering 1

29 février 2016

De allereerste aflevering van het vierde seizoen van Danni Lowinski begint met: "Ja, ik wil". Danni treedt in het huwelijk. Maar met wie treedt Danni Lowinski in het huwelijk? De twee kanshebbers zijn personages van acteurs Maarten Heijmans en Tim Murck. Wie het wordt, wordt in de loop van dit seizoen duidelijk. Kleine familieproductie Zip Wertwijn, als regisseur verantwoordelijk voor de helft van de afleveringen, roemt het werken met Marlijn 'Danni' Weerdenburg. "Acteurs bereiden een scène voor, net als als ik. Wanneer ik het anders zie dan zij, verwerkt ze heel makkelijk kleine aanwijzingen in haar spel. Dat is niet iedereen gegeven." De serie kan gezien worden als een kleine familieproductie: de vader van Wertwijn vertaalde de scripts vanuit het Duits ('Ik herken zijn grapjes'), waarna zoonlief de teksten in beeld bracht. Feest "Het is makkelijker om het hém te vragen als ik iets wil veranderen aan de tekst dan een onbekende schrijver. Maar als ik als regisseur iets minder 'lekker' vond, was het soms ook juist lastig om te zeggen; het blijft toch je pa." Wertwijn lacht. Hij bewaart goede herinneringen aan het seizoen. Jaren geleden had hij tegelijkertijd met actrice Liza Sips zijn eerste draaidag op de set van Goede tijden, slechte tijden. Hieruit vloeide een warme vriendschap voort. Voor Danni Lowinski vroeg hij de actrice dan ook voor een gastrol in de eerste twee afleveringen. "Het was een feest om weer samen aan het werk te zijn."

Épisode 2 - Aflevering 2

7 mars 2016

Danni helpt een wanhopige moeder met het weer op school krijgen van haar rebelse dochter. Ondertussen weet Danni niet wat ze aan moet met de grote cadeaus die ze van een aanbidder krijgt.

Épisode 3 - Aflevering 3

14 mars 2016

Danni brengt haar cabrio terug naar Pit. Die pikt dit echter niet zomaar. Ook staat Danni een rijke man bij die een royale schenking wil doen aan een stichting die mediteert voor de wereldvrede.

Épisode 4 - Aflevering 4

21 mars 2016

Danni mengt zich in de wereld van de fotomodellen. Piotr krijgt opeens verdacht veel geregeld bij de gemeente en de woningbouw. En waarom doet Lieke zo geheimzinnig?

Épisode 5 - Aflevering 5

28 mars 2016

Danni is druk met een vrouw van de thuiszorg die wordt beschuldigd van moord. Lieke heeft somber nieuws en schrijft dit in een emotionele brief aan Danni. Ook Brigitte heeft slecht nieuws voor Danni.

Épisode 6 - Aflevering 6

4 avril 2016

Rechter Stook vraagt Danni op een brief te passen. Dit is zijn "testament" als er wat met hem zou gebeuren. Ondertussen denk Pioter een manier gevonden te hebben om goedkoop boodschappen te doen, echter de prijs is wel heel hoog.

Épisode 7 - Aflevering 7

11 avril 2016

Danni staat in een zaak tegen een plasticfabriek tegenover een oud studiegenoot. De twee dames kunnen elkaars bloed wel drinken. Tussen Danni en Robbert wordt het nu toch wel echt serieus.

Épisode 8 - Aflevering 8

18 avril 2016

Bij een zaak over pinfraude helpen Niels en Kim de cliënte van Danni. Dit brengt echter zowel Danni als Robbert in een lastig parket. Piotr bemoeit zich met een andere cliënt van Danni.

Épisode 9 - Aflevering 9

25 avril 2016

Door een corrupte arts heeft een vrouw haar zoontje verloren. Ze zoekt gerechtigheid en vraagt Danni om hulp. Danni heeft ook haar handen vol aan Pit, die weer een plekje in haar leven wil veroveren.

Épisode 10 - Aflevering 10

2 mai 2016

Danni probeert met de hulp van Robbert haar vader uit de gevangenis te krijgen. Ook Pit bemoeit zich er mee.

Épisode 11 - Aflevering 11

9 mai 2016

Een bejaard echtpaar is bezig om het einde aan hun leven te regisseren. Aan Danni de taak dit in goede banen te leiden.

Épisode 12 - Aflevering 12

16 mai 2016

Als Danni druk is met de voorbereidingen van haar bruiloft, krijgt ze een telefoontje van Pit die wordt beschuldigd van moord. Ze schiet hem nog één keer te hulp.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...