Poster de la serie Dance Camp

Dance Camp

Non notée

Année : 2022

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 15 minutes

Genre(s) : Enfant, Drame, Romance, Sport

For years, the insecure Kyra has been quietly in love with a 17-year-old dancer named Tom. At their graduation party, she realizes that she will never see Tom again. Kyra has to learn how to dance so she can go to Dance Camp.

Saisons

Dance Camp saison 1

Saison 1

Dance Camp saison 2

Saison 2

Dance Camp saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

19 janvier 2022

Op het eindexamenfeest realiseert een verdrietige Kyra dat ze Tom nooit meer zal zien... Maar haar vriendin Chelsea komt met de oplossing: de onervaren Kyra moet leren dansen zodat ze naar 'Dance Camp' kan, het zomerkamp waar ook Tom dansworkshops van bekende choreografen zal volgen. Om dat dansniveau te behalen, krijgt ze hulp van de stoere hiphop danser Noah. Zal Kyra goed genoeg leren dansen om bij de eindvoorstelling van Dance Camp te kunnen schitteren? En weet ze daarmee het hart van Tom te veroveren?

Épisode 2 - Aflevering 2

26 janvier 2022

Kyra krijgt veel danslessen van Noah, maar is dat genoeg om toegelaten te worden tot Dance Camp? En er is meer concurrentie voor Kyra: een vriendin van Jill wil ook auditie doen.

Épisode 3 - Aflevering 3

2 février 2022

Kyra mag op Dance Camp blijven, maar na een dansrepetitie zijn Kyra haar dansschoenen weg! Ze doet zo haar best, maar zonder dansschoenen wordt het nog lastiger om het niveau aan te kunnen.. En helpt Tom Kyra bij het oefenen van de choreografie? Ziet hij haar nu wel staan?

Épisode 4 - Aflevering 4

9 février 2022

Kyra krijgt 's nachts stiekem dansles van Noah op Dance Camp. Ze traint dag en nacht om het niveau te halen van de andere dansers. Zullen de anderen door hebben dat ze 's nachts traint? Kyra is zo moe dat ze niet bij het kampvuur is waar Tom vertelt over zijn passie voor dansen, het liefste samen met een meisje..

Épisode 5 - Aflevering 5

16 février 2022

Niet alleen Kyra, maar ook Chelsea begint Tom leuk te vinden. Hij kan zo goed dansen! Kyra traint nog steeds elke nacht stiekem met Noah voor de eindshow. Bente heeft allebei hun geheimen ontdekt, maar zal zij dit ook verborgen houden?

Épisode 6 - Aflevering 6

23 février 2022

Kyra haar danslessen met Noah gaan steeds beter en Noah is onder de indruk. Kyra is verbaasd als Tom vraagt of ze iets leuks met hem wil gaan doen. Vindt ze hem nog wel zo leuk als de afgelopen 6 jaar? Chelsea vindt dat Kyra hem verkering moet vragen, maar vindt ze dit echt? Of is ze stiekem ook verliefd op Tom? Als Kyra met Tom moet dansen tijdens de repetitie gaat het niet zoals ze had gehoopt, wat is er aan de hand?

Épisode 7 - Aflevering 7

2 mars 2022

Kyra denkt dat Noah haar les geeft om aan Jay te bewijzen dat hij wel een goede danser is, niet omdat hij haar aardig vindt. En ze weet niet of ze Tom nog wel zo leuk vindt, jongens zijn maar ingewikkeld. Kyra en Chelsea repeteren samen hard voor de eindvoorstelling, want Jay en Banu gaan straks de rollen verdelen... Wie mag de solo doen?

Épisode 8 - Aflevering 8

9 mars 2022

Kyra denkt dat Noah haar les geeft om aan Jay te bewijzen dat hij wel een goede danser is, niet omdat hij haar aardig vindt. En ze weet niet of ze Tom nog wel zo leuk vindt, jongens zijn maar ingewikkeld. Kyra en Chelsea repeteren samen hard voor de eindvoorstelling, want Jay en Banu gaan straks de rollen verdelen... Wie mag de solo doen?

Épisode 1 - Aflevering 1

19 juillet 2023

Kyra, Noah, Tom en Chelsea gaan naar de open dag van de bekende Dans Academie. Ze nemen een kijkje in het gebouw en schrijven zich in voor de audities. Gaat dit wel goed?

Épisode 2 - Aflevering 2

26 juillet 2023

Kyra wil zich zo goed mogelijk voorbereiden op de auditie voor de Dans Academie, maar wil Noah dat ook? Is hij wel eerlijk tegen haar? Jay heeft veel aan zijn hoofd, want Dance Camp heeft schulden. De enige manier om die af te lossen is om de dance battle te winnen...

Épisode 3 - Aflevering 3

2 août 2023

Kyra maakt zich nog steeds zorgen of ze wel genoeg kan trainen voor de auditie van de Dans Academie. Noah probeert haar te helpen, maar heeft nog steeds niet gezegd dat hij zelf twijfelt. Chelsea en Tom besluiten toch stiekem te gaan oefenen voor de Dans Academie, ookal heeft Jay dit verboden op Dance Camp...

Épisode 4 - Aflevering 4

9 août 2023

Chelsea is tijdens een stiekeme repetitie met Tom geblesseerd geraakt. Ze heeft veel pijn aan haar enkel, hoe zal het aflopen? Kan ze nog dansen? Kan ze de auditie voor de Dans Academie doen?

Épisode 5 - Aflevering 5

16 août 2023

Kyra en Tom zijn gestart op de Dans Academie en moeten in de weekenden ook dansen bij Dance Camp. Kyra merkt op dat Jill de hele tijd om Noah heen hangt en vindt dit maar irritant... Tom denkt dat het wel meevalt en vindt dat Kyra zich niet zo druk moet maken.

Épisode 6 - Aflevering 6

23 août 2023

Chelsea is weer terug op Dance Camp. Ze kan alleen nog niet meedoen met de rest, ze moet langzaam revalideren. Tom probeert haar te helpen met rustige danspasjes en Kyra ziet dat Chelsea hem meer dan leuk begint te vinden.. Kyra weet niet goed wat ze hier zelf van vindt..

Épisode 7 - Aflevering 7

30 août 2023

Samuel probeert Tom over te halen om bij zijn team te dansen voor de dance battle, zal hij overstappen? Tom en Kyra trekken steeds meer naar elkaar toe op Dance Camp. Noah ziet dat ook. Blijft het aan tussen hem en Kyra?

Épisode 8 - Aflevering 8

6 septembre 2023

Kyra heeft veel gedoe met Noah en weet niet of ze nog verkering hebben. Chelsea is teleurgesteld en Tom is overgestapt naar het team van Samuel. Kunnen ze zonder Tom de dance battle winnen?

Épisode 1 - Aflevering 1

10 juillet 2024

Een nieuw seizoen van Dane Camp is begonnen, Kyra en Chelsea kunnen niet wachten om te beginnen. Omdat de dansers van Dance Camp de vorige keer Dance Battle Nederland hebben gewonnen is Jay uit de financiële problemen. En er is meer goed nieuws: de Dance Camp crew is uitgenodigd voor het tv-programma ‘Best Dance Crew’! Er zijn een aantal nieuwe gezichten op Dance Camp, maar of iedereen daar blij mee is?

Épisode 2 - Aflevering 2

17 juillet 2024

Tom en Samuel houden een dance battle tijdens het kampvuur, wie zal er winnen? Tom en Noah halen een geintje uit met Samuel waardoor hij te laat is voor de repetitie. Na de repetitie vraagt Jay aan Noah of hij Samuel wil helpen met de choreografie, gaan de twee jongens samen repeteren? Op de Dans Academie gaat het niet zoals Kyra wil, ze heeft te weinig kracht in haar armen om de lift goed uit te voeren. Ze moet meer trainen. Chelsea heeft daarvoor de oplossing

Épisode 3 - Aflevering 3

24 juillet 2024

Noah geeft nog steeds bijles aan Samuel. Als ze samen repeteren raakt Samuel afgeleid door een telefoontje. Noah is boos dat Samuel zich laat afleiden.. alleen blijkt het niet zo goed te gaan met Samuel zijn moeder en zusje. Noah vraagt zich af hoe je erachter komt of je homo bent en vraagt het aan kampdanser Milan. Kyra is erg vermoeid en heeft moeite om zich te concentreren. Ze twijfelt of ze pre-workout moet gaan gebruiken. Chelsea vindt dat een slecht plan, want het heeft veel bijwerkingen. Of Kyra naar Chelsea luistert?

Épisode 4 - Aflevering 4

31 juillet 2024

Kyra begint met het nemen van het sportsupplement pre-workout. Ze gaat er beter van dansen, maar ’s nachts kan ze niet slapen. Pre-workout heeft vervelende bijwerkingen. Senna vindt Noah leuk en hoopt met hem het duet te kunnen blijven dansen. Tom irriteert zich enorm aan Samuel, Noah probeert hem een beetje te kalmeren. Als Tom erachter komt dat Noah bijles geeft aan Samuel is hij pas echt kwaad. Dat geeft Noah alleen maar meer reden om met Samuel het duet te dansen…

Épisode 5 - Aflevering 5

7 août 2024

Kyra krijgt steeds meer last van de bijwerkingen van de pre-workout. Chelsea maakt zich zorgen om haar en bespreekt dit met Tom. Hij vindt dat het wel meevalt en Kyra super sterk is. Chelsea heeft het gevoel dat Jay haar niet goed genoeg vindt om het duet te dansen, ze spreekt hem daarop aan. Samuel heeft weer een cadeautje voor Noah, hij is hem heel dankbaar voor alle extra repetities. Gaat Noah wel door met het trainen van Samuel? Of is er iemand anders die graag bijles wil?

Épisode 6 - Aflevering 6

14 août 2024

Er zijn wat spanningen in de Dance Camp groep. Chelsea en Kyra praten niet meer met elkaar. Samuel denkt dat Noah boos op hem is omdat hij niet meer samen wil repeteren. Ze zijn toch een goed koppel om samen het duet te dansen? Ondertussen is Senna helemaal gek op Noah, maar vindt hij Senna ook leuk? Tom en Kyra zijn nogal verbaasd als ze zien dat Senna en Noah een stelletje zijn. Ook Samuel lijkt hier niet zo blij mee te zijn… Kyra wil stoppen met het nemen van de pre-workout. Alleen kan ze zich dan wel concentreren op de Dans Academie?

Épisode 7 - Aflevering 7

21 août 2024

Tom komt erachter dat Kyra het sport supplement pre-workout gebruikt. Hij vindt het niet leuk dat Kyra dit voor hem verborgen heeft gehouden. Hij maakt zich zorgen en deelt dit met Chelsea. Noah probeert Senna te ontlopen en hoopt weer wat meer met Samuel in contact te komen. Maar of dat gaat lukken?

Épisode 8 - Aflevering 8

28 août 2024

Edo, de regisseur van het tv-programma Best Dance Crew, komt langs op Dance Camp. Hij komt de choreo’s bekijken, maar is ook op zoek naar iets speciaals. Senna heeft Noah en Samuel zien zoenen en zegt waar iedereen bij is dat Noah en Samuel verliefd op elkaar zijn. Hoe zal het verder aflopen tussen Noah en Samuel? En welk koppel mag het duet dansen tijdens ‘Best Dance Crew’? En nog belangrijker: gaat de Dance Camp crew ‘Best Dance Crew’ winnen?

Vidéos

11/07/2024

11/07/2024

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...