Poster de la serie Couple Trouble

Couple Trouble

Non notée

Année : 2018

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Comédie, Romance

Anders and Lise are married, in their 30s, love each other and have a wonderful daughter. But when they’ve been together for seven years, everyday life starts affecting them both in earnest, and they end up on the verge of divorce. Through flashbacks told from the office of the couples’ counselor, we experience Anders and Lise’s relationship over the course of the past seven years. The two of them are forced to laugh and cry their way through the ups and downs of their relationship; intense ups of passion, romance and adventure, but also downs of affairs, jealousy, disappointments and endless misunderstandings. Will the counseling help them and can they stomach hearing the truth – allowing love to return to their relationship?

Saisons

Couple Trouble saison 1

Saison 1

Couple Trouble saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Mødet

30 août 2018

Brandmanden Anders og karrierekvinden Lise mødes ved en tilfældighed og udvikler dybe følelser for hinanden. Alligevel er Anders snart på vej tilbage til sin eks og Lise ved at flytte til udlandet.

Épisode 2 - Graviditeten

6 septembre 2018

På trods af at Lise altid har fået at vide, at hun ikke kan blive gravid, sker miraklet. Anders er lykkelig, og de glæder sig begge til at blive forældre. Men deres forhold bliver sat på prøve.

Épisode 3 - Brylluppet

13 septembre 2018

Brylluppet skulle have været den største dag i deres liv, men det kører helt af sporet grund af en ægtepagt, Anders' løgn om sit polterabend og en far, der helt bliver væk.

Épisode 4 - Bryllupsrejsen

20 septembre 2018

Hverdagen truer og i et forsøg på at skabe lidt romatik, tager Anders og Lise tilbage til stedet, hvor de holdt deres bryllupsrejse. Under parterapien opdager de begge nye ting om hinanden.

Épisode 5 - Barslen

27 septembre 2018

Anders og Lise glædes sammen, da deres datter bliver født. Men da Anders' mor kommer for at hjælpe med babyen, skaber det store problemer og får katastrofale følger for den nyfødte.

Épisode 6 - Jul

4 octobre 2018

Julestemningen bliver temmelig trykket midt i forsøget på at imødekomme både Lises depressionsramte far, som ikke tror på julens budskab og Anders' forældre, der juler igennem i uudholdelig grad.

Épisode 7 - Utroskab

11 octobre 2018

Hverken Anders eller Lise troede, at de ville ende i parterapi, men så har Anders en affære. Utroskaben fører til, at en af Anders' kolleger dør i en brand og tragedien bringer parret sammen igen.

Épisode 8 - Drømmehuset

18 octobre 2018

Lise og Anders beslutter sig for at købe hus. For at få råd til det flytter de sammen med deres venner Karsten og Anne. På grund af råd i huset ender Anders og Lise med at bo i en skurvogn i haven.

Épisode 1 - Ny start

13 février 2020

Der er gået et år siden Anders og Lise gik fra hinanden. Nu står de igen ved en skillevej – skal de give kærligheden en ny chance, eller forblive de perfekte skilsmisseforældre for datteren Alba.

Épisode 2 - Deleforældre

20 février 2020

Det er Albas første skoledag. Men i Lise og Anders' forsøg på at genfinde deres nye liv hver for sig, glemmer de deres egentlige fælles mål – at være de bedste deleforældre for deres datter.

Épisode 3 - Redningsforsøget

27 février 2020

Nu hvor huset skal sælges bliver det meget tydeligt, at Lise og Anders har forskellige drømme om fremtiden. Mens Lise begynder at date nye mænd kæmper Anders ihærdigt på at vinde Lise tilbage.

Épisode 4 - Nye Tider

5 mars 2020

Samtidigt med at Lises nye datingliv når bunden, fortæller Anders om sin nye kæreste Marie. Konsekvenserne af skilsmissen rammer nu for alvor Lise, og en fyrreårskrise oveni er en farlig cocktail.

Épisode 5 - Nytårsaften

12 mars 2020

Anders har ikke fortalt at både Marie og Lise er inviteret med til nytårsfesten. Men da Lise dukker op er Anders forsvundet. Det bliver noget af et eventyr for dem, at finde Anders sammen.

Épisode 6 - Familieturen

19 mars 2020

Anders prøver ihærdigt på at få den nye sammenbragte familie endnu tættere sammen, og tager familien med til badeland. Men jalousi mellem Lise og Marie eskalerer og truer med at ødelægge turen.

Épisode 7 - Nyt Håb

26 mars 2020

Familieturen har skabt mistillid mellem Anders og Marie, og et tilfældigt møde mellem Lise og Anders giver plads til, at de kan genopdage deres gamle følelser for hinanden, mens Marie er ude at rejse.

Épisode 8 - Store Beslutninger

2 avril 2020

Den sidste uges hovedrengøring i parterapien sidder tungt i Lise og Anders, men trods frygten for konsekvenserne, må de nu tage et valg for deres fælles fremtid.

Vidéos

Couple Trouble – Official Trailer [HD] | A Sundance Now Exclusive Series

29/04/2024

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...