Poster de la serie Connie & Clyde

Connie & Clyde

4/5

Année : 2013

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 30 minutes

Genre(s) : Drame

A show that plays around relation agency Connie & Clyde. Connie, the owner of the agency uses uncommon ways to link people together, keeping no resource untouched. In her own life she is not quite as happy in her relationship.

Saisons

Connie & Clyde saison 1

Saison 1

Connie & Clyde saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - De kaars

4 septembre 2013

Connie Coninx heeft het helemaal voor elkaar: ze runt een succesvol relatiebureau, bewoont een kast van een villa én wordt elke ochtend wakker naast haar ideale echtgenoot. Vandaag komt haar nieuwe boek uit en daarom staat alles in het teken van de officiële voorstelling. Terwijl Connie met wat yoga haar chakra’s op orde probeert te krijgen, vangt huispsycholoog Pol nieuwe klant Steven op. Steven is nogal nerveus en Pol merkt enkele onregelmatigheden op tijdens zijn kennismakingsgesprek. Hij alarmeert zijn bazin over deze ‘Code Pinokkio’, waarop Connie haar neefje Pascal inschakelt om het één en ander uit te pluizen. Terwijl consulente Peggy en regisseur Vincent zich over Stevens intakefilmpje en portfolio ontfermen, werkt Pascal zich echter zwaar in nesten. Vincent tracht de rommel van zijn collega op te kuisen, maar brengt Connie in een nog veel lastiger parket. Ze moet alles uit de kast halen om de reputatie van Connie & Clyde te redden en dat is buiten echtgenoot Hans gerekend.

Épisode 2 - De vloek

4 septembre 2013

Connie & co krijgen nieuwe klant Marta over de vloer. Marta is jong, charmant, single en... vervloekt. Pol en Connie aanhoren met ongelovige oren haar exen-geschiedenis. In tegenstelling tot Vincent, gelooft Connie niet in Marta’s hocus pocus. Ze stuurt Peggy en Pascal achter Marta’s exen aan. Voor Pascal wordt dit een allesbehalve relaxte onderneming. Peggy’s nieuwe tactiek om bij Vincent in de gratie te vallen, zorgt voor het nodige ongemak. Connie heeft ondertussen ook nog een eitje te pellen met echtgenoot Hans en probeert zijn ontrouw aan banden te leggen, met - jammer genoeg - het tegenovergestelde resultaat.

Épisode 3 - In hemelsnaam

11 septembre 2013

Peggy is in een mysterieus vrolijke bui en heeft cupcakes gebakken. Maar het zijn niet haar taartjes die ervoor zorgen dat Pol en Connie met hun mond vol tanden zitten als ze hun nieuwe klant ontvangen. Vrijgezel Freddy is niet kieskeurig, hij vraagt alleen maar een maagd. Op aanraden van Pascal stuurt Connie Peggy en Vincent als undercoverkoppel naar een bijeenkomst van Ware Liefde Wacht. Peggy geniet van haar 'officieuze' date en wil met Vincent zo geloofwaardig mogelijk overkomen. Pol denkt er echter anders over en probeert Connie te overtuigen om Freddy te ontgroenen. Hans, die zich schuldig voelt over zijn misstap met Greta, doet verwoede pogingen om terug in de gratie van zijn 'patatje' te vallen.

Épisode 4 - In Jubilee

18 septembre 2013

In de master bedroom van Connie Coninx loopt niet alles op wieltjes. Connie is achterdochtig en vermoedt dat Hans weer elders aan zijn trekken komt. Maar in werkelijkheid wordt Hans geplaagd door een kwelgeest uit het verleden. Onzeker over de bedprestaties van haar echtgenoot gaat Connie te rade bij haar nieuwe klant Lydia, een gepensioneerde dame die het er nog eens goed van wil nemen. Lydia heeft de seksuele appetijt van een twintiger en windt er geen doekjes om: na 50 jaar huwelijk wil een mens wel eens iets anders. Pol ziet zijn jaarlijks verlof in rook opgaan als zijn buurvrouw hem zijn incontinente kat terugbrengt. Terwijl hij op bureau maar over zijn vakantie met vrouw Agnes blijft doorbomen, zoekt Pol stiekem naar nieuwe opvang voor het diertje. Geheimen dreigen echter altijd uit te komen, zeker als Connie Coninx in de buurt is...

Épisode 5 - Don Jos

25 septembre 2013

De fantasie van Connie en Peggy slaat op hol wanneer de knappe Jos het relatiebureau opzoekt. Al zijn dates draaien uit op een sisser en Jos begint de hoop stilaan op te geven. Pol vertrouwt het zaakje niet: met het uiterlijk van Jos ben je normaal meteen van ’t straat. Zijn argwaan keert zich echter tegen hem, want Connie verdenkt haar huispsycholoog al snel van jaloezie. Daarnaast moedigt Connie Peggy aan om iets aan haar single status te doen. Het is echter Pascal die in actie schiet. Hij trekt zijn stoute schoenen aan om Peggy uit te vragen, maar wordt de pas afgesneden door Vincent. Terwijl Peggy uitkijkt naar haar lang verwachte date, test Pascal de grenzen van de vriendschap af.

Épisode 6 - Gyn & tonic

2 octobre 2013

Terwijl haar eigen huwelijk op apegapen ligt, zet Connie Coninx de zoektocht naar de ware liefde voor haar klanten dapper verder. Nieuwe vrijgezel Michael, een schuchtere gynaecoloog, raakt een gevoelige snaar bij de koppelaarster. Net zoals Connie wordt hij gedreven door een bijzondere passie: mensen gelukkig maken. Van passie in de slaapkamer heeft de knappe dokter minder kaas gegeten. Connie schakelt de hulp in van haar huispsycholoog, maar Pol worstelt iets te veel met zijn eigen problemen. Gelukkig is er nog Vincent, die Connie de nodige inspiratie geeft om Michael klaar te stomen voor een pikante date. Pascal loopt op wolkjes en daar is Peggy verantwoordelijk voor. Nu Hans verbannen is naar de garage heeft Connie thuis het rijk voor zich alleen. Tot onverwacht Hugo Coninx opduikt om de banden met zijn dochter terug aan te halen. Tot Connie’s grote ergernis is 'de pappi' niet alleen gekomen...

Épisode 7 - Liefde is blind

9 octobre 2013

Griet windt er geen doekjes om: ze wil een knappe man vinden met een heet lichaam. Connie is er echter rotsvast van overtuigd dat schoonheid binnenin zit. Griet is bovendien blind en dit is voor de koppige matchmaker de ultieme kans om haar minder populaire vrijgezellen van de hand te doen. Vincents ster op de Hollywood Walk of Fame komt dichterbij wanneer hij de kans krijgt om een reclamefilm te regisseren. Gelukkig is Peggy er om hem uit de nood te helpen als zijn actrice het laat afweten. Terwijl Connie en Hans hun huwelijksproblemen professioneel aanpakken met de ietwat excentrieke therapeute Patricia, tracht Pol zijn eigen crisis te ontrafelen. Wat scheelt er met de liefde?

Épisode 8 - Lieven op het eerste gezicht

16 octobre 2013

Pol is op zijn ongemak als nieuwe klant Lieven om een ‘lekkere beer’ komt vragen. Connie stuurt haar medewerkers op berenjacht en excuseert zich voor haar ietwat preutse en conservatieve huispsycholoog. Zelf beweert ze een ruimere visie op relaties te hebben. Tenslotte volgt ze toch ook de niet-alledaagse raad van haar relatietherapeut op. Hans krijgt bijgevolg groen licht om van andere walletjes te proeven. Maar is de koppelaarster wel emotioneel opgewassen tegen deze nieuwe tactiek? Hugo probeert zijn gastvrije dochter ondertussen te vriend te houden door wat geld bij te verdienen. Hij stuurt zijn zwangere Pong naar Connie & Clyde voor kantoormassages. Vincent loopt depressief na zijn reclameflop en ziet een 'happy ending' wel zitten.

Épisode 9 - Valentijn

23 octobre 2013

14 februari. Een hoogdag voor elk relatiebureau, maar voor de medewerkers van Connie & Clyde laat Cupido het afweten. Connie loopt er bij als een kip zonder kop om een Valentijnsdiner te organiseren voor haar singles. Ondertussen hoopt Hans Valentijn op een minder gedwongen manier door te brengen met zijn patatje. Peggy mist Vincent, die zijn grote filmdroom waarmaakt in Duitsland, en Pascal krijgt een kaartje van een stille aanbidster. Pol probeert zijn ongelukkig ervaring met Lieven te vergeten, maar moet onverwacht invallen voor een geannuleerde klant. Een tête à tête met vrijgezel Hilde haalt de brave huispsycholoog willens nillens uit zijn comfortzone.

Épisode 10 - De spier

30 octobre 2013

Germaine, een dame op leeftijd, schrijft zich bij Connie & Clyde in omdat ze nog een laatste keer die fameuze ‘vlindertjes’ wil voelen. Vincent is op zijn hoede, want Germaine is zijn bomma, en zijn erfenis ziet hij liever niet in handen van een nieuwe lover terechtkomen. Connie en Pol daarentegen doen er alles aan om Germaine terug van ’t straat te helpen. Maar verliefdheid is als Russische roulette en vraagt om groot geschut: bomma Germaine gaat speed daten. Terwijl Pol ondertussen zijn best doet om zijn nieuwe vriendin Hilde te tolereren, geeft therapeute Patricia Connie en Hans een nieuwe oefening mee naar huis. Ze krijgen de kans om hun eerlijkheidsspier te trainen...

Épisode 11 - Geflikt

6 novembre 2013

Wanneer de knappe, gescheiden Els zich aandient bij Connie & Clyde wordt Pascal ter plekke tot over zijn oren verliefd. Els is op zoek naar een romantische, grappige partner en ziet, tot Connie’s grote ontzetting , de ideale man in neefje Pascal. Ter voorbereiding van zijn langverwachte date gaat Pascal te rade bij ervaringsdeskundige Vincent. Peggy ziet de vonk tussen Pascal en Els met lede ogen aan en treurt om een gemiste kans. Met neef Pascal die haar klantenbestand bezoedelt en echtgenoot Hans die voortaan op de oprit kampeert, wordt Connie’s stressniveau danig op de proef gesteld. Maar een ramp komt bij de koppelaarster nooit alleen. Vader Hugo bekokstooft namelijk iets met cadeauboxen en bij Vincent loopt een onschuldig avondje babysitten zwaar uit de hand...

Épisode 12 - Maatje voor het leven

13 novembre 2013

Wanneer Danny met zijn 1 meter 29 beroep doet op de diensten van Connie & Clyde, belooft Connie hem zijn grote liefde te vinden. Maar haar overmoedige belofte breekt de koppelaarster al gauw zuur op. Danny’s lichaamsbouw valt minder makkelijk te verbloemen dan initieel gedacht. Voor Vincent levert het anders wel de nodige inspiratie op in zijn fotostudio. Peggy ondergaat het prille liefdesgeluk van Els en Pascal. Op aanraden van Connie trekt ze haar stoute schoenen aan, er vast van overtuigd om Pascal terug voor zich te winnen. Nu vader Hugo in de gevangenis zit, ontfermt Connie zich over haar jonge Thaise stiefmoeder. De hoogzwangere Pong, inmiddels in de ban van de Vlaamse kabouter Plop, laat zich met plezier op haar wenken bedienen. Ondertussen heeft Connie de handen vol met klant Danny. Een mislukte date en een resem ‘ongelukkige voorvallen’ lopen uit op een fiasco... of toch niet?

Épisode 13 - 12 Lieven 13 ongelukken

20 novembre 2013

Wanneer de 14-jarige Sammy onverwacht het kantoor van Connie Coninx binnenvalt, steelt hij Connie’s hart met een opmerkelijk laatste wens: een meisje kussen voor het te laat is. Connie zwicht voor zijn kale kop en hoewel haar databank enkel volwassen klanten telt, wil ze er alles aan doen om deze zieke jongen te helpen. Het echtpaar Coninx heeft zich sinds de geboorte van de kleine Plop verzoend en is klaar om een punt te zetten achter hun relatietherapie. Therapeute Patricia denkt daar duidelijk anders over. Ook Hans trekt zich het lot van jonge Sammy aan. En met de nodige push van een grootmoedige echtgenoot tovert Connie haar nieuwe boekvoorstelling om tot een benefietfeest voor Sammy.

Épisode 1 - Tot de dood ons scheidt

20 mars 2018

Connie ligt nog steeds met liefdesverdriet in bed, want ze kan de breuk met haar man Hans maar niet verwerken. Consulente Peggy probeert in tussentijd Connie & Clyde draaiende te houden, maar ze krijgt meteen een moeilijke zaak voorgeschoteld. Isabelle, een terminaal zieke vrouw, wil voor haar man Frank een goede vrouw zoeken voor als ze er niet meer is. Helaas lopen de dates niet zoals gehoopt. Huispsycholoog Pol plant zijn Coming Out-feestje. Hij wil dat iedereen weet dat hij homo is en verliefd is op Lieven. Vincents droom om een film te maken lijkt uit te komen wanneer een producer interesse toont in zijn scenario.

Épisode 2 - From Taiwan, with love

27 mars 2018

Connie heeft weer de touwtjes in handen bij Connie & Clyde en krijgt de verlegen Brecht over de vloer. Zijn mama heeft hem gestuurd omdat ze vindt dat het tijd is voor een echte vriendin.

Épisode 3 - Explosieve liefde

3 avril 2018

Connie en Pol ontvangen Michel. Hij lijdt aan het syndroom Gilles de la Tourette en heeft het moeilijk om een vriendin te vinden. Hans uit zijn ongenoegen over de scheiding op een originele manier.

Épisode 4 - The lord of the ring

10 avril 2018

Hans krijgt een contactverbod. Pol heeft nood aan wat persoonlijke ruimte. Nu haar papa is vrijgelaten uit de gevangenis, heeft Connie twee mannen om zich zorgen over te maken.

Épisode 5 - Wendy weet van Wanda

17 avril 2018

Wendy gaat langs bij Connie & Clyde om een lief te zoeken voor haar tweelingzus Wanda. Connie krijgt een mysterieus boekje toegestuurd met daarin allerlei vogelnamen. Pascal houdt een dagboek bij en Peggy wil koste wat het kost weten wat erin staat.

Épisode 6 - Better Luc next time

24 avril 2018

Luc komt langs bij Connie & Clyde. Hij heeft zijn ouders, vrienden en collega's namelijk wijsgemaakt dat hij een vriendin heeft die An heet en dat hij gaat trouwen.

Épisode 7 - Kinderen, geen bezwaar

1 mai 2018

Pol heeft het moeilijk met de dood van zijn kat. Caroline komt bij Connie & Clyde langs omdat ze op zoek is naar een veel oudere man. Pascal gaat aan de slag als 'de Love Man'.

Épisode 8 - CSI, Love Investigation

8 mai 2018

Épisode 9 - De bevlekte ontvangenis

15 mai 2018

Een ex-lief van Vincent is zwanger van hem. Connie geeft aan Pol toe dat ze zwanger is van Hans. Peggy wil dat Pascal meer tijd voor haar vrijmaakt.

Épisode 10 - Cocktails for Two

22 mai 2018

Connie gaat op zoek naar een lief. Nikita komt bij Connie en Clyde langs omdat ze niet meer gelukkig is in haar relatie. Peggy voelt zich slecht over haar misstap met Vincent en vertelt Pascal alles.

Épisode 11 - Time of My Life

29 mai 2018

Maria probeert nog steeds een vervangpapa te vinden voor haar zoon. Pol en Lieven proberen uit te dokteren wie de man is in hun relatie. Connie en Michael groeien steeds dichter naar elkaar toe.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...