Poster de la serie Code van Coppens (NL)

Code van Coppens (NL)

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 40 minutes

Genre(s) : Game Show

In a race against time, two duos of famous Dutch people every week search for clues in specially built spectacular escape rooms. Who will be the first to crack the code and be able to leave the room? Behind the scenes, the two duos are led by the Belgian hosts: brothers Staf and Mathias Coppens. They come up with the tests and help the duos in a comical way in their quest to go outside.

Saisons

Code van Coppens (NL) saison 1

Saison 1

Code van Coppens (NL) saison 2

Saison 2

Code van Coppens (NL) saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Bank

3 janvier 2021

Leo Alkemade en Dennis Weening zijn uit een gevangenentransport ontsnapt en terecht gekomen in Bank Coppens. Ze hebben net als hun tegenstanders Klaas van der Eerden en Fien Vermeulen één doel voor ogen: Een kostbare diamanten ring stelen. Er is alleen een probleem, ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Kunnen ze zichzelf bevrijden? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?

Épisode 2 - Ziekenhuis

10 janvier 2021

Jeugdvrienden Horace Cohen en Ruben van der Meer nemen het op tegen René Froger en zijn zoon Didier. Ze komen terecht in een ziekenhuis. Hun opdracht: 'Red tante Patty uit de handen van een totaal losgeslagen chirurg'. Brengen ze hun missie tot een goed eind? En lukt het hen om tante Patty op tijd buiten te krijgen?

Épisode 3 - Ijslab

17 janvier 2021

Staf en Mathias Coppens sturen Xander de Buisonjé en zijn zoon Sem én Quinty Trustfull en Patrick Martens op expeditie Coppens. Lukt het de duo's om de kou te trotseren en via een steile ijsberg de weg naar de vrijheid te vinden? Wie ontsnapt als eerste uit het verlaten laboratorium op Antarctica?

Épisode 4 - Horror

24 janvier 2021

De broers Coppens sluiten vier bekende Nederlanders op in een huis dat al meer dan tweehonderd keer verkocht is. Nog nooit is er iemand levend uitgekomen. Het is een plek vol angst en verderf. Monique Smit en Kees Tol nemen het op tegen Toprak Yalçiner en Anouk Maas. Welk duo houdt het hoofd koel en komt heelhuids uit deze huiveringwekkende kamer?

Épisode 5 - Gevangenis

31 janvier 2021

Leonie ter Braak zit samen met Tina de Bruin vast in streng bewaakte gevangenis. Leonie in een dwangbuis en Tina met de handen geboeid op de rug. Hun tegenstanders, tweelingbroers Tim en Tom Coronel, zijn hetzelfde lot beschoren. Bijten ze in het zand? Of graven ze zich een weg richting het vrije leven daarbuiten?

Épisode 6 - Riool

7 février 2021

Olcay Gulsen en Ruud de Wild zitten vast in het huis van een gestoorde seriemoordenaar. Ze gaan net als hun tegenstanders, Viktor Brand en Jan Versteegh, tot het uiterste om als eerste te ontsnappen uit de gruwelijke krochten van de moordenaar. Komen ze levend buiten of blijven ze voor altijd vastzitten?

Épisode 1 - Hemel en Hel

2 avril 2022

Staf en Mathias sturen niemand minder dan Martien Meiland en Britt Dekker naar het hiernamaals. Ze strijden tegen Rutger van Barneveld en René le Blanc. Beide teams arriveren tussen hemel en hel. Wacht hen het vagevuur? Of grijpen ze hun tweede kans?

Épisode 2 - Noodlanding

9 avril 2022

Mayday Mayday. Zussen Katja en Birgit Schuurman zijn net als Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen Amerikaanse spionnen. Ze stappen op een vliegtuig naar Washington maar komen onderweg in zwaar onweer terecht. Een noodlanding brengt hen naar het midden van de jungle. Halen ze tussen de kannibalen en vogelspinnen hun innerlijke Tarzan boven of zitten ze voor altijd vast in de rimboe?

Épisode 3 - Middeleeuwen

16 avril 2022

Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert nemen het op tegen Frans Duijts en Wolter Kroes. Beide duo's worden teruggekatapulteerd naar de Middeleeuwen waar ze vastzitten in een akelige folterkerker. Blijven ze uit de handen van een meedogenloze beul? Of eindigen ze toch op het kapblok?

Épisode 4 - Kerst

23 avril 2022

Staf en Mathias vieren het vroegste kerstfeest van het jaar. Ze stoppen Tanja Jess en Charlie Luske én Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn in geschenkverpakking en sturen hen op naar Santa Kees, de broer van de Kerstman.

Épisode 5 - Space

30 avril 2022

Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven vertrekken net als Sergio Vyent en Victor Abeln op ruimtemissie. Het ISSC, het International Space Station Coppens, is besmet geraakt door aliens en moet zo snel mogelijk tot ontploffing gebracht worden. Overleven beide teams alle beproevingen? Of eindigen ze als vallende sterren?

Épisode 6 - Mortuarium

7 mai 2022

Voor het eerst geen duo's maar trio's in de Code van Coppens. Want de zussen van OG3NE strijden tegen de topvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay. Hun doel? Uit de handen blijven van een geschifte dokter. Die heeft hen opgesloten in zijn groezelige lab. Twee van de drie worden wakker in een mortuarium schuif. Eén van hen zit vastgeketend in een rolstoel en moet de anderen zien te bevrijden. Een onmogelijke opdracht?

Épisode 7 - Hotel

21 mai 2022

Tooske en Bastiaan Ragas én Airen Mylene en Taeke Taekema gaan op een welverdiende vakantie. Staf en Mathias sturen hen naar de 13de verdieping van een luxehotel. Sympathiek zou je denken. Ware het niet dat er de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten gekomen is.

Épisode 8 - Taxidermist

28 mai 2022

Yolanthe Cabau en Loes Haverkort én Dennis van der Geest en Niels van Baarlen moeten hondje Rocky redden uit de handen van een macabere taxidermist. Beide duo's gaan tot het uiterste om deze nobele opdracht tot een goed einde te brengen. Lukt het hen om Rocky levend en wel buiten te krijgen?

Épisode 1 - Bakkerij

23 octobre 2022

Zangeres Edsilia Rombley & actrice Jasmine Sendar vs. tv-gezichten Maxime & Erica Meiland.

Épisode 2 - Titanic

30 octobre 2022

SBS6-presentatoren Kim-Lian van der Meij & Kees van der Spek vs. broers Dave & Donny Roelvink.

Épisode 3 - Verlaten zoo

6 novembre 2022

Natascha Froger & Natasja Froger vs. cabaretier Pim Muda & actrice Anne-Marie Jung.

Épisode 4 - Frietkot/Kebab

13 novembre 2022

Wendy & Sem van Dijk vs. Isa Hoes & Merlijn Kamerling.

Épisode 5 - Tirol

20 novembre 2022

Jan Joost van Gangelen & Fresia Cousiño Arias vs. Gordon & Ingeborg Sergeant.

Épisode 6 - Cinema

27 novembre 2022

Teun Föhn & Albert Snoek vs. Klaasje Meijer & Gers Pardoel.

Épisode 7 - Nonnenklooster

11 décembre 2022

Zangeressen Francis van Broekhuizen & Laetitia Gerards vs. zangeres Corry Konings & tv-persoonlijkheid Roy Donders.

Épisode 8 - 1001 Nacht

18 décembre 2022

Meteorologen Amara Onwuka & Nicolien Kroon vs. voormalig topsporters Churandy Martina & Gregory Sedoc.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...