Poster de la serie Code van Coppens (BE)

Code van Coppens (BE)

Non notée

Année : 2019

Nombre de saisons : 4

Durée moyenne d'un épisode : 48 minutes

Genre(s) : Action, Aventure, Comédie, Famille, Game Show, Science-fiction, Suspense

Spannende uitdagingen en straffe stunts. Zo kennen we de broers Coppens. Nu steken ze speciale kamers vol wetenschappelijke puzzels, proeven en opdrachten die hun bekende vrienden tot een goed einde moeten brengen. Welk bekend gezicht kraakt de Code van Coppens?

Saisons

Code van Coppens (BE) saison 1

Saison 1

Code van Coppens (BE) saison 2

Saison 2

Code van Coppens (BE) saison 3

Saison 3

Code van Coppens (BE) saison 4

Saison 4

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Het Ziekenhuis

30 octobre 2019

In de eerste aflevering van De Code van Coppens nemen Jonas Van Geel en Jelle Cleymans het op tegen Sanderine André en Kürt Rogiers. Beide duo's komen terecht in een creepy ziekenhuis. Hun opdracht: 'Red tante Rita uit de handen van een totaal losgeslagen chirurg'. Lukt het hen om haar op tijd buiten te krijgen? En redden ze daarmee niet enkel haar maar ook zichzelf?

Épisode 2 - Horror

6 novembre 2019

Vandaag komen twee bekende duo's terecht op een plek vol angst en verderf. Mathias en Staf sluiten vier BV's op in een kamer waar de geest van een verdwenen meisje nog lustig ronddwaalt. Niels Albert en zanger Christoff nemen het op tegen Charlotte Timmers en Olga Leyers. Welk duo is het koelbloedigst en geraakt als eerste uit deze huiveringwekkende kamer?

Épisode 3 - De Bank

13 novembre 2019

Collega's Jeroen Meus en Wim Lybaert en tortelduifjes Jens Dendoncker en Lauren Versnick zijn uit een gevangenis-transport ontsnapt en terecht gekomen in Bank Coppens. De duo's hebben maar één doel voor ogen: een kostbare diamanten ring stelen. Enige probleem, ze hangen met kettingen en boeien aan elkaar vast. Omzeilen ze alle obstakels? En wie bemachtigt het snelst de ring uit de streng beveiligde kluis?

Épisode 4 - Riool

20 novembre 2019

Staf en Mathias sluiten hun oudste broer Maarten en hun neef Dieters Coppens op in het huis van een gevaarlijke serial killer. Geraken ze levend buiten of blijven ze voor altijd vastzitten? De broers hopen alleszins dat Dieter en Maarten de eer van de familie hoog houden. Al zal dat niet zo simpel zijn. Want hun tegenstanders Jelle De Beule en Guga Baùl gaan tot het uiterste om als eerste te ontsnappen uit de gruwelijke krochten van de moordenaar.

Épisode 5 - Ijslabo

27 novembre 2019

Staf en Mathias sturen vier bekende collega's op Expeditie Coppens, richting zuidpool. Sam De Bruyn en Laura Tesoro willen net als love birds Vincent Banic en Bab Buelens als eerste uit een verlaten labo op Antarctica ontsnappen. Al 34 jaar is er niemand levend buiten geraakt. Lukt het de duo's wel om de koude te trotseren en via een steile ijsberg de weg naar de vrijheid te vinden?

Épisode 6 - Gevangenis

4 décembre 2019

Koen Wauters is door Staf en Mathias samen met zijn vrouw Valerie De Booser opgesloten in een streng bewaakte gevangenis. Koen in een dwangbuis en Valerie met de handen geboeid op de rug. Hun opponenten Sean Dhondt en Laura Tesoro zijn hetzelfde lot beschoren. Wie bijt in het zand? En wie graaft zich een weg richting het vrije leven daarbuiten?

Épisode 7 - Kernreactor

11 décembre 2019

Olga Leyers, Sam De Bruyn, Dina Tersago en Ann Van Elsen krijgen van Staf en Mathias de opdracht de wereld te redden van een nucleaire ramp. Hiervoor moeten ze afdalen in een levensgevaarlijke kernreactor. Kunnen ze de mensheid vrijwaren van een grote catastrofe? Wie slaagt er als eerste in de uraniumstaven naar buiten te krijgen? Wie wordt de held van de dag?

Épisode 8 - Indiana Jones

18 décembre 2019

Ruth Beeckmans, Charlotte Timmers, Sven De Ridder en Rob Vanoudenhoven ontpoppen zich tot ware avonturiers. Ze gaan op zoek naar aanwijzingen in een kamer vol slangen en spinnen. De vrouwen nemen het op de tegen de mannen. Wie is het dapperst? Wie raakt het snelste buiten en in welk team schuilt een ware Indiana Jones?

Épisode 9 - Hoogtepunten

25 décembre 2019

Staf en Mathias kijken achter de schermen van 'Code van Coppens' en blikken terug op de grappigste en spannendste momenten van de eerste jaargang.

Épisode 1 - Mortuarium

6 septembre 2020

Vandaag nemen Hanne, Marthe en Klaasje van K3 het op tegen Gunther, Davy en Chris van de Romeo's.

Épisode 2 - Hotel

13 septembre 2020

Duo's Siska Schoeters & Tomas De Soete en Lize Feryn & Aster Nzeyimana proberen als snelste te ontsnappen uit een luxehotel waar de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten geraakt is.

Épisode 3 - Oorlog

20 septembre 2020

Dimitri Vegas & Anouk Matton en Christoff & Lindsay komen terecht in de loopgraven van de Tweede Wereldoorlog waarin ze de vijandige bunker zo snel mogelijk tot ontploffing moeten brengen. Wie ontwijkt het best de bommen en granaten, en komt als ware oorlogsheld uit dit avontuur?

Épisode 4 - Beenhowerij

27 septembre 2020

Vandaag nemen Sandrine André en Kürt Rogiers het op tegen Bab Buelens en Vincent Banic.

Épisode 5 - Space

4 octobre 2020

Vandaag nemen Andy Peelman en Dina Tersago het op tegen Vincent Fierens en Sam De Bruyn.

Épisode 6 - Kunstroof

18 octobre 2020

Vandaag nemen Sean en Allison Dhondt het op tegen Gene Thomas en Kristel Verbeke.

Épisode 7 - Middeleeuwen

25 octobre 2020

Vandaag nemen Jens Dendoncker en Lauren Versnick het op tegen Guga Baúl en Tine Embrechts.

Épisode 8 - Taxidermist

1 novembre 2020

Vandaag nemen Laura Tesoro en Julie Van den Steen het op tegen Ella en Olga Leyers.

Épisode 9 - Hoogtepunten

8 novembre 2020

Compilatie met een blik achter de schermen en nooit eerder vertoonde beelden van het voorbije seizoen 'Code van Coppens'.

Épisode 1 - Tirol

17 octobre 2021

Nora Gharib en Danira Boukhriss Terkessidis vertrekken net als Andy Peelman en Dina Tersago op skivakantie naar Tirol. Hun missie: de après-ski bar bovenop de berg zo snel mogelijk desinfecteren. Voor Dina, Nora en Danira wordt het de allereerste keer ooit op skilatten.

Épisode 2 - Zoo

24 octobre 2021

Dit tripje naar de zoo zullen goede vrienden Adriaan Van den Hoof en Jeroen De Pauw én 'The Voice Kids'-collega's Laura Tesoro en Gers Pardoel niet snel vergeten. Beschikken ze over stalen zenuwen en doorstaan ze een afdaling in een put vol gevaarlijke slangen? Durven ze met hun hoofd door een bak vol sprinkhanen en vieze vliegen?

Épisode 3 - Noodlanding

31 octobre 2021

Imke Courtois en Dominique Persoone zijn net als Giovanni Kemper en Bab Buelens Amerikaanse spionnen. Ze stappen op een vliegtuig naar Washington, maar komen onderweg in zwaar onweer terecht. Een noodlanding brengt hen naar het midden van de jungle. Halen ze tussen de kannibalen en vogelspinnen hun innerlijke Tarzan boven? Of zitten ze voor altijd vast in de rimboe?

Épisode 4 - Hemel & hel

7 novembre 2021

Staf en Mathias sturen het team van 'Safety First' naar het hiernamaals. Matteo Simoni en Bruno Vanden Broecke strijden tegen Ruth Beeckmans en Tim Van Aelst. Beide teams arriveren tussen hemel en hel. Wacht hen het vagevuur? Eten ze voor altijd rijstpap met gouden lepeltjes? Of brengt 'discipline, dedication and friendship' hen verlossing en grijpen ze hun tweede kans?

Épisode 5 - Titanic

14 novembre 2021

Staf en Mathias hebben deze keer écht kosten noch moeite gespaard. Speciaal voor Natalia en Jef Neve én Bart Kaëll en Julie Van den Steen doken ze 3.800 meter diep de Atlantische Oceaan in om daar de Titanic op te vissen. Vol goede moed vertrekken de bekende duo's op reis, maar al snel slaat het noodlot toe.

Épisode 6 - Nonnenschool

21 novembre 2021

Conner Rousseau laat zich samen met Guga Baùl gewillig opsluiten in het Onze-Lieve-Vrouw-Coppens College. Conner en Guga nemen het op tegen An Lemmens en Ann Van Elsen. Zij schreeuwen moord en brand wanneer ze hun grootste angsten realiteit zien worden. Zuster Ursula dwaalt namelijk na al die jaren nog steeds rond op de school en heeft geen zin in pottenkijkers.

Épisode 7 - Chinees restaurant

28 novembre 2021

Koen en Kris Wauters spelen tegen Jelle en Clara Cleymans. Staf en Mathias ketenen hen vast in de achterkamer van een Chinees restaurant. Tijdens een schokkend voodoo-spel moeten Koen en Jelle, hun broer en zus blindelings vertrouwen. En dat blijkt toch wat moeilijker dan gedacht.

Épisode 8 - Bakkerij

5 décembre 2021

Ingeborg Sergeant vormt een team met 'Bartje' Christophe Stienlet, een heuse 'Schuif Af'-reünie dus. Ze nemen het op tegen Maarten en Dorothee van de ochtendshow op Qmusic. Beide duo's starten gekneveld in een gesaboteerde bakkerij. De draaiende deegmolen vol bloem en de katapulten geladen met slagroomtaarten zijn lang niet de enige obstakels die de kandidaten moeten overwinnen.

Épisode 9 - Kerst

12 décembre 2021

Speciaal voor '30 jaar Familie' nemen Aaron Blommaert en zijn tv-vader Kürt Rogiers het op tegen Bieke Ilegems en Erik Goossens. Staf en Mathias steken de 'Familie''-acteurs in geschenkverpakking en sturen hen op naar Santa Kees, de broer van de Kerstman. Onderweg loopt niet alles soepel, waardoor de immer rustige Kürt Rogiers in complete 'beest-modus' gaat.

Épisode 10 - Hoogtepunten

19 décembre 2021

Staf en Mathias blikken terug op de drie afgelopen seizoenen van de 'Code van Coppens' en hebben daarnaast nog heel wat niet vertoonde beelden en extra's in petto.

Épisode 1 - Alibaba

20 novembre 2022

Nathalie Meskens en Tine Embrechts nemen het op tegen Pommelien Thijs en Francisco Schuster. Staf en Mathias sturen hen naar het midden van de woestijn. Doorstaan ze de broeierige hitte en geraken ze in de schatkamer? Leven ze nog lang en gelukkig of eindigt dit avontuur in een ware nachtmerrie?

Épisode 2 - Geitenboerderij

27 novembre 2022

Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Vandaag worden onder meer Kürt Rogiers en Kamal Kharmach ondergedompeld in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.

Épisode 3 - Garage

4 décembre 2022

Wie worden de beste garagisten van het land? Goeie vrienden Jens Dendoncker en Jeroen Verdick strijden tegen Stephanie en Francesco Planckaert. Nooit eerder moesten ze op deze manier samenwerken. Ze zullen alles uit de kast moeten halen om de proeven tot een goed einde te brengen. Het begint al meteen wanneer ze een parcours moeten afleggen met een mini-autootje. Raken ze de kant, dan krijgen ze genadeloos een elektrische schok. Staf en Mathias geven hen een grondige wasbeurt in een dolgedraaide carwash. Komen ze uiteindelijk proper uit dit avontuur? Of verslikken ze zich in een smerige olieput en wordt het een per total?

Épisode 4 - Cinema

11 décembre 2022

Staf en Mathias rollen de rode loper uit voor Bart Kaëll en Luc Appermont. Zij zijn net als Gloria Monserez en Maksim Stojanac uitgenodigd op een exclusieve filmpremière. Al snel komen ze terecht in een griezelig avontuur over een clown en een acrobaat. Die jagen hen met plezier de stuipen op het lijf. Geraken ze in één stuk uit de cinemazaal of zitten ze voor altijd vast?

Épisode 5 - Tienerkamer

18 décembre 2022

Ian Thomas en Leen Dendievel gaan de strijd aan met Jamie-Lee Six en Nicolas Caeyers. Staf en Mathias sturen hen naar de tienerkamer van een gevaarlijke puber om de mensheid te redden van de ondergang. Hun missie krijgt een stevige twist wanneer ze in een verkleiningsmachine stappen. Die brengt hen recht tot in de kooi van Shirley de hamster. Kunnen ze de plannen van de boosaardige whizzkid dwarsbomen? Of is het over en uit met deze wereld?

Épisode 6 - Frituur

25 décembre 2022

Geen hoogstaand kerstmenu voor Lize Feryn, Klaasje Meijer, Joke Emmers en Jasmijn Van Hoof, maar een stevige en vooral vettige portie frituursnacks. Wie trotseert het best liters saus en smerigheid? Wat hebben nieuwe patatjes te maken met bruine zeep? En een 'Coppens speciale', hoe maak je dat juist? Lize & Klaasje en Joke & Jasmijn ondervinden het aan den lijve.

Épisode 7 - Himalaya

1 janvier 2023

Jeroen Meus laat de kookpotten even voor wat ze zijn en trekt samen met Peter Vanlaet de bergen in. Het duo gaat net zoals Nora Gharib en Gers Pardoel naar de Himalaya om er te onderzoeken waarom er bergklimmers blijven verdwijnen. Nog nooit was teamwork zo belangrijk als tijdens de levensgevaarlijke klim van de Mount Everest. Scheren ze hoge toppen? Of vriezen ze dood en is een ijsgrot hun eindstation?

Épisode 8 - Brandweer

8 janvier 2023

Staf en Mathias steken de boel helemaal in de fik. Marie Verhulst en Andy Peelman & Kim Van Oncen en Loïc Van Impe zijn de straffe brandweerteams van dienst om de boel te komen blussen. Voor Marie en Kim lijkt een vuile wc al meteen een onmogelijke horde. Rapen ze al hun moed samen? Ontpoppen beide duo's zich tot ware helden? Of wordt het toch te heet onder hun voeten?

Épisode 9 - Visserij

15 janvier 2023

De broers starten hun eigen viswinkel op de dijk van Oostende: 'Vischery Coppens'. Ze gaan op zoek naar het perfecte personeel voor hun zaak. Metejoor en Olivia Trappeniers gaan de strijd aan met Frances Lefebure en Daphne Wellens. Beide duo's gooien letterlijk lijf en leden in de strijd wanneer ze op de woeste zee vissen moeten vangen. Geraken ze op tijd in de winkel voor de grote opening? En vooral welk duo kroont zich tot visboeren van het jaar?

Épisode 10 - Achter de schermen

22 janvier 2023

In deze slotaflevering geven Staf en Mathias een exclusieve inkijk achter de schermen én tonen ze met de nodige tips en tricks hoe je zelf een escaperoom in elkaar kan steken.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...