Poster de la serie Chateau Meiland VIPS

Chateau Meiland VIPS

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 65 minutes

Genre(s) : Documentaire, Télé-réalité

In the Code Rosé guesthouse of the Meiland family, two celebrities always stay overnight who want to be pampered. In the meantime, the family asks them all about it.

Saisons

Chateau Meiland VIPS saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Caroline van der Plas & John de Bever

26 février 2024

Volkszanger John de Bever en politica Caroline van der Plas zijn te gast. Erica en Maxime nemen Caroline mee naar een cursus pottenbakken, waar ze haar privéleven bespreekt. John vertelt over zijn coming-out tijdens een partijtje poolbiljarten. Na een avondje karaoke moet hij zijn mening over Martien bijstellen en ontstaat er een ware bromance.

Épisode 2 - Debbie de Jong & Patty Brard

4 mars 2024

Patty Brard en Debbie de Jong van 'B&B vol liefde' checken dit keer in bij pension Code Rosé. Martien en Montana gaan met Debbie shoppen in een brocante, terwijl Patty vrijwilligerswerk doet in het dierenasiel en hier openlijk spreekt over haar cosmetische ingrepen. Maxime vraagt zich hardop af of Patty als deskundige van 'Shownieuws' wel valt te vertrouwen.

Épisode 3 - Sylvia Geersen & Viktor Brand

11 mars 2024

Model Sylvia Geersen en presentator Viktor Brand te gast. Sylvia heeft een roerige tijd achter de rug en Erica en Maxime nemen haar mee voor een ontspannende massage. Martien en Montana krijgen tennisles van Viktor en liggen overhoop met het ballenkanon. Tijdens het diner blijkt Sylvia een begenadigd dichter te zijn.

Épisode 4 - Catherine Keyl & Koen Pieter van Dijk

18 mars 2024

Journalist Catherine Keyl en influencer Koen Pieter van Dijk, voorheen bekend als Koen Kardashian, zijn te gast. Koen Pieter kickte af van zijn drank- en drugsverslaving en maakte hier een documentaire over. Samen met de familie blikt hij terug op deze heftige periode. Catherine doet haar reputatie als journalist eer aan als ze Martiens pestverleden en de slechte relatie met zijn vader blootlegt. Een ochtendmeditatie van Koen Pieter biedt een uitlaatklep voor alle opgekropte emoties.

Épisode 5 - Patricia Paay & Wolter Kroes

25 mars 2024

Mediapersoonlijkheid en zangeres Patricia Paay laat zich in de watten leggen in het pension. Ook zanger Wolter Kroes blijft een nachtje slapen.

Épisode 6 - Pauline Wingelaar & Dave von Raven

1 avril 2024

'Echte Gooische Moeder' Pauline Wingelaar en zanger Dave von Raven zijn het zesde duo dat zijn intrede maakt bij pension Code Rosé. De familie Meiland vraagt hen het hemd van het lijf.

Épisode 7 - Gordon Heuckeroth & Berget Lewis

8 avril 2024

Gordon Heuckeroth en zangeres Berget Lewis zijn te gast. Gordon is herstellende van een knieblessure, maar wordt desondanks door de Meilandjes naar de golfbaan gesleept om samen een balletje te slaan. Berget trakteert de familie op een miniconcert tussen de schuifdeuren van Code Rosé.

Épisode 8 - Frank Visser & Miljuschka Witzenhausen

15 avril 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...