Poster de la serie Celebrity MasterChef Vlaanderen

Celebrity MasterChef Vlaanderen

Non notée

Année : 2023

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 55 minutes

Genre(s) : Cuisine

In this culinary weight loss race, 10 well-known hobby chefs cook the soul out of their bodies. Under the watchful eye of the three-person jury, they experience inflammable passion and unadulterated emotions.

Saisons

Celebrity MasterChef Vlaanderen saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - De eerste beproeving

4 septembre 2023

De chefs maken kennis met de jury en moeten meteen vol aan de bak in de MasterChef-keuken. Als eerste beproeving moeten ze hun eigen signatuurgerecht bereiden en de jury laten zien wie ze zijn op culinair vlak. Maar de jury heeft ook nog een extra challenge in petto voor de chefs en dat zorgt voor extra druk op de ketel.

Épisode 2 - Out of the box

6 septembre 2023

De chefs gaan stevig out of the box moeten denken, want ze staan voor een zware uitdaging: de gevreesde mystery box. Iedereen krijgt dezelfde ingrediënten, maar kan iedereen ook een lekker gerecht op zijn bord toveren?

Épisode 3 - De kop is eraf

11 septembre 2023

De kop is eraf en de 9 overblijvers slijpen hun messen voor een nieuwe opdracht, dit keer met vis en schaaldieren. En daar hoort ook een MasterClass van jurylid Nick Bril bij. Slabakken is geen optie, want de chef met het minste gerecht moet de MasterChef-keuken verlaten.

Épisode 4 - Door merg en been

13 septembre 2023

Er blijven nog 8 chefs over en zij gaan tot op het bot om zich te kronen tot absolute winnaar. Ze moeten werken met vlees, maar daarvoor krijgen ze eerst een MasterClass van een van de meest gerespecteerde slagers van binnen én buitenland: Hendrik Dierendonck.

Épisode 5 - Knoldrang

18 septembre 2023

Twee teams nemen het tegen elkaar op tijdens een kookestafette. En daarbij staat 1 ingrediënt centraal: knolselder. Het team met de minste knoldrang speelt de eliminatieproef, met alle gevolgen van dien.

Épisode 6 - De zoete inval

20 septembre 2023

De zeven overgebleven chefs moeten een exacte kopie maken van een dessert met chocolade en koffie in de hoofdrol. Daarvoor krijgen ze eerst een MasterClass van patisseriekoning Joost Arijs. Voor één chef eindigt het 'Masterchef'-avontuur hier.

Épisode 7 - Spiegeltje, spiegeltje

25 septembre 2023

De chefs staan voor een culinaire opdracht van het hoogste niveau. Zij moeten de signature dish van driesterrenchef Tim Boury bereiden: een steak tartaar. En dat is niet alles: de overblijvers moeten het gerecht à la minute bereiden en het tempo van de topchef volgen. Wie achterop geraakt, zit in de puree. Kunnen Cath, Hakim, Lynn, Boris, Wim en Linde een perfect spiegelbeeld creëren van Tims klassieker? En de ‘steaks’ are high want er valt opnieuw een immuniteitspin te winnen.

Épisode 8 - Broodnodig?

27 septembre 2023

Brood nodig of niet? En dat mogen de chefs letterlijk nemen, want zij moeten een next level croque-monsieur maken. En daarvoor mogen ze hun creativiteit volledig de vrije loop laten. Ze krijgen carte blanche. Welke Monsieur of Madame bereidt de beste tosti?

Épisode 9 - Curryous

2 octobre 2023

En toen waren ze nog met 5. De chefs verleggen hun grenzen naar de Indische keuken en daar staat smaak absoluut centraal. De opdracht: een authentieke curry maken. Daarvoor krijgen ze wel eerst een MasterClass van The Queen of Curry: Pavan Bajwa van Mission Masala.

Épisode 10 - Briljante Stage

4 octobre 2023

De laatste vier bekende amateurkoks gaan op stage bij sterrenchef Nick Bril en koken in de legendarische keuken van The Jane. En dat op een bedje van extra kritische juryleden, want ze moeten 5 vips overtuigen van hun skills.

Épisode 11 - Let the Beast Go

9 octobre 2023

Noch vis, noch vlees. In de halve finale draait het volledig rond vegan en plantbased koken. En daar hoort ook een masterclass bij van de rijzende ster van de plantbased cuisine: Karen Shu.

Épisode 12 - De afrekening

11 octobre 2023

In de finale nemen drie bekende amateurkoks het tegen elkaar op. Wie pakt de jury in en gaat naar huis met de titel van Celebrity MasterChef 2023 én een luxediner in het driesterrenrestaurant Hof van Cleve?

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...