Poster de la serie Bus Coming Soon

Bus Coming Soon

Non notée

Année : 2021

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Comédie, Famille

Paul de Leeuw travels through the country in a huge touring car. The bus runs from Zeeland to Limburg, from Castricum to Groningen. The viewers are the route planner and determine which stops he will visit in each episode. In this way he meets the most diverse people, hears special stories and opens doors that remain closed to others.

Saisons

Bus Coming Soon saison 1

Saison 1

Bus Coming Soon saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

4 novembre 2021

Épisode 2 - Aflevering 2

11 novembre 2021

Épisode 3 - Aflevering 3

18 novembre 2021

Épisode 4 - Aflevering 4

25 novembre 2021

Épisode 5 - Aflevering 5

2 décembre 2021

Paul en Hans bezoeken Delta Budhi in Leeuwarden, eten een pannenkoek met Opa Marinus van 101 in Ommen en sluiten de boel swingend af.

Épisode 6 - Aflevering 6: Sinterklaas

5 décembre 2021

In deze speciale editie rijden Sint en Paul door het land en samen verrassen ze groot en klein met uiteenlopende cadeaus. Traditiegetrouw zorgen ze voor een fijne afsluiting van het heerlijk avondje.

Épisode 7 - Aflevering 7

9 décembre 2021

Paul en Hans werken een bucketlist af van vijf hockeyvriendinnen, er staan bijzondere instrumenten centraal, en Paul en Hans houden het niet droog. Busje rijdt van Almere naar Den Haag, Vlaardingen en Haarlem.

Épisode 1 - Aflevering 1

18 mai 2022

Paul is knorrig omdat hij moet werken op de dag van de songfestivalfinale. De speciaal aangeklede bus rijdt van Helmond naar Rotterdam en Sassenheim. Maar redt Paul het om vóór de puntentelling thuis te zijn?

Épisode 2 - Aflevering 2

27 mai 2022

Politiek duider van de NOS Ron Fresen wordt op zijn laatste werkdag opgehaald. En er gaat een gezellig trio mee in de bus op weg naar een internationaal beroemd orkest. De bus rijdt van Gilze naar Middelburg en Hilversum.

Épisode 3 - Aflevering 3

1 juin 2022

Paul gaat internationaal met zijn bus en tankt goedkoop in Duitsland. Rinke wil zijn vrouw Christel en haar vijf zonen een verwendag geven en Paul leert alles over de perfecte Pavlova. De bus rijdt van het Duitse Vreden naar Aalten en Arnhem.

Épisode 4 - Aflevering 4

8 juin 2022

Olympisch kampioen baanwielrennen Harrie Lavreysen geeft een fietsles aan doktersassistente Durna. Verder ziet Thea nog één keer het strand en gaat Paul de paintballbaan op met de vrijgezelle student Thomas.

Épisode 5 - Aflevering 5

15 juin 2022

Paul treedt met verve in de voetsporen van ABBA, probeert Dordrecht lekker te krijgen voor Afrikaans eten met een percussieband en hij kruipt in de huid van Mary Poppins als hij oppast op de achtjarige James.

Épisode 6 - Aflevering 6

22 juin 2022

Paul gaat langs bij een bruidsfotoshoot in Caraïbische sferen, riskeert zijn leven voor Bianca en bezorgt een Katwijkse familie een onvergetelijke kerst.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...