Poster de la serie Black Heart

Black Heart

Non notée

Année : 2016

Nombre de saisons : 1

Genre(s) : Action, Crime, Drame, Romance

Years ago, where he was responsible for the loss of media mogul who Yamaner Mahir Emre, inconceivable against Yamaner family will enter into games; all sorts of ways to count the permissible Eve journey will be included as well. Her parents died years ago, ECA, lives with his brother in the house of her aunt. Psychology graduate of the Ece's business with the sole purpose to find a hospital to take a simple life with his brother Ada'yl ... But things will not go as he wants; It will be rocked with the news. Brother Island, in the grip of a deadly disease and the only way out Emre for the survival of the little girl. Bureaucracy and they form the most important figures in the community life, Yamaner family holding power in their hands thanks to blackmail files will be faced with the plan appears no flaws Emre this time. Emre, the island ' Ece for the survival presents a shocking proposal. Cornered ago repudiated by the ECA to recover from the death of his brother helplessly then we will accept this offer. In an adventure that ECE hope, open your eyes in the mansion of Yamaner. Emre Ece will be sent with your hands to the mansion of Yamaner. But over time it will understand that love is actually a trap Ece nest of vipers will not last very long. ECE, which will also love the taste of hatred, to break into the games one by one will do his best.

Saisons

Black Heart saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Bölüm

16 avril 2016

Büyük bir nefretle öç almaya çalışan Emre'nin yolu, hayat tarafından sevdiği insanlarla sınanan Ece ile kesişir.

Épisode 2 - 2. Bölüm

23 avril 2016

Bir kaza... 2 ölüm... Ve parçalanmış hayatlar. Demir ve Emre organ nakli için gittikleri hastanede bir sürprizle karşılaşır. Mine Ece'yi fena halde köşeye sıkıştırmıştır.

Épisode 3 - 3. Bölüm

30 avril 2016

Mine Ece'yi mümkün olduğu kadar sıkıştırır. Ece ifadesiz kalır. Mine son darbesini vurmak için an kollar. Emre organ nakli olayında organı kimin sabote ettiğini sorgulayan Coşkun'la ilginç konuşmalar yaşar. Coşkun soğukkanlılıkla hareket etmektedir. Cevher Arman'ın şimdiki durağı Feyyaz Yamener olacaktır. Cevher, Feyyaz üstünden Mahir'e tehditkar konuşsa da, Feyyaz aba altından sopa gösterip sert konuşacaktır. Rüzgar, Feyyaz'ın verdiği görevi yerine getirmek için esrarengiz bir mekana gider. Onu karşılayan kişi elindeki zarfa odaklanır. Rüzgar müthiş gergin bir haldedir. Ece Emre ile muazzam bir manzara karşısında konuşmaktadır. Emre Ece'ye bakar; Ece de Emre'nin gözlerinde kaybolmuştur. Hiçbir şeyin artık eskisi gibi olmayacağını düşünürken; duydukları sesle irkilirler. Kaan'ın duvara çizdiği resimden sonra, Sıtkı Usta Kaan'a bir telefon numarası uzatır. Kaan önemsemez. Mahir yalnız kalmak için uğradığı mekanına gider. Başına geleceklerden habersizdir. Geçmişini hatırlamak, kurcalamak ister. Ta ki duyduğu sese kadar... Kaan kendisini arayanlara ulaşacak mı? Emre'yi altın yumurtlayan tavuk olarak gören kim; derdi ne? Eylül ve Ece arasındaki ilişkinin boyutu nereye gidiyor?

Épisode 4 - 4. Bölüm

7 mai 2016

Eylül'ün annesi Mine'ye karşı içinde barındırdığı intikam planı herkesi şaşırtacak. Ece'yi de dahil edeceği bu plana Mine çok kızacak. Cevher Arman'ın ailesinin evine gelen sürpriz misafir, Adnan'ı önlem almaya zorlasa da Mahir her şeyin kontrol altında olduğunu söyleyip Adnan'ı durduracak. Emre Ece'nin karşısına çıkıp konuşmak ister. Ece panik olsa da Emre'yle yola devam eder. Ancak ummadıkları bir araç yanlarından geçince Ece endişelenir. Kuşku dolu bir gün Ece'yi bekliyor olacaktır. Rüzgar'ın talihsizliği başına büyük işler açar. Arkadaşının evinde yaptığı bir hata peşini bırakmayacaktır. Bu olaya Feyyaz da dahil olacak ve Rüzgar büyük bir kaosun içinde debelenip duracaktır. Bu olay Feyyaz ile Rüzgar arasındaki ilişkiyi perçinleyecektir. Derin sesin Emre'ye "Ece'yi bırak gitsin" demesi ikiliyi hem korkutacak hem de üzecektir. Ece Emre'nin evindeyken davetsiz bir misafir gelir: Mahir Yamaner! Şimdi işler daha da karışacaktır. Mahir Emre'nin evine neden geldi? Adnan Emre'nin evinin odalarında ne arıyordu?

Épisode 5 - 5. Bölüm

14 mai 2016

Eylül'ün Emre ve Ece'yi aynı araçta görmesi Ece'yi fena halde köşeye sıkıştırmıştır. Emre durumu toparlamak isteyince Ada'nın sağlık durumundan Yamaner'ler haberdar olur. Derin Ses'in itirafı Ece'yi şok eder. Kızgınlıkla konuştuğu Derin Ses'ten alacağı cevap Ece'yi zor durumda bırakır. Duvara yaptığı resimden sonra Kaan'a gelen bir telefon onu çıkmaza sokacak. Gelen teklife çok şaşıracak. Mine'nin Ece'nin eskiden teyzesi ve eniştesiyle yaşadığı evi plansız ziyaret etmesi herkesi merakta bırakır. Kemal'in Mine'ye olan tutumu Ece'yi korku içinde bırakacaktır. Kemal'in olası bir lafı Ece'yi ipe götürebilir. Feyyaz'ın Rüzgar'ı kendi özel işlerinde kullanması onu bir hayli rahatlatacak. Ancak Rüzgar bu görevi yerine getirirken başına geleceklerden habersizdir. Mahir'in Emre'yi zamansız ziyareti Emre'yi şaşırtacak hatta kuşkuya düşürecektir. Mahir Emre'yi apar topar bir eve götürecek. Emre'nin karşılaştığı manzara karşısında intikam duygularının daha da kabardığını görürüz. Emre bu ziyaretin ardından Yamaner'lerin evine gelecek ve Ece'yle karşı karşıya kalacaktır. Ece'nin göz yaşları içinde Emre'ye söylediği ilk söz ne olacak?

Épisode 6 - 6. Bölüm

Épisode 7 - 7. Bölüm

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...