Poster de la serie Bevergem

Bevergem

4/5

Année : 2015

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Comédie, Drame

Famous stand-up comedian Freddy De Vadder flees to a picturesque village called Bevergem. Why? Nobody knows. He doesn't talk about it. The contrast between him and the grotesque residents could not be bigger. In anticipation of the yearly town festival the temper gets heated. But Freddy doesn't care. He just hopes his hideout is secure.

Saisons

Bevergem saison 1

Saison 1

4/5

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Loft met Hof

30 septembre 2015 - 4/5

Stand-upcomedian Freddy De Vadder zoekt een plek waar hij zich tijdelijk kan terugtrekken in de anonimiteit. Hij belandt in het onooglijke West-Vlaamse dorpje Bevergem, waar de corrupte OCMW-voorzitter Claude Delvoye een loft verhuurt. Bij nader inzien blijkt het om de bouwvallige bovenverdieping van het lokale kringloopcentrum te gaan, maar Freddy neemt er vrede mee, zeker wanneer Claude hem ongewild een job als conciërge aanbiedt.

Épisode 2 - Parmahespe

7 octobre 2015 - 4/5

De Bevergemnaars hangen graag rond op Freddy's loft, maar Claude schrikt wanneer hij verneemt hoe Freddy de luxueuze inrichting betaalt. Kenny en Lorenzo maken zich dan weer zorgen nu sociaal assistente Hilde lottowinnares Anja komt vervangen als gerante van het kringloopcentrum.

Épisode 3 - Harajamar

15 octobre 2015 - 3.5/5

De vernieuwingsdrang van Hilde valt niet bepaald in goede aarde. Danny kan maar moeilijk wennen aan zijn leven als miljonair. Amar heeft een rekening te vereffenen met Claude.

Épisode 4 - Vuurwerk

21 octobre 2015 - 4/5

Martine is eindelijk in verwachting, maar Amar reageert minder enthousiast dan ze had verwacht. Anja organiseert een groots opgezette housewarmingparty, maar die draait niet uit zoals ze had gehoopt. Intussen is Kurt eregast op een feestje bij de Bende van de Roste.

Épisode 5 - Vaderkesdag

28 octobre 2015 - 4/5

De Bevergemnaars reageren sceptisch op het nieuws dat Hilde subsidies heeft kunnen losweken voor de Zeugefeesten. Maar wanneer Hilde de waarheid achter Service Invest ontdekt, kan ze misschien toch haar slag thuishalen.

Épisode 6 - Ufoots

4 novembre 2015 - 4/5

Claude presenteert op de persconferentie over de Zeugefeesten een speciale verrassing. Een journalist ontdekt dat Freddy in Bevergem woont.

Épisode 7 - De Beireslikker

11 novembre 2015 - 4/5

De Zeugefeesten gaan van start met de kroning van de Beir van Bevergem, gebraden zeug aan het spit en enkele verrassingen.

Épisode 8 - Werelderfgoed

18 novembre 2015 - 3.5/5

Lorenzo heeft een wel erg pijnlijk filmpje over de Zeugefeesten op YouTube gezet, maar de negatieve aandacht draait uiteindelijk uit op een gigantisch succes. Freddy beseft daardoor dat zijn tijd in Bevergem erop zit.

Épisode 9 - Blinde vlekken

25 novembre 2015 - 5/5

Special rond deze 8-delige fictiereeks met makers en acteurs. Freddy De Vadder en zijn kompanen geven aan de hand van wel erg openhartige interviews een prettig gestoorde inkijk in het niet zo evidente creatieproces van 'Bevergem'. Een documentaire waarin openlijk gepraat wordt over onder meer gedeukte artistieke ego's en nurfen.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

avatar de du commentaire : La Flandre profonde; une réalité dans toute sa glorieuse absurdité !
Et ...  Ils nurfent !

17/12/2019 - 4/5

La Flandre profonde; une réalité dans toute sa glorieuse absurdité ! Et ... Ils nurfent !

avatar de du commentaire : L'affiche est quand même superbe :') Une bonne tête de vainqueur.

20/06/2017 - Aucune note

L'affiche est quand même superbe :') Une bonne tête de vainqueur.