Poster de la serie Babyproof

Babyproof

Non notée

Année : 0

Nombre de saisons : 1

Genre(s) : Comédie

Wanneer ze voor de eerste keer ouders worden, blijft de roze wolk vooralsnog uit voor Nora en Viggo. Ze proberen hun weg te vinden als nieuwe ouders.

Saisons

Babyproof saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Triootje

Baby is geboren en Nora en Viggo haasten zich naar huis om met z’n drietjes te cocoonen, maar hun roze wolk wordt bruut verstoord door bemoeizieke (schoon)ouders die hen overladen met ongevraagd advies.

Épisode 2 - Basisprincipes

13 juillet 2023

Op medische controle worden Nora en Viggo onderworpen aan een vurig kruisverhoor dat hun prille ouderschap genadeloos in vraag stelt.

Épisode 3 - Stresspap

13 juillet 2023

Viggo gaat terug werken en Nora staat er thuis voor de eerste keer alleen voor. Een overbezorgde Viggo die niet stopt met bellen, stelt haar geduld danig op de proef.

Épisode 4 - Knaldrang

Nora wil haar dansbenen losgooien zoals vroeger maar krijgt Viggo maar moeilijk overtuigd.

Épisode 5 - Hypochonders

Viggo en Nora organiseren een etentje voor hun beste vrienden, maar worden gehinderd door een ontroostbaar huilende Baby die hen tot op de rand van de wanhoop drijft.

Épisode 6 - Hoogseizoen

Nora en Viggo worden geconfronteerd met hun seksuele droogte en trotseren hun onzekerheden om het vuur in hun relatie terug aan te wakkeren.

Épisode 7 - Babyblues

Baby moet voor de eerste keer naar de crèche. Viggo en Nora gaan een dagje naar de wellness en proberen angstvallig hun babyblues uit te zweten en te genieten van hun herwonnen vrijheid.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...