Poster de la serie Auwch_

Auwch_

3/5

Année : 2016

Nombre de saisons : 3

Durée moyenne d'un épisode : 25 minutes

Genre(s) : Comédie

The series Auwch revolves around everyday painful and embarrassing situations in which the main characters are constantly getting into, with the familiar awkward silences result...

Saisons

Auwch_ saison 1

Saison 1

Auwch_ saison 2

Saison 2

Auwch_ saison 3

Saison 3

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Hoer in Huis

1 février 2016

Om Studio 100 uit het slop te helpen, stellen Ben en Axel aan Gert Verhulst voor een tv-programma voor hem te maken. De vergadering wordt onderbroken wanneer Gert een sms krijgt van Véronique De Kock. En dat doet hen meteen vermoeden dat Gert een verhouding heeft met Vlaanderens Mooiste. Ondertussen komt een oude vriendin van Bens vrouw logeren, die vroeger als escorte heeft gewerkt. Axel vindt dat niet kunnen, want met een hoer in huis is Ben ongetwijfeld een vogel voor de kat.

Épisode 2 - Stomme Hollander

8 février 2016

Ben en Elke worden uitgenodigd bij een oude vriendin van Ben. Kleine inschattingsfoutjes maken er één groot Auwch_ - feest van.

Épisode 3 - Tettenman

15 février 2016

Koen De Graeve is net vader geworden en dat willen de 'boys' onder elkaar uitbundig vieren. Ben heeft zelfs voor een stripteaseuse gezorgd. Wanneer ze de dag nadien op kraambezoek gaan en de 'kleine' De Graeve voor het eerst zien, is Axel formeel: "die trekt helemaal niet op Koen, de vader moet iemand anders zijn, Koen is bedrogen door zijn vrouw". Ben heeft ondertussen moeite om een opdringerige buurman af te houden, maar moet uiteindelijk toch bij hem gaan aankloppen wanneer hij weer eens in problemen komt.

Épisode 4 - Rode Kruis

22 février 2016

Elke weet Ben te overtuigen om mee te helpen bij een geldinzameling voor het Rode Kruis. De flauwe grappen van Ben over de Syrische situatie worden er echter niet meteen gesmaakt. Wanneer hij dan ook nog eens het ingezamelde geld moet gebruiken om zijn problemen met enkele Marokkanen op te lossen, is het geduld van de Rode Kruis-medewerker helemaal op. En alsof het nog niet genoeg is, slaagt Ben erin om een belangrijke meeting met tv-zender VIER volledig in het honderd te laten lopen.

Épisode 5 - Strakke Voorhuid

29 février 2016 - 5/5

Ben heeft last van een strakke voorhuid en moet besneden worden. Geen prettig vooruitzicht, maar wat hem nog het meest verontrust is de niet mis te verstane affectie die de dokter voor zijn vrouw Elke lijkt te voelen. Ondertussen worden Ben en Axel door Jan Verheyen klaargestoomd om het te gaan maken in Hollywood, maar ook daar slaagt Ben erin om de boel in het honderd te laten lopen. En als klap op de vuurpijl komt Bens vader op bezoek en vraagt hij zijn zoon of hij voor hem een blowjob kan regelen.

Épisode 6 - Fal Doot

7 mars 2016 - 5/5

Een midlifecrisis is Ben en Axel nooit vreemd, dus hebben ze hun zinnen gezet op een ultieme 'kick'-ervaring: parachutespringen met vooral een lange vrije val. Daarvoor nemen ze avonturier bij uitstek Bartel Van Riet onder de arm. Maar naarmate het moment suprême nadert, breekt hen niet alleen het angstzweet uit, maar rijzen er ook twijfels over Bartels geaardheid. Ondertussen krijgt Ben het aan de stok met zijn thuisleverancier van vers fruit én met buurman Herbert Flack, die het rottend goedje aan Bens voordeur maar niets vindt.

Épisode 7 - Geen strippers meer

14 mars 2016

Ben staat voor een moeilijke keuze: zijn moeder wordt herbegraven op het kerkhof wegens plaatsgebrek, maar op hetzelfde moment vindt de 'mannenlunch' plaats, een al even heilige bijeenkomst waar de vrienden van Ben en Axel elk jaar reikhalzend naar uitkijken. Ben besluit de twee te combineren maar dat loopt niet van een leien dakje. Hij is het niet eens met de nieuwe plek die de as van zijn moeder toebedeeld heeft gekregen en de stripteaseuse die hij voor de lunch had geboekt wil niet in de auto stappen omdat zijn 'dooie moeder' op de achterbank in een potje zit.

Épisode 8 - Godfather of drugs

21 mars 2016 - 4/5

De vrouwen gaan op weekend en de achtergebleven mannen maken van de gelegenheid gebruik om een feestje te bouwen. Axel nodigt zijn vrienden uit bij hem thuis en ook Praga Kahn-legende Maurice Engelen is van de partij. Minder opgezet is Axel met de aanwezigheid van de 'Foemp', het eeuwige vijfde wiel aan de wagen, die door Ben werd uitgenodigd.

Épisode 9 - Diep in het zwarte woud

28 mars 2016 - 5/5

Ben komt toevallig te weten dat zijn vrouw Elke naar een wel heel vreemde cursus gaat: een masturbatie-workshop, gegeven door Veerle Dobbelaere. Axel vindt het wel amusant tot hij verneemt dat ook zijn vrouw Anneke er naartoe gaat. Beide heren gaan stiekem op onderzoek en kunnen oren en ogen niet geloven wanneer ze de drie vrouwen een ode zien brengen aan hun 'vrouwelijke schat in het bos'. Ondertussen blijkt dat ook Koen De Graeve er een enigszins aparte hobby op nahoudt.

Épisode 10 - Hoe is het met je piemel?

4 avril 2016 - 5/5

Ben, Axel en hun vrouwen maken zich op voor een gezellig weekendje aan zee. Maar ze zijn nog niet vertrokken of het zit er al tegen tussen Axel en Anneke: Axel beschuldigt haar ervan stiekem de pil niet meer te nemen. Gevolg: mannen en vrouwen rijden apart naar zee en onderweg pikken Ben en Axel twee bloedmooie liftende meisjes op. Wanneer ze de meiden wat later op het strand weer tegenkomen, laten ze zich maar al te graag verleiden tot een zwempartijtje in de zee. Tot Ben gebeten wordt door een kwal op een wel heel onaangename plaats.

Épisode 1 - De affaire Jean-Marie Pfaff

6 février 2017 - 3/5

Ben en Axel hebben via Jean-Marie Pfaff viptickets kunnen bemachtigen voor een wedstrijd van de Rode Duivels, maar hun secretaresse is vergeten de uitnodiging te bevestigen.

Épisode 2 - Ik heb niks tegen gehandicapten

13 février 2017

Livia, de vrouw van de Foemp, is door een hersenbeschadiging veroordeeld tot een leven als een plant en dat is iets wat Ben echt niet kan aanzien. Zijn mening over gehandicapten wordt hem alvast niet in dank afgenomen, zeker niet als hij door het lint gaat wanneer hij in het zak wordt gezet door een dementerende mondschilderes. Ondertussen slaat bij hem ook de twijfel toe wanneer Elke aangeeft dat ze niet echt onder de indruk is van zijn 'orale techniek'. Maar gelukkig heeft Axel een goede tip.

Épisode 3 - De Thaise au pair

20 février 2017

Tot verbazing van Ben en Axel, wordt hun vriend Tom Audenaert gelauwerd tot ereburger. Wanneer Tom in de problemen komt omdat hij net iets te ver is gegaan met zijn Thaise au pair, smeden ze met hun drie een plan om het voorval uit de media te houden en zo de carrière van Tom te redden. Ondertussen hebben Ben en Axel hun oog laten vallen op een knalrode Ford Mustang uit 1966, die nog van Daan Stuyven is geweest. En daar hangt een gênante anekdote aan vast.

Épisode 4 - De favoriete pen van Ben

27 février 2017

Ben en Axel hebben een belangrijke meeting met Studio 100-bazen Gert Verhulst en Hans Bourlon in het restaurant van sterrenchef Wout Bru. Maar door toedoen van hun secretaresse loopt het mis met deze afspraak. Ze besluiten haar te ontslaan tot ze horen dat ze borstkanker heeft. Bens vrouw Elke werd verkozen tot hofleverancier van het Belgisch koningshuis en krijgt hoog bezoek over de vloer.

Épisode 5 - Broek vol Zaad

6 mars 2017

Épisode 6 - Zwarte Piet

13 mars 2017 - 2/5

Axel heeft als investering - én met het geld van de firma - het jumping-paard Biggie Black gekocht voor een slordige 250.000 euro en hoopt op vele prijzen, maar eerst moeten ze nog een ruiter zien te strikken. En die vinden ze in de nieuwe vriend van Kirsten Janssens. Wanneer Elke aan Ben vertelt dat ze ooit nog een zwart lief heeft gehad, krijgt het zelfvertrouwen van Ben een flinke deuk en worstelt hij voortdurend met de vraag hoe groot geschapen die dan wel is geweest.

Épisode 7 - London Kashmir

20 mars 2017

Even leek het erop dat Elke zwanger is, maar de ontgoocheling is groot wanneer de dokter laat weten dat de gebruikte test onbetrouwbaar bleek. Hij raadt hen aan om in groepstherapie te gaan om het verlies te verwerken. Tot grote verbazing van Ben stemt Elke in. Ben probeert ondertussen op voorspraak van Axel lid te worden van The Old Lads, een fanatieke supportersclub van 'den Antwerp', waar Luk Wyns de plak zwaait. Maar een Kempenaar als Ben in de club, dat is niet zo evident.

Épisode 8 - Arme, arme Lutgarde

27 mars 2017

Axel woont op hotel, nu Anneke en hij uit elkaar zijn. Wanneer hij en Ben Josje van K3 er tegen het lijf lopen, wil Axel graag met haar op date. Als lokmiddel belooft hij haar een grote rol in 'Ben XL', een musical met Stany Crets als regisseur. Ben vindt het hoog tijd om een poetsvrouw aan te nemen. Zijn vrienden raden hem Lutgarde aan, een 'topmadam' die de huizen van zowat alle BV's in Antwerpen en omstreken schoonmaakt.

Épisode 9 - Snuiven en aambeien

3 avril 2017 - 1/5

De voorbereidingen voor de musical 'Ben XL' draaien op volle toeren en Stany Crets heeft Marijn 'Boma' Devalck kunnen overhalen om zijn schouders onder het project te zetten. Maar als puntje bij paaltje komt stelt Marijn zijn eisen en dreigt Ben de hoofdrol in zijn eigen musical kwijt te spelen. Ondertussen heeft Ben ook nog eens last van aambeien. Wanneer hij bij zijn dokter komt, blijkt die op vakantie te zijn en vervangen door een ex-lief van hem van lang geleden.

Épisode 10 - De Smurfen-cd

10 avril 2017 - 1/5

Tijdens een redelijk uit de hand gelopen feestje wil een straalbezopen Ben een CD met Smurfen-muziek uit zijn wagen halen, maar net op dat moment passeert een politiecombi. Hij blaast positief en moet zich voor de rechtbank verantwoorden voor openbare dronkenschap en rijden onder invloed. Ben en Elke hebben ondertussen hun oog laten vallen op een pittoresk buitenverblijf en besluiten een bod te doen, maar ook Koen De Graeve en zijn vrouw Ariane azen op hetzelfde zomerhuis.

Épisode 1 - Steendood

13 février 2020

Tijdens een partijtje bowlen zien Ben en Axel hun goeie vriend Jan Verheyen plotseling sterven aan een hartaanval. Axel bedenkt een plan om van de dood van Jan een iets klassevoller verhaal te maken.

Épisode 2 - Kempischen boecht

20 février 2020

Ben moet een lezing geven in zijn geboortedorp in de Kempen. Hij neemt Axel mee naar zijn roots en ze logeren bij Bens vader thuis. De twee laten er allesbehalve een goede indruk achter...

Épisode 3 - Melk bij de poes

27 février 2020

Elke ontdekt de passie van de tango. Heeft de vurige zuiderse leraar José daar iets mee te maken? Ondertussen mag Ben mee met Axel om zaken te doen met Lesley Sonck.

Épisode 4 - Oeps!

5 mars 2020

Ben en Elke willen graag een kind adopteren maar ze hebben daarvoor een aanbeveling nodig. Tom Audenaert en zijn vriendin Valerie willen dit met plezier voor hen doen maar ze vragen hen ook om een gunst.

Épisode 5 - Triestigen Triestan

12 mars 2020

De foemp gaat trouwen met zijn hersendode vriendin Livia. Axel en Ben kunnen natuurlijk niet ontbreken op zijn vrijgezellenfeestje. Elke en Anneke organiseren ondertussen een feestje voor Livia.

Épisode 6 - Vochtige doekjes

19 mars 2020

Axel moet op auditie voor een rol in Amerika. Ben rijdt voor het eerst een scheve schaats en is compleet ontredderd. Axel probeert hem te steunen maar worstelt zelf met het bestaan van zijn halfbroer...

Vidéos

Trailer

16/12/2015

Derniers avis

avatar de du commentaire : Série renouvelée pour une 3e saison.

13/05/2018 - 3/5

Série renouvelée pour une 3e saison.