Poster de la serie Alloo bij ...

Alloo bij ...

Non notée

Année : 2016

Nombre de saisons : 5

Durée moyenne d'un épisode : 45 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

"Mogen wij u de komende maanden lastigvallen?", die vraag stelde Luk Alloo eerder dit jaar aan verschillende interessante Vlamingen die volop in de actualiteit staan. En de meesten zeiden volmondig ja. Samen met zijn cameraploeg was hij maandenlang zowat de schaduw van o.m. Studio 100-baas Gert Verhulst, succesauteur Pascale Naessens, columnist Jan Mulder en topchef Sergio Herman. Luk vraagt ze uit over hun werk, hun leven en neemt ze mee naar plekken uit hun verleden die voor hen nog altijd belangrijk zijn. Televisie die je eigen beeld van deze bekende mensen hoe dan ook zal bijsturen.

Saisons

Alloo bij ... saison 1

Saison 1

Alloo bij ... saison 2

Saison 2

Alloo bij ... saison 3

Saison 3

Alloo bij ... saison 4

Saison 4

Alloo bij ... saison 5

Saison 5

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Gert Verhulst

6 septembre 2016

Maandenlang volgt Luk Alloo Studio 100-baas en tv-figuur Gert Verhulst. Bij zijn dagelijks werk als baas van mediagigant Studio 100, maar ook bij zijn optredens als Gertje in Plopsaland. Maar bijzonder emotioneel wordt het als Luk Gert meeneemt naar een plek uit zijn jeugd, de bossen van Essen waar hij als kind wel eens op vakantie ging. Daar wordt hij geconfronteerd met de dromen en verwachtingen die hij had toen hij nog een echt Gertje was.

Épisode 2 - Pascale Naessens

13 septembre 2016

Pascale Naessens verkoopt in Vlaanderen de meeste kookboeken en ook haar keramiek slaat aan bij het publiek. Luk Alloo volgt de drukke agenda van Pascale en volgt haar tijdens een van haar lezingen in Boechout, op een voedingscongres in Rotterdam en tijdens een interview met lezers van een weekblad. Voor de eerste keer laat Pascale een cameraploeg binnen in haar werkatelier waar ze haar keramiek creëert: 'Na de dood van mijn vader heb ik zijn urne hier gemaakt. Het was een emotionele belevenis, want ik had het gevoel dat hij constant aanwezig was in mijn atelier'.

Épisode 3 - Marc Wilmots

20 septembre 2016

Épisode 4 - Sergio Herman

27 septembre 2016

Sergio Herman moet de hardst werkende man in Vlaanderen zijn. Hij brengt weldra een eigen servieslijn en een nieuw boek uit, hij stampt een reeks frietateliers uit de grond, zijn hotel wordt verbouwd, hij bouwt een nieuw restaurant in Cadzand en ondertussen moeten zijn cateringbedrijf voor galagebeurtenissen en zijn twee eigen restaurants Pure C en The Jane gerund worden. Sergio zit overal bovenop en etaleert zijn bezetenheid voor zijn vak en zijn drang naar perfectie. Gelukkig komt hij tot rust tijdens zijn eenzame wandelingen in het Zwin.

Épisode 5 - Jan Mulder

4 octobre 2016

Luk Alloo volgt Jan Mulder naar één van de vele voetbalprogramma's waar hij als analist commentaar geeft. Daarvoor trekt hij over de grens, want de ex-voetballer en columnist Jan Mulder nodigt Luk uit in zijn thuishaven Groningen waar hij toont hoe hij aan een column werkt. Alloo neemt Jan mee naar het voetbalveld waar hij als knaap is ontdekt en bezoekt zijn ouderlijk huis. Jan toont ook nog hoe hij als gedisciplineerd tuinman het onkruid bedwingt. Alloo tovert de MG sportwagen te voorschijn waar Jan Mulder in 1965 in Brussel mee rondreed. Blij als een jongetje scheurt Jan Mulder door de hoofdstad en toont hij waar hij woonde, welke nachtclubs hij bezocht en hoe hij de weg vond naar het Anderlechtstadion.

Épisode 6 - Charles Michel

11 octobre 2016

Hij is de jongste premier die België ooit gekend heeft. En in Vlaanderen is Charles Michel als Franstalig politicus populairder dan de voorzitter van de grootste Vlaamse partij. Luk duikt mee in de wagen van de premier en vraagt hem uit over het bewogen afgelopen jaar.

Épisode 1 - Christoff

3 janvier 2017

Épisode 2 - Jan Jambon

10 janvier 2017

Épisode 3 - Jacques Vermeire

17 janvier 2017

Épisode 4 - Johan Boskamp

24 janvier 2017

Épisode 5 - Stan Van Samang

31 janvier 2017

Épisode 6 - Cathérine Moerkerke

7 février 2017

Épisode 7 - Etienne Vermeersch

14 février 2017

Épisode 8 - Goedele Liekens

21 février 2017

Épisode 1 - Theo Francken

6 février 2018

Het derde seizoen van Alloo Bij opent met een uniek portret van Theo Francken, de meest besproken politicus van de voorbije maanden. Luk volgt de Staatssecretaris voor Asiel en Migratie tijdens de voorbije woelige maanden toen de oppositie zijn aftreden eiste. Luk volgt Theo niet alleen op zijn kabinet, in de Wetstraat en op zijn lezingen in Vlaanderen, maar trekt met hem ook naar plekken die belangrijk waren in zijn verleden, zoals zijn oude school waar hij zijn lerares van toen ontmoet en naar zijn kot in de Brabançonnestraat in Leuven.

Épisode 2 - Ingeborg Sergeant

13 février 2018

Luk Alloo ontvangt niks dan Gratitude van Ingeborg. Luk trekt dagenlang op met de zangeres en onderzoekt waarom ze nog altijd zo'n fenomeen is. Zo volgt hij haar naar Nederland waar ze een opleiding psychologie volgt en bij een optreden. Ingeborg laat zien wat ze precies doet in haar centrum De Evolutie en vertelt hoe ze echt tot rust komt: bij een lange strandwandeling. Luk nodigt haar uit voor een trip down memory lane, en bezoekt onder andere haar oude humaniora in Brussel.

Épisode 3 - Will Tura

20 février 2018

Luk Alloo brengt een uniek portret van Will Tura, de levende legende die dit jaar 78 wordt en meer dan 60 jaar geleden zijn eerste platencontract tekende. Luk trekt met Will naar het ouderlijk huis in Veurne. Samen halen ze herinneringen op bij Wills oudere zus Jacqueline. En Will krijgt een verrassing: een ritje met een Volkswagen Kever uit 1958, destijds de eerste wagen die hij zelf kocht. Luk brengt hem ook naar de plek waar hij in 1973 zijn allereerste date had met Jenny, die later zijn vrouw zou worden. Aan hetzelfde tafeltje als toen zit ook nu Jenny op Will te wachten.

Épisode 4 - Guga Baul

27 février 2018

Luk Alloo volgt een paar dagen imitator, acteur en presentator Guga Baul. Luk praat met Guga en zijn partner Tine Embrechts over hun gezinsleven, en verrast hem ook met een voertuig waarop hij hopeloos verliefd is. Guga vertelt ook over schooltijd in Oostende en gaat terug naar het zaaltje waar hij zijn eerste try-outs heeft gedaan.

Épisode 5 - Jill Peeters

6 mars 2018

Ze is weervrouw, klimaatactiviste, vergadert bij de Verenigde Naties in New York én moeder, maar hoe ontspant Jill Peeters zich? Luk Alloo volgt haar niet alleen bij haar werk voor VTM NIEUWS en andere tv-optredens, maar ook naar haar favoriete koffiebar en naar de markt. Samen gaan ze naar ook naar de Leuvense universiteit waar Jill de opleiding geografie volgde.

Épisode 6 - Filip Peeters

13 mars 2018

Luk Alloo volgt acteur Filip Peeters onder andere naar Duitsland, waar hij al jaren een veelgevraagd acteur is en in vlekkeloos Duits acteert. Luk woont in Berlijn een vergadering bij tussen Filip en een aantal lokale producenten en regisseurs. Maar Filip is ook een uitstekende kok. Luk gaat met hem langs bij een paar toprestaurants waar hij als kok werkte. Om te weten waar het voor Filip allemaal begon, trekken ze samen naar zijn ouderlijk huis in Wesenbeek-Oppem.

Épisode 1 - Niels Destadsbader

24 février 2019

Luk Alloo goes out with Niels Destadsbader. Among other things, he travels with Niels to his primary school in Deerlijk, following him in the preparations for the fourth 'F.C. De Kampioenen' movie, his weekly game of soccer (with girls in the same team) and his concerts at the Lokerse Feesten and in the Sportpaleis.

Épisode 2 - Jean-Marie De Decker

3 mars 2019

Luk Alloo volgt wekenlang politicus Jean-Marie De Decker. Samen gaan ze naar zijn oude school, waar Jean-Marie praat over zijn eenzaamheid als kind. Luk is er ook bij op 14 oktober vorig jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen. Die waren voor de onafhankelijke politicus De Decker erop of onder. Uiteindelijk triomfeerde hij en werd hij burgemeester van Middelkerke. Luk krijgt van hem een rondleiding op het stadhuis.

Épisode 3 - Patrick Lefevere

10 mars 2019

Luk Alloo brengt een portret van Patrick Lefevere, de meest succesvolle Vlaamse wielerploegleider ooit. In 2018 behaalde zijn ploeg liefst 73 overwinningen. Met Lefevere bezoekt Alloo zijn lagere school, de kerk waar hij misdienaar was en de buurt waar hij als kleine jongen speelde. En hij volgt de coach ook in de Tour de France.

Épisode 4 - Bart De Wever

17 mars 2019

Luk Alloo volgt wekenlang N-VA voorzitter Bart De Wever. Hij trekt met hem naar zijn humaniora in Edegem, en ook naar de Leuvense universiteit waar hij studeerde en later ook les gaf. De Wever toont Luk ook zijn oud studentenkot, vlak bij de Oude Markt in Leuven. Samen bezoeken ze het Vlaams Parlement in Brussel.

Épisode 5 - Ann Lemmens

8 décembre 2019

Épisode 6 - Bart Kaëll

15 décembre 2019

Épisode 7 - Dina Tersago

23 décembre 2019

Épisode 8 - Herman Brusselmans

26 décembre 2019

Épisode 1 - Eddy Planckaert

28 avril 2022

Épisode 2 - Nora Gharib

5 mai 2022

Épisode 3 - Axel Daeseleire

12 mai 2022

Épisode 4 - Karen damen

19 mai 2022

Épisode 5 - Jens Dendoncker

26 mai 2022

Épisode 6 - Astrid Coppens

2 juin 2022

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...