Poster de la serie Alef

Alef

4.7/5

Année : 2020

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 47 minutes

Genre(s) : Action, Aventure, Crime, Drame, Mini-série, Mystère

À la suite de la découverte d'un cadavre dans le Bosphore, une succession de meurtres a priori en connexion se produit. Deux policiers essaient alors de résoudre l'enquête...

Saisons

Alef saison 1

Saison 1

Alef saison 2

Saison 2

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - 1. Bölüm

10 avril 2020 - 4/5

After a corpse is found in the Bosphorus, two detectives Kemal and Settar, who have completely opposite characters, begin to investigate the mystery behind the incident.

Épisode 2 - 2. Bölüm

10 avril 2020 - 4/5

Detectives, who encounter the symbol of "Alef" in the house where the murder is committed, begin to investigate the symbol. The voice recording left by the killer directs them to an Islamic History expert named Yasar.

Épisode 3 - 3. Bölüm

17 avril 2020 - 4/5

While eyewitnesses at the marina lead detectives to an old cemetery, Kemal catches an important clue in the sound recording of the killer.

Épisode 4 - 4. Bölüm

24 avril 2020 - 4/5

With Billur identifying the name on the library card, the emergence of the connection of a familiar face with this person will surprise everyone.

Épisode 5 - 5. Bölüm

1 mai 2020 - 3/5

The identity of the person who brought the box sent by the killer is found, while the histories of Settar and Kemal are gradually revealed.

Épisode 6 - 6. Bölüm

8 mai 2020 - 4/5

As ropes begin to stretch between Kemal and Settar, Settar pursues dangerous information.

Épisode 7 - 7. Bölüm

15 mai 2020 - 4/5

Kemal identifies the next victim's identity and takes what she learned to an old crime scene.

Épisode 8 - 8. Bölüm

22 mai 2020 - 4/5

Kemal discovers that Settar hides something from him and goes over this. Then Kemal realizes Settar isn't only one that hides something from him.

Épisode 1 - 1. Bölüm

7 avril 2022

Çınar ve ekibi, Kapadokya’nın en ünlü kliniklerinden birinde yaşanan bir ölüm vakasını araştırmaya başlarlar. Fakat bu cinayet son olmayacaktır. Ölümlerin arkasındaki sır, Çınar ile kurbanlardan birinin kızı Defne’nin yollarını kesiştirir.

Épisode 2 - 2. Bölüm

7 avril 2022

Katil öldürmeye devam ederken gittikçe vahşileşir. Çınar bir yandan soruşturmayı yürütürken, bir yandan da Su ile ilgilenir. Dava için tıp tarihine ilgili Defne’den yardım isteyen Çınar, bu sayede cinayetler ile İbn-i Sina’nın Ahlat-ı Erbaa’sı arasındaki bağı fark eder. Bu aynı zamanda katilin öldürmeye devam edeceğine de işarettir.

Épisode 3 - 3. Bölüm

7 avril 2022

Katil ininde, elindeki şifrelere bakarak otlardan karışımlar hazırlamakta, ritüeller yapmaktadır. Defne araştırmalarına devam ederken, katilin peşinde olduğundan habersizdir. Defne dedesi ve cinayetler arasında bir bağlantı bulur. Sazlıkta ortaya çıkan bir iskelet, Çınar'ı geçmişine götürür.

Épisode 4 - 4. Bölüm

7 avril 2022

Çınar katili elinden kaçırır. Bu sefer katilin bir de rehinesi vardır. Defne, katilin peşinde olduğu sırrın, eski bir reçete olduğunu öğrenir. Çınar, iskelet dosyası için Fırat'a destek olur. Katil Defne'yle yakın temasa girer. Çınar anne ve kızı korurken, onlara daha da yakınlaşmaktadır.

Épisode 5 - 5. Bölüm

14 avril 2022

Kazım dosyayı kapatmaya çalışsa da, Çınar'ın şüpheleri vardır. Fırat, iskelet dosyası için Seyit Ali’den yardım ister. Reçetenin sırrını çözmeye çalışan Defne ve Çınar, Bimarhane'deki dört müzisyenin ismine ulaşır. Katilin ise tek bir yolu kalmıştır; Defne’ye ulaşmak.

Épisode 6 - 6. Bölüm

14 avril 2022

Melih, müze bahanesiyle Defne’ye yaklaşır. İkili daha çok zaman geçirdikçe, Defne davayla ilgili daha çok bilgi paylaşır. Bu sırada Çınar davada ilerleme kaydeder, gizemli bir mezar bulur. Fırat, iskelet dosyasında yeni deliller ele geçirir.

Épisode 7 - 7. Bölüm

21 avril 2022

Çınar'ın şüpheleri iyice kliniğe odaklanmıştır. Bir yandan da Elif'in kayıp oyuncağını arayan Çınar, katilin tahmininden çok daha yakına ulaştığını fark eder. Defne kızının velayeti için son kez Akın ile karşı karşıya gelir. Fırat ise kendi davasında parçaları birleştirir, sona yaklaşmaktadır.

Épisode 8 - 8. Bölüm

21 avril 2022

Katil bir kez daha kaçar. Fırat Çınar’a davayı çözdüğünü söyler, artık sırrını bilen bir kişi daha vardır. Yanmış panodaki ipuçlarını analiz edip katilin karmaşık çizimlerinin içindeki düzeni fark ederek neyin peşinde olduğuna ulaşır. Katil son bir ayin planlar. Her şey bittiğinde ise Çınar için geriye sadece vicdanıyla yüzleşmek kalmıştır.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...