Poster de la serie 30 seconds (NL)

30 seconds (NL)

Non notée

Année : 2024

Nombre de saisons : 1

Durée moyenne d'un épisode : 42 minutes

Genre(s) : Famille, Game Show

In 30 Seconds, presented by Johnny de Mol, teams compete against each other in a race against the clock. It promises to be a hilarious and nerve-wracking battle. None other than Rob Kemps, Airen Mylene and Klaas van der Eerden will lead the teams and provide the necessary dose of humor and strategy.

Saisons

30 seconds (NL) saison 1

Saison 1

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Aflevering 1

17 août 2024

Hoe omschrijf je een begrip als 'moedermaffia'? Wie kan het beste het geluid van een waterkoker nadoen? Drie teams gaan, onder leiding van presentator Johnny de Mol, de uitdaging aan om zoveel mogelijk begrippen te raden in 30 seconden. Rob Kemps speelt met Marco Schuitmaker, Airen Mylene vormt een duo met Kim Kötter en Klaas van der Eerden staat naast Nienke Plas.

Épisode 2 - Aflevering 2

24 août 2024

Hoe omschrijf je een begrip als 'cancelcultuur'? Lukt het om herkenbaar het geluid van een blender na te doen? Drie teams gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk begrippen te raden. Rob Kemps speelt met Dyantha Brooks, Airen Mylene vormt een duo met André Hazes en Klaas van der Eerden staat naast Quinty Trustfull.

Épisode 3 - Aflevering 3

31 août 2024

Hoe omschrijf je een begrip als 'buitenspel'? Wie kan het beste het geluid van een kalkoen nadoen? Drie teams gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk begrippen te raden in het op het bordspel gebaseerde 30 Seconds. Rob Kemps speelt met Maria Fiselier, Airen Mylene vormt een duo met Edson da Graça en Klaas van der Eerden staat naast Christina Curry.

Épisode 4 - Aflevering 4

7 septembre 2024

Hoe omschrijf je een begrip als 'rokkenjager'? Lukt het om herkenbaar het geluid van een naaimachine na te doen? Drie teams gaan, onder leiding van presentator Johnny de Mol, de uitdaging aan om zoveel mogelijk begrippen te raden. Rob Kemps speelt met Winston Gerschtanowitz, Airen Mylene vormt een duo met Mark Baanders en Klaas van der Eerden staat naast Rachel Rosier.

Épisode 5 - Aflevering 5

14 septembre 2024

Hoe omschrijf je een begrip als 'ontgroening'? Lukt het om herkenbaar het geluid van een ventilator na te doen? Drie teams gaan de uitdaging aan om zoveel mogelijk begrippen te raden, in het op het bordspel gebaseerde 30 Seconds. Rob Kemps speelt met Eva Cleven, Airen Mylene vormt een duo met Donnie en Klaas van der Eerden staat naast naamgenoot Klaas van Kruistum.

Épisode 6 - Aflevering 6

21 septembre 2024

Rob Kemps speelt met zangeres Monique Smit en Airen Mylene vormt een duo met presentatrice Tooske Ragas. Klaas van der Eerden staat naast presentator Mark Schaaf.

Épisode 7 - Aflevering 7

28 septembre 2024

Épisode 8 - Aflevering 8

5 octobre 2024

Épisode 9 - Aflevering 9

12 octobre 2024

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...