Poster de la serie Ex on the Beach: Double Dutch - Meekijken met

Ex on the Beach: Double Dutch - Meekijken met

Non notée

Année : 2020

Nombre de saisons : 2

Durée moyenne d'un épisode : 18 minutes

Genre(s) : Télé-réalité

In 'Meekijken met' kijkt een castmember samen met familie en vrienden naar een aflevering van Ex on the Beach: Double Dutch.

Saisons

Ex on the Beach: Double Dutch - Meekijken met saison 6

Saison 6

Ex on the Beach: Double Dutch - Meekijken met saison 7

Saison 7

Épisodes

Choisissez votre saison au dessus et découvrez les épisodes qui vous attendent !

Épisode 1 - Alessio

5 avril 2020

We bijten het spits af met onze Italian Stallion, Alessio. Koen kijkt via FaceTime met Alessio, zijn ouders, broertje en neefje, mee naar de eerste aflevering van Ex On The Beach.

Épisode 2 - Julie

12 avril 2020

De ondeugende, stoute en sexy Julie wordt vanavond aan de tand gevoeld. Koen kijkt via FaceTime met Julie en haar beste vriend mee naar de tweede aflevering van Ex On The Beach.

Épisode 3 - Dennis

19 avril 2020

In deze gloednieuwe aflevering van Meekijken Met kijkt onze nieuwe host Famke Louise met de hartendief van dit seizoen Dennis en zijn vrienden mee via FaceTime.

Épisode 4 - Lynn

26 avril 2020

Famke Louise kijkt de vierde aflevering van EOTB DD mee met de gezellige, gekke, Brabantse schoonheid Lynn. Maar Lynn is niet alleen, ze heeft maar liefst vier zussen die ook allemaal gezellig op de bank zitten.

Épisode 5 - Olivia

3 mai 2020

In deze nieuwe aflevering van Meekijken Met, kijkt Famke Louise de vijfde aflevering van Ex On The Beach Double Dutch mee met de knappe, sexy, Belgische schoonheid, Olivia.

Épisode 6 - Danté

10 mai 2020

In de zesde aflevering van 'Meekijken Met' kijkt Famke Louise mee met de charmante en knappe Danté die een boekje opendoet over zijn crush op Ayla!

Épisode 7 - Ayla

17 mai 2020

In deze ‘Meekijken Met’ kijkt Ayla samen met haar beste vrienden de aflevering van EOTBDD terug waarin haar ex Reamon en villa-crush Dante het nu opeens wel eens zijn; allebei vinden ze dat Ayla moet kiezen.

Épisode 8 - Levi

24 mai 2020

In deze nieuwe aflevering van Meekijken Met, kijkt Famke Louise de zevende aflevering van Ex On The Beach Double Dutch mee met de sexy, gespierde, knappe Levi en zijn maatjes.

Épisode 1 - Meekijken met Tcheutche

12 juin 2022

Channah gaat op bezoek bij Tscheutsch in België om de allereerste aflevering van Ex on the Beach te kijken! En dat is toch even schrikken voor de familie...

Épisode 2 - Meekijken met Joyce

19 juin 2022

Channah gaat op bezoek bij Joyce in België om de tweede aflevering van Ex on the Beach te kijken! Heeft Joyce spijt van haar acties en hoe reageert haar moeder op alle drama?

Épisode 3 - Meekijken met Stevie & Jennifer

26 juin 2022

Deze week gaat Channah langs bij het hilarische duo Stevie en Jennifer! Gaan de poorten van de prinses nog open en hoe blikt Stevie terug op haar avontuurtje met Randy?

Épisode 4 - Meekijken met Joao

3 juillet 2022

Épisode 5 - Meekijken met Nick

10 juillet 2022

Deze week gaat Channah langs bij Nick! En daar wordt duidelijk dat zijn moeder compleet in het duister tast met hoe haar zoon met zijn exen om gaat...

Épisode 6 - Meekijken met Lynn

17 juillet 2022

Épisode 7 - Meekijken met Romee & Ayleen

25 juillet 2022

Deze week gaat Channah langs bij Romee & Ayleen! Daar wordt duidelijk of ze buiten de villa ook zulke vechtersbazen zijn.

Épisode 8 - Meekijken met Luca

1 août 2022

Deze week gaat Channah langs bij Luca! En daar onthuld Luca hoe wij ook overal mee kunnen wegkomen.

Épisode 9 - Meekijken met Harrie

8 août 2022

Is Harrie eindelijk volwassen geworden? En hoe zit het nu tussen Lakeisha en Taier? Je ziet het in deze laatste aflevering van Meekijken Met.

Vidéos

Oups aucune vidéo pour le moment... Revenez plus tard pour des aventures en images !

Derniers avis

Aucun avis pour le momment...